Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Zsani, remélem Virág hamar túl lesz rajta!!!! Mikor mentek??? Nem holnap,még ugye???

Hol van ez a hinta Katus, Kriszti???? Ugyanaz igaz???

Alíz ma fél éves!!!!!!! Hihetetlen!!!!!! :lol: :lol:

Gabó, mikor jöttök??? Én is taliznék szívesen.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Zsani!Csak azért kérdeztem,mert bemennék Virágot meglátogatni és akkor tudnánk találkozni.

Nercsi!Kedden v. szerdán ez apukától függ mennyire engedi majd el a fiát,de legkésőbb szerdán,mert a barátnőmnek kell segíteni az esküvőre.a telcsiszámokat majd elkülditek?Mert otthon nincs net és akkor telefonon tudnánk egyeztetni mikor és hol talizzunk.
Vendég

Jaja képzeljétek most írta az egyik ismerősöm emilbe,hogy megcsalta a férjevan egy 7-hós tündéri kislányuk.Ki voltam akadva,mert olyan szép pár voltak és a srác abszulult nem nézett ki annak a fajtának ja és a csajnak is van férje+gyerek.Jó mi?Indított is egy topicot sos megcsalás néven.Én néha emlékeztetem a Balázst,hogy egyszer tudjam meg a fiát többet a büdös életben nem látja.De hál isten eddig a 8-év alatt eddig nem került sor.
Vendég

Gabó, a jövő héten???

Durva a megcsalásos sztori. Általában azok a férfiak tudnak meglepetést okozni akikből ki se nézné az ember. Alamuszi nyuszi nagyot ugrik.
Mi az email címed?? Vagy iwiwen elküldöm a számom.

Erika

Kép
Kép
nercsi

szisztok!
ágnes ölben :D :D :D
gabó! köszi, nemgondoltam volna, hogy ennyi időm se lesz, te hamarabb tettél fel képet :wink:
minden hazatérőnek üdv, már mi is sétálunk, találkozni is tudunk, csak megint jön a kánikula... Kép Kép Kép
amica

Sziasztok!

Édes Ágnes baba! Jaj, nekem is kell még egy ilyen pici! :lol:
Kicsit sárga, ugye? Noel nagyon sokáig sárga volt, még kórházban is voltunk miatta. Aztán hipp.hopp eltünt.

Nercsi! Több helyen van ugyanilyen hinta. Most átadtak 5 új játszit Sopronban, ott mindegyiken ilyen van. Én már voltam a két jerevánin meg a Híd utcában, mindenhol ilyen volt.

Ági! Nem Te voltál ma a Lenkénél?? Ott ültem a melletted ülö székben csak nem mertelek megszólítani mert nem voltam biztos a dolgomban. De mikor mondtad, hogy Volt Festivál, Hobo.....akkor már gyanakodtam. :lol:

Zsani! Drukk a mütéthez! Remélem Virág jól viseli majd és megszünik a sok betegeskedése.
mirama

Szép estét!

Gabó,küldtem e-mailt.Megkaptad?Ja,elég vacak dolog ez a penész.Mondta a dr.néni,hogy ebben a korban szinte elkerülhetetlen,hiszen lehetetlen mindent lefertőtleníteni.Pl.a kiságy rácsát.
Istinek jól telik a szünet,mindíg van itt vmi haverja.Ráadásul Apa szabin,ma egész délután együtt gépeztek. :D

Zsanett,Tényleg jó messze van az orvos,de mikor Isti született ő volt a "körzeti",most meg már ragaszkodunk hozzá.Isti barátja hamar haza ment.Péntek este jött és vasárnap este haza is ment.Úgy hiányzott neki az Anyja,annyira sírt,hogy felhívtuk,hogy vigye haza.Azt mondta a kissrác,hogy nem kap levegőt,rosszul van.Nagyon megijedtünk.Ugyhogy ezentúl csak 1-1 napra jön.

