Új privát üzeneted érkezett!

5 kiló barack már rotyog a fazékban! :wink:
Jaaaaaaaaj de nincs kedvem hozzákezdeni a másik felének!Majd csak este, mert már ebédet is kell csinálnom, Api meg lement plafont gyártani a pinyóba!

Egész nap álmos vagyok! Annyira rosszúl aludtam az éjszaka!

Szilvi!

Megmértem Marcipánt! Jaaaaaaj köszi Brigi a segítséget, nagyon aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
33cm a marmagassága és 6,3 kg
A schnauzeres könyv szerint a standard 30-35 cm magasság (+-3cm eltérést fogadnak el, és a súly 5-7 kg között az ideállis.
Kicsit megnyugodtam, mert Yoda olyan szép nagy , Marci kis töppedt mellette! :oops:
Viszont a kutyakozmetikusnak is só-bors snacija van és azok is hatalmasak voltak és folyton nyernek a kiállításokon!
Franc se érti.............. :roll:

Brigi hol van ez a hőmérő?????????????????? :shock: :shock: :shock:
Gondolom odasütött a nap is,de tényleg döbbenetes meleg volt a héten, pár hete meg megfagytunk! :?
Vendég

Sziasztok!

Orsi!A bejárati ajtó mellett van.Igen,oda sütött a nap is,és mégcsak fél 11 volt.Kaptam helyzetjelentést Fehérvárról:Balaton felől jönnek a felhők.
Nem volt bevásárló kocsi?Miért?Annyian voltak?Mi holnap megyünk.Dorina meg nem akar megülni a kocsiban,csak pár percig.

Dolli!A kis alkesz! :lol: Dorina meg kávét szokott kérni.
Anyósék még nem is tudják a babyt?

Basszus!A hangyák is megtaláltak minket.Van kirakva hangyacsapda,tegnap mindent lesikáltam és még mindig jönnek.

Na,Dorci fölkelt.
Sziasztok!

ui:majdnem azt írtam,h jó éjt. :oops:

Kép
tierno

Szasztok!

Csak egy picit jöttem, majd később visszaolvasok, most anyuéknál vagyon, szép az idő!

DE!

Keressetek rá a neten egy balatoni webkamerára! Baromi nagy vihar van ott, jön ide állítólag.... :shock:

Pl.: http://www.surfschule.biz/webcam1.htm

http://panpic2.feratel.at/panpic2/index ... atest=true

Pusza!
sylph

Orsi,
Én szeretnék kezet is lábat is :D Olyan szép volt a lábikó körmöd múlt szombaton :D Holnap megyünk már haza délelőtt, még elugrunk a Mattiba meg a Cora-ba is.

Tegnap voltunk a nemrég megnyílt élményfürdőbe. Gyerkőcök nagyon élvezték, alig akartak hazajönni. Tegnap gondoltam rátok lányok miközben úsztam a nagy 50 méteres medencében :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Jó nagy vihar volt. Úgy besötétedett, nagyon fújt, naon csattogott!

Orsi!
Én szívesen adom a lábam, de már rég látta pedikűrös :oops: , ha szépen mosolygok ki is fested?
Nekem naon jó egy hajnal pitymalati időpont vagy egy esti.
Bevállalsz?

Hogy jártam ma?
Dorika naon fájlalta egész éjjel a torkát alig aludtunk, gondoltam reggel irány doki, összeraktam magunkat és indulás!!! Kicsit furi volt a váltó, de gondoltam már rég vezettem apa kocsiját. Aztán kuplung benyom és bent is maradt a Mártírok útja és a Bem J. utca sarkán ahol mellesleg valami építkezés van. Félre gurultam, de két sávnyit kellett gurulnom, nyomták a barmok a dudát! Apát felívom, hogy mi a szitu, kérdezi biztos a bovden szakadt el, mire én hol a bovden, jött két pasas megkértem segítsenek kocsiba a hüppögő, beteg, kicsit lázas emberpalánta, mire a pasik ők nem segítenek, mondtam, nem bír belenézni, hogy tényleg a szakadás a baja, az volt a válasza, hogy annyit megtesz, de többet nem!!!
Apát visszahívtam, hogy tényleg az a baja apácska elment vett bovdent, robogott hozzánk kicserélte és indult unk haza. Azért azt tudni kell, hogy mikor megvettük a robogót apa még meg is jegyezte, hogy ne vállalna be vele egy pesti utat, mert lassú. ahogy hazaértünk nevetve mondtam neki, hogy a következő uticél Balaton:))))

Nagyon rossz volt ott állni és hallgatni az emberek anyázását.

Dorina kicsit jobban van evett, majd egy szelet kenyeret és ez most nagy öröm, mert 2 napig nem evett összesen!!!
Sziasztok
Vendég

Tierno: ahhoz képest, h azt hittem ő lesz a türelmesebb, egyáltalán nem viseli el a sírást.
Fekete halászgatyó volt rajtam és fehér blúz. A többiek hasonlóban. Na de a nappalisok?! Estélyi, csilli villi cuccokban…….. fiatalság……

Mi sem megyünk sehova, a lakásban hűsölünk.

