Új privát üzeneted érkezett!

Vero! Ez egy MÁV rendelő, anyós pedig itt dolgozik Sopronban a vasúton és neki jutott eszébe! És szerencsére nem volt feltétel hogy én is vasutas legyek! Szóval anyós találta ki, érdeklődte meg és el is kísért! Kép
A nem kérdést én sem értettem, hogy mért mondta a Nagy Bálint! Valam kifogást akart találni, de ez nagyon gagyira sikeredett!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Itthon természetesen Sopron. Azért kerültem győrbe, mert vesetágulattal született a Márton ami akkor megfigyelésre szorult, de nem akkora gáz, mint amit a magzati uh mutatott. Így volt alkalmam megtapasztalni a kiszolgáltatottságotKép
A Berkesnél születtek a gyerekek, remélem nyáron nem akkor lesz éppen szabinKép

Nicika, örülök, hogy végre megnyugtató válaszokat kaptál!!!!!!!!!!!!! Janka is alacsonyabb volt, mint a Márton, mégis alig marad most le tőle, persze a korban megfelelő méreteinekKép

Én ma fogdokinál voltam, na az is megér egy misét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica! Miért? Mi volt a fogdokinál?

KépKép
nicika

Nicika!Akkor most már teljes a nyugalom ugye?Örülök,hogy minden oké.Nagyon szép babakocsit vettetek.

Reni!Nemsokára kibújik a pocaklakód.Most már tényleg lehet visszaszámolni.

Vero!Nagykanizsán lakom,de ha tehetném vissza költöznék Sopiba.Ha újra választás elé kéne állnom biztos nem jönnék ide.De így alakult most már itt a kis családom.
Vendég

Sziasztok!!

Gabo!

En mar több mint egy hete szamolok vissza. Ma ejjel megint ketszer felriadtam a fajasokra, de aztan minden egyes alkalommal rövid idö alatt elmultak. Aztan most delelött is folyamatosan vannak fajasaim, de nem veszesek! A kisasszony ijjeszteget minket! Kép
Megkerdezhetem, hogy miert kerültetek Nagykanizsara? Sikerült mar baratokat talalni?

Volt valaki Nadine-nal? Tudtok Roluk valamit?

Amica!

Kinel voltal fogorvosnal? Mi volt?

RENI 38+5 Kép Kép Kép

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Most voltam NST-n a kórházban. Találkoztam Nadine-val is, minden rendben vele, holnap reggel mehet haza. Kép Kép
Tök jó, hogy mindenkivel jól alakulnak a dolgok. Kép Kép
Vero, én kislányt várok. De még semmi jel nem utal arra, hogy ki szeretne jönni.
A 3D-s uh idejéről: itt Sopronban a 20. vagy a 30. héten csinálják a Szilveszter ill. a Nagy Bálint.
Sokan elmennek Győrbe, ott bármikor be lehet jelentkezni. Azt mondják az jobb. Nekem azt mondták, hogy a 24. hét körül jó megcsináltatni, mert akkor még jól belefér a képbe. De sok múlik azon, hogyan fekszik a baba, mennyi látszik belőle.
Reni, jó nektek, hogy a jó időt már az új házban, kertben tölthetitek. Mi is szeretnénk pár év múlva házat venni valahol itt a környéken. Remélem összejön. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!
Mikor tudta megmondani a doki a nemét? Úgy értem hányadik hét körül?
Vendég

A 30. heti uh-on mondta, hogy lány. A 20. hetin is kérdeztem, de ott még nem látta.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Az jó. Akkor én is megvárom.
Ha nem akarja megmutatni, akkor meg meglepődünk majd a születésnél! Kép
Vendég

Mikor leszel 30 hetes?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero, Veronika!
Most nézem csak milyen nap van ma! Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero, Mártont már a 18hetesen megmondták, Janka meg szinte végig titkolta magát, az utolsó uh-n lett biztosKép Kihez jársz?

