Helloka!
Andi,
ha végigjössz azon a kis úton, ami a focipálya mellett megy el, ott találod a házunkat!
A ruhás konténertől nem lett volna messze, de a temetőtől már igen.
Amúgy meg délelőtt is kiszöktünk pancsolni a strandra...
Azt én is furcsának találom, hogy nem engednek be a gyereked mellé vérvételre... Miért? Ez többször is előfordult már?
Gabi,
szúnyogmegsütő izénk nincs, csak gyertya. De én még olyat nem igazán találtam, ami tényleg hatásos lett volna. Max a lakás szúnyoghálóval!
És Levi Apán is sokat lóg? Vagyis nélküle hogy van meg?
Dorka meglepően jól aludt éjjel. Este negyed 9-kor felkeltettem, mert paráztam, hogy meddig fog aludni és mi van, ha éjjel meg fent viribül, mert annyira kialudta magát. Szal felkeltettem, pancsi, pici "beszélgetés", aztán mikor türelmetlen lett kapott vacsit, utána pedig el is aludt fél 10-kor. És pontosan reggel 6-ig aludt. Utána viszont már nem akart visszaaludni.
Amúgy kinél meddig alszanak/aludtak reggel a babák? És vissza is alszanak, ha korán fent vannak? Vagy a 6 óra az már nekik nem korán, csak nekem?
Zsani,
húúú, basszus, gondolom milyen szar lehetett...
Én egyszer hallottam egy kisfiút nagggyon sírni vérvételen, bent volt vele anyukája és a macija is, nagyon sokat sírt, de amikor kijöttek, elcsíptem anyukája szavait, amiből kiderült, hogy nem sikerült levenni a vért...
Az 5 nap is elég durva, hogy annyit bent kell lenni, gondolom nem ennyire számítottál. De a lényeg, hogy tényleg minden rendben legyen és onnan már úgy gyertek haza, hogy minden OK!
Katus,
tök aranyosak a gyerkőcök!!
És akkor ezt Erikának is üzenem!
Nagyon helyesek együtt, gondolom jól elvannak. Bár ti úgyis sokat sétáltok együtt, ugye? Megszokták már egymás társaságát, jókat tudnak majd játszani!
Az, hogy Dorka párja Levi lesz, csak egyszer került említésre ám!
De attól még lehet!
Bár ők még nem is találkoztak...
Na majd!
De annyi szép kiscsaj van itt, lehet, hogy Levinek más fog tetszeni... Brühühühühűűűűű!!!