Orsi: a kövi héten igyekszem tesztelni az esti alvást, aztán húzok hozzád. Most már nagyon kijárna nekem egy kis lazítás!!! Én igazán beneveznék egy kis manikűrre és pedikűrre! De rég voltam, te jóóóóó ég! Évekig volt műkörmöm, de szerettem!!!! A babo miatt leszedtem és azóta sincs. Hümmm pedig milyen széééép.

Dolli: nem lehet jó a meleg+émelygés kombináció! Emlékszem milyen volt nálam az eleje…..
Gézu jó fiú? Mondtátok már neki,h jön a kis tesó?

Itt akkora vihar volt,h megölte a a növényeimet! A hatalmas virágom az utcán landolt, az 1 méteres kaktuszom cserepe széttörve a földön, a paradicsomaim kicsavarva, mindjárt sírok!!!!!!!!!!

Na megyek zuhizni, mert még mindig meleg van !!!

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok!

Delutan alacsonyan repultek a macskak az utcankban! :D Kisse iteletido volt ma... De legalabb elverte a port es lehult a levego! Mar a fraszt kerulgetett a forrosagtol.
Persze a haz at van forrosodva (vajon hova tettek a szigetelest, mert bele nem, az tuti!!!)

Orsi: Mi is keszulunk vasarolni, bar csak holnap lesz belole szerintem. :D En mar eldontottem, mert elfogytak a kajaim.

Manikur, pedikur? Szivesen atadom neked kezem-labam. Asszem leginkabb labam mert a kezemen nem sok cucc van. Bar a jobb kezemen mar nem ragom.... vagy vegyek magamon erot es a ballik balkezemet se egyem meg ezek utan? :D

A szepseges pincetekrol, szalonodrol almodoztam tegnap este. Nagyon klassz lesz szerintem! Hidd el, annyi munkad lesz hogy jatszva meg tudod venni a hianyzo dolgokat majd! En tuti ott fogok logni ha kell ha nem. :D
Max ha nem birod a masszazst, majd athivjuk A-Roma tesasszonyt. Eszrevetlenul atveszi a melot egy kis bodzaert!!! :D

Nem tudok aludni!!!!! Pedig mar fel 1 mult :( Mi lesz itt ma? Pedig nem mondtak tobb vihart ejszakara.... de en valamit erzek akkor is. :(

Dolli:
Holnap ha jottok szolj hogy kerlek mert megyunk valamikor kajat venni. :)
Ugye a cimem megvan? :D:D

Na megyek vizszintesbe, ez a nap kicsit durva volt! :mrgreen:

joejt!

sünciboglya

Kép Meg egy gyors kep a csutortoki eskuvorol, pontosabban rolunk :D

sünciboglya

Sziasztok!

Zsand!Jobbulást Dorinának!Nem semmi kalandod volt!Mekkora parasztok!Még egy nőnek sem segítenek,aki mellett ott a gyerek? :shock: :evil: Ezek szerint el se jutottatok a dokiig?

Kicsi lini!Milyen játékra gondolsz?Ilyeneket találtam:
Kép Kép Kép

Ja,jó nagy vihar volt.Anyóséknál meg hatalmas jégeső volt.Durva ez az időjárás!Délelőtt még Dorina pancsizott,délután meg megfagytunk. :roll:

Hol vagy Mia?

Jó Éjt!

Kép
tierno

ÁÁÁ itt vagy! :) Nagyon csini voltál!
Mi is holnap Tescozunk.Napozó ágyad elraktad biztonságos helyre?

Kép
tierno

Szijasztok Jó reggelt! :D

Olyan fincsi hűűűűs a levegő!Tényleg jó kis vihar volt tegnap, még jó, hogy írta Szilvi, mert én lefeküdtem a csimókkal, Apa pinyóban és a kertbe minden szanaszét! Mikor olvastam Szilvit, gyorsan kimentünk összepakolni mindent és nemsokra rá jött is vihar! :?

Egész délután punnyadtunk, se (5kilóból kész), se semmi! :oops:
De olyan jólesett! :D
Anyüósom se jött végül át ebben az ítéletidőben!

Lini! Hányadikon laktok???? :shock: Még jó, hogy nem esett valaki fejére a cserép!

Csajok, de jóóóóóóóóóó, hogy tudtok jönni, de akkor ne csak mondjátok beszéljünk is meg valamit! :wink:

Zsand! Nehogy hozzányúlj a lábadhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jövőhéten valamelyik este nem tudsz átjönni????Ha mosolyogsz, akkor lakkozok is, de ha röhögsz, akkor megcsinálom zseléből franciára a lábinkódon a körmöt! :wink: :wink:
Sokkal jobb, mert tartósabb, nem kopik le! :wink: Magamnak is megcsináltam és IMÁDOM!
Szegény Dorina! Ennyire fájt a torka?????? :shock: Miért nem szóltál hogy lerobbantatok???? Értetek mentünk volna!!!! :?

Andika! Ha gondolod Te lábadat meg majd megcsinálom masszázs után! :wink:
A jövőhetem nagyon zanza, már így is ketten jönnek hozzám,Bencéék kedden, mert Bálinthoz akartam havert hívni, mert unja magát!És a barátnőmmel már ezer éve tervezzük, de mindig valami közbejön! :cry: Ne haragudj, hogy most nem jó, pedig már úgy taliznék Veletek én is!
Ti nem jöttök csütörtökön Battára?