Viol,igen eltűntél!Pedig eddig szinte te tartottad a frontot! :lol: :lol:

Katus,ide írok,nem nagyon van pénz a kártyámon :? Jó a csütörtök,holnap úgyis jön délután az Apu.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok! :)

Hajnus,
köszi a hiányolást, megvagyunk ám, csak most kevesebbet jövök, mert Apa itthon van 2 hétig és együtt pihizünk, "nyaralunk" kicsit. :)
Nem mintha nem engedne ide :D , én nem akarok állandóan itt ülni!! :) De majd jövök ám azért! Futtában átnéztem az irományokat, most csak annyit, hogy gyönyörűek a babák!! :) Láttam Ágnesről is van fent kép, nagyon szép!! :) Meg Noel, Levi! :) Mindenki szépséges! És a gratulák sem maradhatnak el a 6 és 11 hónaphoz! :)

Pussz Mindenkinek! :)

nadine81

Na en is itt vagyok, mar hetek ota nem volt idom olvasni sem, annyi zurzavar volt, hogy el sem hiszitek! MOst csak nagyon roviden: Amiota itthon vagyok (1 honap) huzodik a dolog, es mult heten vegre lathatova valt, hogy egy mehen kivuli terhessegem volt, amit mult kedden kivettek. Mindez tabletta szedes mellett jott ossze!!!!! Nagyon zavaros volt az egesz, hosszu lenne leirni az osszes reszletet, majd szoban elmeselem, ha talalkozunk. Mikor lesz a tali? Mi most szombattol 2 hetig a Balcsin leszunk, ugyhogy megint nem leszek netkozelben.
Kriszti!
De en voltam! :lol: Miert nem szoltal? De kar! En meg szemuveg nelkul egy hangot sem latok, ugyhogy nem ismernek meg senkit ugy.
Meg a heten igyekszem jonni, most mar jobban vagyok, mara talan meglesz a szovettan is. Pussz!!

Kép
Kép
agi

Nercsi!Igen a jövő héten.Küld el az iwiwre.
Ugye milyen durva story?Sajnálom is a csajt nagyon pláne,hogy ismerem.

Amica!Még gyönyörűbb Ágnes baba mint mikor láttam.

Hajnus!Igen köszi el is mentettelek.
Hú elhiszem,hogy megijedtetek biztos annyira felhergelte magát az anyja hiánya miatt,hogy "rosszullett".

Nadine!Ó,de jó nektek így hármasban két hétig!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Elmentek kirándulgatni valahová?
Érezzétek nagyon jól magatokat ebben a két hétben.
Vendég

Ági!Már nagyon hiányoltunk téged nem tudtuk mi lehet veled.Ez nagyon durva.Sajnálom,hogy így sikerült az első időszak az itthonlétetekből.Most nem kérdezgetek majd ha talizunk.Nagyon vigyázz magadra és jó nyaralást.
Vendég

Sziasztok!Nercsi!Jövő héten lesz a műtét ha minden jól megy és Virág nem betegszik meg.Alíznak boldog fél évet!
Gabó!Örülnék ha tudnánk találkozni,ha máshol nem a kórházba!Elküldöm az iwiwre a telefonszámom,Te is elküldhetnéd és akkor feltudlak hívni.Szegéy csaj :cry:
Amica !Nagyon édes kisbaba Ágnes!
kola2

Kép

Gyönyörű a kis Ágnes!!!!!!!!! :) :) :)

Erika!

Gratula a 6 hónaphoz, hogy szalad az idő, Máté volt kb 6 hónapos, amikor megismerkedtünk. :)
Majd jelentkezem sms-ben mikor jó nekünk, nektek inkább a 4-5 után lenne jó?
Tök jó itt dekkolunk 9-re ígérkezett az üveges, de még nem ért ide!!!!!!!!!Szakemberek!!!!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nadin!

Jó pihizést nektek!
Gábor, mint velux szakértőtől megkérdeznéd mennyire gyakori, :evil: hogy egy tetőablak egyszer csak pattan egyet és végigreped???? :?: :?: :?:
3 üveges volt itt egy vállalta, mert nem tudják????megcsinálni????
(na de lehet ez is megszököttttttttttttttt :!: :?: )

Ági!

