Új privát üzeneted érkezett!

Era
Itt vagyok unatkozom és azért se gépelem be újra a regényemet. Vettünk ülést!!! Britax Römer King 9-20kg Kék alapon maci mintás és csak 14000 volt. (a neten néztem az új ára 42, az új designos) de a miénk jobban tetszik Zsaninak, főleg a macik.

Manóka
ÁÁÁ Én tervező progival gyártottam az alaprajzot, igaz vért izzadtam mire rájöttem hogy is kéne használni, mert ez 3D-ben is mutatja a dolgokat, kezdtem 28 cm magas falakkal, mire rájöttem ja hogy nem "cm" hanem "mm" használ.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine
Kérek fotót az új ülésről!!!
Hol vettétek? Az Árpád téren?

Era

Era
Kép
era75

Megyek most már befekszem, húz az ágyKép
Olvasgatok még egy kicsit.

Jó éjt mindenkinek!Kép

Era.

Era
Kép
era75

Helló!

Fáj a fejem nagyonKépKépKépKép Emiatt igen rossz a kedvem. Nem is bánom, hogy dolgozik a férjem, mert biztosan megőrűlne a nyüglődésemtől.
Vettem a DMben szolisprét, úgy lebarnulok vele, hogy csak na! Olyan jó gusztustalan színü, felül rózsaszín, alul lila, és össze kell rázni. Majd kipróbáljuk.

Persze, a fiú már nem aludt el délután, este meg nyügizett egy sort, így fél 8kor már megfürdettem, most édesen alszik. Olyan aranyos ilyenkor, legszivesebben csókolgatnám, de akkor felébred. Lefotózni meg nem tudom, mert a vaku is bizti felébreszti.
Le kellene feküdni, de a szülőszobát csak megnézem.
Na, nem évődök tovább nektekKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Era,
ne unatkozzál már annyiraKép
Nem pirultál le a szoliban? Te is elég fehérbőrű vagy.

Nekünk van két ülésünk is csak autónk nincs hozzá (csak egy trabi, de az nem számít)

Krisz

Krisz
krisszie

Na mire írtam ti is irtatok...
Közben tejberizst fözökKép

És nekem is nagyon fáj a fejemKép
Ez jó jel, mert melegfrontot jelentKép

Meg kéne nézni a szülöszobát, de a kedvesem BL meccset néz, felvenni meg lusta vagyok.
Majd írjátok meg, hogy milyen volt!

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Régen nem jártam felétek, de sajnos nem volt gépünk mivel most cseréltük le valami hiper szuper gépre, ugyhogy most már tusok többet jönni felétek.

Manóka!
Ez a guttalax amit korábban emlegetettek az szorulásra adjható?Nem ismerem. Légyszi írd már meg, mert néha mi is kinlódunk Gergővel.

Lányok!
Olyan aranyosak a képek!

Mindenkinek a legjobbakat!
Megyek nézem a szülőszobát!

Krisztaa
krisztaa

Krisztina,
végre, végreKépKépKépKép A guttalaxot vmi újságban olvastam, hogy babáknak is adható, ma megyek patikába, majd megkérdezem.
Hogy vagytok, minden rendben?

A fejem még most is fáj, de eléggé nagyon!!Engem a melegfront nem vígasztal, én ilyenkor hideget akarok!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok csajok!

Krisztaa,
végre itt! Jól vagytok?

Csináltam egy Dorka albumot, persze ennek a nagyrészét már láttátokKép
De azért belinkelem:
Dorka

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Manóka!
Fejfájás szörnyűKép
Remélem hamar elmúlik!

Krisz
Te fejfájásod is szörnyűKép
De ha ez meleget jelent, akkor az jó, vagyis a melegKép
Tényleg itt a meleg, mert már most 8 fok van!Kép
Szerencsére nem pirultam meg, mert négy percnél már kijöttem, de egy kicsit érzem a bőröm, pedig nem is piros.
Képek gyönyörűek!!!!!!Imádom ezeket a csöppöket nézegetni.Kép

Krisztaa
Végre újra közöttünkKépAkkor a szupi gépről lehet írni jó sokatKép
Képeket nem tudsz felrakni?

Anna reggel 7-kor már kiabált, persze 9-kor itt ásítozott, hogy ő mennyira fáradt.Kép El is aludt a kis drága.

