Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska,
tudod, most nem mérek hőt. Reggel szemeztem a lázmérővel, de úgy voltam vele, hogy most minek depiztessem be magam, ha esetleg alacsony???? így nem mértem... most vagyok a 22. napon, még 4 nap, de ha nem történik semmi vasárnap tesztelek :roll: akkor lesz a házassági évfordulónk, az első :P , és vagy nagyon elrontom vagy nagyon nem :wink: .
A dpo-t most százasra nem tudom, szerintem 10 dpo-n vagyok ma, 13-án este baromira szúrt az oldalam, már tényleg azt hittem valami gond van :lol: de valószínűleg csak a petém vándorolt ki és várta Apa emberkéit :lol: De aznap reggel az uh már azon az oldalon nem mutatott semmit, csak a másikon egy giga méretűt.
most mennem kell, vár a meló
Vendég

Halihó!

Sehol senki?
Hülyére unom magam itthon! Melegem van! És semmi kedvem semmihez! Már mennék szülni, aztán tudnék babázni! De még erős két hónap!

Bocsi csajok, csak egy kicsit olyan nem tudom milyen hangulatom van!
Vendég

Sziasztok,
tegnap már nem tudtam jönni, behavazódtam a mhelyen és este elmentünk otthonról :P , no meg én is nyunyuka hangulatban voltam :cry: Ma se nagyon jobb, de próbálok erőt önteni magamba....
Fájdogál a pocim, pedig mensi előtt 7-8 nappal már szokott és most csak 4 nappal előtte kezdte... Hát ezért voltam annyira pozitív :P . Most meg.... :cry: :evil:
De amíg nem jön meg reménykedem :lol:

Lányok, volna valami ötletetek, mit vegyek Apának az első ház. évfordulónkra. Addig már eljutottam, hogy valami olyat szeretnék, amiből minden évben lehet még egyet és még egyet venni, és akkor szépen nő a száma, de hogy mi legyen ez, arról fogalmam sincs.... Talán bor más-más cimkével??? de akkor azt nem tudjuk meginni.... :cry: :cry:

Ha van valami, szóljatok, nálatok is biztos van ház évf :lol:
Vendég

Lányok, sehol senki??? Judy, Vicuska, Chrissyy, Vikike???? Merre vagytok???
Vendég

Nati

szia!!!!
dolgozom,meg egész hétvégén is :( :? :evil: :shock:
Drukk a vasárnapi teszthez,ha addig nem jönnék!!!! :lol: :roll:

Sajna nincs ötletem évfordulóra.mi max.elmegyünk vacsizni,meg egy kis pezsgő,meg ami még jöhet... :oops: :wink:

Most éppen azt találtam ki,hogy lehet endometriozisom van :shock:
25.napra jött meg,rövid volt a luteális fázisom,11 aszem-bár azt olvastam 10-14 között okés :roll: de máshol meg hogy állandó 14nek kéne lennie :shock:
és nagggggggyon erős volt a mensim,és még ma is tart-5.napja!!!!!!mostanság lájtos volt és max.4 nap.és mensi előtt már 1 héttel elkezd fájni a derekam+hasam.ez normális??????asszem nem.

Na pussz mindenkinek!!!!jó hétvégét!
Vendég

Vicuska,
nekem is szokott fájni a hasam már egy héttel korábban, nálam ez a premenstruációs szindróma egyik jele. Nálam még jelentkezni szokott a fáradtság és a feszültség, harapós kedv is...

Hát, ha nagyon erős volt, akkor nem akarok babát beszélni a hasadba, de van olyan, hogy megtermékenyül, de nem tapad meg, és akkor egy erősebb vérzés alkalmával távozik... Ilyen magas hővel bármi lehet :wink: Szóval átjárható vagy, a következő hónapban sikerülni fog!!!!!! :P

Kevés munkát és azért jó hétvégét!!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos Anitának megjött :( , de azt mondta nincs elkenődve majd Zalakaroson megfogan a gyönyörűséges Anna :D !!! Nekünk is ott jött össze Levi, úgyhogy bízunk benne, hogy sikerül. Már szerda este írt, hogy megérkeztek csak én meg most jutottam géphez. Legalább pihiznek, kikapcsolódnak.

