Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!Én drukkolok! :wink:

Sylph!Általában a kutyák szeretik a sört.Akkor medence partit fog rendezni.Vagy majd ő fog írni ide a nevedben..Na,inkább abba hagyom.
De aranyos képet találtál!

Egy pár Dorci alakítás:
-Múlthéten bedobta az egyik játékát a wc-be és mondta,hogy pa(Pancsi) :evil:
-Amikor voltunk Velencén,észre vett egy kopasz öregembert és elkezdett felé szaladni,közben kiabált,h apa.(Párom is kopi,csak ennél az embernél kb 50 évvel fiatalabb)
-Elkezdte a "nagyapját" locsolni.Belocsolt a lába közé is,és mondta,h nunája.
-Amikor kisebb volt,vitte a kutyának a füvet.Mondta Neki Anyu,hogy a kutya nem szereti a füvet.Erre rámutat a fülére.
-Van egy rák homokozó formája mikor a kezébe kerül,mondom neki,hogy ez egy rák.erre megrágja. :?
ennyi

Hú,de beborult...

Kép
tierno

Bencének mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!

Brigi! De édes Dorina!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ IMÁDOM!!!!! :D

Bubunak voltak hasonló dolgai: Pl. volt egy olyan lova ami egy lófej és egy rúd és rá lehet csücsülni, kantárt fogni és lovagolni rajta.
Mondtam neki, nyargalj fiam! Erre elkezdte nyalni a ló sörényét! :lol:
A másik cuki ami eszembe jutott, hogy pont tanítottam neki a kézmosást, jó habos volt a keze és mondtam, mossa meg a kézfejét is! Erre beszappanozta a feje tetejét! :lol:

De jóóóóóóóóóóóóóóóó SZilvike!!!!! :D Nagyon boldog vagyok!

Anyós még sehol, összes kaja hűl, mi meg éhen pusztulunk! Bakker tudja, hogy 12-kor ebédelünk!
Vendég

Orsi,
Belőled sosem elég :D Jó a szerda 8 mert megyek előtte kondiba.

Szilvi,
Fél 10 körül mennénk akkor kedden.

Ma kicsit átalakítottuk a nagyszobát, de még mindig nem az igazi. Van valakinek lakberendezői vénája? Adhatnátok tippeket, mert nálunk egy szobában van a háló, a nappali és a dolgozó.

Tegnap meg kicsit elszomorodtam, bementünk a Deichmannba körülnézni. Átgondoltam, hogy Veronikának kell új benti, utcai, tánc, torna és alkalmi cipő :? Kisebb vagyon és ez még csak egy gyerek.

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok:)

Nalunk nagy erovel folytatodik a tegnap elkezdett takaritasi hadmuvelet, szet van robbantva a lakas, ulunk (en fekszem) a romokon.

Orsi:
Anyosom nagyon jo fej, szeretem!
Babaszoba annyit fejlodott hogy mar tisztasag van bent. A butorokat nem szereltuk meg ossze, szerintem majd a jovo hetre marad, de legalabb mar bent vannak a cuccok, parom meg hatul osszeallitotta az irodajat.

Ne ijesztgesss, mar fosok a szulestol, egyre jobban es kell meg egy csomo orvosi papirt hogy egyaltalan eldonthessek hogy szulok. Meg a cuccok sincsenek meg teljesen. Jaaaaaaaj :D

Para-para-para-para!

Alvas:
Most egesz ejszaka hoborgott a gyerek bent, szerintem az eso miatt, par perccel az eso elindulasa elott kezdett bele a testedzesbe. :) Szoval alvas eleg silanyan alakult, de elvagyok mint a befott. :)

Anett:
Boldog nevnapot kivanok en is Bencusnak:D Remelem jol vagytok!!! :)

sünciboglya

Sziasztok érdi anyuk!

Tényleg nagy a pangás.
Lehet mindenki belehúzott a csavargásba, hát mi sem tétlenkedtünk. Csütörtök, péntek Tárnokon voltunk, csajok a polgármester olyan köszöntőt mondott, hogy leesett az állunk!!!!
Tegnap Örvényesen voltunk falunapon SZUPER volt, 18 féle kaját főztek bográcsba, sokat meg is kóstoltunk.
Ma pedig Zsámbékon lovasnapokon voltunk!
Csajok!!
Beleszerettem, bár eddig is szerettem egy lófajtába és ez történetesen a fríz. Nézzetek a neten róla képet GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!

Mimi!
Nemtod hol lehet frízen lovagolni, Te már ültél ilyen lovon apa megígérte, hogy elvisz oda ahol ilyen lovakon lovagoltatnak. Állítólag naon kényelmes a hátán ülni!!!
Fűztem apát, fűztem, hogy szaporítsuk a családot egy ilyen lóval, de SEMMI!!!!!

Csajok gyertek elő!!!!!!!!!!!!

Sziasztok
Vendég

Mimi!

Te szoktál írni a nlcafen a sütis topikba???

Zsand
Vendég

Zsand!

Tényleg szép a lovacska!
Andiékkal beszélj, ők is akarnak lovacskát! :wink:

Mia!

Akkor szerencsés vagy anyós ügyben! :wink:
No para, minden rendben lesz! Szüléstől ne félj, most nem ijesztgetlek, de inkább 10 szülés, mint szülés után a 3 hónap!
Na az a kemény! :?
Ha nem vagy észnél, akkor nevelsz egy karoncsüngőt és addig le sem rakhatod, amíg fel tudsz még állni a deréfájásodtól! :lol:
Ebbe a hibába minden első gyerekes beleesik(tisztelet a kivételnek)
mert hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a babánk nem létezik nélkülünk!(én detto ezt csináltam :oops: ) Tényleg erre figyelj!!!! De nem okoskodni akarok, csak mint 3 gyerekes látom micsoda könnyebbség, ha okosan csináljuk az elején! :wink:
Lásd Mimi Regináját! :wink:
Bogival nem volt első 3 hónap, annyira jó babácska volt, mellette mindent tudtam csinálni!
Igazából nem féltelek a szopi miatt, a szülés miatt, az esetleges császár miatt, csak attól, hogyan éled meg 37 évesen a szabadságod totális elvesztését! De mindenben segítek, ha kell hívhatsz éjjel-nappal! :wink:
A babád pont annyira lesz rugalmas, ammennyire az anyukája! :wink:

Júúúj most lehet jól megijesztettelek! :shock: :oops:
Nem ez volt a célom!!!!!

Anyós itt volt, jót ettünk, játszottunk a kertben, délután alukáltunk egy nagyot, itt voltak a festők, mindent letutiztunk Velük, már becuccoltak, holnap reggel 7-kor kezdenek! :D
Olyan izgi, remélem haladnak szépen és szombaton nagytakarítok és vasárnap leköltözhetek a meglévő cuccaimmal!A csicsát csak szeptemberben veszem meg ha levizsgáztam, ez lesz az ajándékom! :wink:
A fürdőben még hiányoznak a szaniterek(mosdó, wc, zuhanykabin, tükör) ezeket csak szeptember közepén tudjuk megvenni, de a lényeg hogy már átadhatom Bubikának a szobáját!
Most nem festjük ki a szobáját, majd tavasszal a lányokéval együtt, mert plafont is kéne glettelni, csiszolni ami hatalmas porral jár, ehhez most nincsenek idegeim, majd tavasszal, amikor pár napra lemegyek skacokkal Balcsira és nem kell itt lennünk a felfordulásban!