Enci, Nadine
Helyzetjelentést kérek!KépKépKép
Sziasztok!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

A helyzet nálunk katasztrófális. 5-kor keltünk mentünk a Tescoba, hogy kapjunk még a ma akciós festékből. Szerencsére volt, mert a guta ütött volna meg, ha nem lett volna. Zsanett fél 9 horpasztott, azóta kriminális. Érzi a meleget, és nem lehet vele bírni. Nekem meg megint jött a mikulás, mostanában sűrűn jár, visszaállt a ciklusom = jöhet a tesó (csak apának kéne beadagolni valahogy KépKépKép) Azóta túl vagyok a giros készítésen, mármint a hús kész, meg csináltam sült csirkecombot krumplipürével. Ha meg elaludna akkor elkezdeném a zöldséget aprítania a giroshoz. Na most itt rötyögök eltévedt a lányom KépKépKép Azt hitte a konyhában vagyok, korcolt az ebédlőből befele valami nagy bánattal, hát volt éktelen sírás, hogy nem voltam ott. Szóltam neki és azt a felfedezést, hogy ÁHÁ elbújtál Anya, de megvagy!!! 2 körül megyünk sétálni???? Nekem mennem kell a Profiba, így összekötném a kellemes a hasznossal. Képet majd teszek fel az ülésről, most örülök hogy 5 perc csücs van. Most is rendetlenkedik a lány, a szabócentimre köti a görcsöket. Na megyek elaltatom, utána zöldség, utána még takarítani is kell, mert barátosnémék fél 5-re jönnek. Este szerintem megzuhanok majd.

Manóka, Krisz
Fejfájás BRRR . Gyorsan múljon el!

Era
Séta akkor 2 körül????

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Szióka!

Nadine
Ma mi később megyünk le, mert megpróbálom Annát idefent altatni. A lenti fél óra ugyanis nem elég neki, és lent nem alszik többet, sajna!
Este meg már 1/2 8-kor kidől, aztán reggel itt kukorékol nekem.Kép
Most egy kicsit több az alvásigénye, szerintem őt is nyomja ez az idő.
Aztán majd bőjtölök későbbKép
Ha nem alszik futunk le...

Era.

Era
Kép
era75

Era
Szerintem mi is csak fél 3 fele érünk le,mert most kelt fel a lány. Most épp nagydógozik Kép utnána kajcsi és mi is indulunk. Ha mi érünk le felkapuzunk, kivéve ha írod, hogy alszik a drága. Ha ti értek le ti kapuztok fel ok?

Többiek?

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine

Most aludt el a drága. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fog aludni.
Ha felkelt megyünk le, mert nagyon jó idő van, csak sajna a napocska szarakodik....
Nekem is mennem kell boltba.

Többiek merre vagytok?
Séta téma?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Manóka!

együttérzek veled nekem is tegnap délután óta annyira fáj a fejem majd szétrobban már nem birtam és bevettem egy algopirint nem tudom, hogy mennyire fog használni.remélem neked már elmúlt.

Era!

itthon maradtam a fentiek miatt remélem hamar elmúlik ez a fejfájás este már belépni se volt erőm és azt is elfelejtettem, hogy szülőszoba volt ez már a vég kezdete. szerencsere anyu jött vigyázni Florára mig én suliba vagyok és mivel nem mentem legalabb annyi haszna van, hogy tudok pihenni mig ő Florázik.tegnap is olyan nyügös volt.lehet nála igy jön a front.mi is megyünk le de nem tudom mikor még mindig alszik
nem is tudom mit akartam irni majd eszembe jut megörülök a fejfájástól .na majd folytatom ha elmulik.

Enci
renci

SzegénykéimKép szörnyű ez a fejfájás!!
Úgy látszik én a másik frontra gerjedekKép
Most a rádióban is mondták, hogy mindenki meg van zavarodva, a közlekedésben is van egy káosz...
Annán is nagyon csodálkozom, ilyet még nem nagyon csinált, már megint alszik.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Dorka még mindig mormota, egész nap alszik, ha fent van nyügösködik.
Éppen nyakig szakdogában vagyok. Szerintem ma nem megyünk sétálni, esetleg ha hazajött a kedvesem.

A fejfájás monnyon le!!!!!!

