Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Nekem jó a 29.-e, de csak du., hánykor és hol?

Vicuska, nagyon sajnálom, de új hónap új remények, ne add fel! Jó rövid volt a lutáris fázisod.

Chrissyy, hát nem tudom honnan vagy ismerős, van egy-két közös ismerősünk, de nem tudom igy se hol láthattalak.

Kata, nem szoktuk a tüzijátékot nézni, max a tv-be, de ahogy most az idő kinéz sztem sehol nem lesz.

Dobok egy görbuszt aztán majd holnap irok bővebben. Pussz

Kép

madiani

Anita!

Visszajelöltelek iwiw-en.

Kata, Viki!
Titeket meg bejelöltelek!!!

Amúgy én sem tudom, hogy honnan ismerhetjük egymást!

Mesélnétek az augusztus 29-i találkáról?
Vendég

Jó reggelt,

Chrissy, visszajelöltelek. :lol:

Ani, mai hőd??

Vicuska, jobban vagy már lelkileg??

Judy, én is ma megyek 9-re védőnőhöz. Csütörtök reggel megyünk vasárnapig hokitornára, így nem leszünk itthon. Jövő héten viszont bármikor elmehetünk papírokért!

Jeges macika, mi újság? Már itthon vagy, nem??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!

Csak röviden tudok írni, beindult a mókuskerék idebenn :cry:

Vicuska, mikor visszaolvastam, majdnem sírtam örömömben, hogy láttam hová mászott a hőd. Sajnálom pirit, de biztos, hogy nemcsak barna??? Korábban is jött, nem??? Ha emlékszel, írtam egy storyt, mikor a barátnőmnem is megjött, megvolt egy napig, barnás, pirosas, aztán elmúlt és két nap múlva +++++++-at tesztelt. Azért a hőd nem mutatja, hogy pirinek jönnie kellett!!! Ha pedig valóban jött, rettenetesen sajnálom, persze új hónap új remények, de tudom, hogy ilyenkor kell pár nap, amíg az ember összeszedi magát....

Ani, jó, hogy még velünk vagy, nem feladni, én egész hétvégén gólyákra vadásztam, de csak kócsagot láttunk :lol: Mikor jöttök meg Erdélyből? A talin már ott tudsz lenni? Jó lenne!!!!

Jegesmaci még nincs, most küldtem neki sms-t, majd megírom később, hogy mi a helyzet vele :lol:

Vikike, javítom a tálbát, ami most otthon van :lol: , s este felteszem a frisset :lol: .

Judy, Kata, Chrissyy hogy vagytok? Babócák?? Ti adtok nekem, nekünk erőt, úgyhogy gyertek sokat!!!!

Akkor tudunk találkozni augusztus 29-én, délután? Judynak fél öt után jó, én teljesen rugalmas vagyok, sajnos helyet nem tudok javasolni, nem vagyok valami jártas fehérváron. Mikor és hol találkozzunk?

Most megyek dolgozni, még próbálok bejönni!
Puszi mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Kata, már bizti a védőnőnél vagy :)

Na csajszikák mi legyen a 29.-vel? Én ráérek du.! Menjünk megint a Placc-ba? Ott könnyen lehet parkolni. Sokat gondolkodtam hova lehetne még ,de csak a belváros jut eszembe: Isolabella, Beles, de ott fizetni kell a parkolásért. Nekem nem gáz, meg amugy is csak egy órát kéne ha 17:00-kor talizunk. Szóval? (Vikike ha kell szivesen megyek értetek, bár kicsi Luimba (az autóm) nem tudom hogy befér-e a babakocsi, de megoldjuk) Mást is szivesen elvinnék de nem hinném hogy beférünk (babakocsi, Levi gyermekülésbe, Vikike meg én egy Renault Clioba :D) Viszont ha Viki sétálni akar......
Na majd kiderül. Ami fontos: ugye nem leszek itthon, tehát ha eldöntöttétek hol és mikor akkor én azzal egyetértek és ott leszek ha itt bneten nem is jelzek vissza. Csak ami fontos hogy du.-tán legyen nekem ugy 3-tól már jó, bár ha jól emlékszem Judy-nak csak fél öt után jó. Na erről ennyit, mert már túlragozta, bocsika :D

Hát a hőm nem szép, kicsit mintha a ha hasam is fájna. Nem hinném hogy májusi babánk lesz. De sebaj (azaz baj de csak optimistán) majd a következő hónapba Vicuskával, Nati és Szilvi remélem már ebbe a hónapba babásak :D.

Dobok egy görbét, aztán irány a bank, majd du. még jövök.

Kép

madiani

Szia Nati!

