Új privát üzeneted érkezett!

Andi,
ejj, akkor kösd fel a gatyád, a szoknyád, mindent! :D :shock:

nadine81

Sziasztok!!!

Amica, akkor valamit elnéztem. Kitartás!!!!!! :lol:

Hát már én is elgonoztam mi lenne ha terhes lennék most. Már csak azért is, mert nem múlt el a múltkori problémám annak ellenére sem, hogy már nem szoptatok, sőt rosszabb is néha. Még a mensim se jött meg, csak egy napig volt valami mutatóba. :roll: Úgyhogy újra dokihoz kell mennem. :twisted: :twisted:
Nagyon el lennék keseredve.... De csak nem. Kicsi rá az esély.

Akkor küldök egy két képet. Csak kölcsönadtuk a gépet anyuéknak, és most kaptuk vissza és ezen voltak az újak.

Kép
Kép
Kép
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Rosszul viseljük,kösz a kérdést. Megsülünk!!!!!!!!!!!
Tegnap alig aludt valamit, ma reggel meg 10ig (!!!) húzta. Teljesen felborul a napja...
Alíz csodaszép!!!!

A fürdéstől félés szerintem ideiglenes, talán megijedt v ilyesmi. Majd elfelejti!! Vannak ilyenek, mikor egyszer csak félni kezdenek valamitől...
Vendég

Nercsi!Atya ég mennyit változott és milyen gyönyörű lett ez a baba!! :D :D :D Ő az egyik keresztlányod?Aranyos! :lol:

Vero!Szegény picurka megszenvedi ezt a hőséget és egész jövő hét végéig ilyet mond.
Vendég

Hú gyerekek meg sem álltam egész nap már a kis faszom kivan most megyek megiszom egy jó pohár hideg bort!!!!!!!!

Csumika!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt minden anyukának és gyerkőcnek!

Letelt a nyaralás de megmondom őszintén pont ennyi esett jól.Nagyon jó volt,akciódús és kellemes.Csak az a nagy meleg....Igaz a vízparton még kibírható volt de amikor nem strandoltunk hanem kirándultunk akkor kegyetlen izzadásban volt részünk.
A beszámolóitok alapján ezt nem kell taglalnom nektek mert ti is átéltétek.

Andi!
De gyönyörű haja van Jankának.Nem is láttam,hogy így megnőtt.Márton kész nagyfiú.Ágnes pedig gyönyörűűűű.Kitartást a rosszcsontokhoz a szünidőre.Naugye,hogy a dadusok mindent meglelnek ami elveszettnek hitt. :D :D

Reni!
Szép kislányod van és biztosan nagyon élvezi apucival a pancsit!
Azért anyósod átment hozzátok amíg Dieter nem volt otthon?

Erika!
Mennyire megváltozott a kis Alíz!Szép csajszi ő is!Látszik,hogy szeret enni. :D Látod,kár volt idegeskedni,jóevő lett a kicsi.

Viol!
Ezek a Dorkamosolyok.Teli ínnyel és szivből kacag.Igen helyes csajszi és egyre jobban hasonlít rád.
Használjátok is ki az időt egy kis kikapcsra ha van rá lehetőségetek.

Ági!
Sajnálom,hogy ez történt veled de szerencse a szerencsétlenségben,hogy időben megoldódott a problémád!Pihenj és tedd túl magadat minnél hamarabb a történteken.
Ha tudsz teszel majd fel itteni és Balcsis képeket magatokról?
Jó pihit a Balcsira!Hova mentek pontosan?

Vero!
Hétfőn mennénk hozzátok egy kis Balcsifiával a srácoknak.
Mikor mehetünk?

Gabóca!
Változatlenúl klassz pasi a Levi!
Valóban igen fiatal még az anyukád és csinos!

