Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,

Ez jó......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A francba, Bessy segberúg a laptetőért. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vikike
Mielőbbi gyógyulást Levi babának!
Vendég

Nem baj Judy,talán attól majd megszülsz! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jajj! Mindig lemaradok!

KATA! SZERETETTEL GRATULÁLOK GERI BABÁHOZ!!!!
MIELŐBBI FELÉPÜLÉST? SOK-SOK TEJCIT, ÉS RENGETEG BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK HOZZÁ!!!!
MILLIÓ PUSZI!!!!!!!

Judy! Köszi az infót!!
n.k.ildi

Kedves Kata!!!!
ÓRIÁSI GRATULA NEKED, GERI BABÁNAK ÉS A PÁRODNAK!!!!! SOK TEJCSIT ÉS MÉG ANNÁL IS TOBB EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT KíVÁNOK NEKTEK!!!!
Vendég

Vikike! Mielőbbi jobbulást a gyönyörű Levi babának!
n.k.ildi

Csajok!
Annyira nyomjátok,hogy teljesen lelassult a bnet :D
Vendég

Gabi! :D :D
Örülünk ezerrel!
n.k.ildi

Kata!
Hatalmas gratula Nektek! :D :D Gyors felépülést,és sok-sok tejcit kívánok!!! :D :D

KépKép
KépKép
andesz78

Gabi,

Így van örülönk ezerrel, holnap este meg Vicuskának fogunk ennyire örülni, amikor jön a jó hírekkel, hogy HCG szint az egekben. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok,
most hívtam BB-t az uh miatt, még nem is kérdezek semmit: megszült Lics Kata. Mindketten jól vannak, de nehéz szülés volt, de nem kellett császár :P :lol: Hihetetlen ez a doki :wink: :wink:

Holnap megyek uh-ra, reggel, beugrom Katához is megkuksizom, hogy vannak!!!!!

Juujjjjjjjjjjjjjjjj, már nagyon várom!!!!!!!!
Vendég

Meg Neked Judy!!! Vagy ha nem holnap, akkor szombaton. Hogy minden napunk ilyen boldog legyen!
n.k.ildi

Judy,
na most egy kis lélegzetvételnyi szünet, aztán mehet a drukk Barbinak!!!! Tényleg nem lesz császár, menni fog!!!!
Vendég

Nem irigylem Katát, jó nagy bébi lett Gergő.
Bemennék hozzá én is, de még mindig repedt fazék hangom van. :?
Vendég

Ildi, Nati,

Remélem, hogy hamarosan már nekem is és Barbinak is lehet örülni.
:lol: :lol: :lol: :lol:

BB tényleg jó fej. :lol: :lol: :lol:

Én szombat reggel megyek, csak bírjam ki addig, de lehet holnap beugrok. Majd meglátom. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Nyugodtan menj be, hátha Barbi baba ihletet kap. :D
Vendég

Szilvi!
Privi ment!
Judy!
Menj be holnap,látogasd meg Katát,aztán maradj ott szülni :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Ildi
7VGe? ;) :D
Vendég

Háznézésre?
Vagy mire kérdezed Szilvi?
n.k.ildi

Judy
http://ingatlanok.hu/ingatlan/elado/csa ... rgo/819225
Ezt a házat néztem, szerintem tökéletesen megfelelne nektek. :D
Vendég

Ildi
Ühüm, háznézésre? :)
Vendég

Na cső csajok!
Megyek főzni(időbe mi?)
Vendég

Gabi
Jó főzőcskézést! Te is a 8 perc alatt a konyhában című műsort nézed? :lol:
Vendég

Szilvi,

Ez tényleg szuperul néz ki, csakhát az ára........... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Bár lehet 2 éven belül történik valami és az ölünkbe pottyanik egy kis pénz. :lol: :lol: :lol:

Andesz,

lehet megfogadom a tanácsot és bemegyek holnap, hátha tényleg ihletet kap Barbika. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Az árból lehet alkudni. ;) :)
Lehet, hogy jövő héten megütitek a lottóötöst. :lol:
Vendég

Itt is vagyok!
Paprikás krumpli feldobva. :D Most kel a pici fiam,adok neki tejci aztán megnézem milyen az idő és lehet sétálunk egyet.
Majd jövök!
Ha megy vki Katához,akkor üdvözlöm és millió puszit küldök nekik!

