Új privát üzeneted érkezett!

Mi történt Brigike???? :(

Nekem nem el..... :oops: , csak olyan fáradt vagyok!
Angolból modulzáró vizsgát kellett írnom, ami érdekes, mivel én még soha életemben nem tanultam angolt, csak németet és farnciát!

Viszont a ma dogát is írtunk és az órai gyakorlatot is értékelték! Kaptam egy 5-öst farncia mankürre! :D

Délután hatalmasat aludtam csimókkal.
Mindjárt itt a vendégem, Api már jön hazafelé.

Mia! Nagyon aranyos vagy!!!!!

Üdv itthon Mimi! Kééééééééééééépet szeretnék én is a csodaszép lánykádról!!!!!!

Majd este még benéek, elaszaldok lezuhanyozni!
Vendég

Mia! De ügyiiiiiiiii vagy! majd jó nagyot néz a család! :wink:
Sutyiban nem gurulsz el valamikor felénk is, az én autómat is ki kéne porszívni! :wink:
Vendég

Na az elbaltázott napról ideje korán nyilatkoztam! :evil:
Várom-várom a vendéget, persze nem jön és mivel már egyszer jártam így vele, hogy fél óra után rácsörögtem, majd kiderült hogy elelejtette, gondoltam megint hívom!

Na megint elfelejtette, de amúgy se tudott volna jönni mert rá maradtak az unokák!
Na széééééééép, elhiszem, hogy van ilyen, de legalább szóljon ide! :?

Zsand, gondoltam elfutok feléd, de még attól is elment a kedvem! :?

Holnap vendégeim jönnek, Bubu kis barátja öcsikével, Fruzsikának nagy szerelme! :wink: :D

Andika csütörtökön menjünk strandra plííííííííííííííííííz, ha más nem jön akkor megyünk kettecskén! :wink: Illetve hetecskén! :lol: :lol:

Figyiiiiiiiiiiiiiiiii nem jöttök át holnap Ti is? Most jut eszembe, hogy Ti is ismeritek Bencééket! :D
Vendég

Szasztok!

Mindenkinek szar napja van ma??????!!!!!!!!! :shock:
Az enyim is az volt, fel sem kellett volna kelnem.... :( na, mindegy.

Dolli, állítólag baromi jó ez a festék, és még energiát is lehet vele spórolni! De mi halasztunk.... :?
Mi újság? Szent a béke köztetek? Remélem! Ma én is bedurciztam egy kicsit...

Mia, már csomószor meg akartam kérdezni, mi van Fibi bundájával? Növöget neki? Voltatok azóta nyiratni?
De szuperek ezek a tervek! Tök jó lesz a kéró!!!!!
Szuper vagy! Tiszta az autód!!!! :D

Andi, elfogyott a ferrari?! :cry: Jó ára volt a másiknak... :shock:

Orsi, na jól kifogtad ezt a vendéget.... :evil: máskor előtte kel felhívni... :wink: Nagyon bosszantó lehet!

Lányok van eladó leg-magic-em, és egy taposógépem!!!!! Nem érdekel valakit?
sylph

Orsi!

A holnap esti futást eldöntheted úgy 6 ig, holnap 6 kor benézek, hogy mi a helyzet, ha nem jó a holnap akor csüt. reggel futás!!

Andi
Vendég

Lányok!

Küldtem mélt Nektek! Segítenétek egy kicsit?

Előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi
sylph

Jövök dicsekedni, kapva kaptam Mimi meghívásán és délután elmentünk babanézőbe :D Tündérszép Regina :D Olyan kis csöpp mint egy játékbaba :D Nagyon kis nyugodt, pedig tök nagy zsongás volt körülötte.

Szilvi,
Elfogyott. Mondjuk mondta az ürge hogy összesen csak 2 darabot kaptak és ebben a hónapban az is akciós volt.

Orsi,
Bocs de holnap nem jó, meg hadd bandázzanak a fiúk magukban. Viszont szerda este mehetek? Csütörtök részünkről ok, Andris is jön? Mikor tudsz tanulni a vizsgáidra?

Megyek bicajozni :D

Kép[
Kép[
kostyika

De jóóóóóóóóóóóóóó Neked Andi! :D

Én is be fogok támadni Mimiékhez az tuti! Úgy szimatolnék egy kis babaillatot! :wink:

Csütörtökön nem jön Api! :cry: Vaéahogy elboldogulunk a csimókkal, nem? :roll:

Szerdán jöhetsz, ha jó a 20h után, mert elvileg Mariannka is jön 19h-ra.

Szilvi, kitöltöttem és el is küldtem! :wink:
Mennyibe kerül a legmagic????Az lehet érdekelne!Taposóm nekem is van! :wink:

Én futópadot szeretnék szülinapomra! Nagyon-nagyon szeretnék! :cry:

Zsand! Holnap reggel 6-ig????? Az lehet hogy nem fog menni, de akkor azt mondom, hogy MENJÜNK, mert ha eddig nem hívott a lány és mégis jönne, akkor most így járt!
Most felhúztam egy picit magam ezen, hogy ugrasztom haza Apát, bekészítek mindent, rendrakás,takarítás, beöltözök, már a mécsesek is égtek......azt jó nagy seggreesés volt! :oops:
Este 19h-19:30 körül jó Neked????Nagyon sötétben nem merek futni! :oops:

Akkor mégiscsak lesz holnap közös futás!!!!! :D
Holnap reggel meg füvetnyírok! :wink:
Vendég

Kép Veronika szülinapi bulija Kép Kiss ünnepelt és anyukája Kép Andika 5 éves lett! Kép Árnyas diófa Kép Egy kis levendula Kép egy kis rózsa
Vendég

Kép Marcipán
Kép Ez is Marcipán kutyuska
Kép Ázott tesókák
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Na, jol elinteztem magam a nagy tisztogatassal!

