Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildikó,
nagyon aranyosak vagytokKép
Végre megismerhettünk, most már bizos fogunk veletek találkozniKép

Mindenkinek utazós hétvégéje volt?

Mi voltunk babaúszást nézni. Nagyon jó volt!!!
Vasárnap megyünk 1/211-kor, alig váromKép
Addig úszópelust kéne szerezni, a Tescoban sem voltKép

Era,
nagyon klasszak a képek. Én Tokaj- és Tiszaimádó vagyok, úgyhogy nagyon örültem nekikKép
Anna elcsípte a macskát végül?

Nadine,
gratula Zsaninak az önálló lépésekhezKép
Remélem rendben vagytok már, hőemelkedésileg.

Enci,
tudod a kamera kövérítKép
Dorkának is akkora hurkái vannak, de olyan csepp még mindig. Az apja 2 kezében elférKép
Alig várom már, hogy megnőjön, de közben úgy szeretném minél tovább babusgatniKép

Manóka,
Imike, hogy viselte az utat? Gondolom mindenki megzabálta, olyan édesKép
Szoli?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Tegnap már nem volt erőm írni, csak olvastalak titeket,
Látom, mindenkinek jól telt a hétvégéje.
Mi is jól éreztük magunkat, a fiú aludt a kocsiba végig, csak ha megálltunk, akkor fejezte ki nemtetszését. A dédiknek is nagyon tetszett, bemutatta beszédtudományát is, úgyhogy mindenkit elvarázsolt. Persze, apukájának örült legjobban, amikor hazaértünk, ő ugyanis nem jött velünk. Este azért kicsit sírogatott, így nem is fürcsiztünk, de éjszaka már minden rendben volt.

Krisz,
pelus azt hiszem, a DMben, még mintha Nadine írta volna egyszer. Szoliba mehetünk, olyan fél 1 körül lehetne?

Ildikó,
jó, hogy megismertünk, szépek vagytok a képeken, tegyél fel, én nagyon szeretem nézegetni őket.

Enci,
értem a dolgot. Nem jösztök el velünk a szoliba?

Erika,
jók a képek, Annácska is ari, de miért nem több Anna kép?Kép

Nadine,
a tárba még nem jutottam, de rajta vagyok az ügyönKép
Igen, én a külön szobában voltam, ez a helyi dolgozóknak jár.

Megyek, megnézem a fiacskámat, meg enni is kellene már vmit.

manóka

manóka
manóka

Jó reggelt!

Szolizósokhoz én is szeretnék majd kapcsolódni!!!
Lassan már világítok a sötétbenKép

Örülök, hogy mindenkinek jó hétvégéje volt!!!
Csak azt nem tudom, hogy Nadine merre jár!?Kopp-kopp...

Krisz
Annától menekülnek a macskák, így szegénkémnek nem sok sikere van....de jobb is íg.

Enci
Tudtam pihenni, reggel aludtam fél 9-ig. Anna teljesen lefáradt. Este már fél 8-kor elaludt és ma csak 8-kor kezdett nekem kiabálni ( persze azért fent volt közben 2x).

Egy kép vagány csajunkról...

Kép

Megyek Annát altatni.
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányok Kép
Kösszönöm mindenkinek ,remélem hogy most már nem fogunk elmenni egymás meletKépKépKép
Ha jó lesz az idő Szerdán 2-3 közöt talizhatunk mert akkor nem megyek dolgozni ugy hogy nem kell rohanom hazaKépKépKép
Rakok még egypár képet felKép

Kép
sajna még mindig aza fránya cumis üvegKépKép

na még egyKépKép

it az utolsó a dédimamávalKép
Kép

Na ennyi most hirtelen Kép
Sziasztok vigyázzatok magadtokra
IldikóKépKép
És Boldog Nőnapot mindenkinekKépKép
ildikó_4

Manóka,
úgy jó, ha 1/2 1-kor elindulok felétek?

Era gyere te is!

Krisz

Krisz
krisszie

Ja és a csajok,

Annácska nagyon vagányKép
Anita nagyon édesKép, hol hagyta a csurikat?

Krisz

Krisz
krisszie

Ok, gyere 10. szám

Era, gyertek!!!

manóka

manóka
manóka

Krisz
ma nem tudunk menni barnulni, mert viszem Annát méretkőzni.
Majd a héten valamikor.