Sajnálom, gondolom milyen szar lehetet, biztos megint nem voltak a helyzet magaslatán itt a korházban!!!! :evil:
Remélem, azért találkozunk, mi is, mert mi sajnos úgy néz, ki nem tudunk menni arra a kerti partira, bár még úgy tudom nincs fix dátum, vagy????
Jó Balcsizást! :)

Gabó!

Jó lesz persze, ha felugrotok!
A lemezt elkészítem!

Ki szeretné még????

Nagyon durva a sztori, ezeken, a dolgokon, nagyon fel tudom húzni magam, a SZEMÉT!!!!! :evil:

Hajnus!

Oké akkor holnap, írj nyugodtan e-mailt, ha nem tudsz sms-t :)
Mikor?

Kriszti!

Nagyon aranyosak a gyerekek! :)

Zsani!

Szorítok majd a Virágnak!
Nekem 17 évesen vették ki Pécsen a gyerek klinkán a szobámban csupa kis gyerek volt, én "haldokoltam" műtét után, ők, meg mint ha semmi nem történt volna, estére már rosszalkodtak. :)
Biztos Virág is hamar átvészeli. :)
Utána meg sokkal jobb lesz, nem lesz állandóan beteg.
Szerintem Máténak is hamar ki fogják venni, eddig 3szor volt mandula gyulladása!

katus78

Sziasztok!

Ági, nagyon sajnálom!! Kiváncsi vagyok, hogy volt, majd mesélj!

Van fix idöpont a talira? Egyszer felmerült az aug.13. Nekünk az jó! Ági Ti még itthon vagytok akkor? De nekem aug.13 elött is jó.
mirama

Sziasztok!

Agi!

Nagyon sajnalom, gondolom, hogy mennyire kesz vagy ettöl az egesztöl!

Tali ügyben nekem nem jo a 13. !! :(
Legyen mas idöpont!!!! Legyszi!!!!! :D

Dieter vasarnap ota nincs itthon, egy tanfolyamon van, ugyhogy azota egyedül vagyok a kisasszonnyal.
Kepzeljetek ö ma 6 honapos. De semmi gond nincs, bar azert tartottam töle, hogy mi lesz, de minden megy mint a karikacsapas! :)

Nercsi!

Aliz mennyit eszik a fözelekböl? Lara egyenlöre 85-90 g körül eszik meg! Az eleg keves ugye? De ebben a melegben nekem sincs kedvem enni, gondolom ök is igy vannak vele. Tud mar a kislanyod ülni? Lara mar naprol napra jobban csinalja!
Ma mertem 8450 g! :)

Amica !

Agnes olyan gyönyörü kisbaba! :)

Kriszta !

Hogy alltok felujitas ügyben? Kesz mar a konyha? Tettel fel kepeket ide?

Viol!

Küldhetek egy kepet?
Most vasarnap keszült a pancsoloban a papaval! Lara imad fürdeni hangosan kacaraszik a vizben!

Szep napot mindenkinek!

RENI
reni76

Köszönjük így utólag is az 5 hós gratulákat!

Máténak boldog 11 hót!

Vero! Asszem bulizásügyileg a nevet írtam el, a Violnak szántam! :)

KépKép
nicika

Nercsi! Aliznak is boldóg fél éves kort! :lol:

KépKép
nicika

Ja és Laranak is!

KépKép
nicika

Lányok!
Szinti már eszik almát, banánt és barackot! Van még valami más gyümi is amit már kaphat?

KépKép
nicika

Boldog 6 hót Lara!! Kép
mirama

Reni!

Hát a felíjítás részével kész vagyunk de még hiányoznak dolgok, azok hiányoztak 2 hete is, sajnos igán áll a munka. :(
Lehet fotózok így félkészen.

Neked mikor lenne jó a tali? Csináljunk egy felmérést kinek mikor jó. :wink:
Nekem csak aug19-töl 26-ig nem jó.
mirama

Sziasztok!!!!