Most teszek fel pár képet a nyaralásról!
Így indult.Ő Kevin akit Badacsonyig magunkal vittünk,a szülei ott vártak ránk.
Kép
ez a kép Badacsonyban reggeli közben(előtt)készült:
Kép
a strandon Füreden:
Kép
apucival a vízben:
Kép
reggeli a teraszon:

Kép

vacsi közben:(ilyenek a kislányok az apukájukkal)

Kép

sorverseny a strandon:

Kép

táncverseny a strandon:

Kép

és az elmaradhatatlan esti program a hattyúetetés:
Kép

KépKép
eszti76

hELLOKA!bEUGROTTAM KICSIT,DE MA TISZTA HÜLYE,DILIS VAGYOK.

Eszti!Jujj,de jó,hogy megjöttetek hiányoztál és tök szupik a képen.
Hú,de jól nézel ki a reggelizős képen tök jó a hajad is csini vagy.
Édes apucival Szonja főleg a nózipuszis tetszik.
Jaj biztos nagyon jó volt és sok élménnyel tértetek haza majd ha lesz időd és energiád mesélsz picit jó sztorikat?
Ja meghogy hova érdemes elmenni,mert mi is megyün két napra két hét múlva a bátyámékhoz.

És mégegy!Hálával tartozom neked,mert felnyitottad a szemem,hogy mi is érdekel valójában az életben "munka terén" elfogok végezni egy fog.asszisztensi sulit v. itt v. otthon ha indul valamikor.
Köszönöm!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja és tyű milyen jó az a csókolózós kép!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

jA IGEN ÉS HA ESETLEG TUDSZ MAJD VALAMIT MIKOR INDUL ILYEN SZÓLNÁL?
Vendég

Halihó! :)

Mi megint csak punnyadtunk itthon a hűsön, illetve még kétszer kiszöktünk pancsizni... :) :) :)

Erika,
hűűű, nagyon szép kislány Alíz!! :) Tényleg sokat változott, milyen édes kis pofija van!! :) Aranyooos!! :)
Sajnálom a problémádat, biztosan nem könnyű. Meg ugye a bizonytalanság, hogy akkor most mi van, illetve ha nincs, csak mutatóba, akkor meg miért csak mutatóba. Nekem egy alkalommal volt egy hétig, akkor amikor elkezdtem szedni, de azóta sem. Ki tudja, hogy vannak ezek a dolgok?! :roll:

Gabi,
mit csináltál szombaton, hogy még a kis faszod is ki volt? :)

Eszti,
üdv újra itthon Magyarország csücskében, ahol szintén qrva meleg van! :( Nagggyon jók a képek, biztosan jól éreztétek magatokat, látszik! :) Nekem is az Apa-puszis kép tetszik a legjobban, meg a kis puszis Kevinnel... :) Ejha! :)
A táncos képen te vagy rajt? Vagy más valaki anyukája?
És tök csini a frizód a képen, ami odaúton készült! :)

Dorkát is megkeveri ez az időjárás... Ugye említettem, hogy napok óta mindig felkel éjjel. Szombat este grilleztünk ismerősökkel itthon és Dorka lent volt anyuéknál, ott etettem, stb. És mivel a vendégek késő estig - éjjelig - maradtak, Dorka lent maradt és ott aludt. Negyed 9-kor evett utoljára, félkor már aludt is, és egészen fél 6-ig. Szal valszeg a kellemesebb lenti hőmérséklet miatt is tudta átaludni az éjszakát. Mi meg itt fent fortyogtunk a saját levünkben... Ilyenkor az embernek semmihez nincs kedve... Gabi!!! Még AHHOZ sem!! :D

nadine81

jAJ LÁNYOK NEM BÍROM KI VAGYOK TELJESEN IDEGILEG ETTŐL A KIS SZAROSTÓL.Reggeltől-estig hisztizik.Komolyan mondom most jutottam el addig a szintig,hogy meggondolom akarok-e mégegy prücsköt.
Meddig fog ez még tartani!!!!!!!!Segitség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o

