Sziasztok!
Szia Barbi!
De jó hogy jöttél, üdv köztünk
Egy kupacról vagyunk mind
Mi a Páva utca
Encu!
Köszi a bókot
tényleg nagyon huncut manókám van
És a legújabb tudománya hogy megsértődik
szólsz hozzá és elfordul, les a szeme sarkából ha elnézek, akkor rámnéz de ha visszanézek rá, elfordítja határozottan a fejét
Gabó!
A képeken tényleg olyan mintha semmi baja nem lenne
pedig volt
még van egy kicsi
Nomád élet: én meghülyülnék a "semmi közepén". Így is utáltam mindig mikor nyaraltunk hogy semmit sem leeht csinálni csak punnyadni a medencében vagy a szállodában. Erdős részre nem mertem sosem menni, rengeteg kullancs volt már bennem (erdős részen laktunk pesten) most meg még jobban félek nehogy a Ricsibe másszon, főleg hogy még nincs beoltva agyhártya ellen. Na meg tv nélkül élni
Hát mások vagyunk
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én a minap jöttem rá hogy hiányzik a nyüzsi az életemből. Persze elég eseménydús a Ricsivel, de az éjszakai jövés menés hiányzik. Bulizni akarok már egy jót és sajnos addig ugye nem lehet amíg a Ricsi szopik. Meg hát állandóan rá gondolnék, és akkor meg lőttek az önfeledt bulizásnak. Nem is érezném jól magam nélküle... Na most lebeszéltem magam
Tényleg, Gabó! Írtad ezt a sulis dolgot.
Merész vagy és nem is tudom beleélni magam a szituba
Szerintem próbáljátok még most egy-egy éjszakára anyudnál hagyni Flórát (ha jól emlékszem azt írtad hogy ő fog vigyázni rá) és akkor tényleg nem fogja megviselni annyira, szerintem. Flóra már rájött arra hogyha nem lát akkor is vagy? A Ricsinél most kezdődik
és hát kiakasztó
Állandóan ott kell lennem ahol ő, ha anyósnál van egy kicsit, 10 perc után jönni kell engem megkeresni mert keres.
Nem tudom hogy ez meddig tart a babáknál mire rájönnek hogy anya akkor isvan ha nem látom de már várom
De azért nagyon jól esik hogy ennyire anyás lett
Úh majd elfelejtettem, a nap lebőgése: vettem a tesz-veszen egy műanyag szánkót télire a Ricsinek. Ma postázták ki és az egész nincs nagyobb 25 cm-nél
Totál benéztem ez egy babaszánkó de játékbaba
Párom szanaszét röhögte magát
na eldugulok
Nem még nem dugulok:
Zsu!
Nagyon sajnálom a nagyit! Részvétem...
Niki!
Remélem nem baj hogy néha kukkolok (iwiw)
Kiváncsi vagyok rátok, ott meg mindig találok új képeket
Gratulálok a Nonókának, ügyi baba! Egyáltalán nem korai, a Ricsi is kb. ekkor fordult meg csak ő a hátáról az oldalára. Hason utált aludni így sosem aludt úgy míg kisebb volt ezért ez nekünk nehezebben is ment. Minden gyerek máshogy fejlődik ám
Asszem te írtad a napirendet
Hát tényleg igaz ha kialakul, az tuti átalakul hamar
Na most lett vége, hív a Ricsi...