Nicika, elment Sopronból a fogdokink, azóta egy nagyon nem jóhoz jártam szerintem, na ez most egy újabb, bejelentkeztem, majd lehidaltam, hogy március1-re van időpontom. Nincs is kedvem részletezni, fogilag bonyolult vagyok! Csak addig mit csinálok ha gubanc van?

Nadin, mindjárt otthon leszelKép

Reni, nekem 2héitg voltak jóslóim szülés előtt, de először 39, azután 37hétre szültemKép
Mindjárt itt a leányzótok!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Vero, boldog névnapot!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

De aranyosak vagytok!!!! Kép Kép
Köszönöm szépen!

Milyen jó lenne, ha így születnének mint a képen, mi? kis cserepekbe bepottyantaná a gólya! Kép

Nercsi,március 10-én leszek 30 hetes!

Amica, 18 hetesen látták, de jó! Nagy Bálinthoz járok. Te kihez?
A sógornőm fogorvosi asszisztens, megkérdezzem tőle kihez érdemes menni? Bár attól is függ mi a baj, mindenki másban ügyes, azt mondják.
Te meg szoktad érezni a nemét? Vagy inkább bejöttek a megérzéseid?

És a többieknek, lányt vártatok? (Úgy tudom itt mindeki lányt vár most, aki tudja hogy mi lesz Kép
Vendég

Amica,Jaj tudom már a Berkeshez! Bocsesz eszembe jutott!!!
Vendég

Vero, én úgy éreztem fiú lesz. Talán azért, mert a családunkban csak lányok vannak, és jó lett volna már egy kis kukacos. De Így is nagyon jó ám!!! Csak mindenki belémbeszélte a fiút.
De így elsőre teljesen mindegy. Majd a másodiknál lehet szurkolni! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Vero!Nagyon sok boldog névnapot!!!!!!!!!!!
Jó,hogy Nadin már hazajöhet újra itt lesz velünk.
Reni!98-ban"úr isten de furán hangzik"március 24-én ismerkedtünk meg.Az egyik haverjával ott dolgoztak a Sopiba már egy jó ideje.Reggelente bejártak a boltba és íg egy szép reggelen amikor egyedül jött vásárolni akkor figyeltem fel rá,hogy hú ez nem is olyan rossz pasi.Aztán a haverja barátnője is sopiba költözött és a Billába jött melózni.Õ általa jöttünk össze,mert állítólag ő már kinézett engem magának.Elmentünk biliárdozni és rá 2-hónapra már össze is költöztünk.2-évet még sopiba laktunk amikor jött a nagy kérdés,hogy haza költöznék-e vele.Én pont olyan korszakot éltem akkor,hogy elakartam jönni a városból és ez kapóra jött a családom nagy bánatára.Ide költöztünk anyóshoz másfél évig bírtuk vele aztán kijöttünk a hegyre ahol már három és fél éve élünk.Szerencsém volt,mert itt is volt Billa és átvettek.Nagyon könnyen beilleszkedtem"hál isten"és barátokat is könnyen szereztem.Most két legjobb barátnőm van egy itt a másik otthon.Úgyhogy azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam.De mégegyszer nem költöznék ide.Itt aztán semmi nincsen,de szó szerint.Még egy normális biliárd szalon sincs.Semmi szórakozási lehetőség.A munkalehetőség meg egyenesen egyenlő a nullával.Aki teheti elmegy a városból.Engem is hülyének néztek,hogy Sopronból eljöttem,de hát a szerelem sokmindenre képes.Ja me g a város szépsége között is hatalmas különbség van.Úgyhogy mihelyst bejön a jóidő sokat fogok haza menni.Hát röviden ennyi.
Vendég