Már akartam kérdezni, hogy ez a mérés amúgy kötelező?
Még egy kérdés: Annának már megint szorulása van, kúp nem nagyon használ, ill. 10 percet ordított tegnap utána. Mit csináljak?
Era.

Era
Kép
era75

Guttalax cseppet már lehet a babóknak is, nem?

manóka

manóka
manóka

Manóka

ma majd megkérdezem a védő nénit. Az jó lenne!!!
Kakil ő csak az a baj, hogy elkezd sírni, mert fáj neki.Kép Annyira sajnálom olyankor. És az a legrosszabb, hogy nem tudom, hoyg mitől! Egész héten tettem meggyet a főzelékébe, evett szilvás főzit is. A máj okozhat szorulást?
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak rengeteg a dolog, ma is megyünk a gázkpmbis fűtésre árajánlatot kérni, így ma tuti nem lesz olyan séta, ahol csak bambulni lehet.

Láz: Teljesen elmúlt, nem tudom mitől volt, még jó, hogy nem adtam oda az AB-ot. Már tegnap nagyon virgonc volt a nagyszülőknél. Apropó tegnap voltunk a leendő lakásunkban felmértük a terepet..... Hát hidegebb volt bent, mint kint.... Meg látszik nincs fűtve... De hamarosan kezdjük szétszedni, azt imádom.... Kép Utána meg összerakjuk, na azt még jobban Kép

Era
Zsanka is szorulásos volt a főziktől, de nekünk csak a joghurt segített. Mióta azt kap nincs gond a kakával. Kérdezd meg mikortól mehet Annának a védőnő szerint.

Ildikó
Továbbra is tüneményes a kislányod.

Na most megyek, rajzolok tovább, délutánra tervrajznak kéne a kezembe lenni, de még csak a falak állnak....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Hová tünt mindenki!!!!!!Kép

Anna épp Apájával fürdik, olyan édesek együtt!Kép

Ildikó!
Láttalak titeket délután, siettem utánatok, de pont találkoztam egy ismerősömmel.
De legalább már tudom, hogy kiket kell nézni.Kép
Mi általában 2 körül megyünk le Annával. Szerdán remélem összefutunk!

Megyek fürdőzőket lesniKépKép

Era.

Era
Kép
era75

sziasztok!

Köszönöm az invitálást a szoliba szivesen megyek veletek de én lehet nem megyek be csak vigyázok a picikre mert a bőrőm a szoli9tól májfoltosodik de azért egyszer egszer én is megyek szoliba.de szívesen elkísérlek benneteket.

ma egésznap csavarogtunk a gyerekkel az uncsitesónál voltunk jó volt csak nagyon elfáradtam.szerintem együtt fekszem a gyerkőccel, holnap suliba is megyek

Era !

szegény Anna sajnálom de nekem nincs ötletem.még a sárgabarackot szokták szorulás ellen ajuánlani nem tudom hogy ő eheti már.
Flora mostanában a füleit tépkedi nem tudom hogy most a fülével tényleg baj van vagy csak játékból csinálja
Valamelyikőtőknek csinálta a picije ezt?

jó éjt mindenkinek

Enci
renci

Sziasztok!

Na msot letörtem mint a bili füle Kép Csináltam egy előzetes költségvetést, és tényleg csak arról ami feltétlenül kell az új lakásba (ami persze régi Kép) hát egy fél milla simán rámegy KépKép Jó mondjuk nem egyszerre, de úgy 7-8 hónap alatt lesz teljesen kész. Hát én úgy kiakadtam..... Na mindegy pár hónap és lesz egy szép kertes házunk....

Era
Anna mekorra lett??? Hízott a drága? Magassága? Ordított megint? Holnap megyünk 2 fele sétálni??? Én úgy tudom, hogy fél évesig kötelező, utána csak 1 évesen, de ez a lelkiismeretes néni egyébként tuti zaklatna, hogy menjél be méretni.

Manóka
Szorítok a tar-hoz, most nagyon vacak a rendszer. Most majd én is próbálkozom vele, oszt meglátom fogom e őket szidni.