Niki, szerintem körte is mehet. A védőnőm ajánlotta.
Ügyes Szintike, hogy ízlik neki a gyümi.

Reni, Alíz 2 dl főzeléket eszik. Te főzöl neki, vagy készen veszed?? Még ülni nem tud, hasonfekve a popóját kitolja, mintha mászni akarna.
Múltkor taliztam egy csajjal akivel együtt szültünk, (Niki a Timi, akinek Kevinje van) Ő már ül. Tök ügyi.
Lara hogyan csimálja? Mit csinál????

Kriszti, kíváncsi vagyok a házra, majd küldj képeket. Itt nálunk is most csináltak új játszit, de ilyen hinta nincs. :cry:

Ági, sajnálom ami történt.... Jó pihenést a Balatonon, felejtsd el ami történt!!!!!

Nekem mindegy mikor lesz a tali, mi már nem megyünk sehova.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hali! :)

Ági,
húúú, nagyon sajnálom a történteket, pihend ki magad a Balcsin! Ha gondolod, majd elmesled a talin, mi volt.

Gabi,
nem hiszem, hogy megyünk valahova kirándulni, a strand még nem jó Dorkának, máshova meg nem érdemes, pláne, ha hőség van. Sétálgatni elmegyünk, fagyizni, stb, de messzebbre nem. Majd jövőre!! :)

Katus,
Gábor igazából a fához ért, de annyit tud a Velux üvegekről, hogy dupla üvegezésűek és a köztük lévő "tér" gázzal van töltve. Ha ez a gáz kevesebb, mint kellene, akkor fordulhat elő, hogy megreped az üveg. Milyen régen vettétek? Nem garanciális még?
A lemezt én is szeretnééém! :) Ha korábban nem, akkor talin megejtjük a cserét. Oda viszek majd egy üres lemezt neked, ha addig megelőlegezed nekem... :)

Reni,
milyen tanfolyamra jár Dieter? És miért féltél a 6 hónaptól? Vagy valamit félreértettem?
Mindjárt nézem a képet! :)

nadine81

Lara Apával pancsizik!! :)

Kép

Nagyon aranyosak!! :)

nadine81

Én is, én is, én is!! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nadine81

És még 2 db, ez a szombati "bálon" készült :)

Kép

Kép

nadine81

Ja, és képzeljétek, Dorka már 3 éjjel egymás után fekelt enni. :shock: :? :D Persze örülök ám neki, hogy eszeget, csak nemtom, hogy azért kelt fel, mert éhes volt, vagy valami miatt felébredt és rájött, hogy éhes? Szal eddig több, mint 2 hónapja azért nem kelt fel, mert olyan nagyon mélyen aludt? Mert egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy felébredt volna, 9-10 között elaludt és reggel 5-6-ig húzta. Most meg már 3 éjszaka 2-3 között felébred. Tegnap éjjel, amíg a szobájából átvittem hozzánk szopizni, majdnem megette a vállamat. :) Csak melltartó és bugyi volt rajtam (ugye a meleg :)), így talált fogást a vállamon. És rettenetesen elkezdett rajt cuppogni. Olyan hangosan, hogy röhögnöm kellett. Kaja után aztán egyből el is aludt, szal ezzel nem volt gond. Nekem nehéz kicsit visszaaludnom, de bírható. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul a mai és a töbi éjszakánk. Mondjuk, azt hozzá kell tennem, hogy egyik este totál szörcsögött az orra, cseppentettem is bele, de még éjjel, amikor felébredt, akkor is szörcsögött, és reggel olyan hatalmas és (bocsi :)) és nyúlós taknyot porszívóztunk ki belőle, hogy ihajj! Lehet, hogy ez (is) zavarta. Passz. Most negyed 9-kor evett, félkor már aludt is. Még egy darabig fent vagyok, lehet, hogy lefekvés előtt kikapom az ágyból és megetetem. Meglátjuk.

nadine81

Bocsi, hogy az előbb hosszúra sikeredett, még folytatom. Ma voltunk védőnéninél, Dorka 4880. Most a heti szokásos 12 dekája helyett 16-ot hízott. Szal ez jó. :)