Nem frissitettem, látom irtál. 28.-án jövünk haza, táhát ott tudok lenni a talin. Nem adtam fel, soha nem adom fel, max egy kicsit szomrú vagyok, de most az se, hisz megint megyünk Erdélybe, pihi, nyugi jókat eszünk, jó lesz. Na meg majd jön amikor jönnie kell. :)
Veled mizú? Már csak 6 nap, megtettetek mindent a babóca ügyében?

madiani

Halihó! :lol:

Ani

jó nyaralást Erdélyben!a te hődből még bármi lehet,holnap gyere 2csikos teszttel :wink: :wink:

Nati

mennyi a hőd?érzel vmit?hajrá!!!!!! :D

Kata,Judy,Chrissy

gyertek,meséljetek!én is szívesen fogadom a babás beszámolókat! 8)

Szilvivel mi van? :P :roll:

én holnap 1/4 2-re megyek a Gólyafészekbe konzira :shock: :lol: :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok,

akkor mi lenne, ha 29-én 17.00-kor találkoznánk a placc-ban (azt legalább én is tudom, hogy hol van :lol: )

Vicuska, ezek szerint nem csak barna jött... :cry: De holnap mész gólyafészekbe, Te is befészkeled magad és aztán hsg és remélhetőleg előrébb jutsz :lol: S már jöhet is a baba :lol: És jönni fog, meglásd, csak azt nem tudom, miért várat magára annyit :roll:

Ani, mi mindent megtettünk, nagyon kíváncsian várom a jövő hetet!!!! Nagyon szeretnék már egy héttel öregebb lenni!!!! Vasárnap lesz a házassági évfordulónk, úgyhogy akkor tesztelek, vagy is hát akkor kezdem a teszelést, bár most nagyon bízom benne, hogy pozitív lesz!! Hőt most nem mérek a szabik miatt, de néha nagyon nehéz megállni, hogy ne nézzem. De így nincs sok értelme, max a reggeli kedvemet dogja fel vagy rontja el...
Tünetek vannak is meg nem is, nem tudom mit minek magyarázzak... Ha vége a ciklusnak mindent megírok, ha terhes leszek azért, mert terhes tünetek voltak, ha nem akkor azért, mert már ez is a PMS jele... De drukkolok, hogy terhes jelek legyenek!!!! :wink: Nem akarom nagyon bemagyarázni magamnak, meg ha leírom, akkor úgy érzem, hogy előre elszóltam magam, azt meg nem akarom. Vannak dolgok, amiket eltervezek, elgondolok és tuti nem úgy történnek. Szóval most nem nagyon tervezek, gondolok, érzek, csak bízom hogy a Jóisten elérkezettnek látta az időt, hogy a mi babánk is kiválasszon minket...

Hát, lehet, hogy jól összezagyváltam itt mindent... :roll:

Kata, mi volt a védőnőnél???

Este rakok fel táblát, mert így olyan rossz, nem látom a nagy dolgokat egyben :wink:
Vendég

ja, Szilviék most mennek Szegedre, délután benéz hozzánk, reméljük ír is nekünk pár sort!!!
Mindenkit puszil!!!
Vendég

Sziasztok!

Ha nem bánjátok én is szeretnék csatlakozni a talihoz. Csak még nem tudom, hogy alakul a 29-e, mert apa szabadnapos lesz és még nem tudni, hogy lesz-e vmilyen programunk.
Abba tudnánk maradni, hogy ha nekem is jó, akkor 17-kor a Placc-nál találkozunk?

Nati!
Köszi kérdésed, jól vagyunk. Jövök, ahogy tudok. Babóca rengeteget mozog és baromi nagyokat. Elfehéredik a hasam, akkorákat. Apa mindig felébred, ha odabújok hozzá és ő is felkel, jól megrugdossa az oldalát vagy a hátát.

Itt vagyok gép közelbe, csak közbe befejezem a mi ruháink vasalását, aztán nekiesek a babaruháknak. Kimostam minden ruhát, csak a két ruhaszárítónk van fullon. Ebben van saját is tavalyról, de van benne amit az unokatesóméktól kaptunk. Úgyhogy van mit csinálnom. De sebaj, addig sem unatkozom.
Apa kiment pecázni és csak este jön haza.

Na eldugulok, de majd jövök még.
Már úgy várom a 27-ét, hogy megint láthassam a kisfiamat!!!
Vendég

Sziasztok Csajok,

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. Mi jóé éreztük magunkat, nem csináltam semmit anyósnál, és a gyerekek is nagyon örültek nekünk, csak már haza akarnak jönni, főleg a kicsi. Tüzijáték ott is elmaradt, de sebaj mejd megnézzük itt, amikor lesz.

Reggel a védőnőnél minden ok volt, azt mondta, hogy tartsam ezt a 3 kg-ot a baba mozgásáig, ami kb 1-2 hét, mert utána meg fog lódulni a súlyom. 10-12 kg-ot mond normális hízásnak. Igyekszem, meg diétázok is. (persze utálom)

Vica,

Az a ro.....dék piri, csak nem került el, de fel a fejjel, a holnapi konzi után már szerintem többet fogsz tudni. :lol: :lol:

Kata,

Ez a hét nekem sem jó, jövő hétre megdumálunk egy napot amikor beugrunk a Nővédelmibe papírokért. :lol: :lol:
Jó pihit csütörtöktől, aztán nem ám a kicsi is nekiáll hokizni!!!! :lol: :lol:

Ani,

Nagyon bíztató a hőd, még bőven fent van. Mikor akarsz tesztelni????? :lol: :lol:
Jó nyaralást kívánok Erdélyben.

