Sziasztok!
Én még nem írtam ide, viszont olvasni szoktalak benneteket. Nagyon szimpatikus kis csapat vagytok
, rosszindulatnak egymás között még nyomát sem tapasztaltam... egy embert kivéve!
Tényleg aranyosak vagytok, barátságok alakulnak itt, aggódtok a másikért és éppen ezért nem értem, hogy miért kell ebbe belepiszkítani!
Krisztina!
Már ne haragudj meg,de elég furi egy természeted van! Még nem mondták? Csodálnám...
Be csatlakoztál egy csapatba, gondolná az ember, hogy jó szándékkal teszed. Jössz, beírogatsz, véleményt és tapasztalatokat cseréltek, ez eddig oké. Aztán, ha úgy tartja kedved, akkor beszólogatsz másoknak, csíoős megjegyzéseket teszel, mert neked akkor éppen úgy tartja kedved. Mit érdekel téged, hogy lehetne finomabban is fogalmazni, hogy megbánthatsz másokat, te aztán megmondod a magadét!!
Például anno a bárányhimlős téma vagy most ez a buszos téma...
Persze mindenki elmondja az álláspontját és nem is kell mindenben egyetérteni, de szerintem ez itt nem egy "tépjük egymás haját" fórum.
Tojsz arra, hogy ki mit szól, belemarsz az emberekbe, mert neked ez a lételemed.
Eltűnsz egy időre, aztán visszatérsz, hogy - jajj, helló csajok, itt vagyok, mizujs, oh de édesek ezek a babók
És persze elvárod, hogy ujjongjanak érted. Szerinted mit gondolhatnak rólad?? Az a baj, hogy te senkire sem vagy tekintettel, különbnek érezed magad mindenkinél?
A buszos témával kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy attól, hogy a többi csajnak nem ikrei vannak, attól még okozhat nehézséget a közlekedés. Gondolod, hogy
egy gyereket ot lehet hagyni a busz hátuljában (ha éppen nincs bérlet vagy elöl nem leht felszállni), amíg anyuka jegyet vesz? Nem baj, ha az a gyerek felborul a kocsival, mert az nem ikrek??!! A szülőnek nem olyan értékes, mert nem ikrek??!!
Ne haragudjatok, hogy így idejöttem, de ez a nő cseppet vérlázító!!!!!!!!!
Nagyon szépek a babáitok!
Noorka