Sziasztok!
Megjöttem nem vesztem el! Reggel fél 10-kor lekisértem a páromat a megállóba, utána a barátnõmmel elmentem az EuroPark-ba. Megnéztük a cipõket, mert azt akart venni és miután csak 2 megállóra van ezért elkisértem. Aztán jöttem 12-re CTG-re és jött velem a barátosném is. Babával minden okés. Vérnyomásom kicsit magas, de még mindig normális 140/valamennyi. Emlitettem a dokinak hogy a lábam iszonyuan vörös, fényes szurkál és tele van vizzel, pedig tartom a sódiétát (ami nem igaz, de egy kollégája nyomatékosan megigértette velem merthogy a baba élete meg miegymás). Erre a doki mondta, hogy a sódiéta már elavult dolog és nem kellett volna komolyan vennem.(jó mi???
) Adott beutalót holnap reggel 10:30-ra az Istvánba Flowmetria vizsgálatra. Mindenesetre sürgõsségi vizeletet csináltatott a laborban amivel vissza kellett mennem. Találtak benne kicsi fehérjét és a doki nagyon nem örült. Úgyhogy az UH-s papirra ráirta, hogy ha a vizsgálat eredménye nem jó meg ha úgy itélik meg akkor bennttartanak, szóval pakkot vigyek. Ha nem tartanak bent akkor meg szombaton délelõtt baktassak be az Istvánba és CTG lesz a szülõszobán. Már éppen köszöntem el mikor a dokinak még eszébe jutott, hogy megnézi a méhszájat!!!
Na ennek én is nagyon örültem
Jól megpiszkált és feldugott valami fémcsövet is... Aztán közölte, hogy 1 ujjnyira kinyiltam és a magzaviz is tiszta. Ezek szerint az a fémes bigyo a magzatviz vizsgálatára szolgált.
Hát halljátok én úúúúúgy örültem mint majom a farkának!!! Már a magzatburok is látszik, hiszen meg tudta nézni a vizet
És elkezdtem kitágulni! Doki is mondta, hogy bármikor megindulhat már! Aztán hazajöttem és egybõl mentem pisilni mikor is eltávozott a nyákdugó! Szóval most itt ülök és várok. Kicsi mensis görcseim voltak, de most semmi! Remélem éjjel már arra ébredek ,hogy menni kell!
Olyan jó lenne és úgy fel vagyok dobódva
Norcsi!
Jajj!
Mielõbbi gyógyulást!
Remélem hétvégére sikerül kilábalni a betegségekbõl, vagy ez nem olyan "kedves" betegség?
Kata!
Még a végén igazad lesz és ma születik meg Gabi, de azt sem bánnám, ha napra pontos lenne!
Az a pogi amit csináltam a világ legegyszerübb pogija!!! És iszonyuan finom!!! Fél kg liszt, fél kg túró, fél kg margarin, só. A tetejét tojás sárgájával meg kell kenni és reszelt sajtot kell rá szórni. A tepsit ki kell vajazni.
Ebbõl az adagból két tepsi pogi lesz.
Én a vastagabbakat szeretem, olyan újjnyi méretüeket, kb 1 cm-es szaggatóval csinálom. Kis falatka az egész, de igy nagyon sok vele a munka...
Könnyebb, ha kinyújtod a tésztát megfelelõ vastagságúra, megkened tojással, szórsz rá sajtot és utána vágod fel késsel. Igy nem kell egyenként szöszmötölni vele! Vagy ha van nagyobb szaggatód...
Próbáld ki mert nagyon finom! Hülés után zacsiba szoktam tenni, mert akkor jól megpuhul, még az alja is ami sülés után kissé ropogós! Szóval ne ijedj meg tõle
Borsibogyó!
Hehe! Hát lehet, hogy már holnap babázok
Jó lenne!
na puszilok mindenkit és jelentkezem mindenféleképpen, ha még ma indulunk a kórházba. Holnap megyek mindenféleképpen úgyhogy Csabámon mulik mit fogtok megtudni
Puszi
sasha