Chrissy,

Én is 27-én megyek uh-ra, 4D-re. Én is nagyon várom már.Számolom a napokat vissza.
Amugy nagyon vékony vagy, csak a hasad látszik (mázlista). :lol: :lol: :lol:

Nati,

17.00 óra Placc nekem is megfelel, ha a többieknek nincs ellenvetésük, bár az Isolabella is nagyon jó. Ott is fincsi a kaja.

Képzeljétek el, ugy nézek ki mint egy tini, tele lettem nagy vörös pattanásokkal. Állítólag a hormonok, de azt nem értem, hogy a fiuknál nagyon szép volt a bőröm, most meg tiszta ragya, nem győzöm takargatni. És egyfolytában jönnek a kis dögök. Pedig minden hónapban kozmetikushoz járok. Lehet el kellene mennem egy bőrgyógyászhoz. Kaptam egy nevet a védőnőtől, állítólag nagyon jó, lehet felhívom.

Szeptember 20-án műtik Bazsit, képzeljétek visszanőtt az orrmandulája, így azt is kiveszik neki megint + a garat is, elege lesz szegénynek, meg nekem is a kórházban 3 napig. Fogalmam sincs hogy fogunk aludni. Otthagyni meg nem merem, mert tudom mienek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Hova mész uh-ra?
Én a Várkörútra megyek most. Kell beutaló vérvételre, táppénzes papír, gyógyszert is kell iratnom és megnézi a doki uh-n a baby-t.
Vendég

Ja, Nati!

Bejelöltelek iwiw-en!
Itt 8-an vagyunk, ugye? Ebből nekem megvan: Nati, Madiani, Hoppá, Vikike,
Esetleg kihagytam valakit?
Vendég

Chrissy,

Engem kihagytál, e-mail alapján megtalálsz iwiw-en.

Amugy a D&D-hez megyek 4D-re a Sziget utcában.
Ki uh-oz a Nővédelmiben????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Én a Schwarczingerhez járok, ő fog most is uh-zni.
Vendég

Chrissy,

Azt nem tudtam, hogy ő ott rendel. Bizti minden ok lesz.

Na lépek, remélem holnap többet tudok jönni, ma nagyon el voltam havazva, meg helyetesítettem is.

Szép estét mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Nem talállak iwiw-en! ennyire béna vagyok?
Vendég

Judy!

Azt hiszem megtaláltalak. A fiaidról!

Akkor nekem eddig: Nati, Kata, Ani, Viki, Judy, Vicuska van meg.
Vendég

Chrissy,

keresd meg Judyt az én ismerőseim között, a lánykori nevén van fent.

Akkor a TALI IDŐPONTJA 2008. augusztus 29. 17.00 a Placc előtt a hídon.

Ma voltam védőnőnél, nézett vizeletet, minden oké. Két hét múlva megyek uh-ra a dokimhoz, meg jövő héten Judy, akkor kinézünk egy napot, és elmegyünk a papírokért, jó??

Drukk a holnapi teszthez ANinak.

Nati, neked meg majd jövő hétre.

Kép

Kép

hoppá

Judy, Kata!

Én hétfőn megyek a Várkörútra. Van ott egy ismerősöm, aki beszokott vinni hamarabb. Ha van kedvetek, elmehetnénk együtt és hamar túl lesz mindenki a sorbanálláson.
Vendég

Chrissy,

Köszi, de én meg a fiatalabbik Nagy dokit ismerem, mert a szomszédom volt sokáig, és ismer engem gyerekkorom óta.

+ még 2 asszisztenst is ismerek, hála istennek, így nekem sem kell soha sokat várni.

Kata,

Nekem mindegy melyik nap, fél 10 fele már jó, akkor ki tudok ugrani a melóhelyről.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Akkor jó, örülök neki, hogy neked se kell sokat várni.
Egy-két asszisztenst én is ismerek a tavalyi miatt. De így legalább nekem sem kell ott ülnöm órákat.
Vendég

Látom nem vettétek észre, hogy még egy évet várni kéne a talira... :lol: nem 2008-ban akarok találkozni veletek! :wink:

Nekem a hétfő is jó, akár a fél 10 is. Így mindhárman találkozhatunk! :roll: Na??????

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,
Kata, jól megvicceltél bennünket!!! :wink: De jövőre korábban találkozunk, az este 5 már késő, akkor már mindenki a fürdetésre fog készülni :P

Egy kis csemege, amíg dolgozom a táblán. Ezeket most csináltuk Apával, Mazsi a miénk 6 hónapos, Roni pedig az anyósoméké, csak sokszor vannak együtt, mint az uncsitesók :lol: . Roni most 4 hónapos.

Kép

Kép
Vendég

újra próbálkozom, az imént elszállt minden :twisted:

szóval remélhetőleg mindent beleraktam, ha nem, szóljatok nyugodtan!!!

A sorrendet megváltoztattam a drukkok dátumához képest :wink:

Kép
Vendég

Szóval akkor Ani Neked reggel nagyon drukkolok, azért légyszi még nézz be hozzánk, és ajd hírt magadról!!! De csak csütörtökön mentek, igaz? No, ha holnap még nem mutat semmit, akkor még csütörtök reggel is be tudsz nézni :wink:

Vicuska, nagyon fogok Neked drukkolni holnap fél kettőkor. Minden rendben lesz, valószínűleg javasolja a hsg-t és megnyutat, hogy utána okosabbak lesztek! Az inszemre rákérdezel??

