Új privát üzeneted érkezett!

Bakker! Ismét sikerült elszexuálni.... :evil:
Bánatomban el is megyek haza......
Vendég

Vikike
Kicsit necces lesz, főleg ha tényleg 2 hónap a banknál az átfutási idő. :?
A babaszobát már kitaláltam, hol rendezném be. :)

Tényleg eltűntem!
Vendég

Most olvastam vissza, hogy mi történt Krisztáékkal, nagyon sajnálom és remélem már holnap hazamehetnek!
Velünk is ez történ anno mikor Levi megszületett. Másnap reggel jött a doktornő vizsgálni az új babákat és észrevette, hogy Levi túl korán sárgult be, mert állítólag az még normális ha három nap után sárgulnak be. Szóval Levi is elkapott egy fertőzést vagy méhen belül vagy szülés közben és őt is levitték a korára, inkubátorban volt, kapott antibiotikumos kezelést és rendbejött. Mi 12 napot voltunk bent, nagyon rossz volt hogy nem lehetett velem, csak napközben láthattam mikor háromóránként volt szoptatás, hát tényleg nem kívánom senkinek. A szobatársnőmnek mindig vitték a picit mellettem meg nem volt ott Levi :cry: , szörnyű volt, úgyhogy Kriszta tiszta szívemből együtt érzek veled és kívánok mielöbbi gyógyulást!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Ani!
őszínte részvétem nagypapád miatt :( :( :(

Viki!
Levinek jobbulást!én benne vagyok a páros babásodásban 8) aztán jön utánunk gyorsan Bessy is :wink:

Gabesz!
nálunk tegnap volt paprikás krumpli :D

Ildi!
örülök hogy nem volt vészes a fogdoki,a tömés se lesz az :P

Nati!
te holnap mész UH-ra kórházba? és mikor??? :roll:

Judy!
Barbika gyere ki 8) 8) 8)
Vendég

Jajj,,,,tudom mit akartam kérdezni! :oops:
mikor látszik legkorábban az UH-on valami? :roll:
Vendég

Vicuska!
A 6. héttől már van szívhang,de előbb is látszik már a petezsák,főleg ha hüvelyi UH-t csinálnak.Csak ezt tudom.Ja és én anno kb.márc 28-án estem teherbe és csak április 24-én teszteltem pozitívat és elég halvány volt a csík(medi-lab).
Nagyon drukkolok!!!Holnap gyere a hírekkel!
Vendég

Sziasztok!

Egy kis beszámoló:

Este fél 11-kor elfolyt a magzatvíz, irány a kórház. Ott megvizsgálták, a baba feje jó helyen, de nem voltak fájások, úgyhogy engem hazaküldtek, Őt meg lefektették aludni.
Fél kettőkor hívott, hogy vannak fájások mehetek.
Igazából az volt az érdekes, hogy nem voltak 30 vagy 20 perces fájások, hanem rögtön 5 percessel kezdett.
Egy darabig egyedül voltunk az egész szülészeten, aztán 3 körül beköltöztünk a szülőszobába, mert többen jöttek. (Sárga színű :))
Az Anikó végig velünk volt és BB is gyakran benézett. Kata nagyon nem bírta és teljesen kimerült, kicsit hisztizett is. 5-kor megbeszéltük a BB-vel az epidurálist (így írják?), mert teljesen kész volt az erejével. Ezenkívűl BB megadta a megfelelő lelki segítséget, hogy ne hisztizzen tovább. Beszélt a célról, meg maszírozgatta, stb. BB felébresztette, behívta az anesztes orvost (Dr. Zsoldos). Megszúrták, berakták a csövet. Itt jött a bibi, mert a cső valamiért eldugult és nem engedte át az érzéstelenítőt. Az anesztes újra akarta kezdeni az egészet, de BB azt mondta, hogy próbáljuk nélküle, mert már 4 ujjnyi volt. 7-8 körül jött a visit, a főorvos azt mondta, hogy figyeljünk, mert nagyon nagy a baba és nagyon passzentos, így még lehet császár is. Utána folytattuk, jöttek a fájások, de a Kata is sokkal ügyesebb volt már. 9 körül eltünt a méhszáj és elkezdődőtt a szülés. 9:55- kor kijött a gyönyörű kisbabánk. Rögtön felsírt és egy percen belül rárakták a Katára, így az összes szenvedés elfelejtődőtt. Utána minden úgy történt, ahogy normál esetben. Fürdetés, 2 óra pihi, stb.
Most beszéltünk, már van tejci és szopizik... :) Üdv! Imi Kép

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Gabesz!
köszi :lol:
Vendég

Imi!
köszönjük a beszámolót! :lol:
sok boldogságot nektek és sok tejcit Katának :P
Vendég

Kedves Imi!

Gratulálok Neked is Gergő baba születéséhez!!Gyönyörű kislegény!!Sok Boldogságot Nektek,és köszönjük a beszámolót!! :lol: :lol: :wink:
Vendég

Jaj, "tervezőm", de gyönyörű. Elbőgtem magam, miközbe olvastam Imi sorait.

