Új privát üzeneted érkezett!

No, visszaolvastam újra.

Először is: Betti nagyon sok boldog névnapot kívánok neked és a kis Bettikének is!

Katlina, hogy van a náthád?

Vali, Dia köhög még? Tudtatok bölcsibe menni?

Mongi, ezek a frontok... gondolom megijjedtél! Vigyázz magadra, próbálj egy kicsit pihenni is!

Szazsa, hát sok pókember jelmezt láttam a Partiba... tavaly nálunk is sok Supermen volt, többek között Csongi is. De ő volt a legszebb :wink: :lol:
Sikerült valami foci szerkót beszerezned? Nekünk van sötétkék hosszú zoknink, és kék (bár kicsit lestrapált) mezünk, ha gondolod kölcsönadom :lol:

Piros ferrari... valahol olvastam, hogy a barátnőknek, munkatársnőknek, akik sokat együtt vannak és lelkileg összekapcsolódnak, egy idő után egyszerre érkezik a Ferrari. Úgy látom itt is alakul valami... :wink:

Szomszédok. Na, nekem van egy idős alsó szomszédom. Hú, mennyi vitám volt vele! Ha Csongi elemében volt, állandóan kopogott fel a gázcsövön :roll:
Aztán addig intézkedtem, míg felújították előttünk a játszóteret, hoztak új elemeket. Hát persze én lettem a bűnbak, hogy nem tudnak az idősek hétvégén 3 órakor pihenni, mert nagy odalenn a gyerekzsivaly... Azóta annyit változott a helyzet, hogy még több gyerek van, mert a lakások többségét fiatalok veszik meg. Így van már minden korosztály, de persze a hibás végig én maradok.

Évi és
Kép
csongianya

Jaj elfelejtettem!!BETTI! Mind a kettőtöknek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Évi! Ettől én is ki lennék akadva, a gyerekek még a játszótéren sem játszhatnak?! Egyszreűen nem is értem az ilyen embereket, ezeknek nem volt gyerekük, vagy unokájuk! Meg egyébként is ők is voltak gyerekek. Szinte nincs is a gyerekeknek olyan hely, ahol kiereszthetik a gőzt.

[Kép
szazsanna

Kép

Réka
jaimee1

Sziasztok!

Évi!
Apa itthon van még? :D Disznóvágás,az tök jó na nem a sok munka vele hanem a sok finomság amit enni lehet hurka,kolbász,inkább nem is sorolom! :D

Judit!
Majd kérünk beszámolót az első munkanapról! Marcinak mit mondott a doki?

Cleo!
Az igen jó tartalmas vasárnapotok volt akkor! :wink:

Szilbee!
Nagyon aranyosak a fiúk a kiságyban együtt! :lol:

Tündi!
Lucussal mi újság,jobb már a kedve?

Elin!
Szörnyű éjszakátok volt akkor,lehet jön a foga Lilcsinek!

A szomszédokról,és a zajokról inkább nem írok semmit!
Kép
Vendég

Húúú, Erika! Nagyon huncut az a tekintet! :D :D
Vendég

Sziasztok! :D

Mindenkinek köszönöm a Kürty infót! Most egyszeri olvasás után már elvesztettem a fonalat de mindjárt visszaolvasok hogy a sebész akkor hol rendel.

Jaimee
Itt nálunk a mi gyerek dokinkat tartják a legjobbnak! :shock: Legalábbis sok felől ezt hallottam.
Majd lesz olyan is amikor Réka már a cicivel a szájában próbál körülnézni azt hiszi gumiból van. Nálunk este a barátok közt nézés megy többnyire cicivel a szájban és akkor ez még a jobbik eset mert ha nem nyámmogja akkor beszél, kérdez.. az ki, néni nevet, néni puszit ad és társai..
A filmből meg nem hallok semmit.
De cuki Réka! :D

Szilbee
A fiúk is nagyon aranyosak a kiságyban! :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

BETTIK

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!!!

Bocsi mindenkitől de nem tudok visszaolvasni olyan sokat írtatok :)

Nagyon jó volt a szülinap Dia is el volt egész nap még aludt itt egy jó 1,5 órát :) Ez csak azért érdekes esemény mert ha kinn vagyunk anyuméknál soha nem szokott aludni.
Beteg lett sajnos megint egész éjjel fenn voltunk:( Így a héten nem megyünk bölcsibe :( Nem tudom honnan jön neki ez az állandó köhögés de borzalmas ahogy köhög szegény majd megfullad :( A Stodal nem használ semmit most délután megyünk dokihoz majd íratok neki valami mást....Tényleg van olyan gyógyi ami nektek köhögésre nagyon jó volt gyerkőcnek???

Szilbee!!
Nagyon édesek a fiúk :) Zolika már meggyógyult kösszi....most itt a váltás :(

Bettiknek boldog névnapot!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

KépBETTI,ÉS BETTIKE! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Vendég

Vali!
Én a Rinathiolt szoktam adni,és nagyon jó!Nem tudom próbáltad-e már de ha nem akkor megérne egy misét!
Jobbulást Diusnak,majd írd meg mit mondott a doki!
Vendég

Édes ez a Réka!