Na megyünk lassan nálunk is fürcsitájm, este még benézek

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok lányokKépKép
Komolyan én már ugy megyek az utcán hogy minden babakocsis anyukát megbámulok és már ugy nézznek rám mint valami örültre.KépKép
ErikaKép
Véletlenül nem egy szürke piros csikos kocsitok van mert ha igen akkor titeket láttalakKépKép
ha nem akkor bocsiKép
Szerdán remélem talizunk ha nem akkor is össze hozuk valahogy a talitKépKép
Reméljük most már jönn a jóidő,de még mindig mondja a hideget ,mi meg most akarunk elutazni a rokonokhoz akkik Pest melet laknak.

Ezért jó a bölcsi mert ot mindig megmérik minden honapban ,egyszer súly ,utána meg kg.
Most a lányom 14kg és 96cm.

Na ennyi sziasztok és vigyázzatok magadtokraKépKépKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Enci,
az én kis Imikém is szokta a fülét, meg néha a hajába is belekapaszkodik. Én is gondoltam már idegi eredetű bajra, de a férjem szerint olyan hülyeségeket találok ki.

Nadine,
szerintem még nem tudod, hogy mit vettél a nyakadba, de kitartást és sok- sok türelmet kívánok hozzá. Az a sok begyöpösödött mester.....Kép

Krisz,
remélem, nem fagytál meg teljesen. Persze, nem mentünk a Tescoba, mert az uram elfelejtetteKépKépKép

Végre, az anyukám ideengedett engem is! Minden kis kisasszonynak, és a mamáknak is Boldog Nőnapot Kívánok!
Imike
Kép

manóka
manóka

Manóka
Nem tom most dobtam fel 16 db képet, zokszó nélkül benyelte. Igaz egyelőre feldolgozás alatt, de majd holnapra elválik, vagy sem.

Na megyek fürüdni, meg fürdetni is. Valaki nem ágyazna meg nekem addig? Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

SZiasztok!

Nadine
Anna 8100 g, és 72 cm. Hízott 300g-ot és nőtt 2 cm-t. És csoda történt, egyáltalán nem sírt, pedig a védőnéni tette rá a mérlegre. A végén még játszottak is, Anna ott vigyorgott.
Mehet holnap a séta.
Jajjj, ne is mond a lakást. Holnap 5-re jön az asztalos. Szerintem nekünk csak a konyhaszekrény lesz félmilka...Kép

Ildikó
Nekünk nem csíkos a kocsink. Kék, bordó, de még messziről visza is néztél ránk, ott álltunk a Cívis 12 előtt.....na majd legközelebbKép

Manóka
Nagyon édes kicsi fiad, hogy gondolt ránk nőnapon. Köszönjük.Kép
Barnultatok ma?

Megyek butulni a tv elé....

Jó éjt!
Era.

Era
Kép
era75

Bocsi még egy két kép az esti fürcsiről...

Kép

Kép

Ne féljetek, már nemsokára visszaadjuk a gépet....Kép

Era.

Era
Kép
era75

ImikeKépKép
Nagyon szépen kösszönömKépKépanyukám nevében isKép
Szia és pusszikaKép
AnitaKép
ildikó_4

Imike
Nagyon szépen köszönjük (Zsani is megjegyzte egyből BABA) KépKép

Era
Ekkor most elhúzott Zsanka, eddig az első hónaptól kezdve Anna volt a hosszabb, most meg kiderül égimeszelő lányom lesz. Kép És most súlyra is több lett köztük. Nem hiába zabbantott be az előbb majd 250g gyümistejpépet vacsorára, utána meg szopikál is egy jót. Remélem reggel 6-ig nem jelentkezik, mint tegnap, meg is lepődtem rajta.

Húha rohanok, Zsanett ordít, most fürödtek. Szerintem kivették és most nemtetszését fejezi ki.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Imike,
köszi a nőnapi képet! puszi nekedKép
Dorka és Krisz

Manóka,
milyen figyelmes kisfiad vanKép
Szépen lepirultam a szoliban, az első alkalmaknál ez szokásos.
Így van ez a pasiknál, általában utálnak vásárolni.