Köszi, Imi a beszámolot!

Lányok köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat.

Vicuska, reggel mikor akarsz jönni? Csak mert apácskával megyek Pestre és nem akarok lemaradni semmiről. :) Ugye korán kelsz?

madiani

Imi,

Köszi a beszámolót.
Szegényke sokat szenvedett.

Viszont Geri baby gyönyörű és tényleg kis hajasbaba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ilyenkor én is mindíg elérzékenyülök,eszembe jut Martinka születése!Nem is volt olyan rég... :D
Vendég

Na, megyek csicsikálni.
Vicuska holnap korán gyere! A vérvétel eredménye mikor lesz meg?

Lehet reggelre már Judy is a korházba lesz? :)

madiani

Jó reggelt,

Ani,

Sajna nem a kórházban vagyok. :cry: :cry: :cry: :cry:

Vicuska,

Millió drukk mára. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tand,

Hányra mész NST-re hétfőn??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Judy, pedig reménykedtem benne :) Na majd ma.....talán.

Vicuska, megkuksiztalak odaát is, de ott se jelentkeztél még. :( Na majd akkor du. fogom csak megtudni. Millió drukk!!!! Sokat gondolok Rátok!

madiani

Jóóóóó reggelt!

Olyan álmos vagyok, pedig annyit aludtam... :roll:

Judy
Még mindig itt?! ;) :D

Imi
Köszönjük a beszámolót! Geri baba nagyon aranyos (és hihetetlen sok haja van)!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük Imi, hogy jöttél, és meséltél. Annyira megható volt. Szívből gratulálok Nektek, jó egészséget, sok tejcit kívánok!!

Vicuskám! Merre vagy? Remélem tesztelsz.ű

Látom, Judy itt van. A holnap lesz a tiéd és Barbi babaáé!

Szilvi merre vagy?
n.k.ildi

Hm. Az alsó vonalzóm megint nem működik. :(
n.k.ildi

Szilvi! Sztorno a kérdés, mert közben látom itt vagy. :) :)
n.k.ildi

Ildi
Igen, itt vagyogatok. Próbálok nem bealudni.
Reggel gyanúsan kicsi volt a forgalom, már elgondolkodtam, hogy mellényúltam és már szombat van. De hát mégse... :? :D
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Imi!
Nagyon szépen köszönjük a beszámolót,és gratulálunk a kisfiatokhoz!
Geri baba nagyon cuki és milyen nagy :shock: ,tényleg nagy haja van :lol: .

Vicuska!
Megnéztem és elvileg már 4 hetesen látszik a petezsák,ami ugye a megtermékenyüléstől számított 2. hét,mert a terhességet az utso mensi első napjától számolják.
Gyere amint van eredmény!!!

Judy!
Nagyon sokat gondolok rád,hogy végre már kibújjon a kislányod!Úgy látszik szégyenlős egy kicsit :wink:
Vendég

Sok puszi a 3 hónapos Noel babának!

Szilvi! :)
n.k.ildi

Jó regelt!

Kata, Imi, de drága kis fiatok van, gyönyörű!! Nem is látszik újszülöttnek, ő is olyan sima mint Chrissy Martinkája születés után.
Judy, azt hittem megszültél Te is reggelre :D Elég hülye idő van a szüléshez.
Vicuska, nekem 4 hetes petezsákot láttak az UH-n, sőt szerintem még nem is volt betöltött 4 hetes. Szóval.. :lol: szurkolok!
Gabi, köszi az infót!
Viki, sajnálom Levikét :(
Andesz, Ti jobban vagytok már??
Csajok, lehet hogy képzelődöm, de mintha lejjebb csúszott volna a hasam, most inkább csepp alakú. Bár néha változtatta korábban is a formáját, szerintem attól függ a picúr hogy teszi a lábait :D Ma reggel ütemes dobolásra ébredtem a jobb bordámon. :lol:
Vendég

Boldog hónapfordulót Noel! :D
Vendég

Márti
Ha hamarabb megszülsz, mint Judy, hátraköti az összes sarkad. :lol:
Vendég

Judy, ne bántsd a sarkam, légyszi. :shock:
Vendég

Délután ismét bezúzok a városba. Vennem kell Titababa-kencét. :D
Most is ébren van és dübörög kifelé. :D
Vendég

Csajok, volt valaki Krixtát látogatni? Hogy vannak? A picit láttátok?? Basszus úgy elmennék, szeretném látni őket...
Vendég

Sziasztok!

Kata, Imi! Gratulálok nektek Geri babához. Nekem is megható volt a szüléstörténet és itt van előttem Martinka születése! Sok erőt, egészséget, boldogságot és tejecskét Geri babának! És várunk még képeket a "kis"hercegről! Szép súlya és jó nagy haja van!
Ani! Fogadd őszinte részvétem!