Amúgy jól olvastam vagy jól hallottam, hogy létezik valami "3 hós forduló"? Nem tuti, hogy 3 hós és az sem, hogy forduló :D , de valami ilyesmi rémlik. Ha igen, akkor ez egész pontosan, vagy legalább KB mit jelent?

nadine81

Na de aztán írjon ám valaki valamit, bármit ma este!! :twisted:
Itt ülök egyedül, hol vagytok?? :)

nadine81

Jó reggelt! :)

Nahát, már megint csak én vagyok... :(
Dorka baba kétszer is fent volt éjjel, először fél 1-kor, aztán 4-kor. Igaz este már fél 9-kor aludt. Reggel pedig fél 7-kor kelt. Kakilt egy sorozatot :), aztán vidámkodott, kaja nem kellet neki, nem volt sürgős. Most meg lent alszik az udvaron, amíg nincs dög meleg. Mert ma aztán lesz világ... :shock: :evil:

nadine81

Reni!Hú,de élvezi a pancsit Lara az apucival.Engem is érdekelne miért féltél a 6-hótol.Bár azt mondják a 6-hónál is van valami változás én nemtom mi nem vettünk észre semmi különöset.
Apa meddig lesz távol?Boldog 6-hót kicsi Lara!

Nadine!Olyan szép pár vagytok Gáborral,de komolyan és Dorka is annyira szép bályos baba és mekkora szája van!! :D :D Az utolsó képen mekkorát vigyorog!! :D :D
Lehet,hogy csak szomjas és azért kel meg biztos a teli nózi is zavarja.Levi kb.2-hósan kezdett el kellni éjszaka és ez eltartott 4-hóig azóta alussza át az éjszakát.Lehet elmegyez a meleg és újra átalussza majd v. lehet,hogy már nem elég neki iiccakára az esti szopi és felébreszti a poci.

Zsani!Elmentettem a számod ha haza megyek tudunk komunikálni.

Mirama!várjuk a házi képeket!!

Ja én nem is írtam,hogy Levi 3-napja fürdésnél ordít és bujik belém.Nem tom ez miért lehet,de eltelik egy kis idő akkor meg nekiáll bohóckodni,csúszkálni a kádba.Fene se érti őket mi zajlik ilyenkor bennük,de azért jó lenne tudni.Ja meg voltunk dokinál és nem a miénk volt és úgy megijedt,hogy alig tudta megvizsgálni lehet,hogy megijedt tőle v. ezt sem tom miért volt.Az ő dokiát imádja kiváncsi leszek ha majd megyünk a 15-hós oltásra félni fog-e tőle.Tegnap este akartam netezni erre apa kikapcsolta gépet én meg már lusta voltam vissza kapcsolni.Levi szörnyű rosszul aludt az éjjel v. 3*kellett hozzá kijönnöm.Ma jön a koleganőm meg a pasija lemegyünk a tóra bár reggel megbetegettem és rohadtul fáj a derekam meg a hasam most sem lesz kistesó.
Na megyek kiviszem a fiatalurat hintázni,mert már itt ordít a fülembe.
Vendég

Sziasztok!

Viol!

Köszi a kepet!

Csak röviden azt majd este jövök!

Szoval nem a 6. honaptol feltem, hanem attol, hogy egyedül maradok egy hetig Laraval! Bocsi valamit biztos rosszul irtam!

ÜDV mindenkinek ezen a forro napon! :(
RENI
reni76

Akkor így már érthető lehet mi értettük ám félre.De minden jó ha vége jó! :D :D

Hú Esztiék micsoda jóidőt fogtak mi?Biztos csoki barnán jönnek majd haza.
Vendég

Viol, már akartam is írni, hogy mekkora mázlitok van, hogy ilyen pici baba mellett elmehettek bálozni is :D :D :D
Létezik olyan igen, hogy 3hónaposan kicsit megváltoznak az igények. A több tejért többször ciciznek míg újra beáll a kereslet-kínálat mennyiség és akár a nemalvósok alvósak és fordítva is lehet...
Nekem egyik sem aludt soha, két év kellett hozzá :roll: :wink:

Ágnes is kikéreszkedett...
most itt csücsül, dokinál voltunk, janka megkapta a 3éves oltást! nagyon ügyes volt, kellett is venni neki egy rakás hajcsatot :D :D :D

köszönöm a dícséreteket, nem volt időm reagálni, kedvesek vagytok nagyon :wink:

ági, remélem nem gyötörtek meg borzasztóan a kórházban és hamar rendbe jössz!

katus, nem felejtem ám a sétát! olyan finom sárgadinnye van a házatok melletti zöldségesnél :oops: :oops: :oops: :oops: csak rettenetes ez a meleg :cry: :cry:

gabó, üdv, majd figyellek a környéken a jövő héten :wink:
amica

Amica!Szia!Remélem összefutunk majd nem messze tőletek lakik a barátnőm sok időt fogok nála tölteni segítek neki az előkészületekben úgyhogy biztos összeakadunk valamikor.
Addig is vigyázzatok egymásra.
Vendég

Sziasztok!!

Juj, lanyok itt valami iszonyu meleg volt egesz nap es meg most is az van! Olyan jo lenne mar egy kis esö!

Viol!

Dieternek mivel edzökent is dolgozik a rendörsegen, minden 5 evben kell egy löveszeti tanfolyamot vegig csinalni, es ez epp most van.
De holnap du. mar jön haza. Nagyon honvagya van! Mikor elment azt hittem meg sirni is fog, hogy Larat itt kell hagyni, de azert nem. Csak tök szomoru volt, es kis fajdalomdijjul kinyomtattam neki ezt a kepet amit ma feltettel nekem. Azert en is hianyzom am Neki! :)
Nekünk is volt 2-3 het amikor Lara egyszer jött az ejszaka, mert ehes volt aztan egyik naprol a masikra megint vegigaludta az ejszakat. Akkor ö mondjuk 4.5 honapos volt.

Nercsi!

Laranak egyenlöre csak sütötököt adok krumplival. A sütötököt veszem a Hipptöl es en fözök hozza neki krumplit. Hogy csinaljatok, hogy Aliz 2dl megeszik? Az üles persze meg nem megy am tökeletesen, de ugy kezdte el, hogy ha az ölembe tettem es a fejet a mellemre tettem akkor felhuzozkodott es probalt maga ülni. Most meg a kanapera ültetem az egyik felere odateszem a szoptatos parnat es akkor mar szepen ül. Tulajdonkeppen a parna csak olyan biztositek. Lara is dugdossa a popsijat ha hason fekszik, de meg maszni nem sikerült neki. Ö csak a tengelye körül tud forgolodni. :)
De ne eröltesd az ültetest Aliznal, majd ö is rajön ha itt az ideje.
Aliz mennyi vizet vagy teat iszik meg most ebben a forrosagban naponta?Lara neha 4 dl vizet is lenyomat egy nap!

Nicika!

Miert adsz olyan sok fajta gyümit? Nem felsz az allergiatol?
Mennyit eszik Szinti a fözelekböl es a gyümiböl?

Szep estet mindenkinek!
RENI
reni76

Alíznak és Larának boldog fél szülinapot!!!!!

Ági, szegény! Durva, hogy a tabletta mellett!! :evil:

Ágnes gyönyörű kisbaba!!!!!!!!!!!!

Esztiék nagyon jól érzik magukat, 1000 fok van ott is.

Mi itthon kókadozunk! :wink:
Vendég

Máténak boldog 11 hót!

Tényleg szinte most volt fél éves!!!!!!!!!!!!
Vendég

Reni! Ezek a gyümölcsök szinte soha nem allergizálnak! Szinti már egy hónapja kap mást is mint anyatejet, szóval egy hónap alatt ez igazán nem sok (kb. hetente kapott egy újabb dolgot)! Amúgy a gyümiből azért elég sokat szokott enni. Mennyiségileg talán 30-40 ml-t.