Mia! Nagyon szépek voltatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem tudtál alukálni egy picit!
Én is szenvedtem a portól, hőségtől!Elmentetek a lagziba? Annyit gondoltam Rád! Nem csuklottál?

Dolli jól vagy? Megkaptad az sms-t, vagy azért írtál utána, mert azt hited nem küldöm?

Gabi merre vagy????

Brigiiiiiiiiiiiiiii, Te hogy bírsz éjszaka fent lenni??? Hánykor kel Dorina?

Na megyek, ma edzeni is szeretnék, jön a barátnőm, végre csacsoghatunk!Előtte megcsinálom a borsóleveskét és bekeverem a túrogombócnak valót!

Legyen szép vasárnapotok!
Vendég

Jó reggelt! :)

Orsi! Hát én oda se merem adni a jó kis lábam, annyira gáz! Pedig nagyon ráférne a pedikűr, ezt is legalább egy éve tervezem...
Elkészült a barilekvár? Nálunk a házban is azt főzött valaki, mikor hazaértünk,olyan fini illat volt a lépcsőházban. Vagy az tőletek jött? :wink:
Anyósék már tudják a bébit! :) Bár nem akartam idejekorán, sőt... az előző terhesség alatti károgásból kiindulva, de mivel pont após szülinapján lett pozitív tesztem, elmondtuk... Mer én ilyen jófej vagyok! :wink:

Mia! Nagyon csini voltál az esküvőn! Szépek vagytok így együtt! :)
Mindenképp szólunk, este már nem volt időm írni, nagyon kipurcantam. Éjjel állítólag volt fönt a csibe kétszer... hát én semmit nem érzékeltem belőle. :(
Voltatok végül Salgótarjánban?

Mi is készülünk Tescoba, de csak rövid bekukkantás a játékokhoz aztán csók.

Jaj, csajok! Annyira jó, hogy ilyen klasszul lehűlt a levegő! Nagyon élvezem! :D

Lini? Hányadikon laktok?
Néha mondjuk Gézunak, hogy majd lesz kistesó, de még a fogalmával nyilván nincs tisztában... Viszont múltkor jól megnyomta a hasam, mondtam, hogy vigyázzon, mert megnyomja a kistesót, erre mondta, hogy: Tejó, poci, baba... Szóval azért rakosgatja össze a dolgot! :lol:
Egyébként tündéri fiú, már nagyon tudja, hogy nem emelhetem fel, csak néha próbálkozik... De nekem ez nagyon hiányzik! :( Olyankor olyan jól hozzám tudott simulni!

Zsand! Hogy milyen taplók az emberek! :evil:
Dokihoz akkor nem jutottatok el? Jobbulást a lányzónak!

Andiiiiiiiiii! Irigy-irigy! :D Annyira elmerülnék már egy kicsit az uszi vizében. Az olyan jó, mert olyankor tök jól ellazulok... Nézegettem egyébként pesti uszikat, de baromi drágák! :roll:
A nagytétényi még tűrhető, az ezres alatt van. De a battaiba annyira jó ez a reggeli jegy, meg úszójegy! Áh! Mondjuk most 12. hétig úgysem mozdulok, de utána remélem kapok engedélyt egy laza mozgolódásra. Még van 6 alkalmam a Tulipánban is... :roll:

Brigi! A kávét csak készíteni akarja Gézu! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Nem kaptam sms-t... :roll:
Azért írtam utána, mert közben rájöttünk, hogy apa telóján van net és meg tudom nézni ott is, és gondoltam, bizti pihensz a lurkókkal, nem akartalak zargatni! :)

Kép
Kép
tekiroll

Jaj, Szilvi! Múltkor a festékesre nem reagáltam... :oops: Mi is ezt az oldalt néztük, de a kalkulátort nem találom rajta, pedig anno úgy számoltuk ki a szükséges festékmennyiséget. Most saccperkb számoltuk ki... azért is lepődtem meg, mert múltkor szerintem nem volt ennyire horror ára.

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! Megtaláltam végre a kalkulátort... És "csak" 63 ezret hozott ki! :) Nem tudom, mit számoltunk fejben! :roll:

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Hűűűűűűűűűűűű Nekem pont olyan láb kéne, ami elhanyagolt!!!!!!!! :oops: Nem lehetne valamikor????

Tegnap névjegykártyát küldtem sms-ben. :wink:

Na akkor pont jó, hogy ha 12. hét után úszhatsz az szeptemberben lesz! :D Megyünk együtt megint! :wink:
Vendég

Szasztok!

Lányok tegnap micsoda vihar volt itt kalászon..... :shock:

Lini, nem tudom már mikor rendeződött az alvásunk, oly rég volt már :wink: de ha akarod, mondom, hogy 3három hónaposan.... :wink:
Milyen volt a diplomaosztó?

