Vicuska annyira drukkolok, tényleg nagyon szépen erősödik a csík
, remélem együtt növesztjük majd a pocakunkat, nekem még van egy kis időm a tesztelésig, de jövőhéten már izgulok, hogy ne jöjjön meg.
Alexa nincs semmi baj, mondom elég halkan köszöntem, csak az orrom alatt motyogtam valamit
. Nagyon szép idő lett még a nap is kisütött, úgyhogy jó sétálást kívánok, én nem tudom, hogy ki merjem e vinni Levit.
Gabi, előre is boldog 3 hónapot Noel babának
, szép kis súlya van, csak így tovább!
Márti, pihengessél sokat, még maradjon csak bent Kisati!
Szilvi megint mész háztűznézőbe?
Judy remélem meggyógyul Levi mire kibújik Barbika, hogy egézségesen és fitten tudja fogadni a kis menyasszonyát
. Úgy látom nagyon elvan a pocakodban, csak aztán ha kint lesz a nagy világban akkor is ilyen jókat lustizzon.
Ildi, örülök, hogy nem okozott fájdalmat a fogdokid. Én hülye meg 9 hónaposan vettem magam rá, hogy elmenjek, aztán volt is minden, foghúzás, gyökérkezelés, fogkőeltávolítás és ráadásként még egy tömés
, de hozzáteszem egyiknél sem okozott fájdalmat a doktornő, nagyon profi.
Krisztáékkal mi van, tudni valamit, mert nem olvastam vissza. Jól vannak ugye? Mikor jöhetnek haza, vagy már itthon vannak?
Nati, hogy már te is hol jársz a terhességben, nagyon szalad az idő, emlékszem nem is olyan rég írtad, hogy poz. a teszted. Jujjj és GRATULÁLOK a kis pöcsöshöz
.
No ezt most elküldöm, bocs ha valakit kihagytam! Sajnos elég ritkán tudok jönni, mindig annyi dolgom van itthon, hogy olyan mintha soha nem érném utol magam és hát Levi mellett csak akkor tudok takarítani ha alszik. Azért ne felejtsetek ám el ha esetleg megint sokáig nem jelentkeznék, nem hagylak itt ám benneteket
, szeretek mindenkit! Kistesó ügyben meg majd úgyis jelzek, hogy miújság.