Jó reggelt!
Itt vagyok, tegnap valahogy nem tudtam géphez jutni.
Igen, itt is irtózatos nagy
vihar volt, volt, hogy egyszerre 4-5 villám csapott le. Szinte nappali világosság volt azokban a pillanatokban. Izgultam, h el ne vigye a szél a gombamedencét.
Jelentem,
nekünk jó a 16-a!!! 95%-os biztonsággal pedig ki merem jelenteni, hogy Norriéknak is jó lehet!!!
Gyereknapszemüveg kérdés: Miután Bálint még a sapkát is nehezen tűri /feltétlenül olyat kell vennem, amint kötő van, vagy varrni rá/, ezért én ezzel nem is próbálkozom. Majd ha nagyobb lesz és vagánykodni akar!
))
Kriszta!
Remek ötlet, h ott találkozzunk!!! Mit vigyünk majd? Batthyányt jól írtad!
Mogyo!
Cukik vagytok a páros képen, tényleg remek a hajad!!! És nagyon jók a konyhás képek is. Én a konyhában egyébként engedem, h néha kipakoljon.
Van egy "őszekrénye".
))
Falevél!
Ok, semmi gond. Csak nem akartam magamban tartani.
Timci!
Nagyon köszönöm, h intézed az izzadásgátlót! Ne haragudj, de nem küldték a GYED-et tegnap egész nap. Szoktam róla smst kapni, minden egyes sms hanghoz ugrottam, de semmi. Hétfőn biztosan küldik és akkor rögtön utalok! A főtéri tali rendben.
Ági is oda jön majd?
Brigi!
Ilyenkor tényleg jobban rááll az ember szeme az ilyen dolgokra. Aztán majd elmúlik!! Én is jobban láttam az ilyen híreket akkor, meg hogy ki terhes a hírességek közül, utcán meg ilyenek.
Tabda?
))))))))))))))))))))))))))))) ÉDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ági!
20. hét körül!? Istenem! Ez szörnyű! Tavaly egy volt osztálytársam járt így. Neki is meg kellett szülnie.
Erika!
Gyönyörű szép az a virág!!!!!!!!!