Era,
tök jók a fürcsis képek, csudaédes AnnaKép
olyan jó nektek, hogy nem soká költözhettekKép

Nadine,
Azért jó nektek, hogy kiköltöztök sajátba, a félmilka és a mesterek ellenére isKép
Én imádom a lakásfelújítást, de a panelba kár sok pénzt és energiát belefeccölni, alig várom, hogy kiélhessem magamKép

Enci,
nyugi, Dorka is szokta markolászni a fülét, meg a buksiját cirógatja szopcsi közben. Biztos észrevennéd rajta, ha fájna a füle.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
SzépKépJó reggeltKép
Na mitszóltók az időjáráshoz jó mi, it a tavaszKépKépKép
EraKép
Igen én is ilyen kocsit láttam és vissza is nézztem sőt láttam hogy te is nagyon nézzel ,bocsi azért nem menntem oda mert sietem dolgozni mert ilyenkor csak haza visszem a lányt leadom és utána már megyek is tovább de reméljük hogy holnap nem lesz ilyen szép időnkKépKépKépés akkor tudunk talizniKép
Nagyon édi a a kicsike azok a gyönyörű szemekKépKép

na ennyi majd még jövvökKép
Kép
Sziasztok és vigyázzatok magadtokra ebben a csuszos utonKép

IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Imike!

Nagyon szépen köszönjük hogy gondoltál ránk

Flora nemcsak megfogja a fülét hanem húzza nyujtja is tiszta piros amikor elengedi.de majd megbeszélem a védóőnénivel is .
egy kicsit nyügös mostanában. Délelőtt a nagyi vigyázott rá mig én orán voltam(csupán másfél óra de öt percenként néztem az időt mikor jöhetek haza.)és nagyon nehezen aludt el.én már arra gondolok, hogy lehet a kaja kevés nem érzem annyira hogy jönne a tej a mellemeből, de majd kiderül a méreckedésen.

Nadine!

ne is mondd a felujítást mi majdnem egy milliót költöttünk a felujításra és mindenből igyekeztünk a legolcsobbat legegyzerűbbet.kiv a konyha az a pici luk volt 400 ezer és mi festettük ki!

Krisz!
jó hogy a fülembe ültetted a bogarat és még egyszer utána jártam a gyednek és úgy tünik, hogy jár nekem de azért nem akarom elkiabálni!!!
képzeld a lánykám hajnal 3.15-kor azzal ébreszt, hogy hangosan visongat meg röhög magában.ez az új modi ugyhogy mostmár sürgösen külön rakjuk, mert azért aludni is kéne.az öltözés egyre rosszabb, mostmár megfeszíti magát felemeli a melkesát , meg billen oldalra pedig még alig érünk hozzá. szerintem emiatt fog megfordulni elöször mertha csak ugy magában van hanyatt játszani, nem csinál semmitinkább sir hogy adjuk oda a játékot ahelyett hogy ő nyulna érte .kis lusti :-)

Era!

édi Anna !
mi van szorulás ügyben? megoldodott?
ma mentek 2 körül sétálni? majd telcsizek mert én nem biztos hogy letudok menni Loncival,de hátha talizunk
tegnap teljesen lefáradtam ildinél majd elmesélem.du 1/2 4-kor jöttünk el

Enci
renci

Sziasztok!

Bealudt lánykám. Ma 3/4 9-ig aludtKép, így persze egy kicsit borul az egész napunk.
Megyünk sétálni, minden Annától függ, hogy mikor ébred és eszik.
szörnyű kedvem lett ma, mert lehet, hogy egy csótány volt Anna szobájábanKép Kép. Gyűlölöm őket, persze megöltem. Remélem csak egy kóbor , öngyilkos jelölt volt.Kép
Ki jön ma még sétára?

Enci
Most már rendben van Anna kakija, lehet, hogy az almától van ilyen szorulása!!!
Jó lenne, ha tudnátok jönni sétálni! majd csörögj!Kép

Megyek főzök Annának egy kis spenótot!
Sziasztok!
Era.

Era
Kép
era75

Era
Mi mennénk. kb fél 2-re készen leszünk. jelelenleg alszik a lány, és most a harang se ébresztette fel. Úgy jó nektek?

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Szerintem mi csak később tudunk lemenni, 2 után, mert Anna 1/2 12-kor aludt el. Ilyenkor szokott aludni másfél órát+ utána kaja.
De megyünk, mert vásárolnom is kell.
Era

Era
Kép
era75

Era
Mi akkor 2-kor indulunk le, felkapuzunk hozzátok, hogy hogy álltok. Ha meg még nem vagytok készen addig meg lent grasszálunk majd.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine
Okés a dologKép

Hogy állsz a tervezéssel?
Era

Era
Kép
era75

Era
Leviszem és megmutatom

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine
Jó.
Anna még mindig alszik.....