A hasam OK, csak arra nem gondoltam hogy a keresztcsontom majd elkezd fajni.
Hat mostanra mar csak oldalt tudok fekudni, a nagykes meg a "seggembe biggyesztve" minden mozdulatkor. Legalabb is olyasmi erzes lehet...

Asszem immigralok Cuba-ba ezek utan !!!

Orsi:
Hat ez a kocsiporszivozas nekem most nem eppen az erossegem, "kisse" lassan ment, de most hozza nem nyulok vagy fel evig :D:D:D
A feletek elgurulast lehet hogy beillesztem.... anyunak mar igertem hogy elviszem a gyogszertarba meg a zoldsegeshez. (kulon-kulon) majd egy nap autozas (negyed ora) egy nap pihi.... Meglatjuk hogy megy majd.
Es akkor feletek is elkarikazom. :D (legalabb is olyan szepen elterveztem...)

A "feledekeny" vendeg..... velem egyetlen egyszer csinalta ezt meg valaki, tobbszor nem! Csak csodalkozott amikor legkozelebb azt mondtam neki hogy megbizhatatlan es nem all modomban fenntartani a kapcsolatot. Utana mar elovigyazatos voltam a tobbi pacienssel is. De jol viselkedtek :D

Szilvi:
Igen, Fibi bundaja eleg gyorsan no, kezd mar olyan lenni mint egy kis barika ismet. :) Egyebkent nem birtam es kiigazitottam neki az egesz testet hetekkel ezelott, igy most aranyos. Meg is jegyezte anyu hogy talan nekem kene ismet nyirni. Csinalnam is szivesen de mindig pruszkolok amikor nyirom ugy szall a szor. Raadasul a szemem is konnyezik. Szoval szerintem szeptemberben jutunk el a nyirashoz, akkor majd valami jo kis frizut csinaltatunk neki. :D Majd fel kene tennem fotot a kutyarol, ha nem felejtem el csinalok, most mar aranyos hogy van szore :D

sünciboglya

Orsi:
A szulinapot ahogy emlited, eszembe jutott az enyem.... bar nem nagy cucc mert ezt mar lassan unnepelni is ciki:)

Minden esetre eleg satnya lett. Apa ma hazajott, felkoszontottek anyuval en meg vartam nagy lihegve hogy esetleg egy vacsi jon ezek utan :D:D (mindig a zaba!!!)
Abban a pillanatban jott apanak a telefon hogy osszeborult az egyik ceg teljesen...... apa azota a gepnel ul, a kollegaja Pilisben (ott a ceg) es orulten verik a billentyuzetet. Lehet hogy nem is lehet megcsinalni itthonrol, akkor neki is mennie kell Pilisbe. :(:(:(:(

RAADASUL: szerdan mehet Szloveniaba, ott is gubanc van.....Ez a szerencsetlen ember mikor alszik? (aszonta aludt eleget kiskoraban..... meg jo hogy ilyen lazan fogja fel.....)

Szoval azert jopofa ajeszokat szereztek szeretteim. Anyu vett a babanak egy ultrabrutal szuper alvos micsodat, ugy bele kell dugni a gyereket. Olyan mintha pled lenne csak a gyerekre szabva. :) Jo lesz telire nagyon! E melle lett egy megnevezhetetlen eredetu kovezet, valami asvany ize, nagyon szep! :D
Paromtol egy olyan szobanoveny (Bromelia asszem?) ami eleteben csak egyszer (!) viragzik, eppen most. Gyonyoru. De sok hosszu levele van, az rajta marad szerencsere, hehehe.
Ezen felul pedig 2 konyv a babazashoz. Hadd okosodjon az analfabeta! Az egyik konyv a Suttogo (2. resz, az elso resz majd jovo heten erkezik) a masik pedig Egeszseges etelek a babanak. HUH, nem semmi receptek vannak benne, asszem nem varom meg hogy a gyereknek keszitsem , magunknak is kiprobalom, tuti receptek!!!! :D

Szoval asszem ra kellett a mai napon jojjek hogy a gyerek megerkezesevel a szulok szulinapjara is a gyerek kap cuccokat. :D Legalabb is gyerekkel kapcsolatosakat. :D

Hja, a regi szep idok amikor egy szexis fehernemut kaptunk vagy laptopot, telefont, stb. :D:D:D:D:D

Csak az a gond hogy parom szulinapjara en egy altalam tervezett grafikaval ellatott polot rendeltem. :D:D:D Bar azon mi leszunk, a megbovult csaladunk, karikatura stilusban.... :mrgreen:

sünciboglya

Mia!

Ma van a szülinapod?????????? :oops:

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, FÜLED ÉRJEN BOKÁDIG! :D

Kép
Vendég

Edi vagy Orsi, koszonom szepen!

Bar en nem vagyok nagy szulinapos-unneplos tipus. Foleg igy a 40 fele....... BRRRRRRRRRR!

meg hat ugye tortat sem zabalhatok igy mar erdeket vesztette nalam a szulinap. :mrgreen: :twisted:

sünciboglya

Ja, a mellem lassan a bokamig er! :D Hatareset? :mrgreen:

sünciboglya

Sziasztok!

A szép napomat úúúgy elrontották.Postás ma meghozta Dorcinak a könyveket.Ma megint voltunk Diósdon.3-kor indultunk át,pont eleredt az eső,de nem zavart,úgy is melegem volt.Úgy szeretek Dorcival sétálni.Egész úton dumálunk,nevetünk,nézzük,melyik házban van kutya+kuka.
Erre este mondja Anyám,hogy a diósdi házra lenne vevő. :cry: Mert tudni kell,hogy 2 éve meg van hirdetve.Senkinek nem kellett eddig.Mikor eldöntöttük,hogy odaköltözünk,mondtuk Anyunak,hogy szüntesse meg a hírdetést,de ő nem akarja. :evil: Szerintem ez akkora kib...ás.Meg mindig azzal jön,hogy hogy fizetjük ki nagynénémet,mert a fele rész az övé.Megoldanánk valahogy.Mi ezen sose idegeskedtünk.Ennyi pézből még telket se kapnánk...Párom meg minden szabadidejét ott töltötte. :cry: Ma is a követ verte föl,mert vezetni akarta a vizet a konyhába,most akartuk megvenni a csempéket. :( Festék+parketta már megvan.Be voltunk indulva,tervezgettünk és tessék. :cry: Drukkoljatok,hogy ne vegye meg senki!!!