Na megyek, mert ráköt a festék a fejemre! :lol: :lol: :lol:

Még jövök este, pusza
Vendég

Orsi:

Jol jon a tanacs, mert nem akarok piocat krealni! Foleg mert a derekam es az idegrenszerem nem eppen 100-as...
Es mindezek mellett ugye fogalmam sincs mit fogok kezdeni egy ujszulottel...
Az biztato hogy lesz segitsegem, hidd el nagyon sokat jelent hogy itt vagy, itt vagytok forumos lanyok! Mert nem kell teljesen magamba borulva, beparazva elnem majd meg a nehez reszt az elejen.
Azzal nem hiszem hogy gond lenne hogy szabadsag elvesztese, en amolyan hegyi-remete vagyok, eddig is beguboztam allandoan a sajat kis vilagomba, viszont az biztosan iszonyu fura lesz hogy egy uj joveveny is bent van mar a kis vilagban es nincs mese, o is resze mar a dolognak. :) Uj remetecsemete :D:D:D

Ma eppen a koraszulottekrol olvastam. Ki kell bekkelnem valahogy a betoltott 35. hetig, ha fene fenet eszik is !!!! Alabb nem adom! :D

Azt is olvastam hogy autozas okozhat koraszulest :( Hat nekunk meg egymillio helyre el kene mennunk autoval, azt sem tudom mit hagyjak ki??? Turoba :(

Hu de paras lettem :(

-------------------------------------

Viszont a lakas csilli-villi, minden szep tiszta. (Kiveve a furdoszobai keramiak, azok ossze lettek ronditva, de azt meg tudom csinalni gond nelkul. A konyhaban is robbantas volt de anyosom szepen elmosott mindent mielott elment. Szegeny, egesz hetvegen melozott. :( Nem szeretem az anyainkat igy "hasznalni" de sogornom a kisujjat sem emelte fel pedig szombaton es vasarnap is itt volt, parom nem birta szusszal a munkat. Anyosom mint a tank, ugy dolgozott! Le a kalappal elotte !!!! 58 evesen jobb karba van mint a gyerekei. (Na meg o nem lusta ....)

sünciboglya

Sziasztok!

Háááát igen, nekem is nehéz volt megszokni, hogy szülés után megszűnt a szaladok ide szaladok oda, sőt még néha most is feszült leszek, mikor valamit gyorsan szeretnék és a gyerkőc még totojázik :oops: :oops: :oops: , anyukák nálatok is van ilyen??

Orsi!
Akor ló téren jó ízlésem van???
Lesz szalonavató buli is?? Tényleg Andiék lóvásárlás előtt állnak, milyet szeretnének?

Ma akkora lovat láttunk mint egy vizsla, komolyan nem volt nagyobb, de kinézetre nekem nem jött be, szóval olyan furcsa, hogy ló és mégis kisebb mint a kutyánk!!!

Nem ismeri valaki annak a apró sütinek a receptjét amibe van egy kevés darált dió hasonlít a hókiflire. Általába apró kifli formára szokták sütni. A lányom nagy kedvence és valakit megkértem, két hónapja, hogy kérje el anyósától a receptet, de sehol semmi :( :( És Dorina azt annyira szereti olyn szívesen sütnék neki olyat.

Nyugodalmas, ébredésmentes jó éjt mindenkinek
Vendég

Receptben nem tudok segíteni sajna! :(
Ló az ízlésed Zsand! :lol:

Én meg úgy megszoktam, hogy 3 gyerekkel megyek mindenhova,ha egyedül kell mennem valahova, meztelennek érzem magam! :oops:
De ha kettővel megyek az a legrosszabb mert mindig hiányérzetem van és keresem a harmadikat! :lol:
Vendég

sziasztok!

Azért ha gyerek nélkül megyek az is furcsa :oops: , lehet velem nem stimmel valami???

A héten jó dolgom van itt van anyukám. Most Shrekket (remélem jól írtam) néznek:)))

Csajok!

Nézzétek meg a mindmegette. hu-t naon jó grill receptek vannak!!! Most néztem naon megteccccettek

Már itt se!!!!
Vendég

Sziasztok!

Bencének boldog névnapot kívánok!

Mia!Ne parázz!Minden ok lesz.Az események sodornak majd magukkal,nem lesz időd félni.Legalábbis nálam így volt.Lassú sodrás volt,de haladtam előre.És a végeredmény mindennél többet ér!
Azt,hogy mit kezdj egy újszülöttel?Már írtam,hogy én hogy voltam ezzel.De én hiszek abban,hogy az anyákba be van kódolva,hogy érezzenek rá a dolgokra.A kórházban segíteni fognak,pár hét és egymásra fogtok hangolódni.
Orsi jól írja,hogy az első hónapok húzósak.Én lelkileg voltam padlón.De egyik napról a másikra elmúlt.
Azzal is egyet értek,hogy ne nevelj karoncsüggőt.Én úgy érzem észnél voltam anno.Nem tartottam egész nap a kezembe,nem kaptam fel minden nyikkanásra.Inkább mellé feküdtem és úgy játszottunk.Mindig is idegesített,amikor tök jól elvolt Dorina és felkapdosták.Utána meg nem lehetett letenni.Kettőnk közül párom volt olyan ölbe vevős,és a mai napig Dorci el is várja tőle.

Zsand!Azt még most sem szoktam meg,hogy nem mehetek akkor és oda,ahova akarok.És a készülődés minimum 1 óra.Mikor dolgoztam,indulás előtt 10 perccel elég volt kiugranom az ágyból. :?
De hogy Dorci nélkül menjek valahová?Egy kezemen össze tudom számolni,hányszor voltam nélküle valahol.Igen,én is meztelennek érzem magam nélküle. :) És már most parázok az ovi miatt,hogy fogom elviselni.Szerintem én fogok sírni,nem a gyerek. :cry:

Ma Dorina annyira elemében volt,hogy nem tudom mi volt.Sose láttam ilyennek.itt volt nagynéném is,ki is ment,mert nem bírta nézni.Pl szemből neki szaladt az ágyának,meg pörgött,táncolt.Lehet,hogy a szerelmének produkálta magát..Ő az unokatesóm barátja,23 év körüli :)
Nagynéném meg azt mondta,jövőre elviszik Dorinát nyaralni.De én nem mehetek velük,mert én éppen munkát fogok keresni.Bolond ez? :shock: Még viccnek is rossz.Főleg azok után,hogy kivonult a produkció láttán...

Most ennyi volna,

Jó éjt Nektek!

Kép
tierno

Kuku-kuku-kukurikúúúúúúúúúúúú! :)

Picit olvasgattam már tegnap, de erőm nem volt írni, másfél napja fájt a fejem, meg a derekam is beállt hazafelé úton.
Akkora rumli van itthon, hogy ihaj, ma-holnap igyekszem rendbekapni mindent.

A 4 nap: apóst kicserélték!!!! :o 8) A 4 nap alatt egyetlen szájhúzása volt csak, az is már hazafelé úton, igyekeztem azt sem magunkra venni. Egyébként szerencsére nem kötött belém egyszer sem, elfogadta, hogy nem megyünk fürdőbe, reggel 8-tól 4-ig hármasban voltunk, utána jöttek ők haza, és volt közös program. Szerintem anyós helyretette kicsit, mielőtt elindultunk, hogy ha akar még együtt nyaralni az unokájával, akkor fogja vissza magát. :D Hosszú távon nem vonok le következtetést, de örültem a konfliktusmentességnek, és meg is köszöntem nekik a négy napot.
Voltunk Nagykanizsán, Nagybakónakon egy csodaszép forrásnál és a kápolnapusztai bivalyrezervátumban.
A szállás is nagyon tuti volt. Hazafelé beugrottunk Zamárdiba egy kis pihire meg lángosra, jó nagy szél és cudar hideg volt!

Most készülök fogorvoshoz, meg elkezdek reagálgatni. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

JUUUUUUUUUUUUUJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ DOLLI HOGY VAGY!!!! :D
Hiányoztál nagyon! :cry:
Örülök, hogy Após normális volt, gondolom nyaralás előtt agyonparáztad Magad mi lesz a 4 nap alatt összezárva velük! :shock: A lényeg, hogy minden rendben volt! :D
Nagyon klassz helyeken voltatok! :wink:
Majd képeket kérünk szépen!

Rendrakás,mosás, vasalás! :? Tudom milyen 4 nap után elcuccolni! :(

Brigi olyan jól leírtad amit én gondolok! :wink: Ezen agyaltam, hogy nem akartam szegény Miát megijeszteni, csak tényleg egy tanács volt mert jót akarok neki, csak olyan brutálisra sikeredett a a hozzászólás! :oops: Meg lehet most azt hiszitek, hogy spártai neveléssel nőttek fel a gyerekeim! :oops:
Szerintem nem vagyok szigorú, csak néha határozott! :lol:
Andi Ti laktatok velünk! nagyon szigorú vagyok a csimókkal????? :shock:

Brigi Nagynénéd...................NO COMMENT! :?