Chrissyy, tudom, hogy sok az emlék tavalyról, de élvezz ki minden percet és pakolgasd azokat a tüneményes kis ruhákat, biztos Te is varázslatosan érzed magad közben :P

Jegesmaci jövő szerdán megy dolgozni, addig még pihen, most Szegeden van, azt írta este benéz :wink:

Kata, Te kis mókamester :lol: Jól írtam a dátumot BB uh-jához? Privibe mész fehérvárra? Én hétfőre (szept 3-ra) kértem 2 hónapja időpontot siófokra, kifaggatom mindenről, ha megjönne :cry: De nem fog, most tudom :wink: Nagyon pozitív vagyok, aztán majd nem győzöm felmosni magam ha csalódok....

Vikike, bejelölsz? elküldöm privibe a nevem!

Judy, még egy hónap Bazsi műtétjéig. Akkor már több, mint 4 hónapos leszel, és apróságotok már mocorogni is fog. Biztos túlélitek és Bazsi is ügyesen tűri majd, ha már látja a kistesót, akire tekintettel kell lenni!!!

Vicuska, Judy, ne aggódjatok nem vagytok egyedül a nem nádszálak között. Mai ebédem: kolbászos burgonyaleves, krumpipüré, lecsós csirkemáj, majd egy óriási máglyarakás. Este másfél tányér darázstészta, 2 szelet kalács, egy kics füstölt kolbász, majd levezetésnek egy cső kukurica (mindjárt elpusztítom Apa adagját is). Szóval lassan már kocsi se kell, hogy dolgozni járjak. És ez az éhség már így megy egy hete.... :lol:

Megyek, mert mindjárt megint kidob és elvész minden (vár a kukurica :lol: )
Vendég

Lányok!

Én nekem is feltűnt a dátum, de nem mertem írni, mert volt már,hogy más dátumot írt ki a babanet.
Akkor 2007.augusztus 29. 17óra?
Nekem még lutri, hogy tudok-e menni, de azért megpróbálok!!!

Nati!
Bizony jól érzem magam a babaruhák között. A kiságyat is azért raktam össze, mert úgy éreztem, hogy kell a lelkemnek. Pedig apával megbeszéltük, hogy amíg nem szülünk meg és nincs minden rendben, addig semmit nem készítünk össze. Majd amíg a kórházban vagyok, apa mindent elintéz itthon. De azért ari volt, nem szólt érte, hogy miért raktam össze!
A babaruhák vasalása azt hiszem holnapra marad, mert most végeztem a miénkkel és egyelőre elég volt. Megvár azt hiszem!
Ja, a kutyusok nagyon aranyosak!!!

Kata!
Még nem tudom, hogy apa jön-e velem uh-ra. Mert ha jön, akkor mi kezdésre megyünk, mert ő megy délutánra dolgozni. Ha megtudok vmit, még írok! De én örülnék neki, ha taliznánk!
De ha korábban megyünk, akkor még vérvételre is elmegyünk utána. Oda meg éhgyomorra kell mennem! Majd meglátjuk, de mindenképpen szólok!!!
Vendég

Hello,

na, azért nem kell rólam gondolni, hogy "ilyen" vicces vagyok. Én is akkor vettem észre, amikor írtam hogy rosszul írtam. Na ezt jól megaszontam.

Na, jó éjt, majd holnap

Szép álmokat!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Nagyjából sikerült visszaolvasgatnom, bocsi, hogy nem írok mindenkinek szívhez szóló üzit. :D
Vége a szuhai útnak, most szegeden vagyok. Kb. 5 napig volt gyenge vérzésem, a legelején picit fájt a pocim, de nem annyira, mint mensikor. Mostmár teljesen abbamaradt. :roll:
Tanácstalan vagyok! Megpróbálom magam rávenni, hogy holnap elmenjek nőgyógyihoz. Tiszta hipohonder vagyok...

A taliban benne vagyok! :D Szerdán 2ig melózok, utána szabad vagyok. :)
Vendég

Sziasztok! jó reggelt!

Gyorsan jelentek, nem teszteltem mert a hőm a béka segge alatt és a hasam is fáj, szóval ma meg fog jönni. Várhatott volna holnapig, mert ma utazunk és igy macera lesz.

Tehát nincs babóci még, de nem vagyok letörve nagyon, majd jövő hónapba. Nagyon köszi a drukkokat, de most már tartogassátok későbbre mondjuk Vicuskának délutánra.:)

Judy, hogy ilyen van? Visszanöt Bazsi mandulája, nem is hallotam még ilyet. Drukkolok hogy minden rendbe legyen.

Szilvi, hát nem is tudom mit mondjak, nehéz igy hogy nem tudsz hőt mérni, jobban látható lenne ugy. Nem tudom, sztem menj dokihoz ő majd segit.