Na csáó!
Vendég

Szomorú hírem van, Nagyapám tegnap este 11-kor meghalt. :( Nem hiszek a reinkarnációba, de ez furi. Fel voltunk már készülve erre a hírre, de mégis nagyon rossz.

Andesz, szólok hogy ezen a héten biztos nem megyünk üzletelni, remélem nem baj. Ha nagyon kell a zsé, kérlek szólj és akkor csak gyors elszaladok érte (az még belefér)

madiani

Ani
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem. :(
Vendég

Ani!
Részvétem! :cry:
Erre sajnos nem tud felkészülni az ember! :( :( :(
A pénz nekem ráér,ugyhogy majd megbeszéljük!
Hány éves volt a papád?

KépKép
KépKép
andesz78

Ani :cry: sajnálom.
Vendég

Drága Ani!Fogadd őszinte részvétem!
Vendég

Tudom hogy most már jó helyen van (nagyon sokat szenvedett az utóbbi 1-2 évbe). Nagyikám már 14 éve várja Őt.

madiani

Andi??? Hogy vagy? Még nem érzel semmi szülésre utalót, ugye? :) Elvileg csak Judy és Te vagytok előttem... Biztos írtad már, de honnan tudjuk majd, ha szülsz? :) :roll:
Vendég

Ani,
sajnálom!

Márti,
nekem is ma reggel jutott eszembe Andi, hogy már régen jelentkezett... de aztán az is eszembe jutott, hogy már nem dolgozik, és azt hiszem otthon nincs neki net. Viszont azt én se tudom, kitől tudjuk majd meg, ha szülni fog....
Vendég

Ani!Őszinte részvétem! :cry: :cry:

T.Andi merre vagy?Tényleg nagyon eltűntél!

Most elaludt Martinka,de délután mi is megyünk sétálni!Azért süthetne a napocska! :roll:

Mi is sok puszit küldünk Katáéknak!!Légyszi adjátok át! :D
Vendég

Ani,

ŐSZINTE RÉSZVÉTEM.

Tand-al tegnap találkoztam a kórházban. Jól van, már jár NST-re, most kezdi igazán a babaruhabeszerzést.

Óriási pocakja van, nagyobb mint Katáé volt és az enyém.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Alexa
Elég masszívan jönnek a felhők, nem túl vastag, de akkor se süt a nap. :?
Vendég

Sziasztok!

Sétáltunk egy kicsit.Nagyon jó idő van,csak sajna nem süt a nap.Most kint alszik a drágám a babakocsiba.

Ja és holnap leszünk 3 hónaposak :o hogy megy az idő.Hétfőn voltunk védőbe 5730 gramm és 57 cm (abba a vájúba mérve) a drágánk.Nagyon cuki :D !
Vendég

Ani! Fogadd őszinte részvétemet!

Szilvi! A hétvégét nem tudom még. Majd holnap többet tudok.

Ja, megjöttem a fogdokitól. Nem fájt!!! Bátor voltam.
De még egyszer vissza kell mennem, mert egyik fogam be kell tömni. :( Az rosszabb lesz, úgy érzem, mint ez.

Ha megy valaki Katához, puszilom, és minden jót kívánok Neki.
n.k.ildi

Gabi
Noel baba szépen növöget. :)

Ildi
Tudtam, hogy ügyes leszel. :D
No, megyek, felhívom a tulajt.
Vendég

Köszi Szilvi! Aranyos vagy!

Ok, hívd. legalább pihizel.
n.k.ildi

Ildi
Így is pihizek. :D Tegnap annyit tettem-vettem otthon, jobban elfáradtam, mintha jöttem volna melózni.
Szombat 1-re mehetünk. :D

Andesz
Dobtam privit. :)
Vendég

Szilvi! Tessék néha semmit csinálni! Csak pihenni! Aztán nem győzünk aggódni! Barni azóta nem volt amúgy?