Enci
Írtam neked mailt, elküldtem a képeket.

Era.

Era
Kép
era75

Era
Zsanett majdnem 2 órát aludt így kelt kicsivel 1 óra előtt. Már túl van az ebéden is. Kicsit pakolászok utána majd öltözünk, és irány sétálni. Ha más nem lent megvárunk.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine
Anna már meghaladta alvában a két órát és még mindig alszik......
Remélem csak az idő nyomja!!!!!

Era

Era
Kép
era75

Era
Na mi most indultunk lefele, felkapuzunk majd

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Era!

Ok. megnézem!Azt amugy olvastam baba lapban, hogy az alma nyersen az hasfogó viszont ha megfőzöd pl.kompotot csinálsz belőle, akkor viszont hashajtó
Nem tudtunk lemenni mert átalaudtuk a séta időt fél 4 kor keltünk fel.

Enci
renci

Sziasztok!

Dorka is megkavarodott ma. Egész más ütemben aludt, 1/2 4-kor tudtunk egy kicsit lemenni.
Most meg nyüfizés van, semmi se jó, sehogy sem.

Enci,
örülök, hogy utánanéztél a GYED-nekKép
Dorka is a pelenkázón a legaktívabb. Hiába teszem le a földre nem motiválja semmi, hogy megforduljon. Max annyit tesz, hogy engem követ a szemével.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Az én egyetlen szülött leánygyermekem is teljesen felborította a napját, mert 3 órát aludt egyhuzamban. 1/2 12- 1/2 3-ig. Most meg persze már elaludt 1/2 8-kor. Nem tudtuk tovább húzni, teljesen kivolt már a fáradtságtól.
Reggel meg majd kukorékol nekem hajnalbanKép

Manóka
Hogy vagytok?

Enci
Szerintem nem fáj Flóra füle, csak néha felvesznek ilyen hülye szokásokat. Anna például egy időben szopás közben a haját tépteKép , így szoktunk rá arra, hogy ő szopik, én pedig szopom az ő ujját, vagy az orromban turkálKép Kép
Szerintem nála is hamar el fog múlni.

Enyém a gép, mert András gitározikKép

Tavasz helyett egy kis szépség...

Kép

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Na túléltük az estét a lány most ájult be én meg idegeskedem, vajon milyen lesz az éjszakánk. Ugyanis a kis drágám az ágyról lebukfencezett, úgy hogy teli háttal érkezett. Szerencsére az anyósomék ágyáról ami 25 cm és arra már fel tud mászni önállóan (de szeretem az alacsony fekvőfelületű ágyakat) A férjem és a sogórnőm fél méteren belül voltak és nem tudták elkapni. Azóta eltelt 2 óra, nem láttunk rajta se egy puklit se egy kék foltot, de nagyon sokáig sírt. Gondolom meg is ilyedt, ilyen még nem történt vele. Szerintem eg darabig nem mászik az ágyra.

Enci
Szerintem ez egy rossz szokás Flóránál. Zsani meg bedugja a fülébe az ujját és élvezettel vakargatja, ha rájön az öt perc. a tépésről meg: Ha Zsanira elöl mintás pólót, bodyt adok majd letépi magáról és magyarázza nekem hogy ott mi van. Szerintem Flóra felfedete hogy van füle, és megfogni megtudja, de elegedni még nem. Előbb utóbb leszokik róla.

Krisz
Zsanett is egy ideig nem mozgott ha leraktam a földre, de egy idő után rájött mi a lényeg, mert hiábba nyűglődött nem vettük fel. Kb egy hét alatt megtanulta hogy érhet el dolgokat, majd fordult, kutyázott, felállt!!! leült, felült és elkezdett mászni (ebben a sorrendben), most meg már lépeget. Zsanka rohamokban fejlődött és akkor kezdte el igazán, mikor a földre tettük.