Krisz

Krisz
krisszie

Hát nem kell aggódnom, Anna idefent is csak egy fél órát aludtKépKépKép!!
Most ébredt fel...hát ez sem a mi napunk, nyűgösködésben nyerők vagyunk, mind a kettenKép

Nadine
1/2 3-kor megyünk le.

Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Teljesen fel vagyok háborodva!!
Ugyanis az történt, hogy Gergő hétfő éjszaka szinte semmit nem aludt, igaz nem sírt csak nem akart aludni. Ilyet még nem csinált sohase, majd hajnalban már kezdett nyügösködni, majd nagy nehezen el aludt, de akkor is nagyon nyugtalanul aludt. Majd másnap de.-t vettem észre, hogy meg van folyva a gyerek füle.
Teljes idegösszeroppanás!!! Most már nemcsak Máténak hanem Gerinek is fájni fog a füle.
Erre hivtam a gyerekorvost, hogy adjon beutalót a fül-orr-gégére, majd Ő azt válaszolta utasítóan, hgoy nem kell a gyereket Debrecenbe vinni Du-án rendel egy debreceni dokinő a füll-orr-gégén és vigyem oda.
Sajnos én meg rá lettem, úgy gondoltam, hgoy meg tudja állapítani, hogy a gyereknek megfolyt a füle vgy sem.Hát tévedtem, ugyanis amikor megnézte a fülét azt mondta, hogy a gyereknek nincs semmi baja, biztos csak belefolyt egy kis viz és az kimosta a fülzsírt!!!Felháborító!!!
Mintha nem láttam volnA MEGFOLYT FÜLET MÉG???
Ennek ellenére hittem neki meg sem gondoltam hogy kételkednem kellene benne.
Majd tegnap esst a gyerek megint belázasodott, felhívtam a debreceni dokinkat akihez mindig beszoktam járni Mátéval és azt mondta, hogy mindenképpen szeretné megnézni.
Így ma voltunk Debibe, mit gondoltok mi történt???
Persze egyből megállapította, hogy a gyerek dobhártyája ki van lyukadva és még mindig tele van a gyerek füle gennyel. Tehát mind a két fülét fel kellett neki szúrni.
Teljesen fel vgyok háborodva és du-i rendelésén meg fogok jelenni, ami valószínű, hogy nem fogom magam vissza fogni.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy nekünk mindig ki kell fogni az ilyen orvosokat.
Teljesen el vagyok keseredve, hogy már megint ez történt velünk, annyira sajnáltam szegény gyerekemet, mintha nem szenvedett volna még eleget szegény.
Bocs, a rossz hangulatért, de leglaább már le tudtam valakinek írni mert úgy érzem szét csattan a fejem az idegtől.

Manóka!
Nagyon köszi az infót előre is, de valószínű, hogy most már ezek után én is megyek a gyógyszertárba és akkor megkérdezem. Nagyon aranyos vagy.
Annyira aranyos a kicsi fiad a képeken, egyszerűen zabálni való.

Krisszi!
Sajnos leírtam, hogy mi történt velünk.
Remélem ti azért jól vagytok!
Kaja ügyben nekem is ilyen volt Gergő ennyi idősen, de ne hagyd, szoptasad csk majd fogja ő kérni.

Erika!
Megpróbálok majd feltenni képeket hátha már ezzel sikerülni fog. Csak eddig még nem volt időm a géppel foglalakozni, most is éppen elaludt Gergő így idegességem levezetésére bekapcsoltam a gépet.

Este jövök és beszámolok, hogy mi történt du-án!

Krisztaa
krisztaa

sziasztok!

Kriszti !

sajnálom ami Gergővel történt, remélem hamarosan meggyogyultok!

Manoka!
hogy van a fejed? nekem lassan kezd elmulni, de azért még mindig érzem

mi most ünnepeltünk. Flora ma 4 hónapos a férjem meg ma 29 éves. Sőt ma vagyunk együtt 7 éve illetve ma csináltam meg 1 éve a tesztet.ugyhogy most nosztalgiázok.

Era!

holnap jösztök?
Florának lekopogomkezd elmúlnia nyügi. hallom öltözteti apa, na megyek
Sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Kriszta
Szegény Gergő! Annyira sajnálom!!
Hát az a doki nem semmi.
Remélem hamar túl lesztek rajta!

Enci
Megyünk, ha Anna is úgy akarja.Kép
Gratula minden fordulóhozKépvolt mit ünnepelni!!!