Sünciboglya!Boldog szülinapot kívánok!Miért?Annyian húzkodták már a melled? :lol: A Suttogót én is olvastam,de csak az 1et.Az én párom se lesz itthon,csak csütörtökön láthatom. :cry:

Szia Mimi!De jó,hogy hazaértetek!És azonkívűl,hogy egy szépség,milyen?Sírás,alvás,pocakfájás?Szabi hogy fogadta?Képet kérek én is én is!

Dolli!Gézu szülinapjára kerestek valamit?Elhiheted,legelső alkalommal én is izgultam.Gondoltam majd sapkát húzok,vagy szabit veszek ki.Volt olyan,hogy az egyik oldal mindig rövidebb volt,mint a másik,igazgatta-igazgatta,végül rövidebb lett,mint most.Akkor az ideg széjjell vágott,de a frizkó jó lett.

Orsi!Szerintem a feledékeny vendéggel jobb,ha nem is foglalkozol.2x eljátsza ugyanazt?Tök jók a képek.Először furcsáltam,hogy miért te raktad fel a szülinapi képeket,aztán leesett.Andikát ne öregítsd,mégcsak 2 éves! :wink:

Sylph!Segítettem Neked. :)

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Mia! Nagyon boldog 16. szülinapot így utólag is! :D
Az nálunk is játszik, hogy szinte minden ünnepen Gézu az ajándékozott! :) De ez így van jól! Mi már "felnőttünk"! Brühühü! :lol:

Brigi! Hú, hát nem csodálom, hogy elcseszerintették a kedved! :( Nagyon drukk, hogy a vevő mégse legyen vevő. Mostanában úgyis nehezen mennek a házak, anyum is mindig reménykedik, mikor valaki bejelentkezik hozzá, hogy hátha megveszik, de nem. Pedig szupi házikó. Ha Érden lenne, én vevő lennék rá! Szóval kergessétek a vevőt, és a hirdetést meg tényleg le kéne állítani. Vagy akkor mondják azt, hogy ne dolgozzon rajta a párod, mert úgyis inkább eladják. De ez így nagyon gááááz!

Szülis képek jaj, de jók! :) Andi kicsit nagy növésű a korához képest! :wink:

Szilvi! Átküldtem én is kérdőívet! Hajrá vállalkozás! :)
Remélem, hogy beválik a festék, úgy néz ki, sikerül rádumálnom a párom!
Szerencsére szent a béka, lehet, hogy máskor nem veszem föl ennyire az egészet, hanem visszaordítok! :lol: De ez a sok hüle hormon...

Orsi! 5-öshöz gratula! Olyan kis ügyi vagy! :)
Pont azért nem is tudtam mit kezdeni a helyzettel, mert nem vagyunk egy kiabálós család.
Vendégednek meg toll a fülébe! Azért ezt kétszer eljátszani!!! :twisted:

Andi, Brigi! Gézunak keresek igazából apróságokat, de játékban nagyon válogatós vagyok. Szakmai ártalom!? :)
Párom mondta, hogy ő csinálja a szülinapi menüt... kinézett egy tuti receptet: egyben sült pulykacomb tokajis sárgabarackraguval... :) Enyém a torta meg a pogi...

Tegnap a délelőttöm nekem is el lett tolva. 9-re volt időpontom a dokimhoz, de nem hívott be, totál elfelejtette. Én meg azt felejtettem el, hogy ő ezt el szokta felejteni és tobzódni kell az ajtónál és vívni a mamókákkal, hogy bemehessek. fél11-kor végre bejutottam volna, miután már az is bement, aki utánam jött, erre pont akkor beteghez hívták. :( Délre értem vissza apukámhoz. Az egyik öreglány meg le is cseszett, hogy miért most jut eszembe bemenni, miután szóltam neki, hogy most már igazán én következnék... Áh, hülye nyuszi vagyok. Aztán még el is tört nálam a mécses, olyan ideges lettem. :cry:
Arra jó volt, hogy kiment beteghez a doki, hogy közben lehiggadtam és így nem mért 180-as vérnyomást! :)
A lényeg: vényomásmérőm tökéletes, úgyhogy egyenlőre nem kell gyógyszert szednem. A leleteim igazából rendben, ami emelkedett érték, az azt mondta, hogy nem őrülten emelkedett, de majd azért figyelünk rá. Ő azt mondta, hogy szerinte inkább a patkóbéllel lehet valami, ami fájdogál, szúr, esetleg begörcsöl. Viszont ezt majd terhesség illetve szoptatás után lehet majd vizsgálni. Kaptam egy tüneti gyógyszert szükség esetére. Mindenesetre megnyugtatott, úgyhogy epediétát fokozatosan abbahagyom, de azért nem körömpörkölttel kezdek! :) Az más kérdés, hogy akkor valami mégsem stimmel, de nem fogok ezen agyalni még 2-2 és fél évet, addig hanyagolom az aggódást.

No megyünk reggelizni, majd még jövök, remélem jobb napom lesz!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok,jó reggelt!

Mia!Nagyon boldog Születésnapot kívánunk Neked!!

