Sziasztok!
Zsu!
Köszi,aranyos vagy!
Visszajöttem egy kicsit,mivel Benit már Apa altatja,gondoltam válaszolok a kérdésedre.
Nálunk nem a NEM alvással,hanem a HOL alvással van a gond!
Egy időben már majdnem egyedül elaludt a saját ágyában,aztán egyszer megengedtük,hogy mellettünk aludjon,hát szépen oda is szokott.
Az a legnagyobb probléma,hogy amikor már eleludt,visszatesszük ugyan a saját helyére,de ha hajnalban megébred(legyen az 2 óra,3 óra),már jön is oda mellénk.Pontosabban Apa mellé.
Borzasztó Apás!
Na,onnantól a mi pihenésünknek annyi!
Most azt találtam ki,hogy csinálok neki egy "varázs" faliszőnyeget,ami tele van zsebekkel,bele tudja tenni a kisautóit és azokkal fog csicsikázni.
Az ötlet megvalósult,a varázslat FÉLIG bejött.
De az a baj,hogy csak félig!
Azt már elértük,hogy szóban elmondja,a saját ágyán fog aludni a tütükkel,odafekszik este az ágyára,valamelyikünk egy darabig szórakoztatja,de aztán megunja és ha már alvásra kerül a sor,
már megy is Apa mellé.
Nekem már ez is nagy lépés,mert eddig oda se lehetett küldeni az ágyára,bár most még úgy érzem nagyon messze vagyunk a valódi célunktól!
Erről is beszéltünk ma a védőnővel,azt mondta nagyon sok türelem és kitartás kell hozzá,de csináljuk végig,mert ha nagyobb lesz,még nehezebb lesz visszaszoktatni!
Bili:hát,ez is egy érdekes téma!
Igen,elképzelhető,hogy kicsi,de ezt ő így meg is mondja?
Akkor nagyon ügyes,de szerintem ezen neked még abszolút nem kell aggódnod!Krisz 1 évvel fiatalabb mint Beni,nagyon ráér még a szobatisztasággal!
Egyébként mi a Tomában vettük a bilit,elég nagy és szerintem nagyon kényelmes.Legalábbis ránézésre!
Piros!
Éppen akartam kérdezni,hogy állsz a diétával!?
-A 90 naposat csináltad?
Én is elkezdtem kb. 2 hete.Most még nagyon eltökélt vagyok,bár nem tudom meddig tart ez a nagy lelkesedés!
Tavaly már csináltam,de sajna elég sok visszajött!
És Te amúgy hogy bírod ekkora család mellett?
Nekem még így is nehéz,sosem tudom kiszámítani,miből mennyit főzzek!Bár ha többen vagytok,lehet,hogy még könnyebb is?
Nekem az a bajom,hogy mindíg sajnálom kidobni a maradékot,a végén ezért mond csődöt a fogyi.
Hát,akkor mielőbbi gyógyulást és minden jót kívánok Nektek,remélem hamar rendbejöttök!
Hát,ez jó hosszúra sikerült,ráadásul közben a mai altatás is csődbe ment.Időközben még nekem is be kellett mennem(ami nagy csoda),hogy majd velem alszik az ágyán,de a végén megint Apa mellett kötött ki a drágám.
Mindenkinek kellemes pihenést és jó éjszakát kívánok!
Klári!