Edina, már álldogál Petrus???? :shock: De ügyes!!!!! Asszem' Dollival kevertél, én nem görcsölgettem. (szerencsre)

Dolli, jobban vagy? Hogy bírtad a tegnapi vihart?
De aranyos a kis alkesz... sört kért! Megzabálom! Bubó is szokott.... ;)
Ezt a kalkulációt az egész lakásra, vagy csak pár szobára számoltátok ki?

Mia, és Te? Nem viselt meg nagyon az idő? Itt délelőtt volt vagy 36, délután meg jött a vihar és lement 16ra :shock: a hőmérséklet....
De jó az a kép Rólatok!!!!

Húú, remélem Mimiék rendben hazaértek! És nem kapta őket el a vihar...

Brigi, megkérdezem, hogy mikor mennek tanácsadásra...
Képzeld meg van a FIFI!!!!!!!!!!!!!!!! Tegnap hugom kapott és végre oda tudták adni a névnapi ajit! :lol: Nagyon örült neki Lili, tetszik neki....

Orsi, na majd én is megmérem a Yodi marját, meg a súlyát.... :)

Zsand, hogy van Dorina? Jó kis utatok volt :cry: ez a sok segítőkész ember... :evil:
sylph

Délelőtt még pancsiztunk....

Kép

Délután meg ez volt....
Kép Kép

És itt az én öregharcosállandóanvalamibajavan kutyám....
Kép Kép
sylph

[quote]H írta:űűűűűűűűűűűű Nekem pont olyan láb kéne, ami elhanyagolt!!!!!!!!

Hú, ez így nagyon gázul hangzott! :oops:
Megnéztem tüzetesen, annyira nem is gáz! Jó, rinocérosztalp, de nincs berepedezve! :wink:
Az a baj, hogy tegnap reggel karmoztam le magam, akkor még nem olvastam, amit írtál... :oops:

Szilvi! Ez csak a gyerekszoba, úgy döntöttünk, hogy ott kipróbáljuk ősszel, ha beválik, akkor kifestjük a többit is.
Szegény kis hadirokkant Yoda! :(
Nagyon jó a pancsis kép rólatok. :)
Nálunk is jól lehűlt az idő, mi is csak néztünk, hogy 20 fok minusz egy órán belül.
Szerencsére egész jól bírtam a tegnapot, csak a csalánkiütéseim jöttek ki, az viszont extra mód. Érdekes, hogy előző terhesség alatt egyszer sem, most meg nagyon sokszor és nagyon durván. :roll:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Minden nyitva, olyan jó egy kis friss levegő!

Orsi!
Lesz kedd reggel futás?
Akor meg is tudjuk beszélni, hogy melyik nap vihetem a lábam!!

Dorina jelentősen jobban van! már tud beszélni és kezd enni is!

Mindenkinek kellemes vasárnapot, sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Dorina alszik,párom megint Diósdon.
Voltunk Tescoban,találkoztam Dollival is. :)

Dolli!Örülök,hogy láttalak Titeket élőben.És ne haragudj,hogy megjegyezetem,h milyen vékony vagy. :oops:

Orsi!Bagoly voltam előző életemben. :wink: Dorina össze-vissza ébred.6-8 között.

Sylph!Örülök,hogy meglett Fifi! :)

Felkelt a Kisasszony.Majd jövök.

Kép
tierno

Micsoda Tesco-s randi volt! :D :D :D

Dolli, bocsi nem úgy gondoltam, hanem amin van mit csinálni! :oops:
Gondoltam, hogy nem elhanyagolt a Te lábad, olyan kis tip-top vagy mindig!

Zsandikaaaaaaaaaa! Nanáááááááááá, hogy megyünk kedden!!!!!!!!!!!
Már be vagyok zsongva, úgy várom!!!!! :D
Ha tudsz fél lábon futni, akkor megcsinálom futás közben a lábadat! :lol:

Itt volt barátnőm, csináltam Neki épített körmöt, nem lett annyira szép ahogy azt szerettem volna!Ráadásul 3 órán kerszetül csináltam! Nagyon rövid volt a körme, alig tudtam felragasztani rá a sablont, de úgy örülök, hogy dolgozhattam! :D
Legközelebb beleadok anyait-apait és akkor már csak 2óra 48 perc lesz! :lol:
De legalább jót dumcsiztunk! :D

Megyek, lerakjuk csimókat, én alszom, Apika dodozik!

Szilviiiiiiiiiiiiiii! Yoda! :lol: :lol: :lol: Bocsi, de tiszta lökött ez a kutya, nagyon jóóóóóóóóófej!

Mimi! Hazaértetek????Jól vagytok, minden oké???
Vendég

sziasztok:)

Mi is bevasaroltunk (felig) es nagyon elvetem a friss levegot! Vajon meddig? :mrgreen:

tierno:
Hihi, jo hogy mondod a napozoagyat...... felborult, a hintaszekkel cuzammen! A kertiszekek is "ujrarendezodtek" a balkonon, meg az egyik cserepes tuja is megadta magat teljesen.
Este meg "valami" leesett a haztetorol es nagyon meltatlan hanggal zarta az esest... de eloldalgott.......szerintem a lokalis macska volt az :D

Orsi:
En raerek delutanonkent a labazasra-kezezesre, mondd meg mikor es ott leszek. (Ha apa megengedi hogy vezessek.) Ha nem, akkor apaval de az sajnos csak este. :(

Hehe, feltoltottem a telefonomba a babadalokat, oszt' telefont ratettem a hasamra:D Lesz itt dizsi keremszepen :D

LANYOK, HOL VEGYEK TOKGYALUT?
A tok mar megvan....