Andi!Tök jó,hogy jöttetek!!Jöhetnétek máskor is,olyan jó zsivaj volt a gyerekektől.Az az igazság,hogy én tökre szeretem,mikor hangoskodnak és azt hallom,hogy jól érzik magukat.
Amúgy pl a Bence(s Szomszéd kisfiú) le a kalappal ahogy viselkedett.Ő nehezebben oldódik gyerekek közt,a Szabival tök jól elvan,de vannak olyan ismerősük,akinek a gyerekével együtt nőtt fel és nem tud a kis sráccal játszani valamiért.
No tegnap ő is tök jól bele olvadt a rosszalkodásba :lol:

Többiek!!!
Mikor jöttök babanézőbe???
Én úgy várom,hogy jöjjön valaki!!
Mia!!Nem jössz gyakorolni??
Képet teszek majd,csak eltűnt a kamera usb csatija....Lehet a Fanni véletlen elvitte,mert a telójához is jó...
No majd a telefonommal csinálok képeket és feltöltöm azt..

mimi12

Ja és kis beszámoló Regiről...
Még jó gyerek,nem romlott el :lol:
Szó szerint eszik alszik..Kb 2órákat alukál szopitól szopiig.Nem tudom mennyit eszik,mert nincs mérlegünk,de a kórházban már benyomta a 90milit :lol: Így gyanítom,hogy már simán beszipkázza a 100-120-at..
Néha olyan édesen jólesően kortyol,hogy öröm hallgatni.Az egyetlen ami még fárasztó,hogy sokáig eszik,van hogy 40percet is elszöszölünk a kajcsival.Mert eszik nagy kortyokban kb 5percet,beájul,majd 10perc múlva eszébe jut,hogy ő bezony még éheske,no és ezt persze hajnal 3-kor :lol:
Sírni nem nagyon szokott,no persze azért tud,de olyan jó gyerek még.
Én nem is emlékszem már,hogy a Fanni és a Szabi ennyi idősen ennyire jók voltak e??
A Fanni nagyon hasfájós volt arra emlékszem,de ott én csesztem elmert sok narancslét ittam.A Szabi a sok tejcsitől volt pocakfájós.Nála kis kajcsi előtti fejés megoldotta a dolgot.Viszont míg fájt a pocija,addig a hasunkon alukált.

Szóval a mai nap jelenleg úgy néz ki,hogy tök jó kisbabánk van
:lol:

A Szabi amúgy jól bírja.Kicsit hisztis lett de szerintem ez tök érthető is.Már a Gyurival hisztis visítós lett,míg kórházban voltam.Szóval nem a tesóka váltotta ki,hanem az én távol létem.Mióta haza jöttem lóg a hátsómba..
Most pl közölte,hogy kakilnia kell és pelusba mert ő nem akar nagy lenni :lol:

mimi12

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza a Balcsiról. Micsoda vihar volt szombaton??!! :shock:
Szombaton 11-kor 34 °C volt, mikor elindultunk itthonról. Mire odaértünk, már hatalmas szél volt, és 25 °C!!! Egy óra múlva pedig már csak 15! :shock:

Képzeljétek, Benit leraktam tegnap este 8-kor aludni, és ma fél 7-kor kelt fel először!!! :D
Olyan ügyi volt!!! Bár egyébként sem panaszkodhatok, mert általában alszik 8- fél5-ig, akkor eszik egy kicsit, és alszik is tovább 7-ig!

Lini!
Én valahol olvastam már arról, hogy azok a babák, akik újszülöttként nyugtalanok, sokat sírnak, és nem tudnak aludni, általában 3 hónapos korukra megnyugodnak.
Én több ismerősömtől is hallottam már, hogy ez náluk is így működött!
Úgyhogy kitartás!!! Nálatok is tuti így lesz, és akkor már nincs sok idő hátra!!!

Mimi!
Mégegyszer gratulálok Nektek Reginához!
Olyan gyönyörű baba!
Majd gyere és mesélj, ha lesz egy kis időd!
Milyen volt a pécsi szülészet? :wink:

Mia!
Boldog szülinapot!
Most nézem, hogy már 27 hetes vagy?!
Olyan gyorsan telik az idő! Diétát hogy bírod?

Csajok!
Húzzatok bele! Mia nemsokára megszül, és már csak 1 kismamánk marad!
Ki lesz a következő?
Orsi! Nálatok már letelt a 2 év! :wink: :lol:

Szilvi!
Én is kitöltöttem.
Jól emlékszem, hogy Neked van egy eladó járókád?
Az megvan még?
Mi most szeretnénk venni egy olyat, aminek állítható a magassága, mert itt a nappaliban nem tudom hova letenni Benit.

Csajok!
Már úgy találkoznék Veletek!
Csak most nyáron gondolom elég nehéz összehozni. Mindenki máskor nyaral, meg párja szabin van!
De ha valaki ráér majd valamikor szóljatok. Nekem már a jövő héttől bármikor jó!! :wink:

Dolli!
Hogy vagy?
Nálunk, amikor kiderült, hogy Bencének kistesója lesz, mamájától kapott egy könyvet, Anna és Peti Kistesó születik.
Bence nagyon szereti ezt a könyvet. Majdnem minden este abból kellett olvasnom neki az esti mesét, csak néha választott más mesélni valót.
Még most is sokszor mesélek neki belőle! Nem tudja megunni! :wink: :D

Húúú, még annyi mindenre akartam reagálni, de már nem is tudom, hogy mire! :lol:
Na majd még jövök. Most szerdáig itthon leszünk, utána meg elmegyünk szüleimhez is pár napra!

Szép napot!
Anett

Kép
Kép
anett_

Mimi!
Közben látom, hogy Te is írtál!
Olyan jó, hogy jelentkeztél!
Beni is 30-40 percekig evett az elején, Ő is mindig bealudt közben.
Most már 10 perc alatt lerendezi! :lol:
Én szivesen meglátogatnálak Titeket jövő héten, ha ráértek valamikor!

Kép
Kép
anett_

Mimi! Tök jó, hogy jelentkeztél! És milyen klassz, hogy ilyen jó baba! :D
Gézuval nekünk is volt az elején ilyen maratoni szopi, de aztán már nem fáradt el olyan gyorsan, és csökkent a szopi idő. No de minek is magyarázom, hisz Te profi anyuci vagy! :)
Milyen volt a szülészet?