Megyek készülök, be kell mennem suli előtt Marianumba is, kitölteni valami papírt, mert nekünk ingyenes a tankönyv! :shock: Tök aranyosak, hívtak a suliból, hogy menjek be, mert nincs meg ez a papír!
Péntek-szombaton meg átvehetem a tankönyveket! :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tényleg sulis lesz a fiam! :cry: :cry: :cry:

Gabi, Hajni merre vagytok????????????? :cry: :cry: :cry:
Vendég

Lányok! Raktam fel a közös képtárba fotókat a négy napról. Majd egy hét múlva leszedem, csak nem akartam kicsinyíteni, mert az nem adja úgy vissza a dolgokat, meg sok is volt, meg lusta is vagyok! :oops:

Orsi! Olyan aranyos vagy, hogy így örülsz nekem. :) Ti is hiányoztatok! Próbáltam mobilról hajnalban olvasgatni valamelyik nap, de feladtam, mert olyan macerás. :(
Hétfőn kezdődik a suli? Vagy ez most hogy van? Bubukád várja már?

Szilvi! Lilivel hogy kezditek a bölcsit?

Brigi! Nagynéni... IGEN! Bolond!

No öltözöm!

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

Ma reggel ismet vervetelen voltunk cukor ugyben. Nagyon unom! Most meg szedulok, a vernyomasom eleg magas. (biztos megint beparaztattam magam valamiert.)
Mar nem akarom az orrom sem kidugni a hazbol, az agyambol sem akarok felkelni! ( antiszoc, hehehe.) Nagyon el vagyok nehezedve es minden lepesnel mintha alamrugdosnanak. :(

Dolli:
Jaj de jo hogy minden rendben ment!!!! Lehet hogy apos jol fog mukodni ezutan? :) Jo lenne!
Kerunk szepen majd fotokat a kiruccanasrol!

Orsi:
Nem baj hogy leirtad, szeretem ha valaki nem kertel! Igy a helyes ha tudom hanyadan allok a dolgokkal. Viszont latom azt is hogy a gyerekeid jok es boldogok, igy hat tuti hogy jol csinaltad amit csinaltal! Igy hat csupa ful vagyok. (csak ne paraznek ennyire, ez olyan egy hete kezdodott...... pedig nem jellemzo ram ennyire!)
Valahogy minden beparaztat. Fosok a koraszulestol, a szulestol, a csaszartol, vagy attol hogy megprobalnak majd rendesen megszuleszteni engem. Jaaaaaaaaj. :D
Kene egy kis nyugtato, vagy egy baseball uto a fejembe epitve! :mrgreen:

Biztos agyamra ment a 9 nap egyedul...

Noemi:
Olyan klassz a naci amit adtal, ma avattam fel, vegre nem volt olyan meleg reggel! Olyan csini, persze az orias potrohomat leszamitva. :D

Brigi:
Csatlakozom, szerintem se 100-as a nagyneni :twisted:

Asszem kene aludni, ejjel eleg gyatran szerepeltem, egyszerre 2 es fel oraval mutan a fiam 1 ora utan volt hajlando nyugton maradni belul..... aztan rahuztunk meg 3 orat de hulla voltam reggel 6-kor.

Puszka!

sünciboglya

Sziasztok Lányok!

Itt vagyunk mi is csak Apa lefoglalta a gépet a négy napra. Csak annyi időm volt, hogy beleolvasgassak. :?

Az a baj, hogy annyi mindent írtatok jegyzetelnem kellene, mert már nem emlékszem. :roll:

Szilvi: Ti honnan tudjátok ezeket a szupi programokat? Mi is imádunk csavizni ha Lili nagyobb lesz majd mi is megyünk. Csak nem tudom hol lehet ilyen jó kis programokra akadni. :)

Mia: Én is nagyon féltem a szüléstől. NAGYON! De amikor elfolyt a magzatvíz már nem volt időm félni. Az Uzsokiban szültem így 40 perc volt mire beértünk de valahogy az autóban már eszembe sem jutott, hogy féljek. Akkor már csak arra gondoltam, hogy végre itt az idő. Inkább kiváncsi voltam.
A hazajövetel után pedig tényleg húzos ezt kár is tagadni. Nekem elég sokáig tartott mire rájöttem, hogy mit akar Lili. De a legroszabb nekem az első 6 hét volt főleg a császár miatt. Ráadául Anyósom csak egy hetet volt velünk azóta egyedül vagyok Lilivel.
Két dologgal tudlak megnyugtatni: Onnan kezdve, hogy elkezd gőgicsélni és mosolyogni ( ez Lilinél 2 hónaposan volt ) repül az idő.
Eddigre már Te is megtanulod mikor mit akar és hidd el már sokkal könyebb.
A másik: az elején azt éreztem, hogy be vagyok zárva de jól mondta nekem anno azt hiszem Szilvi, hogy egyre jobban tágul a világ. Nekem a legroszabb a bezártság és a magány volt, de aztán
megtaláltalak Titeket! :lol:

Látod Te máris előnyben vagy. Neked itt vagyunk mi. :lol:

Mi van még? Ja igen: kutyák, egerek, lovak.... Tiszta állatfarm. :)

Orsi: Nekem már az is fura lesz ha Lili oviba megy, hát még a suli.... Innen már olyan hamar önállóak lesznek. Legalább is a húgaimból kiindulva. :wink:

Gabiról tudtok valamit? A játszó óta nagyon eltüntek. Remélem nincs bajuk!!!!

Vasárnap átlépjük a " bűvős" három hónapos kort. :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok Csajok!

Brigi, nagyon cuki amiket Dorina csinál! Annyira édesek ebben a korban!!!! :lol:

Andi, gyertek! Várunk!

Mia, ne félj!!!! Itt vagyunk! Bármiben segítünk! Igaz a szülőszobában nem tudunk segíteni :wink: (de lélekben Veletek leszünk!) De utána itt leszünk!!!!!

Zsand, már én is megszoktam a két gyereket, ha nincsenek velünk vásárláskor, vagy bárhol, nagyon hiányérzetem van... Én amúgy sem voltam egy nagy kavarós, így nem is nagyon hiányzik, persze néhanéha egy egy csavi az jól esik! :lol:

Szijjjja Dollllliiiii! De jó, hogy újra itt! Örülök, hogy jól telt a pihenés!
Képeket majd megnézem.... :)
Bölcsit, majd októberben kezdjük. Két hét lesz a beszoktatás, először csak órácskára, aztán egyre több időre, majd alvásra is.... meglátjuk majd, hogy sikerül... Izgulok, remélem nem lesz nagyon sírós dolog, legalábbis Lilinek, mert nekem biztos az lesz!

Orsi, tankönyvek.... jajj, de izgi!!! Bubu várja már a sulit?
Hívtam az igazgatónőt az oviban... képzeld, nem tud még semmit, létezik ez?! :roll: :shock: Azt mondta, hogy a jegyző majd csinálja a dolgokat.... Megkérdeznéd az ovisnéni ismerősödet, hogy ő mit tud?! Lehet semmit, de azért lécccciiiiiiii hátha tud valami okosságot!

Hajni, innen is onnan is halljuk a progikat, aztán amelyik tetszik, megyünk! Pl. a mezítlábast valaki itt említette! De a minimaxon is szoktak jókat mondani.... meghát a net... ugye.... :wink:

Lányok, a gyerekeim ma olyan jók voltak!!!! Egész délelőtt szépen eljátszottak én meg ki tudtam takarítani a fürdőt, a konyhát, a gáztűzhelyet, mostam is, úgyhogy tök jó volt!!!! :lol:
sylph

Dolli, annyira jók a képek!!! Olyan édes Gézu! Nagyon szép helyen kirándultatok! És ahogy fodrozódik a víz.... az is annyira jó!
Minnyá küldök én is Neked! :wink: :lol:
sylph

Sziasztok!

Jól vagyunk mi is, csak be volt táblázva a 4 nap. Pénteken itt voltak a barátnőmék, szombaton meg elutaztunk anyuékhoz. Mától meg teljes szülinapi lázban égek. Pénteken egy éves lesz a kisfiam :D és szombaton 12 embert kell vendégül látnom. Szóval pörög az agyam, hogy mi meg hogy legyen.