Nati nagyon édik a kutyusok. :) Nagyon ügyin csinálod a tábli, lehet átadom neked :) Na de csak ha akarod és kedved is van, én is szeretem csinálni. :D

Kata, nekem se tünt fel a dátum :D

Most megyek mert még csomagolnom kell, aug. 29. 17órakkor talizunk a hídon. Pussz nektek, nagyon drukkolok mindenkinek, Vikike írj ha valami fontos történik, bár Judy és Vicuska is tudja a számom. Megegyeztek jó?! Felváltva irjátok a jobbnál jobb híreket :D

Na még egy görbe,
Kép

Pussz , sziasztok

madiani

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nekem is jó a jövőhét szerda, majd Anitával megyünk. Most írtam neki sms-t, hogy tesztelt e már, de még nem írt vissza.

Nati, igen küld el légyszi priviben a neved én is szeretnélek bejelölni iwiwen, sőt akit még nem jelöltem be iwiwen, elküldené nekem priviben a nevét? Chrissyy már az ismerőseim közt van. Nati ma indulnak Erdélybe Anitáék, reggel tízkor. Várom az sms-t tőle.

Judy, sajnálom a kisfiad, ugye nála írtad, hogy ő nehezebben viseli ezeket a dolgokat? A gyerekosztályon lesztek műtét után?

Vicuska, hol van a Gólyafészek, még nem is hallottam róla, mit fognak csinálni. Megvizsgálnak, hogy minden rendben van e? Bocsi, hogy ennyit kérdezek.

Chrissyy, a babaruhákat a legjobb vasalni igazi? Hát nemcsodálom, hogy összeakartad rakni az ágyat, olyan jó készülődni igaz? Vigyázz magatokra!

Jaj Nati köszi, hogy javítottál a táblán!

Jegesmaci, hát kíváncsi vagyok miújság nálad, a hőd hogy áll?

Még nem írt Anita, de nekem meg mennem kell mert felébredt a kisfiam. Majd ha Anita ír akkor jelzek. Szép napot mindenkinek!

Kép
vikike_

Halihó!

Kép :lol: :lol:

Ani

ejnye,mi ez a hőleesés :evil: de tudod,míg meg nem jön... 8) nagyon jó pihenést Erdélyben Kép

Szilvi

menj el lécci dokihoz!

Nati

látom,nagy ínyenc vagy!!!! :P tök jó,hogy ilyen optimista vagy,ez fontos!!!!!nem fog megjönni!most már csak lehet te mentheted meg a topic becsületét.... :wink: ja,és még lehet Ani és Szilvi is :oops:

Kismamák!
drukk Uh-hoz,vérvételhez,vasaláshoz,amihez kell!!!!! :D
Vendég

Anita sajnálom,de majs Zalakaros meghozza a gyümölcsét!!!!!!!!!!!!!! pihizzetek sokat Erdélyben. puszi

Kép
vikike_

Judy

bocsi,most olvasom csak Bazsit :oops: túllesz rajta ripsz-ropsz,a gyerekek nagyon jól bírják még !!!!!aminkor nekem vették még ki tavaly,mi felnőttek haldokoltunk,a kiskölkök meg ott vihorásztak műtét után.azt mondják gyerekkorban visszanőhet :roll:

Viki

a Gólyafészek=DD group,sziget u.ahova Judy is megy asszem uh-ra.4d-re.
magánkisklinika.még én se voltam sose.a honlapon olvastam,hogy még szülést is vezetnek le,meg laparoszkopos műtétet is csinálnak :shock:
persze mindenért fizetni kell :?
majd ha megjöttem tőlük,beszámolok :wink:

Nati

arik a kutyik :P
Vendég

Judy

jajj,eszembe jutott mit akartam neked írni!
azért vagy patis és azért más a bőröd most mint a skacokkal,mert most kiscsajszi van a pocidban!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Vicuska,

Remélem igazad van azzal kapcsolatban, hogy azért van ennyi pattanásom mert most kislányt várok. Majd hétfőn kiderül. :lol: :lol:
Gondolok rád délután, aztán mejd gyere a hírekkel.

Ani,

Sajnálom a hőleesést, de amíg nincs piri addig ne add fel.
Jó pihit Erdélyben, jövő héten meg várunk a talin. :lol:

Vikike,

Sajna nem a gyerekosztályon leszünk, hanem a hotel épületben a 8. emeleten. Be is vagyok szarva, hogy összeszedek valami bacit. De nem merem egyedül ott hagyni szegényt.

Szilvi,

Mindenképpen menj el holnap nőgyógyihoz, már csak magad megnyugtatása miatt is jó lenne. Gondolok rád.

Kata,

Én észre sem vettem, hogy 2008-at írtál, szórakozott vagyok ugy látszik. Akkor mikor menjünk a papírokért???? Nekem fél 10 körül lenne jó, mert akkor be tudok reggel check-olni, de ha 8-ra megyünk akkor mínusz órám lesz, az meg nem lenne jó.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, akkor tuti most kislány lesz :lol: A patikkal meg majd csak kezdesz valamit, sőt, lehet, hogy hamarosan el is múlnak!!! A hotel szárny merre van? Ahol a vérvétel is? A nőgyógyászat szerintem nagyon szép és tiszta, győrben kifordult a gyomrom a szülészet láttán és a sok kisbaba ellenére tiszta depi lettem, annyira szőrnyű a megyei oktató kórház... Ennél a fehérvári sokkal jobb!!!