Annyira izgulok Judynk-ért, meg Vicuskánkért. Talán jobban izgalomban vagyok, mint ők.
Meg hát Kata! Biztos nagyon boldog. Remélem jókat pihen, még Geri baba csicsikál.
Krixtáékért is aggódom. Remélem a holnap estét otthon töltik 3asban.
n.k.ildi

Anitám bár sms-t már írtam, de mégegyszer őszinte részvétem és anyudat is puszilom!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Ildi
Barnival nem találkoztam azóta. Tegnap elfogyott a Semicillinem is. Úgyhogy a háthám is rohamos javulásnak fog indulni. :D
Ígérem, hétvégén csak semmit fogok csinálni. :D
A házimelót is csak addig csinálom, ameddig bírom, utána pihi és folytatás. Olyan nagymamisan adom elő a dolgokat. :lol:
Vendég

Vicuska annyira drukkolok, tényleg nagyon szépen erősödik a csík :D , remélem együtt növesztjük majd a pocakunkat, nekem még van egy kis időm a tesztelésig, de jövőhéten már izgulok, hogy ne jöjjön meg.

Alexa nincs semmi baj, mondom elég halkan köszöntem, csak az orrom alatt motyogtam valamit :oops: . Nagyon szép idő lett még a nap is kisütött, úgyhogy jó sétálást kívánok, én nem tudom, hogy ki merjem e vinni Levit.

Gabi, előre is boldog 3 hónapot Noel babának :D , szép kis súlya van, csak így tovább!

Márti, pihengessél sokat, még maradjon csak bent Kisati!

Szilvi megint mész háztűznézőbe?

Judy remélem meggyógyul Levi mire kibújik Barbika, hogy egézségesen és fitten tudja fogadni a kis menyasszonyát :lol: . Úgy látom nagyon elvan a pocakodban, csak aztán ha kint lesz a nagy világban akkor is ilyen jókat lustizzon.

Ildi, örülök, hogy nem okozott fájdalmat a fogdokid. Én hülye meg 9 hónaposan vettem magam rá, hogy elmenjek, aztán volt is minden, foghúzás, gyökérkezelés, fogkőeltávolítás és ráadásként még egy tömés :roll: , de hozzáteszem egyiknél sem okozott fájdalmat a doktornő, nagyon profi.

Krisztáékkal mi van, tudni valamit, mert nem olvastam vissza. Jól vannak ugye? Mikor jöhetnek haza, vagy már itthon vannak?

Nati, hogy már te is hol jársz a terhességben, nagyon szalad az idő, emlékszem nem is olyan rég írtad, hogy poz. a teszted. Jujjj és GRATULÁLOK a kis pöcsöshöz :D .

No ezt most elküldöm, bocs ha valakit kihagytam! Sajnos elég ritkán tudok jönni, mindig annyi dolgom van itthon, hogy olyan mintha soha nem érném utol magam és hát Levi mellett csak akkor tudok takarítani ha alszik. Azért ne felejtsetek ám el ha esetleg megint sokáig nem jelentkeznék, nem hagylak itt ám benneteket :lol: , szeretek mindenkit! Kistesó ügyben meg majd úgyis jelzek, hogy miújság.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike
Ugyanazt a házat megyek megnézni, de már szakértőbb emberkét is viszek. Remélem, nem mondanak túl sok rosszat. :roll:
Írtam apa öccsének is, hogy miként látja helyzetünket.... Utána kiderül merre is tovább.
Vendég

Azta, hogy elszaladt az idő. Lassan osonhatok haza. :D
Mindenkinek napocskás délutánt!!!!!!!!!
Vendég

Szilvi akkor nagy drukkolok a házvásárláshoz :wink: , izgi lesz majd biztos rendezgetni, hogy hol legyen a babaszoba stb...Szerinted beköltöztök mire megszületik Titababa?

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?