A holnapi sétával nem tudom mi lesz, sógornőmmel van valami. Rosszul lett, és most igen nem vezethet. Lehet holnap én viszem orvoshoz is, mert nem lenne jó, ha épp a forgalomban lenne rosszul. (így is Kabáról hazavezetett a 4-esen, és mondta míg nem ül melette senki csak az autó törik meg ő) Reggel kiderül, vagy beborul. csak a hó ne essen. Napsütést akarok!!!!!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Szia mindenkinek

Tegnap nem bírtam jönni, vendégség, aztán mentünk vásárolni, aztán a sógornőmet köszöntöttük a szülinapján. Szegény fiú, kicsit megzavarodott, és este kipattant a szeme, játszottunk, későn aludt el nagyon. Ja, és ettem egy kis tatárbifszteket, jó csípős paprikával- nem bírtam ki, nagyon kívántam. Szerintetek mennyi idő, míg a tejhez juthat?
Mi lesz a mai sétával?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKép
Elolvatt a hó örülök nekki mert ugy nézz ki hogy holnap utazunk el és majd csak hétfőn jövvünk hazaKép
Séta én ma ugy kb 2 és fél 3 közzöt megyek a kicsiért a bölcsibe ha minden igazKép

Pár napig nem leszek de azért vigyázzatok magadtokra este még benézzek hogy mizujs veletekKépKép
Na megyek most már csomagolni meg pakolászni KépKép

Sziasztok és ha nem talizunk akkor kellemes hétvégét nektekKépKépKépKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Jó időnek néz ki, mi biztos, hogy megyünk sétálni. Már alszik a gyermekem, így le tudunk menni 2 körül. Szoliba nem megyünk el?

Nadine
Remélem jól telt az éjszakátok, és Zsanettnek az ijedtségen kívül nincs semmi baja!!!

Ildikó
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked!

Kép

Hová utaztok? Ha szabad kérdeznem?!

Sziasztok.
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Ildikó,
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!Kép

és jó utat nektek, nézz körül helyettem is PestenKép

Nadine,
szegény Zsani jól megijedhetett, bár így tanulnak meg mindent. Hiába mondod neki, hogy leeshet úgysem hiszi el, amíg ki ne próbáltaKép

Manóka,
ha éhes lesz úgyis meg kell etetned, akár ettél paprikát, akár nem. Hátha nem érzi meg.
Én görögsalit ettem délután, volt is nyüffögés estéreKép

Séta OK, 2 körül (most még úgy néz ki)

Krisz

Krisz
krisszie

Oké, találkozzunk kettőkor, menjünk szoliba. Kell egy kis napfény ebbe a szürkeségbe!!!
Meg addig az ebéd is elkészül apának.

Ildikó, Boldog Névnapot kíván Imike és mamája
<!--attachment: n_vtelen-70666.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*30.1**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (30.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Zsanka,
hallottam a dübbenést, de egy nagy csaj bírja a gyűrődést! Remélem, nincs semmi baj!

manóka

manóka
manóka

A fő béna, nem így akartam!!!!

manóka
manóka

Akkor majd megyünk felétek Manóka.
A csajom már megint jó nagyot alszik, közelít a 2 órához. KépKép

Era

Era
Kép
era75

Akkor kettőkor lent leszek, meg sétálok felétek.

manóka

Krisz,
ti nem jöttöük?

Nadine,
mi újság a rajzokkal?
Van egy tuti kis csővezetékes játék, biztosan ismered, az sztem tervezni is kiválóKépKépKép

manóka
manóka

Sziasztok!

Annyira jó volt a sétaKép!!!
Anna már éhes volt azért kezdett nyűgösködni, bár a lépcsőházban már nevetgéltKép , most megint egy kis zabagép....

Ildikó
Vártunk-vártunk, de nem láttunk titeket!
Jó utazást nektek!!!!

Megyek porszívózni, addig András lefoglalja Annát, hog ne legyen ordítás.
Sziasztok!
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKép
Kösszönöm mindenkinek az üdvözléstKépKép
Vác mellé megyünk egy kis faluba a neve Bercel ugy hogy Pestet elkerüljükKépKépde nagyon szép hely Kép
Nem tudtam most lent lenni mert közbe jött valami és ezért a dédi hozta haza a kicsitKépKépsajnálom de majd legközelebbKép
Szerintem most nagyon jó idő volt a tegnapihoz képestKép

Vigyázzatok magadtokra adiggmig távol leszekKépKép
Sziasztok IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Elment a párom haverokhoz.....már nagyon készül az új CD-jükKép
Anna már 1/2 8 óta durmol. Nem tudok mit kezdeni magammalKép.

Senki nem ír....

Era

Era
Kép
era75

Na írtam egy regény és elszált GRRRRRRRRRRRRRR

Nadine
KépKépKép
nadine

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X