Sziasztok!
Bocs, hogy eltűntem, jól vagyunk, csak megint lennt voltunk a nagyszülőknél pár napot!
Ezúton szeretném bejelenteni, hogy Botinak kistestvére fog születni február elején!!!!! Szóval a 29. napon 2 CSÍKOS LETT A TESZTEM!!!! Azóta csináltam még egyet, ma reggel (34. nap) és az is pozitív.
Persze még nem akarom elkiabálni a dolgokat, akkor leszek nyugodt, ha már az orvos is megerősíti, hogy ott van, jó helyen van és minden rendben! Ezért is szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy írnátok nekem pár sort azokról a váci dokikról, akikkel van tapasztalatotok. Rémlik, hogy Linda és Márti a dr. Ferenczi-hez jár. MOncsi, te pedig a dr.Kondérhoz jártál tavaly? Ha megtennétek, hogy írtok egy mailt a:
hunyadyemese@freemail.hu -ra, megköszönném. Olyasmi érdekel, hogy milyen a stílusa, konzervatív, vagy újabb gondolkodású, mennyi idős, van-e a rendelőben uh és ctg, hogy viselkedik szülés közben, mennyire anyagias stb és természetesen a magánrendelő elérhetőségére is szükségem lenne. Előre is köszönöm a segítséget!
Gretapetra! Üdv a körünkben. Jó, hogy nagyobb gyerkőceid vannak, legalább ízelítőt kaphatunk abból, mi vár ránk majd az ovis sulis korszakban!
Márti! Timi továbbra is nagyon édes! És milyen csinos abban az ünneplőben!!!!
Tündi! Jó, hogy írtál, írhatnál te is bővebben. Mi a szopival ugyan úgy állunk, mint eddig. Szóval alváshoz cicizünk! Pedig azt hittem, ha terhes leszek, majd abba hagyja Boti. De egyáltalán nincs szándékában, vígan cicizik!
Linda! Gratula a 30. héthez. Tényleg, nevetek van már a kis Atomantinak?
Moncsi! Remélem a netkorlátozás ellenére tudsz majd írni, mert én is, de szerintem mindannyian nagyon kíváncsiak vagyunk rátok! Kellemes dokimentes hetet!
Üdv: Meskete