Vicuska, szerintem is összefog jönni a baba hamarosan és nem kell lombik. Nagyon drukkolok!!

Ne haragudjatok, hogy ennyit írtam csak, de nagyon fáradt és álmos vagyok, ígérem holnap írok még!

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra!

Kép
vikike_

Jó reggelt,

Vicuskához hasonlóan én is dolgozok ma, de holnap nem kell jönni.

Vikike,

Sajnálom Anit, de ha tényleg olyan jó hatással van a zalakarosi víz, akkor tuti ott majd megfogan a kicsike. :lol: :lol:

Nati,

Neked is jó hétvégét és zebrás tesztet kívánok 2 nap mulva.
Mennek a +++++++++++++++++ energy-k. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Te már megint összeolvastál minden féle hülyeséget. El leszel fenekelve szerdán. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szépen kitisztítják a petevezetődet, aztán utána rögtön meg fog foganni a babóca. :lol: :lol: :lol:

Jó munkát neked is, de azért ne dolgozd magad túl. Az sem tesz jót.

Ma este az utolsó gyerekmenetes nap (megmondom őszintén nem bánom) holnap hozzuk a lurkókat haza. Este még elmegyünk egyet vacsizni a kínaiba, A Koch Lászlóban találtunk egy kínaist, nagyon fincsi kajákat főz, és nem vészes az ára. Egyébként ugyanaz a cég mint az Auchan-ban, és ott is jó a kaja.

Már csak 2 nap a 4D-ig, jujjjj....alig várom, nagyon izgulok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok!!!

Sehol senki már megint?
Merre vagytok?

Judy!
Jó szórakozást a vacsihoz! Az Auchanba mi is szoktunk néha enni, főleg amíg ott dolgoztunk. Az tényleg nagyon fini!
Már én is várom a hétfői uh-t!
Meg szorítok nektek a 4D-s uh-n! Aztán hozd ám a híreket és képet is! Nagyon várom!!!
Vendég

Jó reggelt!

Már itthon vagyunk.

Megyek kipakolni, csak jöttem megnézni, van-e már pozitív tesztünk. Esetleg Nati? Ma te vagy a sorors, ha jól gondolom... :lol:
Várom az eredményt!! :roll:

Később jövök!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Naaaaaaaaaaattttttttiiiiiiiiiiiii??????????????????? :roll: :shock:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Beszéltem Anitával telefonon, tegnap félt szegénykém mert nagy vihar volt Erdélyben, elöntött mindent a víz, úgy fújt a szél, hogy mozgott az ágyuk is. Szerencsére az autót jó helyen hagyták. Holnap már indulnak haza, de még megállnak egy helyen és ott alszanak, szóval csak kedden érnek haza. Majd biztos beszámol bővebben.

Kata, hogy vagytok, jól viselkedik a babóca a pocidban :D ? Már elmúltál 13 hetes, igaz milyen gyorsan pörög az idő? Nevek vannak már?

Nati, én is kíváncsian várom a híreket, remélem pozitív teszttel jössz. Drukkolok!

Judy, nagyon izgi lesz lesz a 4D-uh, én is menni fogok majd megint a köv. babánál. Bazsinál és Danikánál volt már 4D-uh? Vagy ez csak most lett ilyen népszerű? Lurkók már otthon vannak?

Jegesmaci veled miújság, jól vagy? Milyen volt a doki akinél voltál, rendes volt? Szorítok, hogy legyen végre pocaklakód neked is!!!!

Chrissyy, már közeleg az idő, ez a 64nap pik-pak elmegy és egy gyönyörű egézséges kisbabát hozol a világra. :D

Puszi mindenkinek, további jó hétvégét!!!!

Kép
vikike_

sziasztok,
full nega teszt lett reggel :cry: :cry:
megyek is, takarítok tovább.... az legalább jó levezető....
kellemes vasránapot Nektek
Vendég

Nati, nagyon sajnálom :( , jó pihenést a takarítás után és ne szomorkodj, megtalál hamarosan benneteket is a kis tündérkétek! :D

Többiek merre vagytok, pihiztek?