Hajni! Te ugyan miért nem írsz az építkezésekről :roll: :lol: ?

Én is, én is...képeket :lol:
ÖltözködésKép
Rendrakás
Kép Kép Nézi a szombati hófúvást

Játszótér....nekem meg egy szintén kisgyermekes anyuka panaszkodott, hogy az ablakuk alatt van 1 óvoda, meg 1 játszótér is, és hogy ő milyen ideges, mikor kint vannak a gyerekek, mert miért nem tudnak rájuk szólni... :shock: Nnnna. Nem csak banyák heppje ez.

Ma kivettem a szabadnapom. Nem főztem, vettem pizzát. Hát elfogyott :lol:

Vali! Én is ajánlani tudom a Rhinatiolt! Finom, enni fogja Dius!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Köszi mindenkinek!!!!

Nagyon aranyosak vagytok:-D

sok puszi

majd jövök a délután

Kép
kbernadett

Elin!
Nagyon jók a képek! :lol: :lol:Francinak is lesz mit nézelődni. :wink: Az öltözködés kezdetnek nem is rossz! :wink: És a pakolás is teljesen korrekt! :lol:
Félve kérdezem,ezek a keretek honnan vannak?Ez is FrameShow? :oops: Nagyon szeretnék én is ilyen kereteket! :oops: :)
Vendég

Hát ebben a világban a gyerekek még gyerekek se lehetnek??? :shock: Szerencsétleneknek alig pár évük van, hogy felhőtlenül, boldogan játszhassanak és még azt is elvennék tőlük?? Hát milyen emberek ezek?? :evil:
szilbee

Vali! Volt bölcsis farsang?? Csak mert Levente 3 hétig nem volt... aztán nem"tok semmit, mi zajlott a böliben.
szilbee

Nem Hajni! Ez most a Monkeyphoto nevű progi...írd be keresőbe, aztán töltsd le te is :wink: .
Csak ez is időlimites. 2 hétig él csak :cry: . És sehogy sem tudom crackelni, már 100 oldalt megnéztem, és sehol sincsen hozzá se kód, se crack. Nagyon mérges vagyok, hogy nem sikerál!! :evil: :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee!!
Nálunk ma van a farsang a csoportban :) Szegénykém most lemaradt róla pedig már úgy várta :(

KépKép
diÁcska

Szegény Dius! :( Így duplán rossz neki!

Jobbulás kívánunk Neki! :(
szilbee

Azta hát ezt mire végigolvastam elfelelytettem mit is akartam írni :oops:

Még mindíg takonykórós vagyok! :twisted:

Réka nagyon szép,olyan kis huncut!

Szilbee!
Nagyon szépek a fiúk!És Levente tényleg nagyon hasonlít rád!

Judit!
Jobbulást!

Nóri!
Pizza jöhetett volna ide is!!!! :wink:

Kép

Kép
katlina

Remélem megtudjátok nézni!!!

Robi mászik

Kép

Kép
katlina

Jaimee!
Remélem látod rajta a sok vasalni valót,szóval szeretettel várlak!!!!! :D :D

Kép

Kép
katlina

Micsoda kameraérzékeny Robika! :lol: És ahogy dumcsizott közben! :lol: Nagyon ügyes!
Katlina! Olyan jó, hogy tettél fel róla videjót!
szilbee

Jaj, Katénkám, de jó ez a videó! Annyit röhögök rajta, már 3x megnéztem! Az a lábtartás az elején...meg úgy látom, ti is szedegettek :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hát ja mindent megtalál,ha napjában 3*porszívóznék is találna valamit :D

Kép

Kép
katlina

Ééééés ez még nagyon sokáig így lesz... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ezt én is tanusíthatom!! :lol:
szilbee

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Akartál mondani valamit?? :lol: Én csak az üres hsz-odat látom! :shock:
szilbee

Kép
Valami ilyesmit akartam, csak a technika ördöge...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina: jaj de jó ez a videó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Porszívó sem kell, csak beküldöd az ágy alá! :D :D :D Nagyon ügyes!
További jobbulást neked!

Szomszédok-játszótér-gyerekek: nincs igazuk a nyugdíjasoknak, de azért megértem őket is valahol. Öregek, betegek, itt fáj, ott fáj, pihennének....Dehát télleg hol játszon az a szerencsétlen gyerek, ha nem a játszótéren...

Petri: Gumicici?? :D :D :D

Nóri: Jól tetted! Egészségedre! Itt megint tojásos-könyénymagos leves figyel, de van szilvásgombi is.... :D
jaimee1

Ó, már! Úgy mennék Lilcsiért :cry: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaj, elfelejtettem:
Nóri - a rendrakós kap nagyon király...ígéretes! :wink:
jaimee1

Az való neked Erika! Szilvásgombi! Abból egyél jó sokat, növesszed magad te is! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! És miért nem mehetsz még érte? Én most se látom, mit akartál feltenni! :(

Én úgy mennék már Leventéért, de az öccse beszunyált, így csúszik a cicizés, meg a séta is..
szilbee

Sziasztok!

