Jó reggelt!
Hú csajok! Írtam egy tök hosszút, de Fanni itt ült az ölemben, és valamit megnyomott, elszállt minden! De úgy hogy az internet sem jön be apa gépén. Kiír valami hibaüzenetet, valamit törölt Fanni... Apa tiszta ideg lesz... Most átjön tesóm, megnézi, hátha tud segíteni. Én meg átültem a laptophoz.
Na akkor gyorsan még egyszer:
Helga: kajával azért sietünk kicsit, mert márc. 10-én van az első munkanapom, és addigra szeretném elérni, hogy csak reggel meg este van szopi, közte más (főzelék, gyümi, pép..). De ha nem fog sikerülni addigra átállni, akkor max. mindig hazaugrok majd, ha anyu szól hogy szopi kell Fanninak... De úgy vettem észre, csak akkor kell neki szopi, ha engem meglát. Mert volt már anyunál több órán keresztül, akkor anyu főzeléket adott neki enni, és nem kért szopit, csak akkor amikor én visszaértem, és meglátott...
Nika: tábla szuper! Nekünk van egy fél fogunk is, most van kinővőben
Boszi: ezek jó hírek a mamádról! Reméljük lassan rendeződik egy kicsit a helyzete és ti is megnyugodhattok egy kicsit.
Videók: mit adtál Gabikának enni, hogy így sírt?
Telefonért Fanni is reszket...
Torna: ne is mondjátok.... márc. 10-ig le kell adnom a hasamból, különben a melóhelyen azt hiszik, hogy megint terhes vagyok.
Már többször sérelmeztem, hogy Fanni az egyetlen lány a topikban
No de sebaj, majd a fiúk elkényeztetik, mint egyetlen lányt!
Na várom tesóm, és drukkoljatok!