Kép
vikike_

Sziasztok,

Nati,
azért még nincs ok az elkeseredésre. A mensidnek csak holnap (nem) kéne megjönnie!!! Nem biztos, hogy már kimutatná... Tudod, a legérzékenyebb teszt is csak a beágyazódás utáni 3. naptól mutatja ki!! A beágyazódás meg 7-10 (van, akinél még több) nap a fogantatástól számítva!!

Judy,
de jó lesz holnap nektek! Remélem látjátok azt is, hogy pöcsös, vagy puncis a babátok. Szerintem puncis, de ezt már mondtam...

Vikike,
jól vagytok?? Levi hogy viseli ezt a néha hülye időt? Délelőtt süt a nap, este vihar... Nem nyűgös??
Igen, nagyon megy az idő. Lassan 14 hetes vagyok, pedig most lett poz. a tesztem... :wink: A gatyáim már nem jönnek rám, kettő kivételével. De mindkettő térdgatya.. Úgyhogy lassan viszem a gatyáimat (párat csak) átalakíttatni. Van egy varrónő (Judy ez neked is szól), aki 1500 Ft-ért levágja a gatyák tetejét, és varr rá passzés anyagot.

Vicuska,
erre az endora csak annyit tudok mondani, hogy régebben én is olvasgattam, hátha nekem is az van. Mindig fájt a hasam az 1-2. napon, stb. Elolvastad a www.endometriozis.hu oldalon a tüneteket? Neked vannak?? Nekem csak a hasfájás, meg néha volt erősebb vérzés, ami rendszertelen. Én különben már mindent beképzeltem magamnak... tuti valami komoly betegségem van, azért nem jön a baba... aztán elmúlt. Az endót viszont teljes biztonsággal csak laparral tudják megállapítani. De hessegesd el ezeket a gondolatokat, és csak pozitívan!! Pár hónap múlva már csak nevetni fogsz az egészen, amikor már a baba mocorog a pocidban. :lol:

Chrissy,
neked is jó lesz látni a babátokat. Hozzál ám te is képet!! Hogy fogják hívni?? Neked voltak rosszulléteid a terhességed elején? Hányinger, hányás? Én ma is rókáztam délelőtt. Pedig már azt hittem békén hagy a rókacsalád :?

Kép

Kép

hoppá

Szia Kata, szerencsére Levikénk nem nyügösködik, egész jól sőt nagyon jól alszik egész éjszaka, tegnap pl. reggel 8-kor kelt aztán megetettem és még visszaaludt 10-ig, szóval nagyon jó baba lekopogom. Fogacskája még mindig nem jött ki, de már nem kúszik hanem mászik nem győzök utána rohangálni, sőt már fel is áll a kanapéba kapaszkodva meg szeret térdelni. Valszeg nem lesz még 1éves és már menni fog :D . Majd teszek fel képeket is.
Ez jó ötlet, hogy átalakítatod a ruháidat, méreg drága egy kismama nadrág és csak 9hónapig viseled. Én is csak kettőt vettem tavaly, egy farmert meg egy vékony tavaszit akciósan. Majd ha aktuális lesz akkor elkérem a varrónőd számát. Jó sokáig látogat rókakoma, mond neki, hogy most már menjen máshova :D . puszi

Kép
vikike_

Na végre lányok!

Örülök, hogy itt vagytok!
Már nagyon unatkozom, apa délutános! ÉS full egyedül vagyok itthon. Na jó, nem teljesen, mert van egy örökmozgó pocaklakóm!!!
Csináltam szilvásgombócot, megvárom, míg lehűl egy kicsit és aztán ami belémfér, eszek!

Nati! Nagyon sajnálom, hogy negatív lett a teszted, de szerintem sincs még veszve semmi. Nekem idén úgy volt, hogy hétfői napon kellett volna megjönnie és azon a héten pénteken csináltam tesztet és pozitív lett. Még jóformán bele sem ért, de már ott is volt a két csík! Kívánom, hogy neked is így legyen!