Gabó! A párod nem tudna itt munkát keresni? Vagy már végleges az, hogy ott éltek?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hát azt hiszem ez már végleges!Õ azt tudja,hogy ha még egyszer kéne döntenem nem jönnék.Ez kicsit szarul is érintette,de jó ha nem felejti el,hogy én ott hagytam érte mindent és mindenkit.Most nem azt mondom,hogy nem vagyok megelégedve az életemmel,mert megvagyok.Otthon biztos nem élnénk családi házban.De nagyon hiányzik a város és az ottani barátok.Mégis csak az a szülővárosom.Ha esetleg úgy adódna és kimenne dolgozni visszaköltöznénk.Mindenesetre nem itt akarom öregkoromat leélni.Én úgy tervezem,hogy egyszer még haza költözöm v. költözünk.Na abba hagyom a panaszáradatot.Mindent összevetve jól alakult az életem.Van egy gyönyörű fiam egy szerető párom egy ház amiben élünk.Kell ennél több?!
Vendég

Vero!Kép

Kép
Kép
reni76

Vero!

Mi a 14. heten tudtuk mar, hogy kislany lesz. Na jo akkor meg 80%-os biztonsaggal mertek csak mondani!
En Sopronba csinaltattam a 4 D-os Uh-ot, de lattam mar györi felvetelt is. Györben egy nagyon kellemes zenet is felvesznek hozza, de szerintem a felvetel amit az en babamrol csinaltak jobban sikerült. Max. a 30 hetig erdemes 4 D-os felvetelt csinaltatni. A minösege függ attol, hogy mennyi magzatvized van es milyen vastag a hasfalad. En nagyon örülök, hogy megcsinaltattam majd kesöbb olyan jo lesz a kislanyomnak megmutatni a kepeket, amikor meg a pocakomban volt!

Gabo!
Tudom, hogy mit erzel! De en tudom, hogy mi soha nem fogunk hazaköltözni. Ez kicsit ilyesztö is volt az elejen, de jol erzem magam itt es nem is akarnek elköltözni. Mondjuk egy kis nyaralo nem lenne rossz otthon. Itt a gyerekeimnek is nagyobb lehetösege lesz az eletben, mint otthon.

Kép
Kép
reni76

Gabó, sokszor az élet lemondásokkal jár. Valamit, valamiért. Én is szívesebben laknék a szülővárosomban, de hát a szerelem nagy úr. A lényeg hogy boldogok vagytok!!
Meg hogy Reni is jól érzi kinn magát, és mindenki happy.... Kép Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Igy van Nercsi!!

Ez a legfontosabb, hogy mindenki boldog legyen!!
Kép Kép Kép Kép Kép

Es ha ehhez az kell, hogy elköltözzünk otthonrol, hat akkor azt kell tenni!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Ma voltam beszélni a szülésznővel! Végre ez is letudva! Nagyon-nagyon kedves volt!
Előtte és utána Nadinnál is voltam! Jó kedve van nagyon! Jó sokat dumáltunk! A szobatársai is jó fejek voltak!
Én már a terhességem elején is lánynak éreztem a picit! És hát úgy néz ki hogy bejött! Igaz, a közepén nagyon fiúra vágytam, még álmodtam is fütyivel! Kép Sőt képzeljétek még azt is megálmodtam, hogy február 26-án fog születni! Egy kislány mutatta álmomban egy naptáron! Én hiszek is benne! Kép

KépKép
nicika

Nicika mit beszéltél a szülésznővel??
Szóval te láttad Szintit ámodban? Én is hiszek az ilyenekben. Kép Hányadikára vagy kiírva????

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabóca!
Lényeg, hogy boldog vagy. A jövőt meg ki tudja, lehet hogy visszajöttök még! És olyan gyönyörű a kisfiad!!!!!

Reni!
És hányadik héten csináltattad a 4D-s felvételt?
És köszönöm a lapot, nagyon helyes!!

Nicika!
Éppen ezért kérdezem, én is végig lányt gondoltam, de mostanában fiút gondolok. ?!
A fiamnál végig fiút éreztem. Ki érti ezt?
Vendég

Nercsi! Február 24-re vagyok kiírva!
A szülésznővel pedig a szülésről beszélgettünk, meg hogy mikor kell elindulni a kórházba! Szóval mikor beszélhetünk biztos szülés beindulásról! Meghogy bármikor hívhatom ha problémám vagy kérdésem van!

