Sziasztok,
Momo,
Jajj, neked aztan most kijutott akkor a "jobol"
Most meg atszaladni se tudok, mert este van.. bar lehet, hogy most nem kene, probalok nem osszeszedni semmi bacit, eleg, hogy most szorcsog a lurko orra. Bar Apa barmit hazahozhat a vonatrol.. a fiam meg az ovibol..
Zoltan helyzetet jol latod, de en nem szoltam, nem akarok semmit elkiabalni
Viszont:
Most van talan egy kis idom, megprobalom leirni a szules-tortenetemet is
Dec. 25-en hajnalban 3/4 5kor ebredtem eloszor huzosabb fajasra, es idovel megallapitottam, hogy ezek bizony 10 percenkent jonnek, es nem olyanok, mint az eddig megszokott joslok. Miutan se az erossege, sem az idotartama nem valtozott, igy utjara engedtem paromat, aki epp az 1 hete tavollevo fiunkat keszult hazahozni a nagymamatol, hazafele pedig beugrani keszult az o csaladjaert, hogy delutan egyutt tudjunk karacsonyozni. Mondtam, hogy menjen, ha vmi van, hivok mentot. Delutan 2 utan erkeztek meg, en hajmosassal, zuhanyzassal es fozessel toltottem az idot, fajasok megvoltak. Lurkom megerkezett, jott meg a sogornom es a keresztlanyom is Szolnokrol. Nekilattunk karacsonyozni, gyerkocok bontogattak az ajandekokat, a fiam ajandekat (fa-vasut keszlet) meg segitettem osszerakni, ez is csak en lehetek, akkor mar 8 perces fajasokkal sin-palyat epitek negykezlab
16 ora tajban szoltam paromnak, hogy 6-7 percesek kezdodtek, igy vartuk ki a 16. 40et, akkor mondta, hogy indulas. Lurkot keresztanyjara hagytuk, mondtuk, hogy valoszinuleg csak apa jon mar haza vmikor.
A korhazba 17. 20kor vettek fel, ctg oke, mutatott fajast, 6 perces idoben. Ugyeletes megvizsgalt, bo ketujjnyi tagulas, beindult szulesnek tartva. Felveteli procedura, borotvalas, zuhanyzas (beontest megusztam, mert delben volt nagydolgom utoljara
). Utana apuka is beoltozott, setaltunk, vartunk a dokimra, fajasok 6 percenkent. Dokim megjott, o is bo ketujjnyit mert, majd burkot repesztett, es bekotottek az oxitocint, 2-es cseppszammal, viszont igy fekudni kellett. Idoben nem tudom, hogy mennyi volt (pedig volt ora a falon), elertuk a bo 3 ujjnyit, ekkor kicsit pihi volt, igy emeltek 4re a cseppszamot es labdazhattam
A fajasok mar szepen jottek, parom mindig kozolte, hogy epp toronyhazat, vagy csak lapos-tetos hazat rajzoltam a ctg-n a fajasmeronel
Mondtam neki, hogy ha kisviragot rajzolok, az jo lesz?
Labdazas utan megint volt egy kis pihi, mert nem haladt a dolog, igy felemeltek 6ra az oxitocint es fekves jott. Nos, ez mar nem volt olyan kellemes, viszont hasznalt, mert eleg hamar eltuno lett a mehszaj. Itt megint lusti lett a fiam, ugyanis nem akart lefele indulni, igy a vegen allnom kellett, 8as oxitocinnal. Ez bevalt, eleg hamar ereztem, hogy vmi alakult, szoltam is, hogy mintha ez mar tolofajas-szeru lenne. Felfekves, vizsgalat, probanyomas, aztan hajra, labzsak ramhuzva, elokeszitve, johet a fajas, szoljak. 2 tolofajast vittem vegig 2 szakaszban (4 tolas, levegovetel kozben) - bar a labamat eleg nehez volt tartanom, de parom segitett, aztan a 3-nal szoltak a levegovetel utan, hogy na meg egy kicsit (parom is mondta, hogy hajra, mert latta a lurko fejet), igy a 3. fajas 3. tolasanal (doki kicsit rasegitett kezzel), kibukkant lurko feje, majd egybol a teste is
Gatmetszes volt ugyan, de en arra nem emlekszem, hogy mikor
Ennyi
A mehlepenyre meg varni kellett (anno Gyuszkonal is), aztan a tobbi mar nem erdekelt, a fiamat lestem
Mica