Sziasztok!
Na megkezdődött a bölcsi
Egyik szemem sír,másik nevet,olyan jól megvoltunk itthon.
Szunyogcs.: Na szombot reggelre Dominik is tele lett,és nem is akár milyenekkel,gondolom nagygn is ilyenek lehettek,kb mint az ökle,akkora gumók
Érdekes amit a Fenistil gélről írtál. Én is rögtön azzal kentem be,aztán nagy büszkén ezt elő is adtam,a gyógyszertárba. Bár ne tettem volna,lefagyott az arcomról a mosoly,mikor közölte velem a gyógyszerész,hogy az gyereknek tilos. Hát.... gondoltam magamban tavaly is azzal kentük,de mindegy,szóval adott rázókeveréket,és másnapra elmúltak. Ne tudjátok meg,úgy néztünk ki mint akik meszeltek
Én kentem Domit,és képzelhetitek,ő meg engem
Azt mondták aller. a szúnyogcs.re,attól dagadt be. De hál isten már eltűntek,és a rázókeverék,mellesleg tényleg hűsít,kipróbálltam
Pancsi nálunk is volt a hétvégén,a szüleimnek van medencéjük,és most feltölltötték. Ritka a hülye idő miatt,tavaly pl tele sem engedték,mert szar idők voltak. Dominik is legalább így élvezte,mint Gergő. Bár azt nem mondanám,hogy ki sem lehetett rángatni,mokr eszébe jutott,akkor mentünk. Sajnos mély,úgy hogy fogni kell őt,vagy ráültettük ülőkére,és azzal tologattuk. Én is élveztem
Sárkányvár:
Annyira égő volt
képzeljétek a Campónába Dominik előre szaladt,és megnyomta a mozgólépcső stop gombját. Elindító gomb persze sehol,így nagyon gyorsal elsunnyogtunk onnan(szánom,bánom,de nem tudtam mit csinálni)
Persze a mozg.l. tele,és mindenki minket nézett,biztos mondták "na szőke nő gyerekkel". Leizzeadtam ,pedíg még be sem mentünk a játszóba.
Domit a konyha nyűgözte le leginkább. Gondolkodom is rajta,hogy megvegyük-e neki,végül is szertnénk még egy gyereket. De az ára miatt még gondolkodom. Tényleg csajok felfedeztem egy tuti játékboltot. Igaz a belváros másik felén van
de szupi kis játékok vannak,és ami nekem nagyon tetszett,hogy fából. Itt van a már említett Sárkányváras konyha is. Csütörtökön lesz Dominik névnapja,úgy hogy rendesen be is vásároltam neki.
Sajnos közelebb nincs boltjuk,és ráadásul nagyon sok egyedi játékaik is vannak. Ha érdekel titeket,akkor nézzétek meg a honlapjukat: www. katica.hu
Kocsi:
Milyet szeretnék? Az sajnos csak 1 dolog,mert az nagyon drága
Úgy hogy úgy néz ki,hogy az új smart forfur marad. De ez még kicsit hosszú,mert a férjem is elkezdte árulni a kocsiját,meg az apu is,és most körforgás megy. Az egyémet is feltették a netre,ha igaz,még meg sem néztem.
Na jó megyek,miért én írok csak ilyen sokat? Rajta lányok!
Puszi