Kata, Vukkal mi a helyzet, már rég írtad!!! Ez azt jelenti, hogy elköltözött???? Holnapig még adj hirt magadról, mert elvonási tüneteink lesznek, ha mindenki elmegy!!!!

Lányok, nálatok lassan elkezd majd mocorogni a kis apróság :P No az aztán biztos izgi lesz :wink:

Chrissyy, szerintem is jól teszed, ha készülsz és pakolgatsz, így legalább eljut a babához is, hogy várjátok már nagyon. Fura dolog ez a babonaság, de én valahogy úgy érzem, hogy nem szabad megfosztani magunkat a várakozástól a készülődéstől, hiszen az annyi energiát, szépséget és boldogságot tud adni. S ha nem készülünk rá, akkor az olyan, mintha gátat szabnánk magunknak a várakozásban, mintha magunk sem bíznánk a pozitív kimenetelben. :wink: Ráadásul biztos pocsékul éreznéd magad,, ha Apa készít elő mindent, s Te nem vagy részese az egésznek...

Ani, sajnálom a hődet, de annak örülök, hogy ilyen pozitív tudsz maradni. Érezzétek nagyon jól magatokat Erdélybe, hozzál képeket a talira és gyűjtsd össze a gólyákat, jövő hónapban tuti, hogy nálatok is ráül a kéményre :P

Hú, Vicuska, görcsben van a kezem és egész nap Rád gondolok. Lapart is csinálnak???? Nem semmi? Lombikot és inszemet is??? Júj, már legalább annyira izgulok érted, mintha ma mennél hsg-re... :roll: Még lehet, hogy a héten megcsinálják??? De jó lenne, hamar túl lennél rajta és megkönnyebbülnél. A ma megint megjöttes lányokra pedig annyira ne hallgass, biztos mindenkinek más a fájdalomküszöbe, és ha 15 perc után elengednek, akkor azért annyira szőrnyűűűűűűűű nem lehet. S nekem azt mondták, hogy akár vissza is mehetek aznap dolgozni (persze nem tudták, hogy messze dolgozom :wink: ). No para, minden rendben lesz!!!! Drukkolunk!!!!!

Macika, irány a doki és nézesd meg magad!!!!!! A kolléganőmnek akit korábban írtam két ciklusa maradt ki, majd úgy jött meg, neki sem fájt a pocakja, de a vérzés az uolyan erős volt, mint korábban.. Szóval lehet, hogy csak a gyógyszer, de olyan ismerősöm is van, aki mensizett és már babás volt, jobb ezt megnézetni!!!! Szerintem uh nélkül ne gyere el!!!! Neked is megy a drukk!!!!

Vikike, bejelöltelek, sőt Macit is, azt hiszem most már mindenki megvan :wink:
Vikike, gyere gyakrabban, hogy tudd a hireket küldeni Aninak + holnaptól Kata sincs, így csökkenünk :cry: persze csak egy darabig :wink:

Lányok, felőlem mehetünk a másik helyre is, úgy tudom, ott van egy ezoterikus bolt, legalább oda is be tudunk nézni babacsinló kövecskékért, budhákért és még egy kincsekért :wink:
Mit javasoltok? Ki hova szeretne menni inkább? Vagy maradjon a Placc?

Majd még jövök, de most már munka van :cry:
Vendég

Hello,

Vicuska, lassan mész a konzira. Gyere utána, mesélj, mi volt!!!?

Ani,
sajnálom a hődet, nem néz így ki valami jól :? Jó pihit Erdélyben!!

Judy,
nekem is jó a fél 10, bármelyik nap! A mandulaműtéten biztosan gyorsan túl lesz a "kisfiad"! Emlékszem, én kb. 6 éves lehettem, előtte be voltam tojva, de utána már vigyorogtam...

Nati,
még 5 nap a tesztig, a nemmondommegmilyen érzéseid megvannak még??
Ja, Vuk tegnap meglátogatott megint, ebéd után. Pedig már elküldtem felétek. több kistestvérével együtt megy, akikhez küldtem :wink:

Maci,
irány a doki!! Ne várjál vele, jobb tiszta vizet önteni a pohárba!!!

Nekem most olyan jó.......... itt van a lassan 3 éves unokaöcsém (Roli), mert a tesómék építkeznek, és nem hiényzik oda lábalávalónak. Mondtam már nekik párszor, hogy "adják már kölcsön" néha a gyereket, hadd vigyázzak rá. Ma végre megkaptam. A sógornőmnek mondtam, hogy itt is alszik, erre mondta, hogy szerinte nem fog itt elaludni, mert a mamákon kívül máshol nem alszik el.... Na, negyed óra után csak úgy szuszogott a drága mellettem az ágyban.... Fel is hívtam büszkén a sógornőmet, hogy már alszik a gyerkőc. Tök örülök neki. gy biztosan még szívesebben rám bízzák, hogy tudják, hogy nem lesz gond az alvással. Na ennyi.