Mia
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy használj ki minden pillanatot, mert olyan gyorsan repül az idő. Hallgass az ösztöneidre - ez minden anyának van - és tudni fogod, hogy mire van Patriknak szüksége. Én egy csomó könyvet elolvastam a terhesség alatt és a fejemben egy teljes kép volt arról, hogy mit hogyan fogok csinálni. Gyorsan rájöttem, hogy ez nem így működik. Minden gyerek más, a könyvek által írt sémát nem lehet rájuk húzni. Így a "tanultakat" kellő rugalmassággal kezelve találtuk meg a közös hangot. Az természetes, hogy parázol, mindenki fél. De hidd el majd ha közeledik a nagy nap, a félelmet túlszárnyalja a kíváncsiság, a türelmetlenség, hogy már a kezedben akarod tartani Patrikot. Hajnihoz csatlakozva, a kórházba menet a kocsiban bennem sem volt semmi félelem, sokkal erősebb volt az az érzés, hogy végre bekövetkezik az, amire már évek óta vágytam, anya leszek.

Dolli
Örülök, hogy Após "megjavult". Remélem Anyós még sokszor helyreteszi és ez az állapot tartósnak bizonyul.

Andi
Zsombornak gratula!!!!!!! Milán is a napokban tette meg az első lépésit egyedül. Tegnap az apukájához is odament két lépéssel. Látnotok kellett volna azt a büszke fejet! :D

Hajni, Orsi
Örülök, hogy megismertelek benneteket. Csak sajnálom, hogy hamarabb el kellett jönnünk. Milán így is elaludt a kocsiban. :D Jó lenne, ha rendszeresíteni tudnánk a talákozókat. Mégiscsak egyszerűbb élőszóban beszélgetni, mint neten keresztül, meg egymást is jobban meg lehetne ismerni.

Orsi
A pasztell rózsaszín szerintem nagyon jó választás egy ilyen szalonhoz. Igazi csajszis szín, ami illik a szolgáltatáshoz. :wink:

Megint egy csomó jó témára nem tudtam reagálni :cry: , bocsi.

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!

Ma Dorina 6 előtt fölkelt.És nemrég aludt el.De már annyira nem volt magánál..Szédelgett,nyűglődött.Azt hiszem megint készülőben egy fogacska is.

Szia Dolli!Nagyon szupi helyen voltatok.Imádom az erdős,patakos helyeket.És hogy apósod is normális volt...Csak maradjon ilyen!Ahhoz mit szólt,hogy lesz megint babátok?

Orsi!Én se merem hangoztatni,hogy nem volt éjjel-nappal Dorina a karomban,mert még félreértik.Nem akarom,hogy rossz anyának gondoljanak.Párom is mindig mondta,hogy miért nem ringatva altatom.De aztán utólag elismerte,hogy igazam volt.
Amitől föláll a szőr a hátamon,mikor öngyújtót adnak a kezébe. :evil: "Úgyse tudja meggyújtani".Kösz.

Hajni!Igen,a bezártság,magány..Mikor elment a család étterembe,én meg itthon kuksoltam Dorinával.A héten veszek egy esernyő kocsit,így mégjobban ki fog tágulni a világ. :) Pl a másik babakocsival külön útvonalat kellett tervezni.

Kép
tierno

Huuu de jot aludtam!!!!!! Csak keves volt, de fel kellett kelni enni mar megint! Ez a 3 orankenti zabalas keeeeeeeesz! :D

Hajni:

Mondd Apanak hogy vegyen neked egy kulon bejaratu gepet mert igy nem tucccc forumozni es hianyzol nekunk ! :D

szules: Szoval neked is csaszi volt! En inkabb attol felek hogy nem tudjuk elintezni az orvosi szakvelemenyeket es majd "rendesen" kell szulnom. Az orvosom szerint is kicsi az esely hogy fizikailag kibirom. Na nekem ezen megy a para most. (Te nem tudod, de en 4 evvel ezelott "kisse" dogrovason voltam, szo szerint majdnem meghaltam, ossze vissza vagyok vagdosva belulrol, sok mindent kivettek belolem es nagyon durva kezeleseket kaptam, amibol 3 evig gyogyultam, eloszor mindenki azt hajtogatta hogy inkabb ne is probalkozzunk a babaval mert nem lehetseges, nem vagyok eleg eros hozza, stb......
Szoval nalunk voltak gubancok, vegig kellett fekudnom szinte az egesz terhesseget, pocsek a verkepzesem, emiatt felek igazan. Az orvosom is mondta hogy jaaaaaaaaj csak annyira fent lehessen tartani a trombocitaszamot hogy kepesek legyenek elvegezni majd a csaszart. (elegge verzekeny vagyok sajnos.) A cukorbetegseg sem segit, de legalabb az kordaban van tartva. :)

Ahogy irod, tenyleg nagyon durva lehetett egyedul Lilivel, nalunk legalabb ez meg lesz szervezve valamelyest. Az elso honapban mindig lesz mellettem valaki. :D

Az tuti hogy megtalaltad a forumot !!!!
Nekem is nagyon sokat segitett a sok fekves ellenere hogy itt mindig tudtam olvasgatni, amikor kicsit szabadultam talalkozhattam a lanyokkal, meg ha nem is sokat es nem sokszor. :) De ez olyan "kapaszkodo". :D

Mondjuk maganyosnak meg bezartnak nem erzem magam, en amolyan modern kori remete vagyok, az emberemmel egyutt. Mint a nagypapi es nagymami tisztara...... na ez sem jo! De ez talan valtozik majd a gyerekkel.
(bar ebbe az is belejatszik hogy a betegsegem utan masfel evig nem tudtam mozogni sem rendesen, soha nem dugtam ki az orrom a lakasbol. Biztosan hozzaszoktam.

Huh, bicsi a novellaert :D Elszaladt a lo megint.... :mrgreen:

Szilvi:
Tenyleg, szuloszoba :D Jojjon be mindenki es szurkoljon nekem, hehehhee.
Erdekes, ott nem zavarna a tomeggyulekezet! :D

Gabi:
Annyira meghatott amit irtal! :D Koszi, nagyon jot tett!

De jo, Milan is megy! :D El tudom kepzelni az apja fejet !!! Olyan buszkek tudnak lenni az apocak. Gondolom a fiad is nagyon izgalmasnak tartotta a dolgot!

sünciboglya

Zsand,
Nálunk minden egyes elindulás ilyen totojázós agyrém. A lóvásárlás igazából csak egy rózsaszín álom, pontosabban Veronika álma. De a Balcsi alatt mesélte Orsinak hogy a zsebpénzét egy lóra gyűjti :D Ja és ha látunk hullócsillagot akkor kívánjuk neki egy igazi lovat. Lassan tényleg el kéne őt vinni lovagoltatni csak nem tudom hova. Nagyon szép a kedvenc pacid :D

Brigi,
Zsombor nem vált be mint fogyókúrás eszköz, legalábbis nem rohangálok utána többet mióta megy. De olyan kis ügyes, már egyedül mászik és lecsúszik a csúszdán, pörgeti magát a játszón az egyik ilyen beülős hintában.

Dolli,
Üdv itthon, hogy érzed magad? Vannak még rosszullétek?

Orsi,
Szerintem nem vagy túl szigorú és nagyon jól neveltek a gyerkőceid. Szerintem inkább dícséretesen következetes vagy.

Szilvi,
Amikor Lilit szoktatod be a bölcsibe, feljöhetnél hozzánk én majd elterelem a figyelmedet.

Mia,
Én is kb 2 hónap alatt rázódtam bele mindenbe.Nekem mondjuk a kialvatlanság volt a legnehezebb amit meg kellett szoknom. Szerintem az elején csak kapkodod majd a fejedet, csinálod a "feladatokat" egymás után, ha Patrik alszik akkor te is pihenj le aztán egyszer csak azt veszed észre hogy minden könnyebben megy. Ha trombocita ügyben szükséged lenne másik szakvéleményre akkor szólj mert az én nőgyógyászomnak ez volt a szakterülete.

