Sziasztok!
Üdv mindenkinek itthonról!
Az idő fantasztikus, kicsit talán túlságosan is nyárias. Veronika-lányom túlesett egy megfázáson és egy erős lázon. Ez utóbbi szerintem amiatt, hogy fent egyszerre négy foga jön
Ibi, a sírással kapcsolatban: én minden barátnőmtől azt hallom, hogy a gyereke esténként bőg egy csomót. Veronika is így volt. és nekünk is azt mondták, hogy vszínű a pocija miatt van. aztán egyszer csak kinőtte, és nem volt több ilyen sírás. el fog múlni.
a repülővel kapcsolatban: egy ismerősöm ajánlotta, hogy úgy pakoljak, hogylegyen egy kisebb tisztasági csomagom, amibe a pelenkázó-kellékek belemennek, hátha át kell pelusozni a gépen, és a wcben nincs elég hely egy nagy táskának. legyen nálad egy plussz öltözet ruha is, hátha mindent összekakil
vigyél szerintem játékokat, amivel szórakoztathatod. szoptass felfelé és lefelé is, hogy szívjon a baba, mert akkor nem dugul be a füle. és tök jó, mert előreengednek a kisbabával, csak mutasd fel, hogy olyanod (is) van!
nekünk úgy volt a baba-táska, hogy egy csővázas babavivőn van rajta, és úgy beengedték külön. egyébként nem tudom.
jah, a babakaját is cumisüvegbe vidd be, mert csak úgy lehet! nekem kis lekvárosedényben volt, és ki kellett dobni, mert nem hitték el, hogy a gyereknek lesz
(vagyis elhitték, csak a szabályzat tiltja).
nagyon édesek a képeitek! nagyon helyes ez a Marcel! hívjátok Marcinak is?
anyóssal hogy boldogulsz?
Andi, örülök, hogy "látlak"
remélem a nagyszülők kiértek épségben, és nem valahol távolkeleten kötöttek ki...
Móni, ügyes ez a Zsolti!
lassan én is áttérek majd a napi négy étkezésre, csak Veronika még mindig szopizik a rendes kajálás után is. nem tudom, ez mikor fog elmúlni. vszínű szomjas is még, ezért. próbálom a csőröspohárból rászoktatni a vízivásra
a cici jobban bejön neki.
Ági, Berni, többiek merre vagytok? Írjatok!
Nagyon élvezzük tehát az itthonlétet, de már vágyunk ki az apához
hiányzik az otthonlét, a szomszédok, a barátok
tök fura ez a fordított honvágy. nálatok előfordul ilyen?
puszi Mindenkinek!
Krisztina