Hűű, már mi is hét éve leszünk együtt Andrással!
Vigyázni kell, ez a rizikós évfordulóKépKépKépKép

Ma elég rossz kedvem volt este, lassan kell egy kis Anna nélküli program, mert kezdek telitődni...

Pussz mindenkinek.
Era

Era
Kép
era75

Krisz !

most néztem meg a képeket nagyon édik! te se panaszkodhatsz a hurkákat illetően. nagyon ügyesen tartja magát Dorka hason .Flora csak feszíti magát de úgy tünik lassan kezd ráérezni a hason fekvéshez ma már nevetett is egyet.
A te fejed hogy van? remélem legalább már neked nem fáj már

Enci
renci

Sziasztok!

Krisztaa,
hát ez szörnyű, amit írtál. Szegény kissrác. Remélem most már jó kezekbe került.
Gyógyulást neki!!!!!!

Tök jó, hogy most már a szuper géppel jöhetszKép

Fejfájás múlóbanKép

Mi tavaly voltunk 7 évesek és eszembe sem jutott, hogy ez kritikus év. Mással voltunk elfoglalvaKép

Köszi a Dorka gratulákat, megint hurkásodó periódusban van a csaj.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Jelentem, fejfájás már majdnem elmúlt, már csak nagyon picit érzem.
Voltunk óriás sétán ma a fiúval, azért nem értem ide. Voltam kozmiban is, így megszépültem. Ill. újra hódolok régi- új hobbimnak, majd beszámolok róla.

Krisztina,
nagyon sajnálom a kis Gergőt. Én ma kaptam egy kis homeopátiás füzetecskét, pont nézegettem a fülgyuszit, van a gennyes fülfolyásra is szer, nem gondoltál még rá, hogy azt is megpróbáljátok? Ha gondolod, bemásolom, hogy mit ajánl. Illetve, nemrég mesélte egy anyuka, hogy az ő fiacskája is sokszor betegeskedett hasonló problémákkal, rengeteg antibiotikum, majd elmentek Nyíregyházára egy dokihoz, aki ezzel is foglalkozik, és azóta nincs semmi baj. Szerintem nincs vesztenivalód, ha gondolod, megérdeklődöm a paramétereket, hátha segít. Vagy, már egyszer írtam neked, ha tudnál szerezni kövirózsát, annak a leveléből kipréselt levét kell a fülbe csöppenteni. Lehet, hogy első hallásra szokatlan, de én magam is kipróbáltam, és bevált.

Krisszi,
minden kép tetszik, nagyon szép lány, és a mozdulatok, mintha csak az én kicsi fiamat látnám fiatalabb kiadásban.

Era,
akkor nektek ez tényleg ez emlékezetes nap! Mindannyiótoknak minden boldogságot kívánok! ( meg sem próbálok idetenni egy virágovskát, mert úgysem sikerülne.)

Erika,
én is mondtam már a barátnőimnek, hogy menjünk el a Kazánházba táncolni. Jó, mert itt van közel, és már nagyon táncolnék. Szerintem egy estét mondjuk 23- 3 ig apáék is el lehetnének a manócskákkal.
Mindenki fontolja meg!!!! Persze, a férjem már lezsírozta a barátját, hogy ők vigyenek, és vigyázzanak, nehogy vmi atrocitás érjenKépKép

Nadine,
mi van már a kis Zsanikával, oly rég nem láttam!! Neki is el kell jönnie a szoliba, sqassolhatnának, míg mi barnulunk!!KépKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Jó reggelt mimindenkinek!!!

Hétalvók, megyünk ma sétálni?????

Imike

manóka
manóka

Sziasztok csajok!

Help!!!

Nincs véletlenül egy felesleges úszópelusotok?
Nem sikerült venni és vasárnap mennénk úszni.
Peströl küldenek nekem egy csomagot, de még nem érkezett meg. A jövö héten vissza tudnám adni.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz
Nekünk van maradék úszópelusunk!
Délután sétánál oda tudom adni, vagy átszaladhatsz érte. Itthon leszünk hétvégén is.
A hét évvel csak vicceltemKép nem hiszek az ilyenekben, nekem is csak akkor jutott eszembe, amikor Enci írtaKép.