Orsi, most olvasom hogy neked elhanyagolt lab kene........ Paromnak van egy olyan eltolt manikurje (semmilyen inkabb) hogy az aztan ember legyen a talpan aki kepes azt megcsinalni..... majd megkerdezem tole hogy vallalkozna-e. :D

Szilvi:
Csodalkoztam, de egesz jol huztam a tegnapi napot. Inkabb ma vannak kemenyedesek, egy nagy gorcs voltam amikor ebredtem, faj is a hasam ma. De azert nem veszes, kienged gyorsan a kemenyedesek kozott. Van idom rekuperalodni. :D
De ma igazan jol esik a lustalkodas, fekves!

Jaaaaaj szegeny pici Yoda!!!!! De legalabb nem lett nagyobb baj abbol az atkozott toklaszbol!

sünciboglya

Most lettem kesz az uj hazunk belso tervezesevel, ugy-ahogy.... gondoltam felteszek par reszletet
Sajnos ahogy feltettem a kepeket eleg pocsek minosegy lett. :(
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

sünciboglya

ja, Orsi! Most mar TUTI hogy lesz kadunk!!! Amiota latta apa hogy van olyan amibe belefer, beleegyezett:D
Jol lemasoltuk a ti furdoszobatokat :wink: :twisted:

sünciboglya

Úgy döntöttem,átsétálunk Dorinával Diósdra.Legalább a napi mozgás meglesz.Hazafelé meg kocsival jövünk.

Sünciboglya!Milyen progival csináltad?Jó lett.

sziasztok!

Kép
tierno

tierno:
3D Home Architect Design Suite Deluxe 8 - at hasznalok.

sünciboglya

Hű, Mia! Nagyon klassz lett! :)
Ha reggel időben elindulunk, akkor itthon lettünk volna, amikopr szóltál, de egész reggel szédelegtem csak egyik pontból a másikba. Pedig a vérnyomim rendben volt! :roll:

Brigi! Bocsi, én a hajad miatt kapcsoltam nehezebben, aztán ugrott be, hogy ja, fodrásznál voltál! :D Áh, nem is! Csak nálam már korral jár a hülyülés! :)
A súlyommal meg nincs ám gond, lehet, hogy 1-2 hónapja örültem volna ennek, most annyira nem, mert tudom, hogy több, mint 3 kilo lement, mióta megtudtam, hogy pocaklakóm van. És csak miatta aggódom, nem magam miatt! :)
Ja, és amit mondtam, hogy párom tegnap este megjegyezte, hogy ennél vékonyabb már nagyon gáz lenne. Mintha direkt csinálnám. :(
Komolyan átsétáltok Diósdra? Nem vagy semmi Te sem! :)

Orsi! :lol: Szójok, ha megnőtt a karmocskám! :)
Egyébként a lábammal sosem boldogultam, csinálhattam vele akármit, azért is gondolkoztam már pedikűrben! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,

fel 5-kor indulunk Brendon-ba gyerekcuccokat nezegetni...
Lehet hogy 7-re nem erunk haza. Esetleg elvihetnenk Brendon elott is az Utrot hozzatok?

sünciboglya

Próba
Vendég

Sziasztok!

De csak azért, hogy ne mondhassa a mi Orsink, hogy dugdosom a lányom:)))))))))))
Vendég

zsAndiiiiii!

De szééép vonalzód van, Dóri meg gyönyörűűűűű!

Voltunk vásárolni, Apika bevállalta, hogy megcsinálja a másik 5 kiló bariból a lekvárt, mert én beokaltam! :oops: Olyan édes ez az ember!!!!! :cry:

Jaaaaaaj Mia! Tök jó lesz a házikóóóóóóóóó! Nagyon tetszik!
Hogy Te milyen ügyes vagy!!!!!!!! :shock:
Nemcsak a fürdő ugyanolyan, hanem a konyhánk is egyforma lesz! :wink: De várom, hogy kezdjétek már!!!!
Mégközelebb lesztek! :wink: Majd Te is jössz velünk futni, sőőőőt elvisszük Pétert is! Majd nagyobb lesz Patrik vesztek egy joggert és mindenki futhat! Mi leszünk a legcsinibb érdi anyucik! :wink: :P :oops:

Jaaaaj néztem, hogy grafikus végzettséged is van! Nem tudnál segíteni nekem abban, hogy : Szeretnék a szalon nevével csinálni egy logót, illetve maga a szalon neve lesz az. Valami nagyon szép csini, csajos betükkel. Szeretnék türcsiket hímeztetni, meg repi dolgokat, pl bögre,
..... illatpárnácskákat saját termésből! :wink:
Köntös, papucs stb.....
Meg feliratot az autómra, illetve maga a szalon bejárata felett is ezzel lenne táblácskám, illetve szeretnék üvegbe csiszoltatni az ajtóra.
Egy csomó tervem van, csak amíg nincs meg a logó addig semmit nem tudok csinálni! :?
Egyáltalán lehet ilyet házilag, vagy ne carozzak menjek el egy grafikus céghez?Itt van egy a központban.......
De ha meg tudnám csinálni valami programmal akkor nem költenék erre súlyos tíz ezreket! :oops:

Megyek mert még tekerni is szeretnék ma!
Vendég

Mimi merre vagy????Gyere ha van egy perced!