KépKép
nicika

Mikor beszélhetünk biztos szülés beindulásról? Az a parám, hogy bemegyek, aztán semmi és már nem engednek haza.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero!

A felvetelt a 29+2 heten csinaltattam!

En a terhesseg elejen teljesen biztos voltam benne, hogy kisfiu lesz! Aztan anyosom kezdte mondogatni, hogy szerinte kislany lesz, mert volt par barna folt a szemem alatt, es az pedig lanyra utal! Mert, hogy a lanyok elveszik a mama szepseget! Kép Es hat igaza lett!!
Na nem a szepseget illetöen, csak a lany kerdest! Kép Kép
Bar en elsöre mindig fiut szerettem volna, mert olyan jo lett volna, hogyha nekem egy batyam van, es en mindig arra vagytam, hogy elsöre fiu aztan kislany. De most ha fiam születne el se tudnam kepzelni. Mar 6 honapja arra keszülök, hogy lany lesz es egyszer csak egy fiu .... Lehet nem is hinnem, hogy az enyem!

Kép
Kép
reni76

Nercsi!

Akkor kell indulni a korhazba, ha 5 percenkent jönnek a fajasok vagy elfojt a magzatviz!
Eddig meg mindenki azt mondta, hogy ha itt vannak a fajasok azt nem lehet semmivel összekeverni! Mondjuk, en is parazok rajt, hogy nem -e keverem majd össze az elöfajasokkal.
Es az is jo tipp, hogy ha fajasokat erzel beülsz egy fürdö vizbe es ha elmulnak a fajasok, akkor csak probalkozas volt, ha nem hat indul a menet! Kép

Kép
Kép
reni76

Jo reggelt lanyok!!!

Hogy vagytok ma? Kicsit lelassult a topic! Kép

Nadine remelem mar otthon vagy es jol erzed magad!
Meseld mar el mi volt a korhazban!

RENI 38+6

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!! Kép

Ne haragudjatok, ha nem olvasom vissza rendesen az elmúlt napok történéseit, de itt még egy napot is vétek és veszélyes kihagyni! Kép
Megjöttünk, minden rendben van. Hétfő este mentünk be, kaptam infúziót, az szerda reggelig rajtam volt.. Kép Hát elég kellemetlen volt mindig magam után cibálni-húzni az infúziós állványt.. Szerdán csinált a dokim egy UH-ot és egy bakterológiai kenetvételt. Már azon az UH-on is is minden rendben volt, de azt mondta azért várjunk péntekig, akkor megbeszéljük a továbbiakat és elképzelhető a szombati hazamenetel. A baba medencevégű, BPD 63 mm, lepény a hátsó falon van és a széli vége megközelíti a belső méhszájat. Azt mondta ez okozta a vérzést. Pénteken szépen néztem rá.. Kép, csinált még egy UH-ot és mindent újra rendben talált, hazaengedett. Viszont veszélyeztetett terhesnek kiáltott ki, így már nem dolgozok többet, itthon várom a Babó jövetelét. Tiltva vagyok a munkától és a házasélettől..
És a pénteki UH-on kiderült, hogy a szerdai UH óta befordult a Baba, most már koponyavégű!! Kép
És akkor még mielőtt elmesélem a nagy hírt, gyorsan bocsánatot kérek Nicikától, mert ő rákérdezett a nemére, de én füllentettem és azt mondtam nem tudom, mert nem látta a doki. Csak azért nem mondtam el neki, mert én akartam Veletek közölni a hírt, hogy kislányunk lesz! Kép
Dorka betöltötte a 26. hetet és jól van! Kép Én picit a fiú felé húztam, de természetesen így is tökéletes! Kép

A pénteki UH-on ez áll:
KPF (!Kép), jó szívműködés, gyomor-hólyagtelődés látható. Kp. mennyiségű magzatvíz. Lepény a hátsó falon tapad 0 konfig. Haematoma nem látható. Széli része megközelíti a belső méhszájat. A méhszáj szabadnak látszik.