Manóka
Nem tudom, hogy mikor megyünk sétálni, mert ma megyünk át Enciékhez, majd még értekezünk...
Én is úgy elmennék már valahova, de Anna most újra rászokott, hogy ébred 3x az éjszaka. Szerintem újabb fogzási projektbe kezdettKépHol van még a vége?
Leírnád, hogy fülgyuszira milyen homeopátiás szer kell, mert unokaöcsénk nagyon az lett az ovi óta! Köszi.

Krisztaa
Mi volt a rendelésen? Kiosztottál mindenkit?

Nadine
Milyen volt a vendégeskedés?

Enci
Még alukáltok?
Hogy legyen délután? Anna már alszik, így ebéd után át tudunk menni, aztán még sétálhatnánk is egy kicsit.
Nektek, hogy jobb?

Szerintetek már végleg itt a tavasz??KépKépKépKépKép

Era

Era
Kép
era75

Era!

Nagyon-nagyon köszi.
Elküldenéd a címed? Inkább átugranék érte. Könyvtárba kell mennem és ma Anyukám sétál Dorkával, de nem tudom mikor jön.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz

Mailben elküldtem a címünket.

Már kérdezni akartam, hogy mi a szakdogád témája?
És persze milyen szakon végzel?

Én olyan kíváncsi egy nő vagyok!!!KépKépKép
Era.

Era
Kép
era75

Köszi Era!

Megkaptam. Még kérdéses, hogy mikor tudok átmenni. 1/4-2 körül indulok a könyvtárba akkor otthon lesztek még?

Egészségügyi ügyvitelszervezö a szak és információs rendszerekről írokKép

Krisz

Krisz
krisszie

Gyere nyugodtan, még itthon leszünk.

Jól hangzik az a szakKép
A hugom is a nyiregyi fősulira jár, csak Ő szocmunkás szakra.

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

ma végre levették a vért nem nagyon sírt szegénykém és anya se birta ki pityergés nélkül.egyszerüen nem bírom amikor ordít.elég ügyesek voltak de szerintem a férjem hatott rájuk.a nő egy kicsit megszeppent amikor meglátta meg amikor a férjem kimérten köszönt (előttünk egy kisrácot nagyon megkínoztak de ő már kb 5-6 éves volt) A férjem 192 cm és 105 kilo

Képzeljétek Flora ma hang nélkül öltözött el se akartam hinni!!

Manóka!
már én is gondoltam egy kimenős estére.én mondjuk nem nagyon vagyok tancos lábú, inkább vhova beülni szeretek és dumcsizni közben zenét halgatni, de azért egy estére akár dizsizek is

Era!

gyertek varunk benneteket .Flora még alszik
enci
renci

Sziasztok!

Enci,
csak nem magjavul FlóraKép Állítólag a lányok szeretnek öltözködniKép

Az én férjem is kb akkora darab, ráismerek a kimért köszönésben

Nem rossz ötlet a kimesös este. Eddig mondjuk eszembe sem jutott, pedig régen annyit jártam el a férjem nélkül is bulizni. Így van ez, ez az anyukaság...
Bezzeg a férjem tök sokat jár el nélkülem, mondjuk annyira nem hiányzik, hogy én is egy füstös kocsmában üljek vele és hallgassam a mélyenszántó gondolataikat kizárólag a focirólKép

Szóval megszervezhetnénk.

Krisztaa,
mi volt tegnap? Ne tünj el megintKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Magával ragadt a tavaszi fáradtság.....Kép

Képzeljétek, ma feljött Krisz a pelusért és Anna úgy ugrott a nyakába, mint akik ezer éve ismerik egymástKép
Olyan aranyos voltKép

Bevallom nektek, én sem vagyok a táncparkett ördögeKép, de egy beülős, beszélgetős buliban benne vagyok, ha Anna nem kelne fel olyan gyakranKép
Régebben a volt munkatársnőmmel minden szerdán beültünk valahova forró csokizni. Esküszöm amíg Anna kisebb volt gyakrabban mentem el itthonról, ezen sürgősen változtatni kellKépKép

Többieknek hogy telt a napja?

Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Úgy eltelt ez a mai nap! Majdnem 3 óra volt, mire lementünk sétálni, de aztán elszaladtunk a fiúval a Tescoba. Hú, ami ott volt!! Tömegnyomor. A fiú meg pár napja nyügizik este, fél 8 körül fürdetem, aztán szopi, és alszok hajnal 3-4ig. Redig eddig mindig fél 9 után fürcsizett. Biztos amiatt, hogy az apukája már megint nincs itthon. Délelőtt meg durmoltak együttKép

Holnap meg csak délelőtt jön haza az én drága uram, úgyhogy szomorkodok nagyon.

Majd inkább holnap írok.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Épp csak benézek és megyek is alukálniKép

Manóka,
de édesen alszanak a fiúkKép
Ne szomorkodj az egyik pasi veled vanKép

Era,
tényleg nagyon aranyos volt AnnaKép, én is meglepödtem egy kicsit, hogy egyböl átkéretszkedett hozzám, de úgy gondoltam mindenkivel ezt csinálja.

Többiek,
mindenki OK?

Szép álmokat mindenkinek!

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Manóka!

Nagyon köszi a tanácsokat, az orvosnak a nevét és elérhetőségét nagyon jó lenne ha megtudakolnád.
homeós bogyókat már Nadine is leírta, csak nálunk az a baj, hgoy semmi orr folyás , semmi láz egyik gyereknél sem hanem egyből fülfájás.
Tehát nem tudom mikor lehetne esetleg ezekkel próbálkozni. Ezenkívül Geri nem is tud szólni, hogy fáj a füle csak már azt vettem észre, hogy ki van folyva a füle.
Máténál próbálkoztunk a kövirózsával és nem csökkent neki a fájdalom, hanem másnap reggelre kifolyt a füle. Nekem azt mondta ez a nagyon aranyos doki a klinikán, hogy Ő a két éves gyerekének is felszúrja inkább a fülét, minthogy megfolyon füle.
Teljesen tanácstalan vagyok!
Annyira aranyosak a fiuid!

Erika!
Bementem a rendelésre elmondtam a történteket perszer még neki állt feljebb, de aztán rájött, hgoy nem tud megijeszteni aztán közölte, hogy nem kell többet hozzá vinni, én meg mondtam neki, hogy ez egyértelmű volt számomra is hgoy nem viszem hozzá. Mikor bementem akkor még nagyon vigyorgott, de aztán se köpni se nyelni nem tudott.
A gyerekorvosunk meg egyszerűen nem akarta elhinni, hogy ez történt. láttam hogy inkább nyelt egyet és nem mondott semmit.

Krisszi!
Nem tünök én el, csak annyi dolgom van mostanában. Holnap tartom a férjem névnapját a családnak ezért most is teljesen tele vagyonk munkával. Éppen sül a tésztám, remélem nem fog a sok írástól odaégni!Kép
Irigyelek benneteket az úszás miatt, mi már sajnos ebből kimaradtunk, méár Geri nagy ahhoz, hogy most kezdjük el. Pedig én nagyon szerettem volna már Mátét is hordani, de akkor még Debrecenben sem volt bébiuszás, most meg kimaradtunk.Kép
Mátéval jövőhonapban kezdjük a uszást, kiváncsi leszek, hogy milyen lesz. inkább a magatartás miatt félek egy kicsit, hogy oda tud-e figyelni.
Hát majd meglátjuk!
Legyetek nagyon ügyesek, majd számolj be, hogy hgoy sikerült.

Itt a tavasz!! Úgy örülök neki, mindjárt fel ébred a család és megyünk sétálni!

Krisztaa
krisztaa

Manóka!

Elfeljtettem, hgoy láttad a szűlőszobát?
Én pontosan olyan körülmények között és olyan orvossal szeretnék szülni mint aki a Péterfiben szült. Létezik ilyen Debrecenben????

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Végre itt a tavasz!!!!!KépKépKépKépMa egy jó nagyot sétáltunk, bár Annának ma ritka sz*r napja van. Ez a foga most nagyon megviseli szegénykémetKép

Krisztaa
Azt én is hallottam, hogy jobb ha felszurják, mert ha magától fakad ki egy fül, akkor rossz helyen is kifakadhat, és halláskárosodást okozhatKép. Ettől függetlenül szerintem szörnyű dolog, és annyira sajnálom a piciket!!
Jó névnapozást nektek!