Viki!
Hát az a 64 nap még nagyon sok. Eddig ment gyorsan az idő, mostanában meg úgy érzem, mintha megállt volna. Pont az utolsó két hónap megy lassan. De egyszer csak itt lesz október vége is! Apa is nagyon várja már, hogy elvághassa a köldökzsinórt!!! Ez az álma, és bízom benne, hogy valóra is válthatjuk!!!

Kata!
Eddig még nem is kaptam képet a babóról. A múltkorit is úgy csináltuk, hogy néztük dvd-n és azt fényképeztük le.
Rosszulléteim nem igazán voltak. Néha előfordult, hogy émelyegtem, nagyon enyhe hányinger, néha a szagokat nem bírtam elviselni, de semmi jelentős. De, talán egy: apa szokott járni pecázni, és egyszer fogott halat, de későn ért haza, betette a hűtőbe és mondta másnap, hogy pucoljam meg. mondom, oké! Aztán elővettem a halat, megcsapta az orrom és azt hittem, hogy kijön belőlem minden. így idén még nem pucoltam halat, pedig szoktam apának segíteni. Még a konyhába sem megyek ki, mikor halat pucol. De amúgy semmi extra rosszullét! Tavaly meg egyáltalán semmi bajom nem volt. Idén fáradtabb vagyok, meg már nyűgös, hogy sosem lesz október. Mennék már szülni, csak, hogy tudjam minden rendben. Meg szerintem a sok egyedüllét is ezt hozza ki. Imádom a nagy pocakomat, hiányozni is fog, de annál jobb lesz majd a kezemben tartani a kis drágánkat.
A nevét még nem fixáltuk le! Eddig úgy volt, hogy ha fiú, akkor Dominik lesz, de mivel tavaly is az lett volna a neve, így nemrég arról lemondtunk. Marad a Martin, Patrik, Ármin, ha kisfiú. Elvileg fiú lesz, mert láttuk, de majd úgyis csak akkor hiszem el, ha megszületett és látom! Ha kislány, akkor Boglárka vagy Bíborka, esetleg Virág-Vivien.
De majd megint a szülőszobán beszéljük meg, mint tavaly!

Hát bocsi a litániáért!

Kitartást mindenkinek, a babásoknak meg jó pocakosodást!!!
Vendég

Sziasztok,

hát nekem ma reggel is olyan egycsíkos lett hogy erről kellene mintázni :cry: :cry:
De még nem jött meg, tegnap egyáltalán nem fájt a hasam, ma furi, egyenlőre nem fáj, de érdekes... will see.
Egy nagyadag elkeseredésen már túl vagyok, de az igazi Pirivel fog jönni, azt hiszem... DE NEM AKAROM!!!!!!!!!!

A hétvégénk eléggé zsúfolt volt, szombaton Győrben voltunk régi csoporttársnál, ahol az egyik gyerkőc 2,5 éves a másik 9 hetes :P kisfiú. Nagyon tündéri, eszik-alszik-nézelődik, viszont a kis nővére teljesen kész... Iszonyatosan féltékeny, de továbbra is egy helyes kis tündér.
Szombat reggel mikor mentünk, felvettem egy régi tunikámat, ami olyan kismamis, de most ugye ez a divat... Persze eddig azért nem nagyon hordtam, mert Apa állandóan cikizett vele. Erre mikor reggel meglátott benne, már messziről fülig ért a szája, vigyorgott, és mikor hozzám ért benézett a tunika alá és megkérdezte, hogy már lakik bent valaki???? Én meg még vigyorogva mondtam, hogy még nem tudom..... :wink: Aztán tegnap reggel egy nagy csokor napraforgó várt lent, s sok boldogságot kívánt, mire kifakadtam, hogy még gyereket is kívánjon és teremtsen nekem gyorsan... Remélem holnapra fog is!!!! :P

Drukkolok mindenkinek a 27-i uhk-hoz, vizsgálathoz, vérvételhez, papírokhoz és a többihez, amire szükség van. :P

Vicuska szerdán jössz a talira a hsg után?

