Sziasztok!
Mi már gyógyulgatunk. Lilikének még van egy kis váladék a nózijába, de már nem vészes. Én még köhögök. Szegény gyerek, mindig megretten a köhögésre. Nem tudja megszokni.
Hát a jó időről annyit, hogy majd levitte a fejemet a szél ma délelőtt. Voltunk a Ficánkába, mert kaptunk a kollégáimtól Ficánkás vásárlási utalványt ajándékba. Azt hittem elájulok az áraktól. Néha tényleg nagyon túlzásba esnek. Egy két részes együttes 4-5 ezer Ft. Egy téli hálózsák 4 ezer Ft. Nem tudom kik vásárolnak ott.
Diácska: Láttam a rucikat a tesz-veszen. A keki színű együttesbe beleestem, majd figyelem és licitálok rá. Az a baj, hogy már egy vagyont költöttem ebben a hónapban Lilike ruháira. Igaza van Sanyinak már több ruhája van, mint kettőnknek összesen.
De hát ha ilyen kis csinos lesz, mint itt:
A hisztiről csak annyit, hogy egy igazi nő, tudjon már hisztizni is.
:lol::lol:
Mi is az a játszócsoport?
Ágica: Voltunk mi is a Corába, de tényleg nem 100 % pamut és a mintája sem igazán tetszett. Zoknink az van rengeteg. Nem is tudom, hogy tudtam megállni, hogy ne vegyek.
Remélem, már nem köhögtök. Mostanában le sem tudtam délután vinni Lilikét, mert mindig van nálunk valaki vendég. A jövő hét már nyugisabb lesz. Majd csak összefutunk.
Szazsa:
Te nem szoktál a neten nézelődni ruci ügyben? Játszós dzsekit biztos találnál és nem ezreseket kellene kiadni érte. Néha még vadi újakat is árulnak a babaszobán és a tesz-veszen.
Megyek, mert ébredezik a gyermekem
, szopiidő van.
Üdv: Hexe