Manóka

András a kép láttán, azt hitte, hogy Imike nagyobb mint Anna..Kép
Sajnos Anna már itt tart ivás ügybenKépKépKépKép

Kép

Most készül az esti sminkjeKép igazi nőKép

Kép

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Krisztaa,
Boldog névnapot a férjednek!
Istenem, hogy megszenveditek ezt. Hát igen a felszúrás a kisebbik rosszKép
Örülök, hogy elmondtad a véleményedet a dokinak.
Annyira utálom ezt a kiszolgáltatottságot az egészségügyben.

Era,
hát mire tanítjátok ezt a gyereket? Csak az ivás meg a cicomaKép Ezt látja otthon?Kép
Imádom a kiscsajt, olyan édes!!!
Drukkolok, hogy hamar bújjon ki a fogacska.

Holnap majd elmesélem, hogy ment az úszás.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz

Hát igen, lebuktunk...KépKépKépKép
Jó úszást, holnap!Kép
Várom a beszámolót.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányok KépKép
Újra itvagyok megjöttünk szerensésen meg érkeztünkKépKépMinden nagyon jó volt és szép Képcsak mirre haza jöttünk a lány belázasodot és holyagok vannak a nyelvénKépmondanom sem kell egyenesen a ügyeletre mentünk .ott azt mondták hogy virusos fertőzése van meg piros a torkaKépmondanom se kell milyen boldog vagyok most hogy mikor már javulna akkor esik visszaKépDe ezt le számitva nagyon jó volt megprobálok rakni fel képeket már ami jó lettKépKép
Ime az első indulás elöttKép
Kép

A táj it még minden havasKép

Kép
Egyenlőre ennyi majd még ha lesz rakok fel KépKépKép
Pusszika mindenkinek sziasztok KépKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Na csak ideértemKép
A kedvesem megszállta a gépet egy új dvd szerkesztö progival kisérletezik.

Voltunk ma úszni végre. Nagyon-nagyon tetszett. Dorka hihetetlenül jól viselte. Kb 20 perc után kezdett nyügizni, de addig lelkesen siklottunk, ismerkedtünk a környezettel, meg locsoltuk a fejét. Használt a gyakorlás otthon, mert meg se kottyant nekiKép
Tetszett, hogy teljesen laza volt, alapvetöen úgy csináltuk, ahogy jól esik. Volt bent egy segítö, aki megmutatta a technikát. Voltaképp egy nagy pancsolás voltKép
Dorka be is ájult hazafelé, úgy kifáradt.

Enci,
nektek, hogy tetszett?

Ildikó,
nektek ez folyton összejönKép
Jobbulást a csajnak!

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Csak köszönök, mert a szemem már ragad. Most koszmó problémával küzdök, meg a szememmel,mert nem bírom nyitva tartani. Ma ismétmaratonit sétáltunk.
És a fiúnak játszó álványt szeretnék, de nem találtam.Tudjátok, ami alá lehet fektetni,és legyen rajta mindenféle csörgő.

Jó éjt mindenkinek. Holnap írok majd regényt.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

a hétvége egy nagy rohanás volt szombaton bevásárlás a gyereknek vettünkegy pár dolgot és voltu nk vele a Corában nagyon élvezte csak a végén akart már hazafele jönni.Tegnap meg voltunk uszátst nézni, meg délután vendégsereg.A férjem szülinapját ünnapaletük. Azt nem kell mondanom , hogy Flora végig aludta a vendégsereget. hiaba akartam elaltatni, hogy mire jönnek friss legeyen . Ő nemigy gondlta. akkor aludt el amikor megjöttek a vendégek és egy jó órával kellt fel miután elmentek.

Krisz!

nekem tetszett a dolog ugyhogy jövőhéten kezdjük. mi a 8.30-as csoportban leszünk. Remélem el tudunk addig készülni.

Ildi!

jobbulást a lánynak, szegényke!

Era!

ez a csaj jó példát lát biztos azért iszik.nálunk is bővült a sörös üveg készlet ugyhogy jöhettek!

menni kéne főzni de nincs nagy kedvem.megint olyan jól telt az éjszaka Flora ugyancsak egyszer kelt fel éjfélkor, de ugy gondolta, hogy a nap 4.15-kor indul, ugyhogy akkor én is keltem vele.mondjuk utána sikerült egy kicsit még aludnom amikor Zsolti felváltott.

Annának mihamarabb elküldöm a fogmanókat ne szenvedjen annyit.

Manóka!

tünderi a pici fiad.szerintem tiszta apja!