Jaimee!

Nagyon aranyos Réka,és ahogy látom jó súlyban van!
Hány kilo?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Így most lökött tikereket gyártok... :roll: :oops: ahelyett hogy vasalnék... Erika! De kár hogy olyan messze laktok tőlünk! ;) Most átvinném a cuccost vasalni... :oops: :lol:
szilbee

Ó, Szilvi, ez nem igazKépPedig megnéztem az előnézetbe, ott még mutatta....utálom, utálom! Be is fejeztem mára...
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elloptál az avatarom. :shock: Pedig jó kis skunk volt.... :cry:

Tündi: 5150 g volt 2 napja. Doktornő, védőnő azt mondja, hogy tokás és jó hurkás, de sztem csak olyan...nooormális. :D :D
És Máté?

Szilvi: Ezek jobbak. Mármint a vonalzók! :wink: A vasalás nem szalad el....sajnos. Tegnap James Bond-dal vasaltam, kb. 2 órán át.

Nóri: Ne bosszankodj, inkább írjál!
jaimee1

Ó nekem is jobban tetszenek... a másik csak olyan gyors, muszáj ticker volt.. no most jó meg aszondtam... :oops:
szilbee

Mátéról egy kép:

Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Jaimee!

Máté 5480g volt tegnap de majd holnap elválik mert megyünk tanácsadásra és oltásra is egyben!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Elin!
Letöltöttem köszi! :D El leszek vele egy darabig! :D

Szilbee!
Ezek a vonalzók nekem is jobban tetszenek! :D A másik túl komoly volt!

Katlina!
Jobbulást neked!
Sajna a videjót nem tudtam megnézni,mert megint sz@rakszik a gépem! :(

Jaimee!
Arról,hogy a gyereket be kell küldeni az ágy alá egy kép jutott eszembe,gyorsan meg is kerestem!
Akinek parkettája van otthon,és kúszó mászó kisbabája nagyon tudom ajánlani a következő rugdalózót!
Kép
Vendég

Katlina!

nagyon ügyes:-)

Kép
kbernadett

Ivett!
Máté baba gyönyörű!!! :D :D
Vendég

Hali.

Vali.sajnálom,hogy lemaradt Dius a farsangról :( .Majd jövőre bepótoljátok.

Ivett.nagyon édi Mádi.milyen kis hurkás ő is :)

Katlina.csúcs a video :)

KépKép
KépKép
cleo27

méghogy mádi.... :evil: MÁTÉ!!!!

BOCSI :oops:

KépKép
KépKép
cleo27

Kép Boldog névnapot kívánok Bettinek és Bettikének! Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Hűha, ha ennyit írtok nem bírlak követni titeket!
A képeket végignéztem azért, tüneményesek mind!!
Köszönöm, hogy gondoltatok rám, nagyon aranyosak vagytok! :)

Jó volt az első napom, szimpik a kollegák! Munka az elég sok lesz, úgy tűnik! Szóval nem az az internetezős munkahely 8) (mint az előző volt...) Fura volt, hogy egész nap egy helyben ültem, ettől már elszoktam! Félek is, nehogy emiatt majd felszedjek pár kilót... Kicsit elfáradtam, a végére már zsongott a fejem a sok információtól, de azért remélem, beletanulok majd!

Ezek szerint nekem szerencsém van, hogy a párom itthon tud maradni betegszabin Marcival. A későbbiekben azért remélem, nem lesz túl sűrűn beteg... Az én munkahelyemen tuti nem néznék jó szemmel, ha betegszabira mennék.
Dokinál is voltak, kiderült, hogy hólyagos torokgyulladása van.
Hőemelkedése volt már csak, alig eszik valamit, viszont rengeteget iszik. Csütörtökön kell visszamenniük, én meg holnap korán reggel viszek pisit a laborba.

Szilbee! Írtad, hogy van egy könyved sablonokkal! Nem tudnál esetleg párat bescannelni és elküldeni? Olyan fürdőszobai téma kellene. Pl az is nagyon jó, aminek a képét feltetted.

Nagyon cukik a fiaid, ahogy a képen egymás mellett fekszenek az ágyban :)

Puszi mindenkinek
judit_79

Boldog névnapot kívánok Bettinek és Bettikének!
judit_79

Sziasztok!

Voltunk dokinál helyzet nem túl jó :( Kapott Dia egy csomó gyógyit benne még antibiot is :( Azt hittem megússzuk de nem,mire a délutáni alvásból ébredt már hőemelkedése volt,a dokinál már 38 volt a láza :( Így most jó darabig nem mehetünk bölibe....a doki szerint min. 10nap.
Csak a köhögése múlna már :( Annyira köhög szegénykém :(

Judit!!
Örülök,hogy jó benyomásod van a munkahelyről :) Az ülést meg majd megszokod :wink:

Ivett!!
Olyan édi Máté :)

Andi!
Holnap he leszel msn-en elmesélem mi volt az Apehnél :(

Kép

KépKép
diÁcska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?