Ez pedig a zárójelentés:
Középidős terhességgel, imminens panaszokkal, mélyen tapadó lepénnyel került felvételre. Obs. alatt panaszai megszűntek. Megtartott terhességgel utasításokkal ellátva távozik. Megtartott zárt cervix. Norm.ton.ut. F.:3/K. Vérzés, magzatvízszivárgás nincs. Jó magzati szívhang. Jav.: Kímélő életmód. Kontroll vizsg. jelentkezzen.
Vércsop.: "A"/Rh/D/negativ.

A kórházi személyzet egy-két kedvetlen nővért leszámítva nagyon kedves és segítőkész volt, aranyosak voltak a szobatársak és a dokimmal is elégedett vagyok, mert a folyosón is megállított, hogy mizújs és viziten kívül is bejött a szobába megnézni.
Összességében jó élményekkel tértem haza, mert a panaszom elmúlt, a Babám befordult fejvégűre és kiderült, hogy lány.
Szóval most jönnek a várakozással teli hetek! Kép

Sok puszi Mindenkinek, azért valamennyire visszapörgetem kicsit a napokat, míg az én boldog Párom haza nem ér a munkából! Kép

Nadine és Dorka 26+2 Kép

nadine81

Nadine!!

Nagyon örülök, hogy minden rendben!! Es gratulalok a kislanyhoz!! Kép
Ha jol tudom mindenki kislanyt var!? Kép Javitsatok ki ha nem igy lenne! Dorka nagyon szep nev!
Aztan tessek am nagyon vigyazni!

En sajnos most kaptam egy szomoru hirt egy jo ismerösöm is kisbabat vart, most volt a 10. heten es a pasi otthagyta a lanyt, aztan meg csak beszelni se volt hajlando vele! Ö meg ketsegbe esett es elvetette a babat! Jaj, ezek olyan nehez kerdesek! Kép De valahogy en sem tudnam elkepzelni, hogy egy terhesseget egyedül vegig csinaljak es egyedül neveljem fel a gyermekünket! Az biztos, hogy nagyon nehez döntes!

Kép
Kép
reni76

Szia Reni!

Igen, én is úgy tudom, hogy aki már tudja, annak kislány! Kép
Vigyázok magunkra, itthon jobb is, nem akarok visszamenni, és a kicsi lányomnak is úgy jó, ha minden rendben van!

Sajnálom az ismerősödet, tényleg nagyon szomoró és nehéz döntés. Kép Én most így első nekifutásra azt mondanám - bár nem voltam ilyen helyzetben - hogy valószínű megtartottam volna, mert ha ilyen szemét módon lelép a "párom", akkor annyit nem is ér maga az ember és az egész személyisége, hogy miatta megfosszam magam attól az élménytől, hogy anya lehessek és egy kisbabának életet adhassak. Más kérdés persze, hogy ettől függetlenül van-e mellettünk valaki, aki támogatna m ind lelkiekben, mind anyagiakban. Ezeket is át kell gondolni, mielőtt lép az ember...

nadine81

Jaj és köszönöm Nercsinek, Veronak és Nicikának, hogy meglátogattak, nagyon aranyos, kedves embernek ismertem meg őket! Kép

Vero,
most lesz ám időm itthon a könyvre! Kép De még mennyi! Kép

nadine81

Nadine!

Hala Istennek en sem voltam meg ilyen helyzetben, es azt hiszem addig nem is tudja az ember, hogy milyen sulya van egy ilyen döntesnek amig ott nem all elötte!
Nalam amikor kiderült, hogy toxoplazmozis fertözesem van es hat nem tudni, hogy a baba elkapta-e, nagyon megijedtem, mert szörnyü dolgok törtenhettek volna. Agykarosodas, ..... stb. inkabb le sem irom. Es akkor a baratnöm megkerdezte, hogy hogyan döntenek ha kiderül a magzatviz vetel utan, hogy gondok vannak! Akkor mar 20. hetben voltam, szoval ereztem mar, hogy mozog es hogy itt van a pocimban! Akkor csak azt tudtam valaszolni, hogy nem tudom! Nem is gondolkoztam rajt, mert egeszsegesnek kell lennie! Mindennek rendben kell lennie! Es szerencsere igy is lett! Kép
Es remelem nemsokara itt lesz mar ez a csöpseg !

