Sziasztok!
Hát igen, nem csak az én fiacskám volt ügyes, hanem a „bébiszitterek” is. Balázs éppen buborékokat fújt a Zalánnak, amikor megérkeztünk. Már ott álltunk egy perce, még beszéltünk is a Noncsival, kisfiam észre sem vett, tátott szájjal figyelte a buborékokat.
Egyrészt nagyon örülök, hogy ilyen jól elvolt nélkülünk, de azért kicsit szomorú is vagyok. Mikor hiányolt volna?
Brigi: nagyon jók a képek, és én is szívesen nézegetem. Édi volt Dana, ahogy kikente magát.
Meg gyűjtöm az infókat, hogy mit kapjon Zalán a szülinapjára.
Ági: boldog hófordulót. Nálatok is mindjárt itt a szülinap!!!! Kérdésedre válaszolva: percenként eszembe jutott a Zalán, de mivel beteglátogatóban voltunk, egyébként is lassabban telt az idő…..
Ildi: hányszor szopik még Bence? Husit eszik már? A Sinlac-ot mi is próbáltunk, azóta Zalán is átaludja az éjszakát. (5,5 hó) Egy ideje már elhagytuk, és inkább tejpépet adok neki. És így is alszik este 8-tól, reggel 8-1/4 9-ig.
Koszmóra nekünk is a sima napraforgóolaj jött be, pedig kaptunk gyógyszertári keverőset is. Nekem azt mondta a védőnő, hogy elég hetente samponnal megmosni a haját, naponta meg csak a fürdővízzel lemosni. Lehet, hogy a napi hajmosás szárítja ki neki?
Noncsi: nagyon csinik voltatok. Látom még egy hasonlóság a férjek között
: az enyém sem szeret táncolni.
Brigi: Köszönjük a meghívást! Ha itthon leszünk, persze, hogy megyünk.
Hétvége tanulása: tapsolás, pacsit adás, és ha mondom neki, hogy pisze, pisze, már hajol is oda hozzám, és nyomja is oda a kis nóziját az orromhoz. Meg kell zabálni.