Nadine!HOgy mit csináltam szombaton!Először is itt volt az anyós már reggel jól felbaszta az idegeinket aztán főztem mosogattam ettünk mosogattam,takarítottam,szart szedtem.Kb 5-kor ültem le kicsit tévét nézni.De ez a mai napomra is hatással volt,mert mindenért kaffogok. :twisted:
Akkor biztos a melegtől ébredt fel a picurka.Nyami grillezés!!Olyan jók ezek az esték nem?
Vendég

Gabi,
ejj, jó kis program egy forró szombatra... :?
Levi is biztosan a melegtől zizi!! Csak ők még hisztivel mutatják ki. Én is hisztizek ám, ha melegem van!! :) :)
Dorka egész délelőtt nem aludt, most meg már nem is tudom mióta húzza. Ismerősök voltak itt megnézni, már fel is keltettem, gondoltam úgyis kaja kell majd neki lassan. Megnézték, elmentek, Dorka evett és már megint alszik. Az első kör olyan 3-6-ig volt, most meg fél 7-től még mindig. Nemtom mi lesz így éjszaka... :shock: Fent viribül majd... Velünk együtt...

nadine81

Ja, a grillezés jó volt, csak qrva sok szúnyog szédelgett erre. Így feljöttünk kaja után és ventillátor mellett dumcsiztunk. :)

nadine81

Sziasztok!

Csajok,köszönöm a képeinkre küldött szívemnek oly jól eső dícséreteket!
Kép

Gabóca!
Nagyon örülök,hogy múzsája lettem eme elhatározásodnak! :D :D
Itt Sopronban a TIT-ben(Szent György utca) szept.1-én indul a suli.Van mégegy azt egy fogorvos csinálja(dr Pongrácz Kristóf) és asszem az is akkor indul.
Kitartás!A hiszti néha rátör a gyerekekre és valóban nagyon nehéz olyankor higgadt maradni.Én sokszor meg sem próbáltam,hanem hisztiztem a gyerekkel együtt. :D Szegény férjem olyankor eloldalgott! :D
Izgalmas napod lehetett,nem csoda,hogy kikészültél.Biztosan jól esett a borocska. :roll:

Viol!
Nagyon jó,hogy így ki tudtok ugrani egyet pancsolni a fürdőbe.
Szegény picurik biztosan azért ébrednek meg sokszor mert szomjasak ebben a nagy hőségben.
Szonja is jobban alszik ebéd után lent a hűvös szobában az anyósnál.
Itt fent,ahogy nálatok is a tetötérben szinte elviselhetetlen a meleg.Egész nap fújatok a ventillátorral de az sem jó mert huzatot kaphatunk tőle. :(

KépKép
eszti76

Gabó!
nálunk hisztivel kezdődik már a mai nap is...
Tegnap rettenetes, ma még rosszabb :evil:
Janka gyakorlatilag mindenért hisztizik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Márton is rázendít, de eltart még nála is egy darabig...
Ágnes a legjobb, csak ő meg éjjel nem alszik, így se éjjelem, se nappalom :roll: ,
de még tart ez a meleg jó sokáig...

Eszti, üdv itthon!
Egykis pletyi: Csilláék összeházasodtak :D ,
de már csak utólag küldött képet :D .
Szonja is nagylány lett mióta nem találkoztunk :wink:

Lassan összefutok mindenkivel, tegnap Katus volt soron :wink:

Viol, voltunk ám szombat délelőtt sétálni Jankával és Ágnessel, ruhákat vittem a rendelő mellé a konténerbe, de onnan még elmentünk a temetőbe és nem is tudom milyen messze laktok, nem akartam zavarni.
amica

Nadine!Ejnye azok a fránya szúnyogok.Nincs nektek olyan ami megsüti a dögöket?Olyan lógó izé és ha berepül a kis édes jó hangosan megsül.Vagy gyergya?
Tényleg jól húzta Dorka,de már lassan úgyis eljön az idő,hogy egyre többet lesz majd fent.Biztos a meleg is közrejátszik Husinál,de a legfőbb hiszti ok én vagyok.Tapad mint egy kullancs.Ha csak lemászok az ágyról már visít.Borzasztó anyabuzi.Montam is neki tegnap ha továbbra is így fog viselkedni egyhamar nem lesz kistesója,mert kikészülök agyilag.Reggel felkelünk egy darabig jó a hangulat azután felkelünk és kezdi is.Borzasztó tud lenni,de közben meg imádni való valahogy csak túljutunk ezen a korszakon is.Remélem minél előbb.
Na éjszaka,hogy aludt Dorka?