Anett! Köszi! A folyamatos émelygést és rosszulléteket valamint a gyengeséget leszámítva remekül érzem magam! :D
Hű, de jó alvó lett hirtelen Beni! (koppkoppkopp :wink: )
A könyv szuper ötlet, nekem is eszembe jutott, nekünk a sehány éves kislány van meg kölcsön (exvőlegényem mondta, hogy most nekünk van rá jobban szükségünk :lol: ). Régebben már olvastam, majd megint átolvasom, de az Anna és Peti meg gyerekkoromból rémlik. :)
Csak gondoltam, még korán van. Szerintem meg várom a bűvös 12. hetet és akkor talán jobban rászállunk a témára. :)

Orsi! Nekünk a strand az kilőve egyenlőre... De jó lesz Nektek! Már magam előtt látom a csipet csapatot! :)

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Köszönöm lányok a segítséget!!!!!

Orsi, 20ezer, szinte vacsiúj... összvissz ha 10x ráálltam, pedig nagyon jó (lenne ha használnám.. :oops: ....)
Néztük a képeket a skacokkal, a kerteteknál megszólal Pupi: sosi, sosi,(orsi) ez Te vagy! :lol: aztán a gyerekek nevét, meg hogy Maszi, feteke.... :lol: :lol:

Andi, nagyon jók a szülinapi képek!!!

Mia, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Kép
Oksi, mutizd meg Fibikisasszonyt!

Brigi, ez durva!!!! Minek árulja, ha ti már tervezgetitek meg csinálgatjátok?!
Jajj, szóltam Nórinak(szomszédom), és Ők is mennek 29én tanácsadásra!!!! 11előtt szoktak ott lenni. (könyvkukac dolog)

Mimi, de jó, hogy ilyen ügyes Regi!!! Mesélj, milyen volt Pécsen?

Anett, jó alvókája van Beninek!!! Megvan a járóka, de nem állítható a magassága...
sylph

Szilvi! be van keverve a túrós pogi! Alig várom, hogy leteljen a 2 óra és süthessem! :)
Ha lesz egy kis energiám és időm, meg nem lesz akkora hőguta, akkor tudunk majd egyeztetni erről a falvédőről? :)

Úgy néz ki, apum meg tesóm kijönnek Gézu szülinapjára! Úgy örülök neki! :) Így nem hármasban, hanem 5-ösben ünnepelünk majd! Kezdek végre ráhangolódni a dologra! :)

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

tierno:
Szerintem beszeljtetek a nagynenivel, lehet hogy o megerteni a szitut. Tenyleg ha ennyit dolgozott a parod a hazzal es oda akartok koltozni akkor csak meg lehetne oldani valahogy!
Hehe, ha mas nincs, max el kell hessegetni a vevoket.
Majd odaallok ariazni amikor jonnek megnezni a hazat! Tuti hanyatt-homlok menekulnek majd! ;)

Dolli:
:D:D:D:D:D:D koszi! :D Foleg a 16.-ot. hehehe. Hat agyilag kb ott tartok...... csak fej meg torzs-cseres leszek mar lassan. :D

Noemi:
Jo lenne menni hozzatok babaezobe!!! Mar emlitettem apanak, bedobtam a dolgot! sajnos mi csak hetvegen tudnank menni.
Ti hogy vagytok a hetvegekkel? :)

Anett:
Igen, mar szepen haladunk pocaklakoval :)
Dietat jol birom bar a szulinapi torta hianya kisse durcassa tett! :D

szilvi:
csucs a szulinapi kep, gurulok a rohogestol :D

TUROSPOGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!

sünciboglya

Dolli, persze! Szólj, ha úgy érzed a dolgot és megdumcsizzuk a falvédőt!

Túróspogi.... na épp most beszélgettünk róla Miával... :lol:

Igaz, Mia?! :lol:
Örülök, hogy tetszik a kép! Mikor megláttam én is fetrengtem, vártam kinek küldhetem... és Te lettél a kiválasztott! :lol:
sylph

Szilvi:

:lol: :lol: :lol: :lol:

sünciboglya

Sziasztok!

Orsi!
Dehogy reggel, este 6ra gondoltam, nekem jó a ma fél8!

Mia!
Sok boldog születésnapot!

Sziasztok!
Vendég

No képek itt.
http://kep.tar.hu/lisztesnoemi/50646959#2

Mia!Elvileg itthon vagyunk hétvégén.Főleg mivel max sétálni tudunk elmenni.Nagy sajnálatomra fürdőrucit még nem tudok felvenni,mert ki lóg a szárnyas betét belőle :lol:

mimi12

Mimi! Jaj, Istenem, de gyönyörűséges Regina! Hú, tisztára elérzékenyültem a képektől! Gratulálunk még egyszer ehhez a tündérkéhez! :D

Szilvi, Mia! Hát kár volt megsütnöm ezt a pogit! Holnapra gurulni fogok! :lol: Csibe is most nyomja befelé.

Orsi! Akartam még írni az ázott tesós képek láttán, hogy ilyenkor azt mondom, mindenképp kislányt szeretnék! :)

Hát én megint ki vagyok purcanva. :( Pedig még alukáltam is csibével! Asszem visszamászom még kicsit az ágyba!
Párom már elindult haza, de vonattal van, kivi vagyok, mikor ér haza. És hogy meddig bírja a vonatozást! :) Munkahelyemtől kaptam éves bérletet múlt héten, gondoltuk kihasználjuk! :)

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaj Mimi! Anyira édes ez a picihölgy!!!!!!!!!!!
Nekem is kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Mi is megnézhetünk Benneteket valamikor???
Csak mert nekem sok gyerekem van és senki sem hív meg soha! :oops: Ami persze érthető :wink: , csak tényleg nem akarok ennyi gyerkővel zavarni!