Gabi,
Gratula Milánnak is. Olyan édesek ilyenkor, amikor büszkén vigyorognak :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szijasztok!

Jaj de jó, hogy ma ennyien bejelentkeztetek! :D
Hajni, Gabi mr kezdtem aggódni merre vagytok!

Dolli! Annyira jóóóóóóóók a képek, de úgy néztem volna még, kár hogy csak ennyit töltöttél fel! :cry:
Nagyon szépek vagytok!Szupi helyeken voltatok! Viharos Balaton meg brutális! :shock:
Jobban vagy már Dolli?
Hányinger elmúlt?

Mia! Szerintem is csak az ösztöneidre kell hallgatnod és hidd el mindent tudni fogsz!
Te meg amúgy is egy nőies NŐ vagy szerintem tökéletes ANYA leszel!
Szerintem csási lesz ne aggódj, Maci Laciban nem fogsz csalódni!
Ezzel a car vérképpel engem is paráztatott! :wink:

Egy csodás emlék lesz az egész, szép napos őszi nap lesz, a madarak csicseregnek, kellemes 16 fok lesz a hőmérséklet, a Tétényi úton a fák levelei ezer színben pompáznak majd!
A nővérek, a műtősfiúk, az anesztes doki mind-mind kedves, mosolygós és jókedvűek lesznek! A folyóson teltház lesz, mert ott fog sorakozni az egész Érdi topicos csapat, miközben a szülinapi tortámat fogom kínálgatni a várakozó seregnek! :lol:
Pétered könnyes szemmel próbál viedózni, az előkészítő szobából a kék műtősruhájában!
A műtöt gyors lesz, már csak egy kis húzást érzel és OÁÁÁÁ-OÁÁÁÁ-OÁÁÁÁÁ! :lol:
A Doktorbácsi felkiállt: "Hűűűű mekkora erős fiúcska!!"
Pár percre elviszik, miközben összeöltenek és már felöltözve hozzák vissza! 3750gr 59cm!
Együtt tolnak át Vele a szobácskádba, még ott lehettek Péterrel EGYÜTT, CSAK TI ! AZ IGAZI CSALÁD!Hirtelen eltűnik minden fájdalom, minden félelem, semmi nem létezi számodra csak TI HÁRMAN! :D

Mia! Ettől nem félni kell, EZT VÁRNI KELL!!!!!!!
Ekkora élményben soha nem volt még részed!

Na jó, már nem tudok mást írni, mert itt zokogok.... :oops:
Vendég

Jaj, Orsi, ezt én is megkönnyeztem! :cry: Mostanában olyan sokszor eszembe jut, mi és hogy történt Gézuval. :)
Én nem gondolom, hogy szigorú anyuka lennél, a következetesség meg kell! Én most szombaton tettem fel a nagy kérdést, hogy mit csinálok rosszul, annyira Hiszti Kriszti lett a fiam. :(
Remélem, hogy csak a környezetváltozás, meg nagyszülők hatása, gondolta, majd akkor jobban engedek neki, ha más is ott van???
A szitu a következő volt: este megfésültem, kérdeztem, ő is szeretne-e fésülködni.... Nem. Eltettem a fésűt, erre jött a hiszti, hogy fésülködni szeretne mégis. Odaadtam, megfésülködött, visszaadta a fésűt, hogy elég. Rákérdeztem, biztos-e benne, Igen... Eltettem, jött a hiszti. Mondom terelek: mit meséljünk? Sün Balázs? Hiszti. Mondtam apának, hogy akkor villanyoltás, alvás. Melléfeküdtem, simiztem a hátát, hogy megnyugodjon, és tudja, így is szeretem... 10 mp alatt elaludt. Hát nem tudom.
Mikor kezdődnek a vizsgák?

Mia! Nálad túl sok minden van, úgyhogy ahogy Orsi, én is tuti vagyok a császárban, igazából nem is tudom, minek kell ez a sok orvosi papír róla. Gondolom protokoll. :(
Az anyukaságtól meg nem féltelek, szerintem elég talpraesett vagy! :D
Azért előttem van a kép, hogy ott tobzódunk és drukkolunk mindannyian a szülőszoba előtt! :lol:

Andi, De éde Veronika, hogy pacira gyűjt! :D Zsombor már egyedül csuszizik? Gézut én még nem mertem elengedni a csúszdán, de ő most egyébként is félős korszakát éli. :?

Szilvi! Hú, nem semmi, miket művel egy ilyen pici kutyus. :)

Brigi, Orsi! Jókat vigyorogtam a gyerekszájakon. :lol:

Hajni! Uzsokis vagy? Már említetted? Nem emlékszem rá. :( Ennyire szita lenne az agyam? :oopsz: Ki volt a dokid? Nem volt nagyon gáz a kórház? Néha beleolvasok az Uzsokis topicba és borzasztó, miket írnak most a felújításról.

Gabi! Nekem az volt a tippem, hogy szülinapi lázban égsz! :)
Már lépeget Milán? De kis ügyes, gratula hozzá! :D

Andi, Orsi! Köszi, alakulgatok, most megint szedem a homeos bogyeszt, egyenlőre nem merem abbahagyni. A reggeli rosszullétek szűnnek, a délutániak még sajna gyakran vannak. A csúcs csütörtök éjjel volt, egy szemhunyást nem aludtam, annyira rosszul voltam. :( De már szokom azért a terepet, és kevesebb ideig tart! :)
És legalább erőm van valamennyi. Voltam érdeklődni a fittnessbe, egy darabig megfelezzük az alkalmakat majd, és csak 20-25 perceket vállalok be, aztán meglátjuk, mit bírok. :)

Lányok! Elővettem a kreszkönyvet/tesztkönyvet... tuti akarom én ezt? :)

Orsi! Majd megadom a másik picassa címet, ha feltöltöttem a többit is. :) Csak nem akartam sok lenni. :oops: Meg ezek voltak a legjobbak.

Kép
Kép
tekiroll

Koszi lanyok a biztatast !!!

Orsi:
Elteszem ezt az irast! Annyira szepen leirtad!!!! (Jo lenne ha tenyleg minden bejonne amit leirtal, mert ez olyan szep igy mint egy alom!)
Mondjuk az 59 centin kinyiltak a csipaim, rendesen. :D:D:D:D

Elerzekenyultem de rendesen!

Dolli:
Jah, protokoll. :( Sajnos itt igy van. Bezzeg Canadaban!!Megkerdezik hogy TE mit szeretnel. A baratnomnel is igy volt, epp ma dumaltunk ezekrol, csodalkozott hogy itt nem igy megy. Mondtam neki hogy itt papir hegyek, pecsettel, hitelesitessel,stb.

JAAAAAAAAAJ EL IS FELEJTETTEM MONDANI:

Ugye nekunk kell egy orvosi szakvelemeny a sebeszetrol hogy mi van es mi nincs velem. Parom elo akarta kaparni a ket vezeto orvost aki osszestoppolt anno, de egyik sincs mar a MAV korhazban. SOT!!! Meg az sincs ott, aki miatt majdnem megpurcantam. (Umm, lehet hogy ot kipateroltak...az lehetseges.) Szoval most fogalmunk sincs kihez menjunk..... Szep kis kilatasok !!!!!
NEM AKAROK NATURALISAN SZULNI bruhuhuuuuuuu! (Para-para!)

Dolli:
Rosszulletek: Nalam is ugy volt hogy a 12. het korul mar halalomon voltam estenkent, annyira emelyegtem es akkor mult el hipp-hopp, csak egyszeruen feleszmeltem hogy valami nincs es NEM hianyzik. :) Ezek voltak a rosszulletek amik elmaradtak. :D Remelem neked is igy lesz!

A KRESZ konyvet szerintem jol tanuld be, mert nagyon furmanyosak am a kedves autosok! Belemennek az emberbe es ra akarjak huzni utana a vizes lepedot!!! Resen kell lenni es minden piszlicsare szabalyt tudni. Foleg mert minket, noket egyebkent is hulyenek neznek! :(
Elnezest hogy ilyen negativan jott ez most le, de engem mar megmentett az hogy kivulrol-belulrol tudtam a KRESZT. Nem tudtak hulyere venni amikor egy pasi szabalytalanul belem jott (voltam vagy 19 eves, vasaggyal.)
:D

Na megyek dogleni. Holnap diabetologia, jo sokat kell majd varni tutira, utana fel a szuleszetre, remelem megtudunk valami hasznos infot vegre onnan is.