Eszti!Hú köszi holnap megyek haza elis intézem és utána járok.
Na hát ez az én hallgatom a ygereket,mert apa szépen elvnoul mint nálatok ami a legkönnyebb.
Szívesen az össz. dícséreteket.

Amica!Jujj nem irigyellek nekem így egy gyerkőccel is sok hát még neked.Miért nem alszik éjjel?Fáj a pocija vagy a melegtől?
Vendég

Nadine!Ejnye azok a fránya szúnyogok.Nincs nektek olyan ami megsüti a dögöket?Olyan lógó izé és ha berepül a kis édes jó hangosan megsül.Vagy gyergya?
Tényleg jól húzta Dorka,de már lassan úgyis eljön az idő,hogy egyre többet lesz majd fent.Biztos a meleg is közrejátszik Husinál,de a legfőbb hiszti ok én vagyok.Tapad mint egy kullancs.Ha csak lemászok az ágyról már visít.Borzasztó anyabuzi.Montam is neki tegnap ha továbbra is így fog viselkedni egyhamar nem lesz kistesója,mert kikészülök agyilag.Reggel felkelünk egy darabig jó a hangulat azután felkelünk és kezdi is.Borzasztó tud lenni,de közben meg imádni való valahogy csak túljutunk ezen a korszakon is.Remélem minél előbb.
Na éjszaka,hogy aludt Dorka?

Eszti!Hú köszi holnap megyek haza elis intézem és utána járok.
Na hát ez az én hallgatom a ygereket,mert apa szépen elvnoul mint nálatok ami a legkönnyebb.
Szívesen az össz. dícséreteket.

Amica!Jujj nem irigyellek nekem így egy gyerkőccel is sok hát még neked.Miért nem alszik éjjel?Fáj a pocija vagy a melegtől?
Vendég

Sziasztok!

Eszti!

Üdv itthon! :) Nekem is nagyon tetszik a hajad a képen, és nagyon jó az apucis, puszis kép.
Szombaton dolgozol? Megyek :( !
Mikor lesz a kerti parti?

Gabó!

Hát nem lehet egyszerű, vannak napok, amikor Máté is nagyon nyűgős, melegtől is, meg kibújt 3 foga.
Kitartás!
Melyik nap jöttök felénk?

Amica!

Nagyon örülök, hogy össze futottunk,(bicikliztünk) :lol:
Remélem nemsokára már babakocsizni is tudunk :lol:

Viol!

Hát szar ez a meleg az biztos, nálunk 29 fok van a lakásban, nehezen bírjuk.
Nagyon aranyos Dorka!
Tök jó, hogy el tudtok menni, pancsizni, irigykedek, bár csak az én szüleim is itt laknának a környéken. :cry: :cry: :cry:

katus78

Sziasztok!Eszti!Jók a képek,helyesek vagytok rajt.
Most voltunk reggel vérvételen hát nagyon rossz volt.Virág ordított.3nő tanácskozott,hogy melyik szúrja meg ,egyik se merte erre jött egy negyedik.Jól elintézte a gyerek kezét ömlött belőle a vér a ruhája is olyan lett meg én is.Úgyhogy nagyon ideges lettem.Szerdán reggel 7-re megyünk 8-kor műtik és úgy néz ki 5-napig bent kell lenni.Remélem minden rendben lesz és hamar túl leszünk rajta.
Amica!Láthattam vasárnap délelött az interspárba a férjedet a két gyerekkel?Jankát kép alapján ismertem meg ,feltéve ha ők voltak azok.
kola2