Te hogy vagy? Nagyon fáradt vagy??? Császi sebed jobb?
A 40 perc szopi nem is annyira sok, a Bubu 1,5 órás nyammogásához képest! :lol: De ez hamar csökkeni fog ne aggódj, gondolom még picit sárga és azért aluszékonyabb!

Én meg reggel cúcssebességgek takarítottam, lenyírtam a füvet, fél 9-től már vártuk a vendégeket!9 után érkeztek. Annyira jól sikerült a tali az 5 gyerek úgy eljátszott, hogy szinte rájuk sem kellett nézni! :shock: Őancsoltak, homokoztak, hintáztak stb....még a szobát sem robbantották szét! :roll:
Anyukával tök jót beszélgettünk a nyugányban döglöttünk!
Csimók nagyon hamar elaludtak, én meg nekiállatm kimosni az összes kis tornacipőjüket, szandijukat, papucsukat......azt hinné az ember sitty-sutty megy, de jó sok lábuk van és mégtöbb a cipőjük! :lol:

Ma még vasalnom kéne, meg egy két adagot mosnom, illetve megfőznöm holnapra.
Este futkorászunk Andival! :D

Csütörtökre 37 fokot mondanak, tényleg senki nem jön velünk strandra????? :shock:
Edina, Berni, Gabi???? Ti még nem meritek bevállalni????

Mia nincs kedved kijönni? Strandon van napozóágy! :wink: Tényleg Neked szabad pancsolnod?

Na megyek vasalni...... :?
Vendég

Noemi:
Nem vagy semmi:) Jossz-mesz, teszel-veszel!
Ennyi energiat!!! :D keeeesz! :D
Ha sikerul apanak itthon lenni vasarnap es ra tudom venni, atugrunk babaskubira! Irok ha OK a dolog!

Regina gyonyoru, megneztem a fotokat! Aranyosak a gyerekek mellette, ahogy orulnek :D

Orsi:
Mennek szivesen de nem birom a meleget egyatlalan. Raadasul nem szabad a vizbe mennem. :(:(:(
Most inkabb maradok a 19 foknal legkondival.

sünciboglya

Orsi!!
Naná,hogy jöhettek!!!
Ma pl a húgom volt 3 kölökkel :lol:

mimi12

Mimi!

Péntek délelőttre van már látogatód????
Nem zavarnánk sokáig max 1 órát! :oops:
De ha jövőhét az sem gond! :wink:
A barátnőmmel úgy jártunk, hogy mindig kerestük a megfelelő alkalmat, de vagy a gyerekek voltak betegek, vagy én, vagy Nekik nem volt jó, vagy én nem tudtam csimók nélkül elszabadulni és végén már 2 hós volt a pici mire megnéztük! :oops:
Vendég

Bedugtam a vasalót és kiimentem gazolni, rózsátmetszeni, locsolni..... :oops:
Legalább jóóóóóóóóóó meleg lett a vasaló! :lol:
Vendég

Sziasztok,

Bele sem merek gondolni mennyit írtatok! Megint lemaradtam!
Sajnos Lili baba megfázott! :( Piros a torka, doki néni írt neki vitamint, hurutoldót. Tegnap brutál volt, egésznap sírt a kis rekedt hangjával. Ma már jobb, csak nagyon be van rekedve.

Tierno: az utolsó játékra gondoltam! Voltam a régioban, de a nagyban nem volt, a kicsiben (tescoban) szintén nem volt! :evil: Grrrrr
Nem is értem, ha már csinálgatjátok a házat, miért nem veszi le anyud a hirdetést?! És ha megveszik, mi lesz azzal amit már megvettetek?

Orsi: 3n lakunk! Pont az ott parkoló kocsi orra elé pottyant! Még jó h nem a kocsira! Bár akkor letagadtam volna, hogy ez nem is a mi virágunk. :lol: Sajnos úgy nézem meghalt szegényke, pedig olyan gyönyörű volt!

Dolli: Gézu nagyon aranyos lehet! olyan aranyosak, ahogy várják a kis tesót. Barátnőm fia, már mutogat anya hasára, hogy ott a tesója (17hónapos). Tündéri!
A penészálló festékről beszéltek? Apa azt mondja, ha nincs megszüntetve a penészedés oka akkor vehetek bármilyet, akkor is penészedni fog. Nem akarok belekotyogni, csak mielőtt megveszitek járjatok utána. :oops:

Szilvi: a diploma osztó jó volt. Lilinek se a Himnusz, se a Szózat nem tetszett, ugyanis mind a kettőt végig magyarázta (ordította)! Pedig ringattam, dajkáltam, de nem jött be neki. :oops: A többin szerencsére aludt! Bár a meleg nagyon megviselte.
Juj szegény kutyid. Nem szép a kis mancsa.

Mimi: de jó, hogy ilyen jó Regina! És már ilyen sokat eszik?????? Az nem semmi!!! Nagyon édes Regina és mekkora haja van!

Mia: Boldog Szülinapot!!! :)
A ház szupeeer lesz!
Mindig olyanokat írsz, amin egy csomót röhögök! (leszokunk az evésről..) Jó téged olvasni!

Anett: neked legyen igazad!!!! Szerencsére a hasfájás elmúlt. Nem tudom, hogy mert közelítünk a 3 hónaphoz, vagy mert nem iszom tejet. Mindenesetre nem merem kipróbálni, mi lesz ha még is iszom tejcsit.

Remélem már hamarosan rendeződnek a dolgaink és tudok én is csatlakozni hozzátok! Már kezd hiányozni a társaság! Jaj, hogy nálunk mindig van valami? hasfájás, cici gyulladás, vizsga, most meg a megfázás! Pedig már úgy csatlakoznék hozzátok!!!!!! Játszóra, kerti partira, masszázsra.......