Kép
Kép
reni76

Reni,
az a nemsokára már nagyon nemsokára lesz!! Kép

Valószínű, hogy nem fogok nagyon gyakran gép elé ülni, mert ülni sem szabadna sokat.. Szóval lehet, hogy egy nap csak egyszer nézem meg, hogy mi zajlik itt. Pedig jó lenne többet. De most más fontosabb.. Kép

nadine81

Nercsi! Nekem azt mondta a szülésznő hogy akkor beszélhetünk biztos szülés beindulásról, hogyha a fájások már 5-7 percenként jönnek, tehát szabályosak és legalább 30-35 másodpercig tartanak! Nekem akkor érdemes elindulni a kórházba! (Mi ugye 25 kilóméterre lakunk a kórháztól!) Barátnőmnek viszont azt mondta a Berkes (barátnőm Soproni), hogy 2 perces fájásoknál induljon!
És hogy mikor kell még indulni? Ha menstruáció szerű vérzés lép fel akkor azonnal! Ha elfolyik a magzatvíz, akkor azért nem kell kapkodni, de nyugodt összekészülődés után már menni kell! Ha éjjel jön rád a fájás például és helyzetváltoztatásra elmúlik akkor az csaj jósló fájás. Ha viszont fáj és nem bírsz feküdni és mászkálhatnékod van és ennek hatására sem múlik el akkor az már a szülés kezdetét jelzi! Érdemes egy langyos fürdőt is venni, mert a jósló fájások annak a hatására is elmúlnak! A lényeg hogy az igazi fájásokat nem tudod sem helyzetváltoztatással, sem mászkálással, sem zuhanyozással leállítani!

Nadin! Én tudtam hogy kislányod lesz! Látod jók a megérzéseim! A füllentést pedig elnézem természetesen, mert egy ilyen hírt én is magam szerettem volna közölni! Szóval gratulálok a kis Dorkához! Tényleg durva hogy itt mindannyian kislányt várunk! Ez egy ilyen lányos topic! Pihizz sokat hogy a kiscsajjal minden a legnagyobb rendben legyen!

Reni! Szívem szerint az ismerősöd helyében én is megtartottam volna a babát, hisz nem szegényke tehet róla hogy az apja felelőtlen! Viszont ugyanakkor nem ismerjük a részleteket és az anyagi hátterét a lánynak! Szóval tényleg ezek is befolyásoló tényezők!

KépKép
nicika

Nicika, ha elfolyik a víz és nem tiszta akkor is rohanni kell!!!! Ha nem szép átlátszó színű...

Az első megérzésem nekem is lány ám, de majd kiderülKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica! Na igen, akkor is rohanni kell persze!
Nagyon tetszene ha neked is lányod lenne! Kép

KépKép
nicika

Agyalok ám eleget, hogy mi lenne a jobb. Ugye mindenképp középső lesz a Janka, talán jobb lenne neki két fiú között, mint örökké egy másik lánnyal rivalizálni, de ezt már nem tudjuk befolyásolniKép
Azért elmondom ám ha megtudjuk, de az még odébb van.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!!! Kép
Nadine, nagyon jó hogy újra otthon vagy, pihenj sokat, most még tudsz olyan dolgokra időt szánni, amire utána egy ideig nem lesz időd.
Szóval kislány...!!!!????? Kép Kép Kép
Ez tényleg lányos topic lesz. Kép Milyen jó lesz öltöztetni, fésülgetni őket!! Kép

Éreztem ma éjszaka enyhe fájást, inkább csak fájáskát, és csak rövid ideig. Valami alakul. Kép
De talán nem fogok hiába, túl korán bemenni. És a kocsiba sem fogok szülni. De köszi, hogy leírtátok amit ti tudtok.