Katus!Holnap megyünk,de az Ic-vel este,mert nem tudunk mivel kimenni az állomásra reggel.Szerdán anyuval elmegyünk megnézni amit Eszti leírt a tanfolyamot délelőtt.De lehet,hogy csak délután tudunk találkozni ha az sem baj.Majd úgyis rádcsörgök.
Vendég

Kola!Fú elhiszem,hogy felment a pumpa én asszem még jól be is olvastam volna nekik.Szegény kis Virág.
Megpróbálok időt szakítani és bemenni hozzátok ha másnem vasárnap.
Vendég

Szegény kicsi Virág! Én tiszta ideg lettem volna!

Gabó!

Oké, mindegy mikor!
Hu, de jó lenne, akkor többet járnál Sopronba! Meg persze az lenne a legjobb, hogy asszisztens néni lennél a végén :)

Tegnap készült képek:

Alíz & Máté

Kép

Kép

Kép

Kép

katus78

De jók a képek nagyon édik!Még a végén egymásba szeretnek!
Látom Máté már nagyon mászna Alízra!!Hi-Hi :lol: :lol: :lol:
Hát jó lenne ha össze jönne ez a tanfolyam.Mikor te jártál hogy volt?
Vendég

Mennyi csókós kiscsaj :!: :!: :!: nagyon helyesek!

Zsanett! Igen, a férjem volt a gyerekekkel. Ha velem látod őket szólíts ám meg! :wink:
Én sokszor vaksi vagyok...
Mártonnal is volt vérvételes kalandom, nem tudom miért nem megy ez a dolog jobban. Ha te még virággal lehettél az a jobbik eset, engem már néhányszor kiküldtek, persze gyerek odabent eladta a kórházat :evil:
Szorítunk ám majd, hogy minden a legjobban menjen és hamar hazajöhessetek! :D :wink: :!:

Gabó, talán a meleg elviselhetetlen éjjelente Ágnesnek, bár a pocakja is fáj néha, olyan mohó!
Levinek meg Dorka a párja :?: Jól emlékszem?
amica

Igen jól emlékszel!
Ezek a vérvételek!!Én speckó imádom mikor vesznek tőlem,de ha Levre kerülne a sor lehet sírva fakadnék pláne ha az ember kifog egy béna+durva nővérkét! :? :?
Mikor én is jártam vérvételekre volt egy kisfiú velem együtt jött be úgy ordított szegénykém alig bírták lefogni.Szomorú ilyeneket látni.
És miért nem lehettél bent vele?Ez érdekes!
Vendég

Na én lépek mindjárt ébred a pocok azt dzsaveszolunk be a városba este jövök!

Virágnak nagy drukk!!
Vendég

Katus!
Tik is tetőtérben vagytok kedves sorstársaim.Szörnyűűűűűű!
Szombaton megyek a"szépfiúhoz"dolgozni úgyhogy találkozunk.Fáj??? :(
Aug 14 és 21 között nekem akármikor jó a kerti parti.Találjátok ki mikor legyen.
Kép
Szerintem Máté és Alíz már most szerelmesek egymásba.Nagyon imádnivalóak és szépek a képeken.

Gabóca!
Szonjának is volt tapadós korszaka.Én is enyhén ideges voltam néha tőle.Még a WC-re sem tudtam úgy kimenni,hogy ne ordítson utánam.
Jesszus!Te mazohista vagy!Szereted a vérvételt????Én meg úgy csinálok mintha bírnám közben meg majd belehalok az akcióba.
Kép

Amica!
Éppen most MSN ezem Csillával és tudom a frigy létrejöttét.
Kép

Zsani!
Szegény kicsi Virágod!Emlékszem Szonja első vérvételére.Kivették a kezemből és elvitték én meg legszivesebben agyonvertem volna ott mindenki.Bőgtem is.