Jah: fulzugasom van! Ilyen se volt mar ezer eve........

Joejt!

sünciboglya

Sziasztok!

Ma voltunk festéket nézni.De nem vettünk.Úgy néz ki,a gyerekszoba rózsaszín-zöld lesz.Szerintetek nem gáz?
Aztán Anyuval elmentem a Lidl-be,mégis milyen hely az.Nem nyerte el a tetszésünket. :? Addig párom itthon maradt Dorcival.Most előszőr.Dorci még kirohant utánam a kapuhoz,kiabálta,hogy Anya,én hülye meg majdnem bőgtem,ahogy a távolból hallottam a hangját.Végig feszűlt voltam,hogy biztos ideges a párom,Dorci se bír magával.Aztán nem így történt.Teljes nyugalom volt otthon.Apa tisztába tette,adott neki uzsit.Én meg csak néztem,hogy mi van? :shock: Mondta párom,hogy mikor Dorcinak eszébe jutottam,ment a kapuhoz,mutatott ki és mondta,hogy anya.Volt,hogy majdnem sírt,de Ő elterelte a figyelmét.Yesssss :D

Kostyika!Nem rohangálsz többet?Azt hogy csinálod? :shock:

Orsi!Eszembe juttattad az én szülésemet.Nem is tudom,hogy sírjak-e vagy nevessek.

Dolli!Nem lehet,hogy belépett a hiszti korszakba?De lehet,hogy attól amit írtál..

Mára ennyi.
Jó éjt Nektek!

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelit! :D

Uhu Brigi! Te minden nap ilyen sokáig fent vagy? :shock: Hányig szoktatok aludni?
Nagyon jóóóóó, hogy Dorci így elvolt Apával! :D
Lidl: mi nagyon szeretjük,addig nem jó, amig nem ismered meg a termékeit, mi is bementünk először és semmit nem vettünk mert nem találtuk a megszokott termékeinket!
Most meg csak onnan isszuk a tejet, ott van a legfinomabb vizes zsemle, nagyon finom a sajta, tök jó felvágottak vannak és Fagyijuk csúúúúúcs! De nagyon szeretem a mirelit tejszínes spenótját...... meg egy csomó mindent! :wink: Várom, hogy végre legyen itt Érden is Lidl!
Aldi nekem sem tetszik, mert jóval drágább, és ott tényleg 100%-ban saját termék van!Lehet azokat is próbálgatni kell!

Tegnap váltott műszakban reggel 7-től este 7-ig festettek nálunk!
Illetve most még csak glettelnek!
Ma veszem meg a festéket és a szegélyeket!
Olyan izgatott vagyok! :D
Lealapoztam tegnap a műkörmös asztalkámat, ma kell még egy réteg, délután meg egy réteg fehér festék!

Dolli!

Suliból már csak 3 nap gyakorlat, 4 nap vizsga!
Vizsgák szeptember 4, 6, 10, 14
Nemsokára túlleszek rajta, de addig rengeteget kell tanulnom, ha van egy kis csendes időm, veszem elő a tételeket és magolom! :wink:
Igazából egy megváltás lesz ez a vizsga!

Ahogy Mia írja fejében a listát, miket fog enni szülés után, ha már nem kell a diéta, én úgy írom mi mindent fogok csinálni ha vége a sulinak! :D
Idén nem Kehidára megyünk karácsony előtt, hanem kipróbáljuk a Kolpingot,már le is foglaltuk dec 20, 21, 22-t. Mondtam Apának, hogy előtte (októberben )elmehetnék egy hétvégére, hogy leteszteljük! :wink: :lol: Apira is ráférne egy kis kikapcs, Ő is végigmelózta ezt a nyarat!:cry:
Ne röhögjetek ki, de az első dolgom az lesz vizsga után, hogy csinálok egy hatalmas NAGY takarítást a házban! :oops:
Most csak felületes akarítgatásokra van időm, de már kéne kárpitot, szőnyegeket takarítani, ablak, függöny mosás stb...
Most csukott szemmel mászkálok a házban, hogy ne kapjak idegbajt a kosztól! :lol:

Na megyek teszek-veszek, indul a nap!
Vendég

Jó reggelt!

Brigi! Szerintem az árnyalatoktól függ, hogy milyen lesz ez a színkombináció.
Én is ilyen stresszes voltam, mikor először hagytam itthon Gézut apával. Mondjuk akkor ő féléves volt és 3 és fél-4 órát voltam távol... Úton útfélen telefonáltam haza, hogy mizujs itthon, és azon kívül, hogy cumiból nem kellett neki a tejci, minden rendben volt. :)
Te is hozzá fogsz szokni, de nem egyszerű. Viszont kell egy kis kimozdulás szerintem az anyukáknak is. Legyen az egy fodrász, egy masszázs :wink: vagy egy kis shoppingolás. Én is hiányolom magam mellől olyankor Gézut, de valahol élvezem is a kis kikapcsolódást, hogy nem kell állandóan résen lennem, nincs az a feszült figyelem, és hogy egy kicsit nőci lehetek. :)

Jah! Orsi! Gézu 19 hónapig ringatva aludt (illetve legtöbbször szopiba aludt be). :oops: Nagyon gáz? :lol:
Mondjuk nekem ez így kényelmesebb volt (hátfájást leszámítva) és gyorsabb. Szerintem egyébként anyuka és gyerekfüggő is a dolog, lehet, hogy a következővel minden másképp alakul.
De ennek ellenére nem volt állandóan karban, ha nyűgösebb volt, akkor magamra kötöttem a kenguruval és együtt főztünk, egyébként kis önálló volt.

Brigi! Lehet a dackorszak is, de én azt gondoltam, hogy az én gyerekemnél ilyen nem lesz! :lol: Azt érzem, hogy egyre több mindent szeretne önállóan csinálni, szeret sok mindenben dönteni, és keretek közt ezt hagyom is, sőt, adom neki az alternatívákat, hogy dönthessen, de amikor valami nem úgy alakul, akkor elszakad a cérna nála. Nem tart sokáig, meg lehet vele mindent beszélni, csak néha fárasztó a dolog a kopott kis agytekervényeimnek, hogyan is oldjam meg a dolgot, ráadásul lehetőleg pillanatok alatt, megelőzve hogy agyontúráztassa magát.
Egyébként volt olyan a négy napban, hogy após elkezdte az ellenkezőjét mondani Gézunak, amikor épp szereltem le a hisztijét, no akkor finoman mondtam, hogy köszönöm, majd én megoldom. :)
Jah, meg a bivalyrezervátumban rögtön az elején kérte, hogy vegyük föl. Mondtam, hogy még menjünk el a kanyarig, és utána lehet róla szó, hogy megkér rá valakit... (persze apósom már itt is mondta, hogy gyere, papa fölvesz, nagy nehezen leállítottam ezt az akciót is). És érdekes, utána végig sétálta a másfél kilométeres tanösvényt, és még a kilátót is megmászta. :)

Mia! Már megen diabetológia? :( Kismama pihenjen/feküdjön sokat... :evil: Remélem, minden okés lesz!
Anyudnak hogy tetszik a pesti lét? Jobb a hangulata?
De jó, hogy ilyen klassz anyósod van! :D Nálunk anyum ilyen kis gép, ha nekilát valaminek.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Lányok!

Itt van két kép:

Kép
Apának túlórázni kellett és este 8 után ért haza. Addigra Lili persze már aludt. Legközelebb csak másnap délután találkoztak és Lili így odabújt az Apjához. Hiányzott neki Apa, mert nem szokott így bújni. :o

Kép
Lili szokásához híven a pelenkázón aludt el tologatás közben. Aztán az oldalára fordulva legurult róla és úgy maradt. :) Pedig utál hason lenni.... :lol: Viszont ez volt az ELSŐ hasra fordulása. :lol:

Ráadásul jön a hűvősebb idő gondoltam előszedem a rugikat. Basszus az összeset kinőtte. Pedig még nem is voltak rajta. :evil: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!
No kerülgetek elő én is....Sajnos vége a párom szabijának..