Szép napot neketek!
Vendég

Jó reggelt,

Tegnap hazahoztuk a lurkókat, ujra gyerekzsivajos a lakás. (hála istennek)
Olyan jó ujra hallani a szuszogásukat..

Szia Kata,

Üdv ujra itthon, remélem jól éreztétek magatokat.
Én sajna meg vagyok győződve arról, hogy kisfiam lesz, érzem, nagyon, de már felkészítettem magamat arra, hogy fius anyuka maradok.

Nati,

Sajnálom a nega tesztet, de még nem jött meg, ez jó hír.
Addig meg ne add fel. Soha ne add fel...... :lol: :lol:
Nagyon édes lehetett apucid, el tudom képzelni ahogy a rucid alá kukkant. :lol: :lol:

Ma van a nagy nap, 4D este, nagyon szorítsatok lányok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok, nincs itt bent a friss tábla, majd este frissítem, de addig is felrakom a múlt keddit, abból jól látszik, kiknek kell ma / a héten az extra drukk :P

Én is kérek sokat, egyenlőre semmi :lol: még poci fájás sem :P

Kép
Vendég

Elkiabáltam az előbb magam........ Piri haverja megérkezett... erről a hónapról is ennyit :cry: :cry: B...aaaaaaaaa meg!!!!!!
Vendég

Hello,

Nati,
amíg nincs piri, addig van remény!!!! Milyen tesztet csináltál?? (milyen érzékenységű?)
Ja, és elfelejtettem szólni, de az uh-m szept. 5. lesz, nem 4!

Judy,
biztos szuper lesz a 4D, remélem a kis lurkó megmutatja magát rendesen!!!
Mennek a tesók is újtesó nézőbe??
Tegnap apa elment Németo-ba tréningre, így egyedül lennék, de szerencsére a tesómék addigis ideköltöztek (csüt-ig). Amúgy is építkeznek, így nem túl kényelmes nekik otthon, de így nekem is nagyon jó, mert úúúúúútálok egyedül lenni. Éjjel betojnék egyedül!! :lol:

Ja, és itt van a Rolika hál istennek, megint kigyerekezhetem magam. Nemrég fektettem le, most csend van. Megzabálom néha, annyira imádom. Csak már ugybár lassan 3 éves nagyfiú, és nem hagyja már magát.... :?

Maci??
Mi újság? Te mikor mész ma nyaki uh-ra?? Vagy voltál már??

Vicuska,
jössz hsg után a talira??

Vikike,
mentek még valamerre nyaralni? Vagy Levivel nem olyan egyszerű??

Chrissy, mi volt uh-n?? :roll: Neked már végezned kellett!!!

Kép

Kép

hoppá

Neeeeeeeee, Nati, neeeeeee................. :cry: :? :twisted: :evil:

Kép

Kép

hoppá

Szia Kata,

Igen, megy az egész család babakukucsra. Már alig várom. Nem akarnak telni az órák, még csak 1 óra van, és végeztem, nem tudom mit csinálok fél 4-ig.

Mikor megyünk a papírokért???

Nati,

Basssssszzzzuuuuusssss...... :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chrissy,

Mi volt az uh-on??????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, én holnap délelőtt fél 9-re megyek fodrászhoz, fogalmam sincs mikor végzek... Lehet oda délután is menni?? Mert akár 1 óra körül is mehetünk, nekem tök mindegy, mobil vagyok ilyen téren. Vagy mehetünk szerdán délelőtt is. Mondd inkább te, neked mikor jó!

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Szerda nekem is jó lenne. Fél 10 körül??????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, oké, nekem jó. Most én is ott parkolok, ahol te! :wink:
Akkor szerda 9.30.

Ja, a tali nektek nem jó előbb, csak 5-kor? ne kapjatok be, csak egy kérdés!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Nekem mindenképpen 5-kor jó csak, mert előtte még el kell mennem a gyerekek könyveiért a suliba.

Akkor szerda fél 10. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nati NAGYON SAJNÁLOM? Ne szomorkodj majd köv. hónap új remények, jönni fog a babó biztos vagyok benne! :D

Judy mindjárt mész babanézőbe, kíváncsi vagyok a nagytesóknak hogy tetszik majd. Mesélj ha megjöttél!