Reni, szomorú amit írtál. Nem tudom hasonló helyzetben mit tettem volna. Így kívülállóként könnyű " dönteni ", szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben. De az ilyen pasiknak kéne levágni a .....-át. Szerintem.

Nadine, én is örülök hogy személyesen is megismertelek. Kép Remélem majd még talizunk, meg a többiekkel is, és majd a babákat is összehozzuk. Ennyi csaj egy rakáson!! Kép Vigyázzatok fiúk!!!

Reni, neked pontosan mikor volt at uccsó mensid első napja??

Amica, te mikor mész uh.-ra??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Üdv Nadine!

Gratulálok a kislányhoz, nagyon szép név a Dorka!!
Eddig tényleg csak lány babók vannak itt.
Akkor csak én és az Amica nem tudjuk még hogy mi lesz!

Nicika!
Nekem mit érzel, kis boszorka? Kép

Én már nem emlékszem hány perces fájásokkal kellett bemennem az Áronnal... Kép

Reni!
Durva a sztori, mondjuk tényleg nem ismerjük, de 10 hetes baba már elég nagy..
Kép
Vendég

Nercsi, nekem még odébb van az uhKép
Most voltam a 12+5-n hétfőn.
Ne izgulj ám, egyértelmű lesz mikor kell menned!

Kép
Kép
Kép
amica

Vero! Rólad még nem láttam pocifotót és nem tudom hogy állsz kilóilag sem! Szóval muti a pocit aztán megmondom! Kép

KépKép
nicika

Nercsi!

Apr.17.
Es neked?

Kép
Kép
reni76

Reni! Nekem meg egy hónappal később volt az uccsó mensi: május 17! Kép

KépKép
nicika

Reni, nekem is ápr. 17. Az vasárnap volt. Akkor nem tudom, nekem miért 24.-e, neked meg 22.-e a kiírt nap. 2 napra pontosan meghatározzák a fogamzás idejét????
Egy hét múlva lesz 22-e, pont a 40. hét vége, ápr. 17-től számítva.!!!! Kép
Nagyon izgi!!!!

Nicika, nálad a május 17-e ugyanolyan napra esik mint amire ki vagy írva???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!

Nezzetek meg a www.babazo.hu oldalon a szülö-gyermek kapcsolatra kattintva, hogy mikor volt a fogamzas es mikor varhato a szüles! Ott is jan. 22-et ir nekünk! Kép

Nicika!

Neked elvileg maj.31-en volt a fogamzas es a szüles idöpontja febr. 21. HALAK

Es a terhessegi idö 40 het!!!

Persze ez az esetek 5-6 %-ban jön be! Es elsö babanal altalaban rahuznak a babucik!
En jartam egy szüles elökeszitö tanfolyamra ott 5-en voltunk kismamak es ebböl 2 lany mar 10napot rahuzott. Az egyiknel csaszarmetszes volt a masikuknal ma van a 10. nap! Es tegnap nem volt meg semmi! Na meglatjuk!

Tegnap mar egy jo meleg fürdöt is vettem, mert allitolag beinditja a szülest, de hat meg mindig itt ülök a gep elött! Kép Pedig mar olyan jo lenne tul lenni rajt!
Nercsi! Te, hogy vagy vele? Elöfajasok? Na nekem azota is vannak. De semmi komoly!

Kép
Kép
reni76

Nálam még mindig semmi. Én is hallottam a forró fürdőről, lehet kipróbálom majd én is.
Már én is szeretnék túllenni rajta, remélem a jövő héten már sikerül.... Kép
Nekünk vízöntő lesz a baba ugye?? Ha 20-a után születik. Előtte meg bak.
Én halak vagyok, és nagyon jellemző rám, amit arról a jegyről írnak.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?