Sziasztok!
Én még régebben irógattam ide. Talán senki sem emlékszik rám.
Sok szertettel gratulálunk Kristófhoz.
A nyaraláshoz szeretnék hozzászólni. Mi mikor először voltunk nyaralni, akkor Fruzsina még csak 6hónapos volt. Campingeltünk vele egyet. Igaz volt ház is mellettünk, de ott már foglalt volt minden, de a fűrdőszoba és a konyha rendelkezésünkre állt. Nem is hittem volna, hogy pici baba létére ilyen jól regenerálódik. Mellettünk aludt a matracon, és nagyon jól viselte. Csak arra kellettfigyelni, hogyha begurul a matrac és a sátor közé, idejébe kihuzzuk onnan. De nagyon szépen vettük az akadályokat. Azóta már eltelt majd 2 év, és akár merre megyünk, mindenhol föltalálja magát, és aklimatitálódik.Egy jó tanács a nyaraláshoz! Nagyon gondosan kell kiválasztani a szúnyogírtót nekik, mert némelyik nem ér semmit. De itt egy kérdés is egyben:: Kinek melyik vagy mi vált be a szúnyogok ellen??? Most készülünk a Tiszára,ésott bizony van belőlük egy jópár.
Fruzsi már teljesen szobatiszta lett. Egyik napról a másikra. Remélem minden vele egykorúnak meghozta ezt a változást a nyár. Ma juniálison voltunk a kistarcsai laktanyába, ami a tarcsaikorházba zárult. Fruzsikámatmég a múlt héten megcsípte valami,és elfertöződött neki. A csípésen kívül más nem látszik a kis lábán, de háromszorosára dagadt.Azt mondta a doki, hogyha belázasodik okvetlen vissza vele a korházba, mert orbáncos is lehet. Adott neki antibiotikumot, és Betadin fertőtlenítőt. Remélem reggelre már lábra is tud állni a kisdrágám, mert az ülés neki a legnagyobb büntetés. Pláne amióta készlett neki az udvar.//kép mellékelve róla.//
Panni merre épitkeztetek?
Olyan jó arról olvasni, hogy ki hol lakik Gödöllőn, mert én nekem nagyon hiányzik az a nyüzsi ami ott van.
Eperke és Kata!! még ebbe a hónapba van az aszódi bölcsibe játszóház kedden és csütörtökönként délelőtt 9-től fél délig. Mindenkit szeretettel fogadnak. Nem kell Aszódon laknotok azért hogy eljöhessetek ismerkedni és játszani.
Szabó Kriszta merre vagy?? Ezer éve nem irtál se ide se máshova! Hogy vannak a gyerekek?
Na hagyok mást is szóhoz jutni!
Mindenkinek szépe hétvégét kívánunk Márti