Zsand!http://www.friz.hu/index2.php?pid=forsale&hid=10
jó böngészést :lol:
Amúgy nem tudom hol van lehetőség frízen lovagolni?Hogy kényelmes e??Erről megoszlanak a vélemények..Kb olyan lehet mint egy karosszék :lol:
Viszont tudod mennyibe kerül kb egy selejtes fríz??Üti az 1millát...
Amúgy ha jól rémlik a Frízeket tilos keresztezni más lóval...viszont kis hazánkban tojnak a zugtenyésztők mindenre,így néha fel lelhető 1-2 Fríz apától származó csikó.
Az nlc-n tuti nem én vagyok.Én csak itt vagyok Mimi néven,mindenhol máshol Noi néven regeltem.Itt foglalt volt a Noi név..
No sírás van,mindjárt folytatom.........

mimi12

Szasztok!

Andi, örülök, hogy itt voltatok!!!!!
Megnéztem Neked a 38as méretet.... M: 86-89 D:70-73 CS:96-98
Ettől nem sokkal térsz el, nem?! Az enyém: (cici kicsi) derék 74 csípő 95......

Orsi, de szépet írtál.... eszembe jutott Bubó születése... az is szép őszi nap volt.... de jó is volt... de szép is volt... de rég is volt... hmmmmm....

Dolli, AKAROD! Csináld csak a jogsit! :)
19hónapig ringattad?! Hát én is elég sokáig.... :D de én nem bántam, most is együtt alszunk el és szerintem nincsenek elkényeztetve a ringatástól, szeretgetéstől... nekünk így volt jó. De ahogy mondod, szerintem is anya-baba függő... az én gyerekeim sosem tudtak volna elaludni simán, (szerintem) meg én élveztem a közelségüket!

Brigi, ügyesek vagytok! Az ember azt hiszi, hogy nem bír meglenni a gyerek anya nélkül, aztán dehogynem!!!! Én is annyit paráztam, hogy mi lesz velük, hogy bírják nélkülem... oszt' semmi, vígan eljátszottak. :lol:

Hajni, de édesek!!! Apa és lánya.

Szia MIMI! Végre itt! Na, mi volt a sírás tárgya? Éhes volt a kis Drága? Képeket hozzááál, léccíííííííííí!
sylph

Nincs még iskolaköpenyünk és sehol nem találok! :shock: :shock: :shock:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :cry: :cry: :cry:
Vendég

Orsi: nálatok kell még iskolaköppeny??????

Szilvi: hát igen Apa és Lili imádják egymást. Egyébként jót mosolyogtam a kézbe szoktatós témán. Nálunk is ugyan ez a helyzet, én nem kapkodom fel Lilit Apa viszont folyton. Ha megnyekken a babó már a kezében van. De jó tudni, hogy különbséget tud tenni a gyerek és ezt a későbbiekben is csak Apától fogja elvárni. Én is inkább odabújok mellé az ágyba. :lol:

Dolli: igen Uzsokis vagyok. Dr. Habermajer László a dokim. Egy fiatal és baromi helyes pasi. :) Persze ez a szülésnél pont nem számított. :lol: Igen szét van szedve a kórház. A szülészetet már megcsinálták de amíg bent voltam pont az alattunk levő szintet csinálták. Reggel 7-től este 7-ig remeget a padló a fúrástól. A hangzavarról már nem is beszélve. Nem igazán tudtunk pihenni.
A szülőszoba, vajúdó szuper de a kórtermek..... Nekem szerencsém volt mert pont hűvősebb volt az idő, de ha meleg van meg lehet fulladni. A szülésznők aranyosak voltak de a csecsemősök..... Egy volt aki becsületesen odahozta Lilit a szobába ( a császár miatt 2 napig nem tudtam menni ) a többit nem is érdekelte. :( Sajnos én a szülés után nem is kaptam meg Lilit csak a harmadik napon. :(((( Valószínűleg ezért is olyan nehézkes a szoptatás. A megkérdezésem nélkül cukros vizet adtak neki. :(
Szóval a szülés része jó az Uzsokinak de a baba ellátás.....

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Na folytatom és megint ZsAnadinak :lol:
előkotortam egy receptet Dorinának :lol:
Nálunk ezt hamvas kiflinek hívják de szerintem ua,mint a hókifli...
1kiló liszt, 2dl tejföl, 1/2kiló Zsír(és igen kb kell bele ennyi), 1cs élesztő, 1/2 kávés pohár tej,vagy amennyit felvesz..Az egészet jól elkeverjük 1 napig állni hagyjuk.Majd kb 1/2 cm vastagságúra kinyújtani,én jó nagy pogácsa szaggatóval szoktam szaggatni,tölteni majd kifliket csinálni belőle.
Tölteni úgy szoktam,hogy félbe hajtva jól össze nyomkodom,mert különben kifolyik belőle a cucc(de amúgy is kifolyik,csak így kevesebb),és ezután csinálok kifli szerű formát.
Majd be a sütőbe megsütni és ha kész vaníliás cukorba forgatni.
Ja én a diót pl kis barack lekvárral össze szoktam keverni,úgy fincsibb nekem no meg nem porzik.

Hajni!
Nagyon édes Lili a képeken :lol:
:lol: :lol: Majd én is töltök friss képet,mert bezony a Regi már kinőtte magát.
Múlt héten voltunk mázsáláson.Akkor volt 3850.1kilót hízott 1hó alatt.De szerintem már 4kiló felett van.
Orsi!Elromlott ám a Regi :lol:
Néha fáj a pocakja,és olyankor ölbebaba.
Szeretnék egy jó hordozókendőt,de annyira nehéz ügy...
Már körbe jártam az összes tudnivalót,már tudom mit kell nézni,mire kell figyelni,..stb.
Hát csajok,jó hordozókendőt újban kb 20-30ezer közt lehet venne :(
Használtat kb 15-18közt,erre pályázok,de elkapkodják a jó áru kendőket az orrom elől.A fene gondolta,hogy ez manapság ilyen macerás...

mimi12

Orsi!
Iskola köpeny??????Hol élsz te???Azt ne mond,hogy nálatok az kell...
Már a Fanninak sem volt...

Szilvi!
Szerintem fájt a pocakja.
Meg képzeljétek...12előtt felmegyek,hogy megszoptatom a Regit fent a hálóban az ágyban fekve.Na csengetnek,szegényt leteszem,lecaplatok Szabival gondoltam bizti a postás az.
Hát bakker!!!Már a bejárati ajtóban állt a szomszéd vénasszony.
Mi a fact gondol ez???
Mondtam is neki szépen finoman,hogy azért jó lenne ha nem jönne be máskor.Majd ha akarom és ráérek akkor én beengedem,ha dolgom van,pl épp szexelünk a nappaliban,akkor meg ne nyissa már ránk a lakás ajtót!!!
De tényleg!!Mit gondol ez magáról??
ÁÁÁ azért nem veszekedtem vele,csak jeleztem kulturáltan,hogy máskor talán várjon meg a kapuban..

mimi12

Szasztok!

Orsi, még hordanak suliban köpenyt????????? :shock: Jééééé...

Mimi, miből van az a hordozókendő, hogy ennyibe kerül?! :shock: Aranyból? :shock:
Ilyet varrni nem lehet? Mekkora az? Hogy néz ki?