Gyertek majd, pussz

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Voltam dokinál, nincs lakóm.
:( :( :(
Vendég

Szilvi,

Sajnálom, de legalább most teljes gőzzel tudtok koncentrálni erre a hónapra. Mindent bele. :lol: :lol:

Kata,

Ez tök jó, hogy ott van az unokaöcséd, legalább gyakorolsz egy kicsit. :lol: Megismered az árnyoldalakat is, milyenek ha hisztiznek.

Akkor majd megdumáljuk melyik nap a legszimpibb.

Nekem 19 évesen vették ki a mandulámat, de nem volt kedvem vigyorogni, azt hittem nem élem tul. A Mai napig egy rossz emlék. :evil:

Nati,

Igen HOTEL rész ahol a vérvétel is van, illetve közvetlenül mellette, de onnan át lehet járni. A nőgyógyászat és szülészet itt is jól néz ki, mióta odaköltözött ahol most van, láttad volna amikor én szültem, hát inkább nem részletezem. :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Beleadunk apait-anyait. :D Apa szerdán megy melózni, addig hajrá!!!! :D
Vendég

Kata, ez igen, biztos nagyon kellemes napod volt duplán babásan :wink: Én is sokat vigyáztam az unokahugomra, de jövő hónapban már 10 éves lesz, és kész tini, fiúegyüttesekért rajong :o

Jeges Maci, hát, nagyon sajnálom, pedig a tüneteid alapján minden klappolt.... De csináljátok csak spontán továbbra is, az a legjobb!!

Vicuska, hooooooooool vagy????????? 13.36-kor néztem az órára, s azóta nagyon izgulok, hogy mi lehet???!!!! Csak nem azonnal megcsinálták a hsg-t??? :roll: Gyere és írj nekünk, nagyon kíváncsiak vagyunk!!!!

Jaj, ma nagyon kipurcantam, késő estig bent voltam, majd hazaút a már lezárt M7-es terelésen keresztül... Mi vár rám a következő egy hónapban???? Én ezt már csak babásan vagyok képes kibírni, ha látom a végét :P :P :P

Kata, holnap mentek reggel? Gyere ám még előtte!!!!!!!
Vendég

Hello,

Vicuska???? :shock: Nem jöttél... mi van?????????? :roll:

Maci,
sajnálom... :cry: és mit mondott a doki??

Nati,
Igen, holnap délelőtt megyünk, kb. 10-kor indulunk. Kb 3 óra az út Pöstyénbe, és 4-kor lesz a meccs. Már nagyon várom. Meleg ruhát viszünk, mert tavaly nyár végén voltunk Miskolcon hokimeccseken, és a koripélyán olyan hideg volt, hogy csak néztünk. Még jó, hogy vittük magunkkal a kabátjainkat... pedig apa itthon még ki is röhögött, hogy 30 fokban hogy lenne már hideg a pályán?? Aztán agyon puszilgatott, hogy mégis elhoztam :wink:

Judy, anyának pár éve vették ki a manduláját. Hát mit ne mondjak...ott voltunk, amikor felébredt, ott jajgatott, és nem kapott levegőt. Szörnyű lehet felnőttként megélni... De a gyerkőcöknek hidd el, nem ilyen rossz!! :wink:

Az unokaöcsimet 3-kor sajna haza kellett vinnem, mert ment érte a másik nagynéni. Mindenesetre jó rajta gyakorolni. Bár a húgom is még csak (?) 14 éves (lesz a szülinapomon :wink: , mert hogy egy napon születtünk, ő volt a 18. szülinapi legnagyobb ajándékom :lol: ) Rajta még nehezebb gyakorolni, de végigéltem a pelenkázástól kezdve a mostani "kissé már" tinis korszakát.

Na később még benézek... remélem Vicuska is jelentkezik!!

Kép

Kép

hoppá

Vicuska, merre vagy???? Már nagyon aggódunk érted!!!! GYere és oszd meg velünk az élményt, akár pozitív, akár negatív!!!!

Kata, nagyon kellemes utat és fergeteges meccset és kikapcsolódást Nektek!!!! Vigyázzatok magatokra!!!!
Vendég

Kata, csak most esett le, mit kaptál a 18. szülinapodra :P Hát ennyire klassz ajándékról és ilyen jó időzítésről még nem is hallottam :lol: Óriási gratula!!!!! Nem lehet könnyű egy 14 éves kis- nagylánnyal :cry: De biztos imándni fogja az unokahugiját!!!!

Reggel jelentkezem, addig is szép és babás álmokat mindenkinek!