Hiányzol! :cry:

Kép
Vendég

Mia!

Mi jót vettetek????? De izgiiiiii! :D
Vendég

zsand:

Tenyleg nagyon klassz a vonyigad! :D A sarga kifejezetten jol mutat! Jol lathato es szepek a viragok-lepkek. Kislanyodnak jopofa az arcfestese!:D

sünciboglya

Orsi:

Nagyon jo otlet a futas! hehe, azt nem tudom Peter hogy lehet majd elvontatni, majd bedobhatnad neki az otletet, hatha te tudnal ra hatni, nekem nem megy. :twisted:

Nagy hatassal volt ram a hazatok, gyonyoru izleses! Szerintem ezert kaptam ihletet. ;) :wink:

Tervezes: Nehogy grafikus ceghez menj!!!!!!!!! Gatyad eldobod az araktol!!!! Barmiben szivesen segitek, megtervezem neked amit csak szseretnel, szerencsere most raerek, meg van 3 honapunk! Ha honlapot is akarsz, abban is szivesen segitek. Majd megdumcsizzuk hogy milyen szineket, formakat kedvelsz es hogy milyen formatumban kell a himzonek vagy a nyomdanak es mar neki is lathatok. :D Keszitek neked par tervet amin elindulunk es korrigalunk.
Imadok szep dolgokat csinalni!!! (es akinek ilyen szep szalonja lesz, dukal is a szep "korites".) Na ezt bogozd ki ekezet nelkul! :twisted:

Vasarlas: Bababoltban nem vettunk semmit. :( De IKEA-ban megneztuk a komod szinet, igy tudjuk milyen szinu kisagyat csinaltatunk, ahoz el kell menni videkre megrendelni. ( a szin miatt.) Kineztunk par dolgot, de szerintem majd a Netrol megrendelem oket occcsobban. :D

Fel 9-re ertunk haza, enyhen szolva lelakottan erzem magam most.... a pocak iszonyatosan nehez most. Biztos a szalagok a sok maszklastol. De nem kemenyedek, ez is valami. :D:D:D

sünciboglya

Bibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, megismertem en is szemelyesen Dollit !!! :D:D:D:D Tok jo! Bar csak picit beszelgettunk de lathattam kis csaladjat is, Gezu annyira baratsagos, szep kisfiu! Vegig mosolygott rank az autobol! Nagyon edi!

Jah, az osszes bevasarlo egyseg tele volt kisgyerekes csaladokkal, aranyosabbnal aranyosabb kisgyerekekkel, babakkal es rengeteg kismama szaladgalt mindenhol!
Szerintem az ez evi babak tobben lesznek mint tavaly. :)
Biztos a valsag! ( Apa szerint a mult telen mindenki otthon kuksolt es babat gyartott......) :D:D:D:D:D :mrgreen:

sünciboglya

Sziasztok!

Átjutottunk Diósdra 55 perc alatt.4 km volt.Persze a szél meg szemből fújt.Megsasoltam,hogy alakul a ház.Lassan,de biztosan..szegény párom nem győzi egyedűl.Olyan rossz,hogy nem tudok neki segíteni. :( Most,hogy láttam,azonnal mennék,néha meg úúúgy maradnék.De olyan jó,mert mi is tervezgetjük hogy legyen.Ez a legjobb az egészben.
Lehet holnap is lesz diósdi séta,de akkor csak az unokatesómékhoz,ők 3 km-re laknak.

Dolli!Párom nyiszabolt :wink: Korral? :shock: húha,marha öreg vagy!

Orsi!Micsoda férjed van! :shock: Poénból majd én is felvetem az ötletet, kiváncsi vagyok mit szól rá. :idea:

Azt hiszem mára ennyi.
Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Mia! Örülök, hogy csak sikerült összehozni ezt a találkozót! :) Jó volt egy kicsit dumcsizni! Nagyon helyes pár vagytok! :wink:
Bocsi, hogy siettünk, de még annyi minden volt. Barátaink így is leszúrtak, hogy csak 5-re értünk át... :oops: Párom állítólag 3-at mondott nekik. :roll:
Corában sem kaptunk ám semmi jót, marad a regio, csak mikor???
Mit találtatok az IKEA-ban?
Úgy tetszik ez a lakásterv! Én is akarok! :) Bár terv az van, csak az a fránya lóvé hiányzik! :)
Jaj, tökgyalu... Én a sima négyoldalas reszelőmet használom e célra, bár amennyi tököt mi eszünk, párom nem szereti... Lehet, hogy cukrozva kéne neki adnom! :)

Brigi! Komoly? Párod ilyen kis ügyes? Mondjuk én nem merném a férjemre bízni a hajvágást! :roll:
Hú, 4 km! Nem is kell neked konditerem! :) Úgy mennék én is már, de még nagyon nem merek. Még 3 és fél hét a dokiig, annyira várom már!