Na majd igyekszem rendbeszedni magunkat! :)

Lini
Kép
kicsi lini

Lányok! Kinél mizujs a csemetékkel? Csibe teljesen ki van fordulva magából. Egész délután nyávog, cincog, és olyan hisztiket vág le, mint még soha! Front? Vagy csak kétéves? Azt hiszem megbolondulok, ha ezt sokszor eljátssza!

Mia! Megyek hozzád hűsölni! :)

Orsi! De jó, hogy így elvoltak a gyerkőcök! Volt egy kis nyugis, csacsogós délelőttöd. :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli, gyere husolni hozzam :D
Gezut meg odaadjuk addig a kutyanak :D Vagy a kutyat Gezunak. Szerintem jol ellennenek :D

sünciboglya

Jó reggelit! :)

Mia! :lol: :lol: :lol: Szegény Gézu pont hétfőn ijedt meg egy kutyától (hülye béna volt a gazdája, hagyta, hogy Gézu felé szaladjon, hiába volt rajta póráz, csak akkor fogta meg, amikor már centikre volt tőle. :evil: Eddig semmi baja nem volt a putyukkal, most meg a babakorától itt sündörgő kis kóbor kutyitól is nagyon fél. :(

Ma megyünk státuszvizsgálatra, meg védőnénihez is eljutok végre! Apa vett ki szabit, mert látta, hogy délutánra mindenféle megterhelés nélkül is romokban heverek, hát még ha csámborgok is. :(

Lini! Utánajárunk persze. Meg azért is nem akarom rögtön az egész lakást festeni, ne bukjunk oltári nagyot. Holnap hoz párom penészgátlós szilikont vagy mi a szöszt a kádhoz, azt keresztanyjáék forgalmazzák. Kíváncsi vagyok arra is!
Jaj, szegény Lili baba! Olyan rossz látni ilyen picurokat, mikor betegek! Jobbulást Nektek!
Vitted a diplomaosztóra a kiscsajt? Nem semmi! :D Azt hittem, vigyáz rá itthon valaki addig! Kép készült? Nem adtad a kezébe a diplomádat? :wink:
Tejet szép fokozatosan majd vissza lehet ám majd illeszteni az étrendbe, igazából a 3 hós kor azért vízválsztó, mert addigra a kis gyomruk jobban fel tudja dolgozni a táplálékot. Én tejpöttyök miatt kényszerültem a tej elhagyására, napi egy deci volt, ami még nem ártott neki. Majd belepusztultam, hogy nem lehet többet, de az sem tartott sokáig! :)

Csibe asszem átaludta az éjszakát! :) Azért majd apát megkérdezem, ha felébredt. :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szép jó reggelt!

Dolli, úgy is hízni akartál, nem?! :wink:

Mimi, csodálatos Regibaba!!! Kész vagyok a sok hajától, nagyon édes!!!
Nálunk is voltak maratoni szopik, meg mi volt, hogy óránként ettünk a nagy melegben...

Lini, jobbulást Lilibabának!!!!!

Orsi írta:
"Csak mert nekem sok gyerekem van és senki sem hív meg soha! Ami persze érthető, csak tényleg nem akarok ennyi gyerkővel zavarni! "
Orsi, én senki vagyok? :cry: Úgy örültem mikor itt voltatok! :wink:

Na pá.... gyerkőcök felkeltek!
sylph

Sziasztok!
Köszönjük mindenkinek a dicséretet :lol:

Orsi!!Elvileg jöhettek pénteken.A Mamikám unokahúga(aki annyi idős mint én)jelentkezett be.De szerintem ők valamikor kora délután jönnek.Mivel Ti hajnalban keltek(jelentem már én is) így nyugodtan jöhettek akár reggel 9h körül is :lol:
De felőlem este 10h-re is jöhettek,az összes gyerekkel együtt!!!
Ja mellesleg a Szabi éjszaka tök taknyos lett..Most már nincs semmi baja,valahogy át is szaladt rajta.De ezt csak azért írom,mert nem tudom elkülöníteni a Regitől a Szabit.Ahol több gyerek van,ott ez benne van a pakliban :wink:
Szóval az enyém kölkök is szoktak betegek lenni :wink: De ettől nem áll meg a világ..

Mia!Elvileg jó a vasárnap!!Ha bármi van,akkor szólok.Ha nagy meleg lesz,nem hinném,hogy elmegyünk bárhová is.Ha nem lesz meleg,akkor is max valahová sétálni megyünk,de Neked is írom,jöhettek este is nyugodtan.
Pont tegnap beszéltük meg a Gyurival,hogy megpróbáljuk este 9h-körül ágyba dugni a kölköket.Mondjuk ez ilyen jó időben kicsit macera(mert tegnap is 8 előtt indultunk sétálni addigra lett hűvösebb) de majd kialakul a dolog.

Na szopi..Kezd ám beállni a dolog.Most már csökken az idő,sőt olyanokat kortyol a Regi,hogy félre is nyeli és köhög prüszköl stb..
Nem tudom most mennyit ehet,de tuti sokat,mert most alszik jó 3órája.1x felkelt ivott pár kortyot 8 körül és azóta szunyál.
ÁÁÁÁ viszont éjszaka nem tud 3órát alukálni ám,csak kettőt :lol:
Csajok,nekem annyi tejem van...6kor evett a Regi és rendesen fel is puhult a cicim,most meg már megint feszűl,és kb 3óra telt el.No majd beáll a dolog..
De amúgy tök érdekes..A Fannival is rengeteg tejem volt,vele adtam is másnak,a Szabival is volt de nem feszült ennyire.Most meg megint sok van..Úgy látszik ezek a csajszik nagyobb étküek :lol:

mimi12

sziasztok:)

