Jaj, Orsi, ezt én is megkönnyeztem!
Mostanában olyan sokszor eszembe jut, mi és hogy történt Gézuval.
Én nem gondolom, hogy szigorú anyuka lennél, a következetesség meg kell! Én most szombaton tettem fel a nagy kérdést, hogy mit csinálok rosszul, annyira Hiszti Kriszti lett a fiam.
Remélem, hogy csak a környezetváltozás, meg nagyszülők hatása, gondolta, majd akkor jobban engedek neki, ha más is ott van???
A szitu a következő volt: este megfésültem, kérdeztem, ő is szeretne-e fésülködni.... Nem. Eltettem a fésűt, erre jött a hiszti, hogy fésülködni szeretne mégis. Odaadtam, megfésülködött, visszaadta a fésűt, hogy elég. Rákérdeztem, biztos-e benne, Igen... Eltettem, jött a hiszti. Mondom terelek: mit meséljünk? Sün Balázs? Hiszti. Mondtam apának, hogy akkor villanyoltás, alvás. Melléfeküdtem, simiztem a hátát, hogy megnyugodjon, és tudja, így is szeretem... 10 mp alatt elaludt. Hát nem tudom.
Mikor kezdődnek a vizsgák?
Mia! Nálad túl sok minden van, úgyhogy ahogy Orsi, én is tuti vagyok a császárban, igazából nem is tudom, minek kell ez a sok orvosi papír róla. Gondolom protokoll.
Az anyukaságtól meg nem féltelek, szerintem elég talpraesett vagy!
Azért előttem van a kép, hogy ott tobzódunk és drukkolunk mindannyian a szülőszoba előtt!
Andi, De éde Veronika, hogy pacira gyűjt!
Zsombor már egyedül csuszizik? Gézut én még nem mertem elengedni a csúszdán, de ő most egyébként is félős korszakát éli.
Szilvi! Hú, nem semmi, miket művel egy ilyen pici kutyus.
Brigi, Orsi! Jókat vigyorogtam a gyerekszájakon.
Hajni! Uzsokis vagy? Már említetted? Nem emlékszem rá.
Ennyire szita lenne az agyam?
opsz: Ki volt a dokid? Nem volt nagyon gáz a kórház? Néha beleolvasok az Uzsokis topicba és borzasztó, miket írnak most a felújításról.
Gabi! Nekem az volt a tippem, hogy szülinapi lázban égsz!
Már lépeget Milán? De kis ügyes, gratula hozzá!
Andi, Orsi! Köszi, alakulgatok, most megint szedem a homeos bogyeszt, egyenlőre nem merem abbahagyni. A reggeli rosszullétek szűnnek, a délutániak még sajna gyakran vannak. A csúcs csütörtök éjjel volt, egy szemhunyást nem aludtam, annyira rosszul voltam.
De már szokom azért a terepet, és kevesebb ideig tart!
És legalább erőm van valamennyi. Voltam érdeklődni a fittnessbe, egy darabig megfelezzük az alkalmakat majd, és csak 20-25 perceket vállalok be, aztán meglátjuk, mit bírok.
Lányok! Elővettem a kreszkönyvet/tesztkönyvet... tuti akarom én ezt?
Orsi! Majd megadom a másik picassa címet, ha feltöltöttem a többit is.
Csak nem akartam sok lenni.
Meg ezek voltak a legjobbak.