Orsi! Ugye óriási vigyor jellel akartad írni, hogy milyen édes férjed van? :wink:
Mi meg tegnap összekaptunk. Annyira xarul esett, ráadásul a semmin. Nem szoktunk sűrűn veszekedni, most sem igazán, de még soha életében nem kiabált (legalábbis velem). Most sem tudom, hogy miért? 5 év után ezt is megéltem. :cry:
Ma suli van?
Mi is megyünk be Újpestre házidokihoz, még jó, hogy apum ott lakik, így ott dekkolhatunk egész nap, és legalább ő is kiunokázza végre magát! :)

Lányok! Mélyhűtött sóskát látott mostanság valaki? Sparban hónapok óta nem találunk...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jaaaaaaaaj Mia Te annyira aranyos vagy!!!!!!!
Na majd összedugjuk a buksit! :wink: De majd azért mondjál árat rá, oksi?

Dolli! Min kaptatok össze???? :shock: Én mindent el tudok képzelni Rólatok, de azt nem, hogy kiabáltok!

A :cry: fej a meghatottságtól volt! :wink: Igaz nekem 5 kiló baracból 8 üveg lett,neki meg csak 4 :lol: , de tényleg hányingerem lett volna a baracktól! :?
Tegnap olyan carul lettem este, hogy kihagytam a tornát, de ma reggel bepótoltam egy 60 perces tekeréssel! Este dodozom is, szerintem nyaralásig meglesz a kivánt súly! :D
Zsand! Holnap futkorászunk!!!!! :D :D :D

Olyan jó ez a topic, hogy lassan mindenki ismer mindenkit személyesen is! :D :D :D

Én már csak Gabit, Bernit, és Edinát nem ismerem,de ami késik nem múlik! :wink:

CSÜTÖRTÖKÖN STRAND????????????HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Megyek mert nemsokára itt van anyós én meg indulok!
Ma pedikür lesz, kivi vagyok, hogy ma boszorkány lesz-e a tanárnő! :roll:
Vendég

Hali,

Végre itthon :D Tegnap hazafelé jól kiköltekeztünk, bementünk a Mattiba, de az előre kinézett ülés Zsombornak elfogyott. Helyette rábeszéltek minket egy Be Safe ülésre, ami tényleg szuper csak leárazva és az 5% törzsvásárlói kedvezménnyel együtt is 47e ft volt :?

Orsi,
Mi csütörtök reggel megyünk Mariannhoz tanácsadásra de utána mehetünk a strandra.

Dolli,
Milyen játékot kerestél? Sóska szerintem van a Profiban. Figyi, ha nem tudod lejárni a bérletedet a Tulipánban akkor én szívesen átveszem tőled ha van ilyen lehetőség. Már én is várom ebből a szempontból a szeptembert, hogy nyisson az uszi Battán.

Mia,
Nagyon szép lesz a házikótok :D Mikor kezdik az építkezést?

Kép[
Kép[
kostyika

szepjoreggelt:)

Ma ures a haz, mindenki elment csak kutya es en tartjuk itt a frontot. Nem sokaig, en kiszokok es lemosatom az autot, ugy dontottem. Legalabb most nem liheg senki a nyakamba hogy jaaaaaaaj ne csinalj semmit. :)

Dolli:
IKEA: Egyebkent is szinte minden butorunk onnan van, igy automatikusan onnan vesszuk az uj cuccokat is majd a hazba. A babanak neztuk ki a komodot, Anneboda a neve, nyir szinben, 12 ezer az egesz, caklipakli. Ezen kivul egy tv allvanyt neztunk ki es a konyhabutort. A konyhabutor jopofa most mar csak a szinben kell(ene) valahogy megegyeznunk. Paromnak a fekete tetszik, mindenfele fustszinu uvegajtoval, tejuveggel, stb, de az ki van csukva! Nagyon meglatszik rajta minden, foleg az ujjnyomok.... ebben o is egyetert szerencsere.

Mi meg tudtunk venni tegnap minden kajat, ez csoda! Kisse felszokott a szemoldokunk hogy 27 ezer volt a cucc osszesen, + kulon a zoldseges.
Asszem "kisse" dragasag van???

Es a vedonom itt nyekergett mar nekem hogy a gyereknek bio zoldseget kell adni, na meg nekem is azt enni amig szoptatok! Umm, 3x annyiba kerul mar megneztem.
Vagy : egyszeru!! Nem eszunk, leszokunk rola. :D

Dolli:
Ne vedd magadra! Az en ferjem is hulye volt tegnap, pedig nagyon probalta turtoztetni magat, megis tobbszor nem ugy szolt ahogy kellett volna. Ez sajnos az ido miatt van (volt) igy. Ramaty volt tengap is a helyzet, nagy a legnyomas. Ilyenkor szegeny ferjeinknel elszakadhat a moralis cerna. Az en strategiam: megsimizni es megnyugtatni, igy tudja hogy bar nem viselkedett jol de azert mi tudjuk hogy o szeret es elnezzuk neki. :D

Bocsi, megint kitort belolem a pszichologus szakbarbar. :D
(inkabb pszichopata, hehehe.)

