Sziasztok!
Manóka!
Nagyon köszi a tanácsokat, az orvosnak a nevét és elérhetőségét nagyon jó lenne ha megtudakolnád.
homeós bogyókat már Nadine is leírta, csak nálunk az a baj, hgoy semmi orr folyás , semmi láz egyik gyereknél sem hanem egyből fülfájás.
Tehát nem tudom mikor lehetne esetleg ezekkel próbálkozni. Ezenkívül Geri nem is tud szólni, hogy fáj a füle csak már azt vettem észre, hogy ki van folyva a füle.
Máténál próbálkoztunk a kövirózsával és nem csökkent neki a fájdalom, hanem másnap reggelre kifolyt a füle. Nekem azt mondta ez a nagyon aranyos doki a klinikán, hogy Ő a két éves gyerekének is felszúrja inkább a fülét, minthogy megfolyon füle.
Teljesen tanácstalan vagyok!
Annyira aranyosak a fiuid!
Erika!
Bementem a rendelésre elmondtam a történteket perszer még neki állt feljebb, de aztán rájött, hgoy nem tud megijeszteni aztán közölte, hogy nem kell többet hozzá vinni, én meg mondtam neki, hogy ez egyértelmű volt számomra is hgoy nem viszem hozzá. Mikor bementem akkor még nagyon vigyorgott, de aztán se köpni se nyelni nem tudott.
A gyerekorvosunk meg egyszerűen nem akarta elhinni, hogy ez történt. láttam hogy inkább nyelt egyet és nem mondott semmit.
Krisszi!
Nem tünök én el, csak annyi dolgom van mostanában. Holnap tartom a férjem névnapját a családnak ezért most is teljesen tele vagyonk munkával. Éppen sül a tésztám, remélem nem fog a sok írástól odaégni!
Irigyelek benneteket az úszás miatt, mi már sajnos ebből kimaradtunk, méár Geri nagy ahhoz, hogy most kezdjük el. Pedig én nagyon szerettem volna már Mátét is hordani, de akkor még Debrecenben sem volt bébiuszás, most meg kimaradtunk.
Mátéval jövőhonapban kezdjük a uszást, kiváncsi leszek, hogy milyen lesz. inkább a magatartás miatt félek egy kicsit, hogy oda tud-e figyelni.
Hát majd meglátjuk!
Legyetek nagyon ügyesek, majd számolj be, hogy hgoy sikerült.
Itt a tavasz!! Úgy örülök neki, mindjárt fel ébred a család és megyünk sétálni!
Mindenkinek a legjobbakat!
Krisztaa