Sziasztok!
Akkor jobbulást minenkinek
Domival szerencsém van,úgy látszik,ő szépen beveszi a gyógyszert,sőt kéri ha itt az ideje,mondja,hogy ettől gyógyul meg. Sőt,multkor mondtam neki,hogy legyen jó kisfiú,mert fáj anya feje,erre azt mondta,hogy "anya vegyél be gyógyszert,nem fog fájni
Kocsi: még mindíg szokóban,fura a válltókar. Nem is a válltással van a gondom,hanem,néha elfelejtem,mert megszoktam,hogy a smart hogy reagállt autómatán. Na meg lehet,hogy egy T betűt kéne felraknom hátra,mert már 2 szer lefulladtam. Nem hallom a motor hangot,a smart pedíg rögtön 1 esből indullt nem fulladt le
Persze színte minden az új mellett szól,de azért a smartot nagyon csíptem.
Na mi 20.án jól itthon maradtunk. De. dolgoztam és Pesti vendégeim voltak,akik teljesen lebeszéltek az elindulásról,mondván már most is dugó van. Így itthon mardtunk. Persze aztán hallottam,hogy tök jól lehetett közlekedni. Így viszon az egyik ismerősöm hozott "kimentett" új gyerekruhákat,és jól bevásároltam ennek örömére
Tüzijáték: Dominiknak kb az első5-6 perc lenyűgöző volt a tv ben. Aztán hidegen hagyta (ja és közben azt mondogatta,hogy szülinap? anya szülinap?) azóta viszont minden nap emlegeti,és keresi a tvben.
Xsara!
Az oviban is van beszoktatás? Te fogod? Akkor már ez a tali pont is kilőve a bölcsinél már nem talizunk
2. gyerkőc?
Judy!
Ti mikor kezditek az ovit? Végül is a Géza szoktatja majd?
Puszi
Noémi