Sziasztok!
Mandula: akkor először is gratulálok a vizsgádhoz!!! Végre megvan! Elhiszem, hogy Ádi nehezen viselte, hiszen most vannak abban a korban, hogy le nem szakadnak rólunk. Vagy csak én vagyok a "szerencsés"?
Te is szaladhatsz akkor utána!
Aziz eleinte rengeteget esett, mostmár egész profi. Bár, akik látják, mindig féltik, és ugranak utána, mert olyan kis részegesnek látszik.
Nagbri: nagyon cuki Dani a napszemcsiben!
Ez az övé, vagy Bencéé? Nálunk még mindig hangulatfüggő, hogy elviseli vagy sem.
Igen, nemsokára megyünk, már kevesebb mint két hét!
Elég sokat leszünk úton, hogy szórakoztassam a férjem, de mindenképp talizunk majd!!! Kiváncsi vagyok Rátok! (ebben mindenki benne van!)
Mogyó: jó a hajad!
Ebben nincs olyan meleged, igaz? én is hajat változtattam, vörösre festettem, de borzasztó lett!
Most várom, hogy elteljen két hét, és festem barnára...
Falevél: nagyon édes Sárika!! És jók a képek, ez hol volt? És ha megkérdezhetem ki a kék ruhás lány a hosszú hajú kislánnyal? Őt nem ismerem!
Neked is bevált akkor a tankini? Remélem az enyém is megjön, mire hazaérünk, és, hogy méretes is lesz...
Timcike: de jó lehetett nektek picit hazaugrani, tök rendes a férjed!
Csodás ez a kis házikó, meg a kert! Wáóóó!
Atticy meg olyan nagyfiú már!!
Manó: hú, nem lehetett egyszerű ennyi gyerekkel, és szegény Bende is így megbetegedett!!!
Az tuti, hogy én szívrohamot kapnék majd' 40 fokos lázzal, idegen helyen!! Köszi szépen a férjem nevében!
Finom volt a torta, már amennyi megmaradt belőle, ugyanis elfújhatatlan gyertyát vettem poénból, csak arra nem gondoltam, hogy 32 kicsit sok, és teljesen szétolvasztotta a torta tetejét, meg alig bírtuk eloltani... piti málőr!
De jót röhögtünk. És egy búvártáskát vettem neki, nagyon örült.
Ildi: nálatok van még ez a tüsszentés, vagy csak Bence tréfált meg?
Biztos ő is élvezni fogja a Balcsit!
Noémi: szupik a strandos képek, látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat!
Mi is tervezünk majd kimenni, meg még jó pár ilyen helyre Magyarországon. Tesómék is Kehidán voltak tavaly, valami Réka apartmanban. Nagyon tetszett nekik, olyannyira, hogy azóta visszamentek már kétszer is, csak 1-1 napra! Biztos, hogy nagyon szuper lesz Nektek!!!
Erika: Ti merre mentek két hétre? Ez is nyaralás már? Nagyon jók Brigi beszólásai! Tényleg mikor először jöttél mondtad, hogy nem túl szépen beszél, nem igazán értik. Változott a helyzet?
Norri: az én férjem is útál vásárolni, nagyon meg kell szenvednem azért, hogy bárhova is eljöjjön velem...
Most mennem kell, mert Aziz megtámadta a gépet...
Még jövök később.