Judy, akkor tuti most kislány lesz
A patikkal meg majd csak kezdesz valamit, sőt, lehet, hogy hamarosan el is múlnak!!! A hotel szárny merre van? Ahol a vérvétel is? A nőgyógyászat szerintem nagyon szép és tiszta, győrben kifordult a gyomrom a szülészet láttán és a sok kisbaba ellenére tiszta depi lettem, annyira szőrnyű a megyei oktató kórház... Ennél a fehérvári sokkal jobb!!!
Kata, Vukkal mi a helyzet, már rég írtad!!! Ez azt jelenti, hogy elköltözött???? Holnapig még adj hirt magadról, mert elvonási tüneteink lesznek, ha mindenki elmegy!!!!
Lányok, nálatok lassan elkezd majd mocorogni a kis apróság
No az aztán biztos izgi lesz
Chrissyy, szerintem is jól teszed, ha készülsz és pakolgatsz, így legalább eljut a babához is, hogy várjátok már nagyon. Fura dolog ez a babonaság, de én valahogy úgy érzem, hogy nem szabad megfosztani magunkat a várakozástól a készülődéstől, hiszen az annyi energiát, szépséget és boldogságot tud adni. S ha nem készülünk rá, akkor az olyan, mintha gátat szabnánk magunknak a várakozásban, mintha magunk sem bíznánk a pozitív kimenetelben.
Ráadásul biztos pocsékul éreznéd magad,, ha Apa készít elő mindent, s Te nem vagy részese az egésznek...
Ani, sajnálom a hődet, de annak örülök, hogy ilyen pozitív tudsz maradni. Érezzétek nagyon jól magatokat Erdélybe, hozzál képeket a talira és gyűjtsd össze a gólyákat, jövő hónapban tuti, hogy nálatok is ráül a kéményre
Hú, Vicuska, görcsben van a kezem és egész nap Rád gondolok. Lapart is csinálnak???? Nem semmi? Lombikot és inszemet is??? Júj, már legalább annyira izgulok érted, mintha ma mennél hsg-re...
Még lehet, hogy a héten megcsinálják??? De jó lenne, hamar túl lennél rajta és megkönnyebbülnél. A ma megint megjöttes lányokra pedig annyira ne hallgass, biztos mindenkinek más a fájdalomküszöbe, és ha 15 perc után elengednek, akkor azért annyira szőrnyűűűűűűűű nem lehet. S nekem azt mondták, hogy akár vissza is mehetek aznap dolgozni (persze nem tudták, hogy messze dolgozom
). No para, minden rendben lesz!!!! Drukkolunk!!!!!
Macika, irány a doki és nézesd meg magad!!!!!! A kolléganőmnek akit korábban írtam két ciklusa maradt ki, majd úgy jött meg, neki sem fájt a pocakja, de a vérzés az uolyan erős volt, mint korábban.. Szóval lehet, hogy csak a gyógyszer, de olyan ismerősöm is van, aki mensizett és már babás volt, jobb ezt megnézetni!!!! Szerintem uh nélkül ne gyere el!!!! Neked is megy a drukk!!!!
Vikike, bejelöltelek, sőt Macit is, azt hiszem most már mindenki megvan
Vikike, gyere gyakrabban, hogy tudd a hireket küldeni Aninak + holnaptól Kata sincs, így csökkenünk
persze csak egy darabig
Lányok, felőlem mehetünk a másik helyre is, úgy tudom, ott van egy ezoterikus bolt, legalább oda is be tudunk nézni babacsinló kövecskékért, budhákért és még egy kincsekért
Mit javasoltok? Ki hova szeretne menni inkább? Vagy maradjon a Placc?
Majd még jövök, de most már munka van