Eltűnt amit írtam...Na mégegyszer
Norri! Sátorozni több alkalommal voltunk már. Minket elkerültek a "rossz élmények" Amióta a gyerekek megvannak, azóta csak a kertben sátorozunk.
Gyerekülésünk eleve úgy van "kiképezve", hogy légáteresztős, likacsos. Amióta meg van, azóta nem nagyon kocsikáztunk, így tapasztalat még nincs izzadás ügyben. Ha nektek megjön ez a "betét" akkor érdekelne a tapasztalaitok!
Manó! én aug.30. És te?
Mandula! Nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!
Vásárlás. Csajszival szerencsénk van. Legtöbbször az Auchanban vásárolunk. Hozza a kicsikocsit, pakolja bele az árút... már tudja miből, milyet szoktunk vásárolni...Mindig megnézünk, és kipróbálunk minden játékot amit lehet... és ha türelmes, akkor a végén van jutalom, néha rudi, vagy játék, thomasos újság...
Ha nincs idő nézelődni, akkor már induláskor felkészítem, elmondom mit veszünk, célírányosan megyünk... kérem, hogy segítsen megkeresni a dolgokat, hogy gyorsan végezzünk mert... ezért és ezért kell sietni bla, bla bla.... Ilyenkor én sem nézelődöm, mert akkor rám szól, hogy "Anya! Ne nézelődjél már, mert hosszú a sor és sietni kell....!Te mondtad!" Bocsánatkérően szót fogadok...
Ez nálunk, még működik.
Öcsikével nehezebb a dolog, mert ő nem akar megmaradni a kocsiban.