Hajni, mikor Lili született, nálunk is volt egy két munkásember, pont a szülőszobán... :wink: Sajna függönyösbe kerültem, de az a függöny hol takart, hol nem, én meg széttett lábakkal :wink: :oops: :lol: de a dokim cuki volt (ő is fiatal jóképű, imádom!) összetűzte inekcióstűvel ahol lehetett, hogy ne lássanak be.... 8) :lol: :lol:
sylph

Mimi, szomszédasszony... :shock: :? :evil: de durva... hát hogy gondolt ilyet? :roll:
sylph

Kell a köpeny alsóban, mivel egyházi suli! :wink:
Mimi! Jófej a szomszéd :? , engem meg második nap ébreszt fel a festő a délutáni alvásbó! :evil: :evil: :evil:
Tegnap dyvit hálót, ma villanykörtét keresett! De baccus tudja, hogy alszom és benyit a hálószobába! :shock:
Nekem ez nagyon furcsa, én tutira nem mernék ilyet!
Vendég

Szilvi!
Most találtam egy gézkendőt batikoltat 10.000ft ért
ilyet http://www.gypsymama.co/shop/proddetail ... d=morgaine
Viszont nem sima anyagból van.Valami keresztsávolyos vagy milyen szövése kell legyen az anyagnak.Én kb a kárpithuzatokhoz tudom hasonlítani. :lol:
Persze finom puha vékonyabb anyagból kell legyen,ne legyen meleg és tartson is..
Nekem kb 5m-nyi anyagra van szükségem,hogy jól meg tudjam kötni a csajszit elől.Ha hátra köt valaki ahhoz már nem kell ilyen hosszú kendő,de előre az én méretemhez kell..
Ja és zömében azért drágák mert biopamutból készülnek
:roll:

mimi12

Szilviiiiiiiiiiiii!

Iskolaköpenyt is tudsz varrni??????
Vendég

Orsi:

utánaolvasgattam az iskolaköpenynek.

www.rubi.hu - itt még nemrég lehetett kapni.

Egyébként meg azt írják, hogy az egyházi iskoláknak általában van saját varrónőjük hozzá irányítják az anyukákat. Szerintem kérdezd meg Őket legalább nem fog elütni a lurkód a többiektől. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok!

Elvonszoltam magam a diabetologiara, 1 orat kellett varni, mondtam en tobbet nem megyek oda!
Nagyon jok lettek az eredmenyek, az asszisztens is meg volt elegedve, o is mondta hogy nem kell bejonni mar szemelyesen, de ahogy latja en mar nem is leszek egyben 2 het mulva.... (JAAAAJ)
Azt mondtak a szamrol latjak meg az arcomrol hogy nem sokara szulok. (JAAAAJ)

Azt is mondtak hogy majd szules utan 6 hettel kell visszamenni egy terheleses teszteredmennyel meg hogy szerintuk rendbejon a cukorszint. Es hogy a szuloszoban mar szolocukrot kell majszolgatni. Erdekes lesz. Megmegyek majd, olyan edes lesz.... :D

Jaj de tele fogom magam zabalni valami nagyon edes, nagyon kremes nagyon nagyon nagyon nagyon valamilyen edesseggel ahogy megszultem !!!!!!!!! :D Reszkessen minden cukraszbolt meg pekseg!

Orsi:
Ez a csukott szemmel maszkalas nalam is pont igy volt, mar a siras kornyekezett a kosz-szinttol! (Bar en nalatok sosem lattam meg egy icipici porcicat sem, de megertem, mindenki a sajat koszmennyisegetol kap fraszt. Nalunk most ideiglenesen tisztasag van, szerintem egy hetig meg jo lesz a helyzet, imadok most itt lenni. :D:D:D:D

Dolli:
Pont errol a temarol olvastam ma egy babamagazinban. Hat nem egyszeru dolga van a szulonek amikor a gyerek kezd onallo lenni. Annyira resen kell lenni hogy jo donteseket hozzon az edesanya. Na ez lesz egy muveszet ! :)
(En szemely szerint kicsit lassunak tartom magam agyilag, nehezen kapcsolok.)

Anyu nagyon boldog amiota visszakoltozott, teljesen mintha kicsereltek volna! Erdekes, amig egyutt laktunk, le sem ult a varrogephez, most meg mar varrja is Patrik agynemujet! Jovo heten el fog jonni hozzank es telefozi a hutot kajaval :D

Hajni:
Egyem meg a kis angyalkat!!!!! Tenyleg, nagyon bujik apahoz :):):) Nagyon edes a kep!

Szilvi:
Olvastam a 38-as meretet es arra jutottam hogy en a budos eletben nem leszek ismet akkora . :(
Max a csipomeretem, az 98 volt a terhesseg elott.
Megalapitom az elefant38-as meretet :D

Noemi:
Wow, 1 kg egy honap alatt. Az nagyon klassz! Sosem felejtem el ahogy a kezemben tarthattam a pottom hercegnot! :D

sünciboglya

Orsi:

Melyik suliba fog Bubuka jarni? Milyen "tipusu" egyhazi a suli? :)

sünciboglya

Mia!
Pont ma néztem a vonalzódat és akartam is írni...hát most írom.. :lol:
A Regi 35+5napra született(vagy 6 napra??mindegy)
Ez neked már csak 3hét x nap :lol:
Amúgy szerintem túlhordod,és simán szülsz :lol:
De ha mégsem,akkor is betöltöd a 38. hetet :wink:

mimi12

Szilvi,
Juhééé, csípőben már jó vagyok mert 97 de a derekamon még sokat kell dolgoznom. De szeretnék olyan vékony derekat mint neked :D Nagyon otthonos és lakályos a házatok. Éljen a Feng shui :D

Orsi,
Szeptember 8-án kezdődik a tánc, fél 6-kor a Művházban. Ja és azt hiszem rájöttem mit csináltam a körmömmel, összecsaptam a tornán a kézi súlyzóval :oops: Ez a festő nem bír betelni veled!

Mia,
Azért ezeket a meglátásokat csak fél füllel halld meg, nekem is mindenki azt mondta h már fel van puffadva az arcom meg minden aztán egy héttel túlhordtam Veronikát. Milyen ágyneműje lesz Patriknak?

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Orsi, rádnyitott a jóember?! :shock: Én frászt kaptam volna, az tuti! De én nem is mertem volna aludni!!!!
Persze köpenyt is tudok varrni, de milyen kellene? Ezt találtam még.... http://iskolakopeny.freeweb.hu/modell.html sajna nem sok helyen csinálnak, és ez sem a legtutibb (szerintem) Legalábbis ahogy a varrásokat néztem... :?
Jajj, akartam kérdezni, pénteken van már kuncsaftod? Meg kellene a körmömet csinálni... nem tudom emlékszel-e , tudod "szétnyilt" és lenőtt, most van a végénél, és az a baj, hogy mindenhova bele fogok akadni... ezzel tudsz valamit kezdeni? Ha nem :cry: akkor le kell ragsztanom... vagy van jobb ötleted?

Mimi, biopamut...aha.. értem! De akkoris húzós!

Mia, tök jó, hogy jók az eredményeid!!!! Két hét???? Izgiiii! De az még egy kicsit korai lenne... lehet ám, hogy kihúzzátok a végéig...

Dolli, átküldenéd püben az autós suli elérhetőségeit(ez az ahol hétvégén is lehet menni, ugyi?) A szomszédom érdeklődött....
sylph

Andi, ja, fengshui!!! :lol:
Na, látod, nem is kell olyan sokat dolgoznod Magadon!!!! Tudod, hogy lehet derekat formálni?! Állj terpeszbe, karod magad mellett, súlyzó a kézben és egyenes háttal, dőlj szép lassan! jó párszor az egyik oldalra majd lassan! vissza, aztán a mások oldalra... nagyon brutkó, jómúltkor csináltuk a tornán és másnap fájt is rendesen!!! :lol: (nem tudom mennyire voltam érthető, de ha nem legközelebb megmutatom! :lol: :lol: :lol: )Ja, meg a hullahoppkarika! :lol:
sylph

Jajj, az iskolaköpenyről jut eszembe... nektek annó volt?
Nekem igen! :wink: Csini sötétkék, vállán fodros, "nilon" cucc, az elején szivecskés zsebbel..... hááát, nagyon csecse vóóót' meg fini bőrbarát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sylph

Sziasztok!

Lányok!
Ha a fülbemászó bogár a fülünkbe mászik tényleg megsüketülünk? Ma láttunk a Dorival mondtam neki, hogy mi az és mondtam neki, hogy megsüketülünk ha a fülünkbe mászik, erre ő: miért a fülbemászó süket???
Nekünk mikor kicsik voltunk mindig azt mondták, hogy süketek leszünk ha bemászik a fülünkbe EZ IGAZ???

Kostyi!
Lehet, hogy mi is mennénk a táncra. Írnál róla, hogy milyen tánc? Különveszik a kezdőket, egy héten hányszor van?

Sajna ennyire volt energiám, a többit holnap sziasztok
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?