Vicuska, sokat gondolok Rád!!!!
Vendég

Jó estét csajszikák!!!! :lol:

Örülök hogy ennyire hiányoztam :P csak most kerültem gépközelbe.
apa már alszik,nyugi van :wink:

Szilvi

a francba :evil: de ti még nagyon az elején vagytok,kövi hóban ripsz-ropsz babás leszel 8)

Nati

lassan teszt idő közeleg,millió drukk :P :lol:

hát eléggé padlót fogtam a dokinál.szerintem kedves se volt,olyan morci-köüzömbös fapofás,sehol egy mosoly :? -----mint én néha...hihi....-de végülis nem ez a dolga :roll:
azon már kiakadtam hogy megvizsgálna gyorsan,miután mondtam hogy mensizek,azt mondta öt nem zavarja :? hogy engem igen,az őt nem izgatta :evil:
na a lényeg:végignézte leleteim-kisebb stóc :D -azt mondta kéne egy hsg,mondtam én is ezért jöttem :wink:
jövőhét szerda 1/4 1 :lol: ,az aug.29.
szerinte el vagyok záródva.kérdem ki tudja nyitni az utat?erre ő:általában nem lehet,max.ha minden jol megy ideig-óráig-max.2-3 hónapig nyitvamarad,de aztán ujra beszűkül.

szerinte lombik javasolt-győri kaáliban :cry:

az a bibi,hogy arra se pénzünk nagyon,se az uram nem akarja,a munkáltatóm még annyira se,vagyis az állásomnak akkor lehet annyi,azt a hercehurcát nem hiszem hogy kibírnánk :? :(

a kontrasztot megvettem,+kúpot is irt fel biztos ami biztos nehogy vmi fertőzésem legyen jövőhétre.

Bocsika,hogy ilyen hosszú lettem

jó éjt!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vicuska,

hát akkor nem volt nagy "élmény" a doki... :? Azért én mást is megkérdeznék a helyedben... Ja, és ha csak 2-3 hónapra is nyílik ki a p.vezető, addig is van esély... Sőt, nem egy helyen olvastam, hogy rögtön a hsg-s hónapban teherbe estek, mivel olyan szép tiszta volt ott minden!!

Megyek, pakolok, majd vasárnap jövök!! Ha addig mégis valami nagyon jó történne :lol: , valaki léccike írjon egy sömösöt! Köszi.

Pusszantás nektek, vigyázzatok magatokra!!

Kép

Kép

hoppá

Vicuska, hát ez nem hangzik túl jól :cry: De nekem valahogy a stílus az, ami miatt "rosszul érzem magam". Egy faragatlan embertől nehéz elfogadni ezt a diagnózist..
Mit mondott a saját orvosod?? A fehérvári kórházban nem csinálnak lombikot? Inszemet az tuti csinálnak, azt az én dokim is mondta, hogy szokott!!!!!
S ha az tényleg igaz, hogy el vagy záródva és ha átfújják is csak 2-3 hónapig jó, akkor szerintem ezt semmiképp se add fel!!!! Fújasd át, és utána erősködj az inszemre!!!! Úgy emlékszem, hogy Apa katonái szuperek :oops: , így ha nem lesz gátja a szépen érő petédnek, akkor tuti, hogy megtapad a kis porontyotok!!!! Ne add fel!!!!!
A lombiknál elég az uradat meggyőzni a munka törvénykönyve szerint a mesterséges megtermékenyítésben résztvevő nők védettséget élveznek a munkhelyen, vizsgálatokra el kell engedni őket illetve nem lehet a bejelentés után felmondani nekik. Mondjuk nem tudom, hogy milyen helyen vagy, de azért ez nem szabad, hogy korlát legyen!!!!
Vicuska, van megoldás, nehogy feladd!!!! Mi nagyon drukkolunk és hidd el, hogy sikerülni fog!!!! Lehet, hogy lesz egy laparod, ott szépen megnyitják a vezetékeket, megkéred a dokid, hogy utána csináljon inszemet (szerintem egyébként tuti ezzel kezdenek, nem lombikkal), és hamarosan babás leszel!!!!!! Kitartás!!!!
Vendég

Sziasztok,

Vicuska,

Bunkó és faragatlan orvosok mindig is voltak és lesznek is, ne foglalkozz velük, a lényeg az hogy ha átfujnak éscsak tényleg 2-3 hónapra is marad csak tiszta, nagy esély van a babóra abban az esetben.
A másik topicban egy lány a HSG után rögtön teherbe esett.

Szóval ne add fel, gondolj a babóra, ja és nehogy rögtön lombikra rohanj. A dokiknak biztos az a legkönyebb megoldás, de előbb mindent meg kell tenni, más utakat is be kell járni. Lombik legyen a legutolsó.

Kata,

Jó utat, jó pihit, aztán vigyázz magadra nehogy megfázz a pályán.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Halihó!

Köszi a bíztatást :lol: nem akartam ennyire depis és negatív lenni tegnap,csak így sikerült.ma már pozitívabb vagyok 8)
Biztos meg tudják pucolni egy kis időre,és az nekünk bőven elég,lehet még aezt a ciklust elkapjuk apával :wink:
A doki is bizti nem volt bunkó,csak máshoz vagyok szokva :P

Szóval nem kell aggódni miattam,most pozitívan állok már hozzás,és tudom,hogy segíteni fog rajtam a hsg és utána gyorsan babás leszek :D lehet ez az uccsó mensim 9 hónapig!!!!! :lol:

Kata

jó pihizést!nehogy megfázzatok a hokipályán :oops:

Nati

köszi.tudod egy magáncégnél bármi lehet.kiskapuk mindíg vannak.
de reméljük a legjobbakat :roll: :)
most már írj magadról!!!!mik a tüneteid??????hányadik dpo-n vagy?
mérnél holbnap reggel egy hőt?????
drukkolok!!!!!! :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?