Shallala, de szepek ezek a kis lepkek a fejemben ahogy ropkodnek......brrrr :mrgreen:

Soska: Pont tegnap nezegettem az Auchan-ban. Van ott, de sajnos tele van az is pakolva cukorral mint minden mas. EGyebkent nagyon guszta. :D

Orsi:
Nincs ar! Ez gratis! Majd lefejlek en anyai tanacsokkal cserebe, ne felj! En leszek a te kis verszivo analfabetad :D

kostyika:
A Be Safe tenyleg nagyon jo kritikakat kapott! Az ar kisse huzos de hat evvan. :D

Hogy mikor kezdjuk az epitkezest? Szeptemberben kezdodnek a terv es egyeb papirok elkeszitese, onnan fel ev amig megjon az engedelyezes az epitkezesre. Ugy tervezzuk hogy az alapot addig valahogy el kene kesziteni, meg a hozza valo foldmunkakat, de ez idojarasfuggo. Remelhetoleg marciusban elkezdik epiteni a hazikot igy majd majus vegen koltozhetunk.

sünciboglya

Sziasztok!
Vagyogatok,csak kicsit elhavazva.No nem a bébi körüli teendők,mert az majdnem rutinból megy.Csak enyhén rumli lett a kecóban,míg nem voltam itthon.Hááát,kb a 4. adag rucit mosom,a Mamikám meg vasal,ide pakolok oda pakolok,szóval lassan rend is lesz :lol:
Amúgy minden ok.Szerencsésen haza érkeztünk,hála égnek a vihar előttünk járt,így mi aránylag esőmentesen jöttünk haza,és meleg sem volt(hála égnek)Jó későn értünk haza,mert még Dunaföldváron megálltunk kb 1órára.Szóval volt már bőven 20h mire haza értünk.
Ja míg el nem felejtem.Mostantól lehet jönni babanézőbe!!Bármikor,és már most a héten is.Tényleg szívesen látok bárkit..
Szóval gyertek,mert társaság igényem van.Ja tegnapmár voltunk a játszón is ám :lol:

mimi12

NOEMI!!!!!!!!!!!!!!!!

De jo hogy minden rendben zajlott le!!!!!!

Nem semmi csajszi vagy! Mar jatszoter is volt. Wow! Asszem lesz mit tanulnom toled is! :D:D:D:D

Gratula meg egyszer a csoppseghez, csodalatos !:D

Lecci lecci, fotoooooooooookat kerunk!!! Sokat!!! :D:D:D

sünciboglya

Szia MIMIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!

De örülök, hogy jelentkeztél!!!!!!!!!!!!!

Mégegyszer gratulálok a picurhoz!!!!!
Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek, gondoltam is Rátok, reméltem, hogy nem kap el az eső Benneteket.....

Fotóóóót plíííííííz........

Puszi Nektek!
sylph

Mia, írtam pü-t!
sylph

Sziasztok!

Jöttem egy kicsi pihire!

Kimostam a mélyhűtőt, kívül-belül, főztem, szilvát szedtem és elraktam a szilvát, még jó kemény lesz belőle finom ecetes szilva!

Képzeljétek! A biztosító eltüntette a rendőrségi papírt, mehetek újra a rendőrségre, mert a biztosító csak eredetit fogad el!!

Dorina nagyon jól van már!

Orsi!

Nem jön össze a holnap reggeli futás :( , de jó a ma este vagy a holnap este a következő reggel ami jó az csütörtök!!!Bocsi, de holnap reggel ki kell menni a piacra:((
Neked melyik jó?

Mimi!
üdvözlünk újra Érden még egyszer nagy gratula a bébihez!!4

Sziasztok
Vendég

Andika!

Sajnálom! :cry: Ma este vendégem van és reggel szobacangáztam is, a holnap estét még nem tudom! Meddig tudom eldönteni????? :oops:
Jönne egy lány maszírkára, de még nem döntötte el! :oops:
Csütörtök reggel tuti!!!!! :wink:
Én ettől függetlenül kocogok egyet reggel, lealább lemérem mennyi idő alatt lehet lefutni! Te mennyit szoktál futni km.ben?
Vendég

Húú,de elba....-tt a napom :cry: Majd jövök este.

Kép
tierno

Jelentem tiszta az autom!!!!!!!!!! (sk csinaltam)

Delben kezdtem azzal hogy nagy sutyiban elvezettem a benzinkutra. (elment mindenki itthonrol ezert tudtam elszokni!)
A porszivo egy nagy kalap kaki ott, igy hazajottem es az itthonival csinaltam.... 2x szakitott felbe az eso. Vegul fel 6-ra vegeztem az egesszel.
5 es fel ora alatt....... huha, csak szet ne essek ebben az orult tempoban!

De szerintem jol vagyok es de jol esett ez a kis munka!!!!!!!

Ez volt az ajandek magamnak, magamtol :D:D:D:D:D:D
Most orulok ezerrel. :D:D:D::D

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?