Sziasztok!!
Ne haragudjatok, ha nem olvasom vissza rendesen az elmúlt napok történéseit, de itt még egy napot is vétek és veszélyes kihagyni!
Megjöttünk, minden rendben van. Hétfő este mentünk be, kaptam infúziót, az szerda reggelig rajtam volt..
Hát elég kellemetlen volt mindig magam után cibálni-húzni az infúziós állványt.. Szerdán csinált a dokim egy UH-ot és egy bakterológiai kenetvételt. Már azon az UH-on is is minden rendben volt, de azt mondta azért várjunk péntekig, akkor megbeszéljük a továbbiakat és elképzelhető a szombati hazamenetel. A baba medencevégű, BPD 63 mm, lepény a hátsó falon van és a széli vége megközelíti a belső méhszájat. Azt mondta ez okozta a vérzést. Pénteken szépen néztem rá..
, csinált még egy UH-ot és mindent újra rendben talált, hazaengedett. Viszont veszélyeztetett terhesnek kiáltott ki, így már nem dolgozok többet, itthon várom a Babó jövetelét. Tiltva vagyok a munkától és a házasélettől..
És a pénteki UH-on kiderült, hogy a szerdai UH óta befordult a Baba, most már koponyavégű!!
És akkor még mielőtt elmesélem a nagy hírt, gyorsan bocsánatot kérek Nicikától, mert ő rákérdezett a nemére, de én füllentettem és azt mondtam nem tudom, mert nem látta a doki. Csak azért nem mondtam el neki, mert én akartam Veletek közölni a hírt, hogy kislányunk lesz!
Dorka betöltötte a 26. hetet és jól van!
Én picit a fiú felé húztam, de természetesen így is tökéletes!
A pénteki UH-on ez áll:
KPF (!
), jó szívműködés, gyomor-hólyagtelődés látható. Kp. mennyiségű magzatvíz. Lepény a hátsó falon tapad 0 konfig. Haematoma nem látható. Széli része megközelíti a belső méhszájat. A méhszáj szabadnak látszik.
Ez pedig a zárójelentés:
Középidős terhességgel, imminens panaszokkal, mélyen tapadó lepénnyel került felvételre. Obs. alatt panaszai megszűntek. Megtartott terhességgel utasításokkal ellátva távozik. Megtartott zárt cervix. Norm.ton.ut. F.:3/K. Vérzés, magzatvízszivárgás nincs. Jó magzati szívhang. Jav.: Kímélő életmód. Kontroll vizsg. jelentkezzen.
Vércsop.: "A"/Rh/D/negativ.
A kórházi személyzet egy-két kedvetlen nővért leszámítva nagyon kedves és segítőkész volt, aranyosak voltak a szobatársak és a dokimmal is elégedett vagyok, mert a folyosón is megállított, hogy mizújs és viziten kívül is bejött a szobába megnézni.
Összességében jó élményekkel tértem haza, mert a panaszom elmúlt, a Babám befordult fejvégűre és kiderült, hogy lány.
Szóval most jönnek a várakozással teli hetek!
Sok puszi Mindenkinek, azért valamennyire visszapörgetem kicsit a napokat, míg az én boldog Párom haza nem ér a munkából!
Nadine és Dorka 26+2