Kata, még Zalakarosra megyünk szeptember 7-8-9 Anitáékkal. Biztos élvezni fogja a kis drágaságom, imád pancsolni. Voltunk a Balcsin is júliusban, úgy készültünk, hogy majd biztos haza kell jönni mert nem fogja bírni 1hétig a vitorláson(persze ki volt kötve, mármint a hajó :D és nem a kisfiam), de szerencsére nagyon el volt. Sokat fürödtünk mert pont azon a héten voltunk mikor 40fok kánikula volt. Este meg sétálgattunk a sétányon. Szóval lehet menni vele nyaralni. Jövőre Horvátországba szeretnénk vinni vagy Görögbe, mindegy csak tenger legyen, biztos imádni fogja. Olyan helyre kell menni ahol homokos, hogy tudjon várat építeni :D .
Mindjárt mentek a 15hetes uh.-ra, gondolom már nagyon várod.

Chrissyy, szép neveket választottatok, ha lányom lett volna akkor az egyik név nálam is a Bíborka lett volna, szerintem nagyon szép, aztán még felmerült a Kincső(férjemnek nagyon tetszik) meg Luca. Mi volt uh.-on, ma voltál ugye? Végre megint láthattad igaz?

Vicuska hol vagy, veled miújság?

Képzeljétek még mindig durmol Leventém, pedig már fél kettő óta alszik, biztos hagyni akar b.netezni a kis drága. Ma felállt már az utazóágyában is, harabdálta a szélét, valszeg rájött, hogy ez jó az inyének, de fogacskát még mindig nem látok. Na mindegy majd csak kibújik és nem lesz fog nélküli :D . Na elkiabáltam, mennem kell mert felkelt.

Puszi mindenkinek, jó babakukucskálást!!!

Kép
vikike_

Hello

Kép

Bass..a meg!irtam 1 oldalt és elszállt!!! :evil:

Nati

ba....us :twisted: de majd te is szeptembertől fogsz babót várni,mint Ani+én!!!! 8) együtt tologatjuk majd a csöppöket :wink:

Judy

már tul vagy az uh-n,gyere,mesélj,puncis vagy pöcsös???? :P

Kata

rókakomát ideküldenéd végre hozánk????mi tárt karokkal várjuk,ugye csajok?(Nati+Ani+Szilvi)

Szilvi

te is jelentkezz uh után!

Viki

ari lehet Levi,a fogacskák csak megkerülnek :wink: :roll:

Nekem már csak 2 nap és kiderül a tuti!!!! :shock: :D
talira attól függ,megyek-e,hogy milyen testi és főként lelki állapotban leszek utána :roll:
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyok mindenen, uh, vérvétel. A vérvétel eredmény kedden lesz kész, a vércsop, ellenanyag szerdán.
Az uh-n minden oké volt, drágaságunk megfordult, most már nem faros, BPD:81mm, OFD:87mm, FE:60mm, HAS:82mm. Grav s.31, a placenta a hátsó falon, 0.stad. A magzatvíz mennyisége átlagos, flowmetria: norm, folyamatos.

Egyelőre ennyi, majd még jelentkezem!
Vendég

Sziasztok,

Megjöttünk 4D-ről.

CRL 9,54
BPD 2,83
A gép 14+6 napra dobta ki a korát, ami jó is.
Pulzus 167 percenként

Jelenleg kuki nem látható. Szóval remény még mindig van.

alsónézet, itt kellene lennie a kukinak.
A feneke és a lábacskái látszanak.

Kép

2D oldalról

Kép

4D képek

Kép

Kép

Kép

Ez pedig anyuci

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy,

de jó!! Akkor még lehet puncis a bébike!!! :lol: Nem semmi mekkora pocid van már!! Majd meglátod, nekem még inkább aháj látszik, de azért már babás pocak egy kicsit!! :wink:

Az első képen alul van a popója, felfelé a lábai? Vagy rosszul látom??

Chrissy, örülök, hogy nálatok is minden oké!!

Kép

Kép

hoppá

Ja, Judy, megírod (privibn is jó), hogy mennyibe került a 4D?