KépKép
eszti76

Helloka! :)

Andi,
ha végigjössz azon a kis úton, ami a focipálya mellett megy el, ott találod a házunkat! :) A ruhás konténertől nem lett volna messze, de a temetőtől már igen. :) Amúgy meg délelőtt is kiszöktünk pancsolni a strandra... :)
Azt én is furcsának találom, hogy nem engednek be a gyereked mellé vérvételre... Miért? Ez többször is előfordult már?

Gabi,
szúnyogmegsütő izénk nincs, csak gyertya. De én még olyat nem igazán találtam, ami tényleg hatásos lett volna. Max a lakás szúnyoghálóval! :)
És Levi Apán is sokat lóg? Vagyis nélküle hogy van meg?
Dorka meglepően jól aludt éjjel. Este negyed 9-kor felkeltettem, mert paráztam, hogy meddig fog aludni és mi van, ha éjjel meg fent viribül, mert annyira kialudta magát. Szal felkeltettem, pancsi, pici "beszélgetés", aztán mikor türelmetlen lett kapott vacsit, utána pedig el is aludt fél 10-kor. És pontosan reggel 6-ig aludt. Utána viszont már nem akart visszaaludni.

Amúgy kinél meddig alszanak/aludtak reggel a babák? És vissza is alszanak, ha korán fent vannak? Vagy a 6 óra az már nekik nem korán, csak nekem? :)

Zsani,
húúú, basszus, gondolom milyen szar lehetett... :( Én egyszer hallottam egy kisfiút nagggyon sírni vérvételen, bent volt vele anyukája és a macija is, nagyon sokat sírt, de amikor kijöttek, elcsíptem anyukája szavait, amiből kiderült, hogy nem sikerült levenni a vért... :(
Az 5 nap is elég durva, hogy annyit bent kell lenni, gondolom nem ennyire számítottál. De a lényeg, hogy tényleg minden rendben legyen és onnan már úgy gyertek haza, hogy minden OK! :)

Katus,
tök aranyosak a gyerkőcök!! :) És akkor ezt Erikának is üzenem! :) Nagyon helyesek együtt, gondolom jól elvannak. Bár ti úgyis sokat sétáltok együtt, ugye? Megszokták már egymás társaságát, jókat tudnak majd játszani! :)

Az, hogy Dorka párja Levi lesz, csak egyszer került említésre ám! :) De attól még lehet! :) Bár ők még nem is találkoztak... :) :) :) Na majd! :) :) De annyi szép kiscsaj van itt, lehet, hogy Levinek más fog tetszeni... Brühühühühűűűűű!!! :) :( :) :( :)

nadine81

na,itt vagyok(remélem)![/b]
szemizo

Basszus, de tényleg, miért nem mehetnek be a picikkel az anyukák :?: :!:

Különben meg ha valamit említek innen a babanetről, ami Gabi, veletek kapcsolatos, mindig hozzáteszem Gábornak, hogy: "Tudod, az ő kisfia lesz a Dorka férje!" :) :) :)
(Ja, nem pletyózok ám, csak ha valami olyan van, ami mesélhető, de komolyan!)

nadine81

Csilla!
Üdv itt!
Kép

KépKép
eszti76

Szia Szemizo,
igen, itt vagy! :) És ki vagy? Ex-soproni? Üdv közöttünk! :)

nadine81

Ahaaa, akkor megvagy! :)
Eszti ismer! :)

nadine81

Viol!
Szemizo a közös ismerősünk Andival akik most költöztek Pestre. :(

KépKép
eszti76

szia.sopronban laktunk,amica és eszti76 barátosnője vagyok(remélem ők is így gondolják).nekem is 3 gyermekem van,mint andinak,csak az enyéim pont pár hónappal idősebbek(Szecső,Míra,Zóra)
Szia Andi!most már itt is találkozhatunk,remélem majd lassan belejövök a használatba! :lol:
Szia eszter!Most már itt is?!Nem lesz ez sok belőlem?!
szemizo

Eszti,
értem! :) Először azt hittem véletlenül elnyomtad a mosolyt egy szomorú arcra, aztán valszag azért írtad, mert kár, hogy elköltöztek.

