Szijasztok Jó reggelt!
Olyan fincsi hűűűűs a levegő!Tényleg jó kis vihar volt tegnap, még jó, hogy írta Szilvi, mert én lefeküdtem a csimókkal, Apa pinyóban és a kertbe minden szanaszét! Mikor olvastam Szilvit, gyorsan kimentünk összepakolni mindent és nemsokra rá jött is vihar!
Egész délután punnyadtunk, se (5kilóból kész), se semmi!
De olyan jólesett!
Anyüósom se jött végül át ebben az ítéletidőben!
Lini! Hányadikon laktok????
Még jó, hogy nem esett valaki fejére a cserép!
Csajok, de jóóóóóóóóóó, hogy tudtok jönni, de akkor ne csak mondjátok beszéljünk is meg valamit!
Zsand! Nehogy hozzányúlj a lábadhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jövőhéten valamelyik este nem tudsz átjönni????Ha mosolyogsz, akkor lakkozok is, de ha röhögsz, akkor megcsinálom zseléből franciára a lábinkódon a körmöt!
Sokkal jobb, mert tartósabb, nem kopik le!
Magamnak is megcsináltam és IMÁDOM!
Szegény Dorina! Ennyire fájt a torka??????
Miért nem szóltál hogy lerobbantatok???? Értetek mentünk volna!!!!
Andika! Ha gondolod Te lábadat meg majd megcsinálom masszázs után!
A jövőhetem nagyon zanza, már így is ketten jönnek hozzám,Bencéék kedden, mert Bálinthoz akartam havert hívni, mert unja magát!És a barátnőmmel már ezer éve tervezzük, de mindig valami közbejön!
Ne haragudj, hogy most nem jó, pedig már úgy taliznék Veletek én is!
Ti nem jöttök csütörtökön Battára?
Mia! Nagyon szépek voltatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem tudtál alukálni egy picit!
Én is szenvedtem a portól, hőségtől!Elmentetek a lagziba? Annyit gondoltam Rád! Nem csuklottál?
Dolli jól vagy? Megkaptad az sms-t, vagy azért írtál utána, mert azt hited nem küldöm?
Gabi merre vagy????
Brigiiiiiiiiiiiiiii, Te hogy bírsz éjszaka fent lenni??? Hánykor kel Dorina?
Na megyek, ma edzeni is szeretnék, jön a barátnőm, végre csacsoghatunk!Előtte megcsinálom a borsóleveskét és bekeverem a túrogombócnak valót!
Legyen szép vasárnapotok!