Noemi:
Te kellesz nekem hogy tartsd bennem a lelket! Annyira rutinos, magabiztos anyuka vagy, szerintem ezt erzik a babak is es "jol viselkednek." :D:D:D:D Mar kezdek ultra parazni hogy mi lesz ha megszuletik Patrik, mennyire fogom elbenazni a dolgokat....
Szoval lelektartas szuksegeltetik ide nekem. :D

Rohadas meleg van, mar most ! Legalabb is en ugy erzem. Kiguvvadnak a szemeim, a gyerek meg nyomul belul egesz delelott.... nem volt alvas ejjel sem, Patrik baba ugy dontott hogy o bevezeti az ejszakai fitness-t, mar napok ota ezt csinalja. :D

Na megyek, felkarozom magam, hogy szet ne folyjak, olvadjak itt sutyiban.

puszka!

sünciboglya

Noémi,
Olyan jó hogy te így vélekedsz a gyerekzsivajról :D Te vagy az én emberem., megyünk máskor is. Van egy barátnőm akivel régen nagyon jóban voltam, most meg alig merek hozzájuk menni mert nem bírja elviselni Veronika nyűzsgését.

Dolli,
Nézd meg Robiék oldalát, a www.compaya.hu-n vannak jó kis fejlesztő játékok már Gézu korúaknak is, ha találsz valami jót akkor házhoz szállítom nektek :D Voltál Mariannál? Mi is holnap reggel megyünk Veronika 5 éves státuszvizsgálatára, meg Zsombort is megméretem, csakhogy tudjam hány kiló.

Mia,
Utólagosan Nagyon Boldog szülinapot kívánok én is :D Ja és a Cora-ban is árulnak diabetikus sütiket. Ott nézted már?

Orsi,
Én is hívtalak többször, de hozzánk nem is jöttök :?

Lini,
Jobbulást Lilinek. A légkonditól fázhatott meg? Sárához jártok ti is?

Járt már valamelyikőtök az új Magosz boltban?

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!
Veronika pont olyan mint a húgom Renije.Csak a Reni 9 éves de ha itt van akkor megtelik élettel az egész utca.Án spec imádom a Renit.Cserfes nagyszájú,nagyhangú imádni való csajszi. :wink:
Viszont én is látom,van aki nem bírja a stílusát,vagyis a folyamatos fecsegését :lol: :lol:
ŐŐŐ de mondjuk lehet én vagyok lazább másoknál.Engem annyira nem zavar a hangoskodás és a kupi sem.A gyerek azért gyerek,hogy rossz legyen. :lol:

mimi12

kostyika:
Koszi a koszontest:D Fulem tuti bokaig er (mellemmel egyut..... :mrgreen:)

A ditabetikus sutiket lehuzta a tanacsason a diabetologus. :( Igy teljesen elhataroltam magam toluk.
Pedig jaaaaaaaaaaaaj de jol neznek ki!!!!! Mondjuk a Milka csoki.
Viszont ha jobban belegondolok hogy szinte semmi mennyiseg amit lehet(ne) enni, raadasul ugy hogy feladom a barackomat, almamat emiatt, haaaaaaat nem jo uzlet! :D
Velem az a gond hogy ha edesseg akkor legalabb egy kilo kell hogy legyen!
:twisted:

MAGOSZ boltok: olvastam errol, engem is erdekelne milyen lehet. (A budafoki 2 boltra gondoltal? Vagy van mar kozelebb is hozzank esetleg?)

Noemi:
na ezt en is szeretnem igy megtapasztalni ahogy te.
Sajnos fraszt kapok a kupitol jelenleg :(:(:( A zaj mar nem zavar annyira, de regen attol is falra masztam........ ezert nem mertem elobb babat vallalni, egeszen 34 eves koromig ugy voltam vele hogy egy gyereknek pokol lenne az elete mellettem.
Nagyon nagyon remenykedem benne hogy a szules es a baba megvaltoztatja ezt a gorcsos rend maniamat. (Ket, nagyon kupis emberrel elek egyutt - anyum es parom - akik nagyon alkalmazkodnak, de meg igy is fraszt kapok neha.)

Ugye kepes leszek megvaltozni????? Nagyon akarok!!!

sünciboglya

Noemi:

Most latom Regina vonalzojat!!!!! Jaj de edes!!!! :D:D:D:D

sünciboglya

Szasztok!

Jó meleg van, mi? Folyik rólam a víz............

Mimi, Szabi átadta az ágyát? Hogy ment?
Nagyon jó lett Regibaba vonalzója!
Jövő héten ha lehet mi is meglátogatnánk... családostul(nem baj?), mert párom itthon lesz szabin....

Képzeljétek tegnap tornáztam Alexandrára és Pupi is elkezdett velem együtt, ollllyan cuki volt ahogy emelgette kezét lábát!!!!!! :lol: Majd megzabáltam!!!!!!!

Lányok, máshol is ennyi szúnyog meg légy van? Nálunk annyi van, nem győzöm csapkodni őket, de ezek attól sem döglenek meg... tegnap már bepipultam és vettünk olyan elektromos ibolyafényű izét, amihez odarepülnek és megsüti őket, remélem beválik!!!! Van valakinek ilyen? Hatásos? Állítólag a légypapír baromi hatásos, de baromi gusztustalan is, nem szeretem.....
sylph

Szilvi!
Természetesen jöhettek családostól!!
Kiságy....ÁÁá dehogy adta oda a Szabi.Viszont mire haza jöttünk,kaptunk kölcsön egyet a párom unokaöccsééktől.Így mindenkinek van saját kiságya és a Szabinak is megmaradt.Talán nem is baj,úgyis annyi mindent kell ilyenkor feldolgoznia a nagyobb gyereknek.

Mia!Reméljük Patrik olyan lesz mint a Szabi,akkor tuti alább adsz a rend mániádból :lol: :lol:
Szóval nyugi!!Tuti fejlődő képes vagy :lol:

Húú csajok a lakásban 28fok van,int meg trópusi hőség.Mondjuk itt bent egész elviselhető a kinti kánikulához képest.

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?