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Ha szemben nézed a képet, akkor bal oldalt van a lába, igaz inkább csak a jobb lába látszik, és jobb oldalt a feneke.

Privi megy.

Chrissy,

Örülök, hogy minden ok veletek is.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi Judy

Kép

Kép

hoppá

Judy!

Én is örülök, hogy nálatok is minden rendben!

Ja és köszi a drukkokat!
Vendég

Chrissy

gratulálok!ezek szerint minden rendben odabent!!!! :lol:

Judy

nagyon szupi aktképek a babóról!nincs fütyi,tehát kiscsajszi lesz!!!!!! :lol: A Deák dr.uh-zott?én hozzá megyek szerdán :roll:

Kata

rókakomát küldd ide nekünk!Szilvi,Ani,Nati és én is szeretettel várjuk! :wink:

Szilvi

mi lett az Uh-on?

Nati

basszus :evil: de igy te is szeptemberben leszel babás,mint mi mindannyian!!!! :lol: fel a fejjel!!!
de még ugye igazán nem is jött meg!hátha van remény....
Vendég

Asszem valamit többx is leirtam :oops:
azt hittem az előző nem ment el :oops:

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok,
először is, gratula a kismamáknak a gyönyörű eredményekért!!!!

Judy, nagyon szép babátok van, gyerekek mit szóltak???

Chrissyy, szuper, hogy minden rendben. Később is így lesz!!!

Kata, Vikike, köszönöm a drukkokat, de már teljesen tanácstalan vagyok......... Miért nem sikerül???? Mi hiányzik, mi a baj???? Lesz-e valaha pozitív tesztem????? Persze lesz, tudom, csak ennyi nega után rettenetesen hihetetlen.... :cry: :cry:

Vicuska, nagyon drukkolok szerdára, remélem előrébb juttok :P S hát akkor én is beállok a sorba a 2007. szeptemberben babásak leszünkbe. Úgy legyen!!!!!!

Megosztom veletek a mai magánéleti sikerszorijaimat, (a munka sem jobb, de azt nem részletezem :cry: ).
- szóval, a pesti lakásban az albérlőnk eláztatta az alsó lakót, ma Apának vizet kellett fent szerelnie
- Barna ellátogatott hozzám, és még most se tágít, hamarosan jön Piri is...
- Hazafele életemben először karamboloztam.... még szerencse hogy nem lett semmi bajom, de a kocsi eleje klasszul néz ki. azt se tudtam hogy fiú vagyok-e vagy lány
- s a hab, de már tényleg csak a hab a tortán, hogy mosogatás közben jól szembespricceltem magam szappannal

Hát röviden ennyi :lol: Elég egy napra, sőt, erre az évre is remélem most már csak jó jön és a bosszúság, szomorúság elkerül!!!!!

Holnaptól irány a balaton, nem tudom, hogy tudok majd netezni, majd meglátom.
Viszont vettem Multi Macát, sőt regisztráltattam is, ne persze nem azért, mert hosszú távon szeretném, ha Maca beköltözne hozzánk :wink:

Mindenkinek babás álmost, Vicuska neked Kalappal és kívánom, hogy minden áramoljon csak úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva, s szerdán találkozzunk! Gyere Te is, majd mi lelket verünk beléd!!!!!!!!

Legyetek jók, puszi,
Vendég

Sziasztok,

Köszönöm a dícsérő szavakat a kicsikémre. :lol: :lol:

Egy kicsit azért csalódott vagyok, hogy nem tudta megmondani 100%-ra, hogy fiu-e vagy lány, bár a jelenleg nincs kuki elég bíztató. Na mindegy, nem agyalok, a lényeg, hogy megvan mindene, és mindenből annyi van amennyinek lenni kell.

Vicuska,

A Bácskai doktor uh-zott, nagyon aranyos volt, és nagyon tolerálta azt is, hogy a srácok egyfolytában dumáltak. Én a helyében kivágtam volna őket. :lol: Nagyon rosszak voltak, többet nem jönnek.

A Deák is nagyon jó, őt apukám ismeri. Drukkolok szerdára, aztán majd a talin mesélsz.