Enci
renci

Sziasztok!

Annyira csodálatos idő volt ma!!KépKépKépKépRemélem már így is marad!
Elsétáltunk a házhoz, és rajta van a tető + az ablakok is be vannak rakva!Teljesen megtáltosodtak ezek a mesterekKépKép

Segítséget szeretnék kérni!
Most vettük észre, hogy Anna babakocsijának hiányzik az egyik csatja, így nem tudjuk használni, és most már nem biztonságos. Eddig jó volt, mert a takaró+ szélvédő alá nem kellett bekötni, de most már itt a jó idő...amikor megláttam én olyan ideges lettemKép
Holnap megpróbálom a megatoys-nál, de azt már eldöntöttem, hogy többet ott nem vásárolunk!!Ja és persze biztonsági pánt sincs seholKép
Ha tudtok valamit, szóljatok! Köszike.

Krisz
Örülök, hogy élveztétek az úszástKép

Ildikó
Lánykádnak jobbulást!!!!
Szép helyen voltatok.

Enci
Küldjed a fogmanókat, mert csöppöm eléggé szenvedKép Bár ma elég jó volt a kedve, és jobban is aludt.

Nadine, Krisztaa, Manóka
Milyen volt a hétvégétek?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Bocsi hogy nem jelentkeztem, de el vagyok havazva. Dógoztunk. Megcsináltam még az adóbevallásunkat is és szerencsére a mi javunkra billen a mérleg. A házunkból is pakolgatunk kifele és hamarosan szétszedjük, utána meg összerekjuk. Kép

Era
képzeld mit láttam ma???? Tetőt a házatokon. Bizony szép bordó cserepet. SŐT Már az ablakok is bent vannak, gondolom akkor az ajtók is állnak a helyükön, bár bevallom, azt nem láttam. Annának is kijöhetne már az a foga ami kínozza. Mondjuk most Zsanettnek nagyon csúnya feneke, mint mikor jött az első két foga. Csak azt nem tudom, vajon hol jön neki.

Manóka
Nagyon aranyos a pici fiú. Szerintem is tiszta apja. Koszmóra olajozás, majd körömkefe. Mi elkerültük, de erre esküsznek akiknak volt.

A többiektől bocsi erőmből ennyire futotta.Most már megyek, mert kivagyok. Aludni akarok végre, ha hagy a lányom, vagy megint arra ébredek, hogy tépi a pólómat.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Na, a fiam megveszett! hisztizik, de úgy sír, mint akit ép nyúznakKép és nem is hagyja abba. igaz, most is csak 5 percig hallgattam, míg elmosogattam.mosz itt van a karomban- term. függőlegesen, a feje kicsavarodva, és készül elaludni, meg közben sír is egyet- egyet. szóval, így állunk.
hétvégén mi is óriás sétákat tettünk, tegnap egész délután kint voltunk az erdőn. csak sajnos apa végig dolgozottKépKépKépKép

Krisz,
írj az úszásról

Enci,
Flóra élvezte tegnap a sétát?

Era,
A megatoysról nekem is megvan a véleményem, már én is megfogadtam, hogy oda többet soha...Kép de hátha sikerül vmit intézni!
Annácskának nem fájt a feje másnap az unicumtól?KépKép

Nadine,
gondoltam rátok tegnap, hogy biztosan nem fáztok,jó volt az idő. Zsani, élvezi a dolgokat?
A koszmóhoz találtam egy emúlziót, amit ajánlottak, majd utánaérdeklődök a patikában. olajozom én, meg kefélem is, de nem találom az igatinak.KépKép

Ildikó,
nem szerencsés, de ugye antibiotikumot nem szedtek a hólyagokra? sztem a kis szervezete válaszol az előző kezelésre, vagyis, hogy sok volt neki.KépKép
vigyázzatok magatokra!!!

Ma séta, szoli esetleg?

manóka

manóka
manóka

Ilyen a fiú ma reggel
Kép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka

Ez a fiú csodálatos!!!KépKépAnnyira szép, szabályos arca van!A haja is nagyon dizájnosKépKép
Séta, szoli felőlem mehet.
Mikor találkozzunk?

Többiek? Gyertek ti is!!!KépFoglaljuk el a Civis utcátKép

Ébredezik a csaj...megyek csinálok neki valami ebédet.
Era

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?