Jó reggelt!
Mia! Nagyon boldog 16. szülinapot így utólag is!
Az nálunk is játszik, hogy szinte minden ünnepen Gézu az ajándékozott!
De ez így van jól! Mi már "felnőttünk"! Brühühü!
Brigi! Hú, hát nem csodálom, hogy elcseszerintették a kedved!
Nagyon drukk, hogy a vevő mégse legyen vevő. Mostanában úgyis nehezen mennek a házak, anyum is mindig reménykedik, mikor valaki bejelentkezik hozzá, hogy hátha megveszik, de nem. Pedig szupi házikó. Ha Érden lenne, én vevő lennék rá! Szóval kergessétek a vevőt, és a hirdetést meg tényleg le kéne állítani. Vagy akkor mondják azt, hogy ne dolgozzon rajta a párod, mert úgyis inkább eladják. De ez így nagyon gááááz!
Szülis képek jaj, de jók!
Andi kicsit nagy növésű a korához képest!
Szilvi! Átküldtem én is kérdőívet! Hajrá vállalkozás!
Remélem, hogy beválik a festék, úgy néz ki, sikerül rádumálnom a párom!
Szerencsére szent a béka, lehet, hogy máskor nem veszem föl ennyire az egészet, hanem visszaordítok!
De ez a sok hüle hormon...
Orsi! 5-öshöz gratula! Olyan kis ügyi vagy!
Pont azért nem is tudtam mit kezdeni a helyzettel, mert nem vagyunk egy kiabálós család.
Vendégednek meg toll a fülébe! Azért ezt kétszer eljátszani!!!
Andi, Brigi! Gézunak keresek igazából apróságokat, de játékban nagyon válogatós vagyok. Szakmai ártalom!?
Párom mondta, hogy ő csinálja a szülinapi menüt... kinézett egy tuti receptet: egyben sült pulykacomb tokajis sárgabarackraguval...
Enyém a torta meg a pogi...
Tegnap a délelőttöm nekem is el lett tolva. 9-re volt időpontom a dokimhoz, de nem hívott be, totál elfelejtette. Én meg azt felejtettem el, hogy ő ezt el szokta felejteni és tobzódni kell az ajtónál és vívni a mamókákkal, hogy bemehessek. fél11-kor végre bejutottam volna, miután már az is bement, aki utánam jött, erre pont akkor beteghez hívták.
Délre értem vissza apukámhoz. Az egyik öreglány meg le is cseszett, hogy miért most jut eszembe bemenni, miután szóltam neki, hogy most már igazán én következnék... Áh, hülye nyuszi vagyok. Aztán még el is tört nálam a mécses, olyan ideges lettem.
Arra jó volt, hogy kiment beteghez a doki, hogy közben lehiggadtam és így nem mért 180-as vérnyomást!
A lényeg: vényomásmérőm tökéletes, úgyhogy egyenlőre nem kell gyógyszert szednem. A leleteim igazából rendben, ami emelkedett érték, az azt mondta, hogy nem őrülten emelkedett, de majd azért figyelünk rá. Ő azt mondta, hogy szerinte inkább a patkóbéllel lehet valami, ami fájdogál, szúr, esetleg begörcsöl. Viszont ezt majd terhesség illetve szoptatás után lehet majd vizsgálni. Kaptam egy tüneti gyógyszert szükség esetére. Mindenesetre megnyugtatott, úgyhogy epediétát fokozatosan abbahagyom, de azért nem körömpörkölttel kezdek!
Az más kérdés, hogy akkor valami mégsem stimmel, de nem fogok ezen agyalni még 2-2 és fél évet, addig hanyagolom az aggódást.
No megyünk reggelizni, majd még jövök, remélem jobb napom lesz!
Dolli