De ez is jó volt:
[quote]T írta:ik is tetőtérben vagytok kedves sorstársaim.

Tik! Mint a tikok! :D

nadine81

Csilla,
akkor le a kalappal előtted is a 3 gyerkőc miatt!! :) Ez igen! :) Manapság különben ez nem gyakori.
És nagyon szép nevük van! :)
Már csak egy valami: :)
Míra lánynév. Zóra azt hiszem lánynév. :) És Szecső? :)
Hűűű, ez tök égő, de nem hallottam még mindegyik nevet, de tény, hogy szépek! :)

nadine81

Ma de. voltam a Veroéknál és csináltam pár Ivánfotót amiket most megosztanék veletek.Gyönyörűűűűű a kicsike!
Nevet és nevet....
Kép

Kép

Kép

KépKép
eszti76

Csilla!
Naná,hogy barátnő!!!!

KépKép
eszti76

Igen,a lányok megvannak,a szecső pedig fiú.Ő már 6 múlt és megy iskolába.Míra 3 múlt és megy oviba,Zóra pedig aug-ban lesz 1.Én meg már öreg vagyok,de most kipihenem magam,mert a nagyok épp sopronban vannak az anyósoméknál.Az esküvőnk pedig szombaton volt,így apával most"nászutazunk"itthon.Mert ő már holnap megy is dolgozni.Felraknék fotókat is,de nem megy a kicsinyítés,majd még próbálkozok.Akkor üdv mindenkinek! :lol:
szemizo

Sziasztok!

Hany KB lehet a kepmeret amit ide fel lehet tenni? Rajöttem, hogyan kell kicsinyiteni! :)

Vero, Eszti!

Gyönyörü Ivan baba!! :)

Eszti!

Üdv ujra itt a babaneten!

Viol!

Lara is par napja megebred 6-7 ora között utanna szopizunk aztan peluscsere kicsit dumcsizik az agyaba es alszik 9-10ig! Biztos, hogy szomjasak a babucik, mert norm. esetben Lara min. 8 oraig aludt!

Nercsi!

Milyen husit teszel a fözelekbe?
Eszik Aliz is mar gyümit?
Ha igen, hogy adod nekì? Teszel valamit hozza vagy csak gyümi.

MAR CSAK 3 HET ES MEGYÜNK HAZA!!!!! :D :D :D :D :D :D
Szep napot mindenkinek!
RENI
Kép Lara
reni76

SIKERÜLT!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
reni76

Sziasztok!

Mindig olvaslak ám Benneteket!!

Reni! Ügyi vagy, akkor most már jöhetnek a Lara fotók! Az a 3 hét meg olyan gyorsan elfog szaladni, meglátod mindjárt itthon lesztek!
Talival mi van, lesz? :P

Gyönyörüséges Iván baba! Szép vagy! És olyan skacos!

Eszti, jók a Balcsis képek! Kevin nem szerelmes Szonjába? Egy ilyen szép kislányba?!

Alíz és Máté nagyon édes együtt! Hogy nézik egymást! Kié az a Fischer Price asztal? Szemezek már egy ideje vele, jó lenne majd Noelnek.

Szia Szemizo! Nekem is vagy egy Mirám, és Ö is most megy oviba! :lol:
Fotókat rakjál fel ha tudsz.
mirama

Köszönjük a dicséreteket! :)
Hát igen, ilyen a szerelem, Máté még puszit is adott Alíznak!

Üdv Szemizo!

Gratula a 3 gyerkőchöz, csatlakozom Nadinhoz, nekem is nagyon tetszenek a nevek! :)

Zóra hányadikán lesz 1 éves?

A mi kisfiúnk, Máté aug. 17-én lesz 1 éves. :)

Hogyhogy elköltöztetek? Persze, ha nem vagyok indiszkrét?
Mi eredetileg, ex Pécsiék vagyunk, és 3 éve költöztünk Sopronba, munka miatt.
Gondolom, hogy nem könnyű ott neked, vannak rokonaitok talán arra felé?
Barátok, ismerősök?