Nati,

Jó pihit a Balcsin, de jó lesz nektek.... :lol: :lol:
Tetszett a gyerekeknek, azt mondták amikor mocorgott, hogy nézd anya ugrlál a tesó a hasadban. Jó pofák voltak, csak nagyon rosszak.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati, :cry:
nem semmi, mennyi rossz történt veled!! Hol karamboloztál?? Te voltál a hibás?? Egy dolog jusson eszedbe: minden rosszat csak jó követhet!! :wink: Barna mindig meglátogat piri előtt??
Megint csak azt tudom mondani: nem szabad feladni!!! Most néztem meg, "még csak" egy éve próbálkoztok. Ez teljesen rendben van (legalábbis orvosi szempontból, ennyi idő után kezdenek csak vizsgálgatni.) Tudom, nektek/nekünk ez is rengeteg idő... Mi majdnem 3 évet vártunk a kis CSODÁNKRA!! De ha feladtam volna, akkor nem lenne...

Na, bocs, most megyek, felöltöztetem az uncsiöcsit, mert viszem a másik nagynénihez, mert megyek fodrászdába. Majd jövök még!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,
csak egy gyors bekukk, mert indulok a Balcsira, fejtágításra....

Utoljára felteszek egy friss táblát, aztán szeretettel visszaküldöm Aninak :wink: . Én is szerettem csinálni, de Ani ez a Te "kenyered", hamarosan visszaküldöm :P

Akkor szerdán 17.00-kor a Placc előtti hídon, ugye? Kata, ha van valami változás sms-eznél nekem? Nem biztos, hogy tudlak olvasni benneteket!

Legyetek jók és Vicuska, neked ezerrel megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Nati

sajnálom a karambolt,de legalább neked nem lett bajod :shock:
a baj mindig csőstöl jön... :evil:
de ezek után már csak klassz lesz minden!lesz itt babaeső szeptemberben!vagyis zebraeső :lol:
Jó Balcsizást!ha fejtágítás,akkor is Balcsi! :P

Judy

az a lényeg,hogy keze-lába a helyén van 8) 8)

Ani,Szilvi

jelentkezzetek!!!!!!

Szilvi

te voltál nyaki uh-n,nem?mi lett????????? :roll:

Holnapra köszönöm a drukkokat!!!
Vendég

Hahóóóóóóó.....hol van mindenki???

Csajok, mindenki jön a talira holnap?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello,

én megyek mindenképpen!! :lol: Egy biztos: melegünk nem lesz, holnaptól esőt mondanak péntekig, meg pár fok lehűlést.

Judy, el ne felejtsd a holnap fél tizes találkánkat a nővéd. előtt!! Szerinted megint csak beviszik a papírjainkat, majd szinte már oda is adják?? Afp-re kapunk beutalót, meg genetikai uh-ra??? tudod, én még nem voltam ilyenen!

Vicuska, holnap már ilyenkor túl leszel mindenen, és onnantól indul a mandula... apára fel-fel-fel!!! :oops:

Nati, jó Balcsizást!

Szilvi?? Mi volt az uh-n??

Chrissy, be van már teljesen rendezve a babaszoba, vagy még hiányzik valami??

Ani?? Mi újság??

Vikike, akkor Anival jöttök ti is a talira, ugye, jól mondom??

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Csak beutalókat fogunk kapni AFP-re, vizeletre meg ellenanyagra ha jól emlékszem.
Genetikai uh-ot amugy is meg fogja csinálni a saját dokid a 18-19. héten. Arra nem kell beutaló. Szerintem hamar végzünk.

Én ugy gondoltam, hogy AFP-re sept 10-én megyek. Neked is megfelel az az időpont???? Meg kell várni amig betöltöd a 16. hetet.

Hát tényleg nem lesz melegünk, de én nem is bánom. Mióta terhes vagyok állandóan izzadok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, ezek szerint a Bácskai és a Deák egyhelyen uh-znak? Azt hittem külön helyen! VAgy csak régebben volt így??

Kép

Kép

hoppá

egyhelyen=egy helyen, csak kapkodok :oops:

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X