Sziasztok!
Olyan aranyosak vagytok, nagyon jól esett hogy így aggódtok a Ricsiért
Még mindig nem lázasodott vissza, ez már a teljes második napunk lesz lázcsillapítók nélkül
remélem
Úgy néz ki most a helyzet hogy éjjel még mindig óránként kelünk, 2-kor volt egy 9 perces rekord alvásunk is
, szegénykém mindig sír és potyognak a könnyei ezerrel
. A nappalok alakulóban vannak, már játszik, dumálgat, nevet, huncutkodik, ma volt már hiszti is
csak teljesen felborult az eddigi napirendünk. De remélem ha rendbe jön a füle megint a régi lesz, már hozzászoktam ahhoz és abba tök jól bele tudnám illeszteni a plusz kajálásokat is ugyanis jövőhét csütörtökön kezdjük
. Tényleg, ti (Gabó, Zsuzsa!) hogy adtátok először az almát? Lereszelve, de melyik reszelőn vagy hogy? Meg először a pépet vagy a lét adtátok, mindegy amúgy?
Képzeljétek, tegnap vettem a tesz-veszen egy elektromos hintát a Ricsinek a féléves szülinapjára 9000 ft-ért
holnap megyünk érte, remélem tetszeni fog neki. Van itthon szobahintánk de az tök gáz, nekem nem tetszik de a Ricsi nézett nagyokat mikor beleültettem. Ő élvezte egy darabig, meg állandóan előre hajolt és nézett lefele
Ja és a legjobb hogy lökte magának egy kicsit
Ráérzett a lényegére, nem hiába már két hónapja hintázunk minden nap a hintaágyon
Lefényképeztem majd felteszem ide csak még át kell tölteni.
Zsu!
A Lintnerről már hallottam ,csak nem tudom hogy hol és kitől de olyan ismerős a neve
Encu!
Nekem is több időpontom volt a szülésre, minden doki mást mondott.
Na és a méretek sem mondanak igazat, a Ricsit alábecsülték, az uh. szerinti adatok szerint nem lett volna 3 kiló csak majdnem, azt 3720 szal született
Akartam kérdezni hogy mi az a Lecso de pont most ment a reklámja a tv-ben
Eddig még nem jött meg de egyre többször görcsölget a hasam és mára tele lettem pattanással. Remélem nem fog mejönni. Olyan jó volt eddig
Amien peches vagyok majd tuti valahol út közben fog megjönni újra először és persze nem lesz nálam semmi. Asszem teszek a tatyómba kelléket
Anikó!
Patrik mekkora már? Jó baba? Sokat alszik vagy keveset? Hogy szeret aludni, háton, hason, oldalt? Gyere mesélj!! Úgy rohan az idő és lassan Patrikból is egy kis izgő-mozgó sajtkukac lesz
Remélem titekekt elkerül minden nyavaja és makk egészségesek vagytok!? Szopizik még, van elég tejed? Fejés megy már vagy végleg letettél róla? Házatok hogy áll? Tényleg, képet nem teszel fel? Vagy az iwiwen nem vagy fönt hátha ide nem akarsz képet tenni de oda esetleg igen, vagy valahol?????? Olyan kiváncsi vagyok ám a manódra!!!
Niki!
Titeket meglestelek az iwiwen. Nagyon tündéri a Noel!
Na sajna ennyi sír a Ricsi, kellemes további hétvégét, bocs a kifelejtettektől majd pótolom....