Eszti!

Kedves kis tikom! :lol: :lol: :lol:

Jövök szombaton, sőt ha jól emlékszem azt mondtátok kb ott, töltöm a napom. :(
De legalább abban a tetőtérben lesz légkondi :) :) :) Juhéjjjjjjjj

Nem fáj! :) Csak a szívem, meg a pénztárcám fog, de az nagyon!!!!!!

Viol!

Hát Máté nem mérvadó, szinte alig aludt ekkora korában, most 6-7 között ébred, fél tízkor alszik kb 2 órát, és délután 1, másfél órát.
Éjjel kb 2szer van fönt teázni, de szerencsére alszik tovább, ezt most lekopogtam..............
Jó lenne már Dorkát is látni, lehet Máté átpártól.......... :) :) :)

Reni!

Ügyi vagy!
Nagyon szép Lara! :)

katus78

Jaj, IVÁNbaby gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!

katus78

Mirama!

Nagyon szuper az az asztal, mi is sokáig szemezgettünk vele, de megérte, Máté imádja! :)

katus78

szia katus!
én csilla vagyok(egyébként)és zóra is 17.-én lesz 1 éves.lehet,hogy a kórházban találkoztunk is,bár akkor épp hatalmas volt ott a forgalom.Én egy nagyon rövid hajú anyu vagyok(olyan mint a padödö,csak fekete).Próbáltam ide fotót rakni,de nem tudom hogyan kell kicsinyíteni.Csináltam fotóalbumot(ott fenn az oldal tetején),de ott is még csak 2 kép van.Megkérem esztert,hogy rakjon fel minket is(amíg sopronban laktunk sokat randiztunk velük).És mi munka miatt jöttünk ide,a férjem itt jobban keres,nekem meg egyenlőre nincs ilyen gondom,de én is könnyebben fogok itt minkát találni,mint sopronban lett volna.Oda ugyanis miskolcról költöztünk 2003 elején.Én miskolci vagyok,apa meg soproni.És végül kikötöttünk pont a kettő között.Én nagyon sírok,nagyon szerettem ott lakni,sokkal barátságosabb mindenki,mint miskolcon.Na meg bp-ről ne is beszéljünk.És andi(amica),akit ott kellett hagynom...!Minden nap együtt róttuk a kilométereket a négy,ill öt gyerekkel(neki kettő,nekem meg a többi).Szóval itt elég kaka,de szeptembertől nem nagyon lesz időm keseregni,szecsőnek kezdődik az iskola,mírának ovi,lesz rohangálás.Hát röviden ennyi,jó itt lenni köztetek!!!!Puszi mindenkinek!jó éjt!
szemizo

Szemizo!

De jó, pont 17-én!!!!!!!!!! :) :) :)
Korházban biztos nem találkoztunk, mert én Pécsett szültem.
A képekre nagyon kiváncsi vagyok! :) (nem talállom azt a ketöt)
Hát unatkozni azt nem fogsz az biztos!
Gratulálok az esküvöhőz!!!!!!!!!! :)
Örülünk, hogy köztünk vagy!

Jó éjt!

katus78

szia katus!
pedig az albumunk már fent van,most már több képet is tettem bele.köszi a gratulát,remélem a papír nem ront majd el mindent(minket).akkor biztos nem találkoztunk a kórházban,mert nekem a lányok sopronban születtek,szecső még miskolcon.
szemizo

Jó reggelt!Nálunk nagyon meleg van nem tudok aludni.Mikor lesz egy kicsit rosszabb idő?
Szemizo!Üdv itt !Megnéztem az albumodat és ismerős vagy nekem.Még a kórházból.Nekem van egy 3-éves kislányom Virágnak hívják.Gratula az esküvőhöz és a 3 gyerekhez!Nagyon aranyosak!
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?