Gabi! Boldog hófordulót Noel babának!

Judy! Nagyon drukkolok, hogy végre találkozhass már Barbi babával!

Vicuska! Utolsó mensitől 7 hét, amikor már tuti van szívhang. Nekem úgy volt, hogy febr.19-én kellett volna megjönnie, febr.23-án zebrás tesztem volt. Febr.26-án elcincáltak dokihoz, akkor még csak meg volt nagyobbodva a méhnyálkahártya, március 5-én volt petezsák és szikhólyag, március 12-én volt szívhang. A baba akkor volt 5 hetes, viszont a terhesség 7hetes. Ja, és nekem 28napos ciklusaim voltak. Remélem tudtam segíteni!
Vendég

ja elfelejtettem: megvan a pisileletem, eltűntek a bacik. :D
Vendég

Sziasztok,

Itt vagyok végre, nem volt áramunk.

Talán ha mindenki ennyire szorít nekem, akkor talán a hétvégén előmerészkedik a kiscsaj. :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti,

Ne félj, nem bántom a sarkad. :lol: :lol: :lol: :lol:

Amugy szerintetek függ a szülés megindulása attól, hogy milyen a méhszáj??? Gondolok itt arra, hogy akkor indul meg a szülés, ha elkezd puhulni és kinyílni a méhszáj, vagy ez ettől független. Vagy honnan tudja a baba, hogy mikor kell kijönnie???
Jó vagyok mi?? 3. gyerekemet várom, aztán ilyeneket kérdezek, de ezt tényleg nem tudom. :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti,

Örülök, hogy elzavartad a bacikat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

jelentkezz ám.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Legutóbb még úgy hallottam (vagy olvastam), hogy egy hormon kezd el termelődni, amitől beindul a szülés. Viszont az orvosok se tudják még igazán, hogy miként is működik ez...
Vendég

http://www.origo.hu/noilapozo/szuloknek/20011017szules.html
Vendég

Asszem utánanézek a neten ennek a dolognak.

Ma már beszélgettem is Barbikával, hátha ez segít. Kapott egy kis fejmosást, na csak ugy finoman ám. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi,

Nagyon köszönöm, elolvastam. Ebből azt veszem ki, ha a kislányom elég érett a születésre akkor ugyis jönni fog, zárt és kemény méhszáj ide vagy oda. :lol: :lol: :lol:
Ez tanulságos volt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Nem vagyok nagy szakértő, de keresgélni tudok. :lol:
Gugli a mi barátunk. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Olvastam egy másik cikket, ahol azt írták, hogy van magzatvízjelő betét, amit gyógyitárban lehet beszerezni.
Vendég

Judy!

Nekem a 26. héten nyílt ki,és fel is puhult,de szerencsére nem szűltem meg.Akkor volt 3210-es. A 39.héten volt 2222-es, 40+2-n volt 1111-es,akkor azt mondta a doki,hogy bármelyik pillanatban szülhetek. 40+6-on szültem,5cm-es méhszájjal mentem a szülőszobára. :D
Szerintem ha már így változik a méhszáj minden vizsgálatkor,akkor közel a szülés.
Vendég

Most jut eszembe,hogy annak a kismaminak aki mellettem feküdt,totál zárt volt a méhszája még szülés előtt 4 nappal,el is volt keseredve!Aztán mégis 3 óra alatt megszült!!! 4400gr volt a kisfia!! :D :shock:
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, evés közben elfordult oldala a Martin, majd hasra és addig- addig tornázott, míg visszafordult a hátára és nevetve örült neki! Olyan cuki volt, azt hittem megzabálom!
Vendég

Szilvi,

Ezt a betétet már kerestem egy pár gyógyszertárban és nem lehet kapni. Még nincs nagyon elterjedve. Azt mondta a nő, hogy én vagyok az első aki keresi. :shock: :shock: :shock:

Alexa,

Köszi a megnyugtatást. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chrissy,

Nagyon ügyik vagytok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira tudnak örülni a kisbabák ha valami új dologra jönnek rá. Olyan édesek. Most majd egyfolytában ezt fogja csinálni. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy! Köszi! Én meg nagyon, de nagyon drukkolok neked, hogy mihamarabb kibújjon Barbi baba!!!
Vendég

Ügyes Martin baba!Abba sem fogja hagyni a forgolódást!Majd nem győzöd visszarakni a szőnyegére! :D :D :wink:
Vendég

Judy
Akkor mi sokkal tájékozottabbak vagyunk, mint a gyógyitárosok? :shock:
Meg se próbálok ilyen betétet keresni. :?
Vendég

Alexa! Azért annyira még nem csinálja, de eljön majd az az idő is. Ezt most a nagyágyon csinálta, miután evett az egyik ciciből.
Vendég

Upsz, bocsika!

Ja, és Alexa! Neked mikor csinálta ezeket Martinka, mennyi idősen? Tudom, hogy minden baba máskor csinálja, csak kiváncsiságból kérdezem!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?