KépKép
nicika

Sziasztok! :)

Gabi,
köszi, szal szépek vagyunk... :)
Tök érdekes, amit Leviről és a fürdetésről írtál, nem tudom miért sírhat. A víztől nem félhet, hisz arra már rájöttetek volna, szal nemtom mi lehet. Kíváncsi vagyok hogyan alakulnak a következő napok. :)
És a 15 hós oltást a saját doki adja? Most csak szabin volt?
Képzeljétek, nálunk a gyerekdoki, aki havonta jönni szokott a védőbe, nem adja be az oltásokat. Mindig a hegykői háziorvos jön, és ő oltja be a piciket. :shock:

Amica,
húú, nagyon ügyes volt Janka, gondolom örült is a csatoknak! :) Egyből bele is kellett tenni a hajába, igaz? :)

Reni,
nálunk amikor Gábor egy (!) :) napig nem volt itthon (kora reggeltől késő estig) akkor nagyon hiányolta Dorkát. Ez akkor volt, amikor kirándulni voltak a focicsapattal. Azt mondta tök sokszor eszébe jutott... :)
Jajj, ezek az Apucik! :)

Mi tegnap két szopi között kiszöktünk ide a strandra kicsit lubickolni. Két órát engedélyeztünk magunknak, aztán jöttünk vissza, hátha Dorka hamarabb megéhezne vagy megszomjazna. Aztán amikor hazajöttünk, aludt, és még két órán keresztül... Szal még maradhattunk volna, de nem baj, így is jó volt. :)
Lehet, hogy mai s megyünk, még meggondoljuk. Lehet, hogy csak hűsölés lesz belőle itthon... :)

nadine81

Ó,de megnéztem volna Dietert ahogy elérzékenyül.Cuki lehetett! :lol: :lol: De ma már veletek alszik ha haza ér biztos kárpótol az eltelt napokért titeket. :oops: :oops:

Vero!Hú ti is biztos nehezen viselitek ezt a hőséget.Iván,hogy bírja?
Vendég

Nadine!Nem tom mitől lehet tegnap bent volt a nagymedencébe ott nem volt semmi baja.Az oltást a dokink adja tanácsadáson most szabin van.Nálunk minden kedden délelőtt ott van a tanácsadóba.
Gondolom jó is volt egy kicsit pancsizni amíg ilyen nagy a hőség menjetek csak használjátok ki.
Hát igen ezek az apukák tudnak meglepetéseket okozni.
Imádom mikor azt hajtogatják,hogy ők szinte soha nem érzékenyülnek el,nem mutatják ki ha így is van aztán puff neki elég csak egy ilyen picurka teremtmény mennyi mindet kihoz belőlük.A Balázs is tiszta lekibeteg volt mikor egy hétig nem voltunk itthon.Tegnap megemlítettem neki,hogy vasárnap hazamegyünk,mert ő úgyis dolgozik estig hát jól le is baszott,hogy nem mehetünk keddnél előbb.
Na,de inkább ilyenek legyenek minhogy sem leszarjanak bennünket.
Vendég

Sziasztok!
TAlán van pár percem, Jankát lefektettem és Ágnes még szunyál :wink:

Viol, holnap gyerekestül, mindenestül otthon leszek, lehet rádcsörrentek, de nem tudom hogy alakul a napunk és persze a tiétek :D :D :D

Vero, most már kezdek belejönni a dolgokba, már eszünk is :D :D :D , van tiszta ruha stb. :roll: , de ovi már csak a jövő héten lesz. Csak az a gáz, hogy a két nagy akkora dáridót csap itt folyton és persze félóránként vérremenően összevesznek, bőgnek :D , mi lesz itt :?: :?: :?:
Még Verusnak sem volt időm írni :(

Képzeljétek meglett az ovis szandál!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A saját dadusnéni gondoskodott róla! :D

Ebben a melegben sajna mi sem tudunk sehova menni, a picurkát nem lehet nagyon megsüttetni :wink:
amica

Amica!Na ez jó hír szandál ügyben akkor Márton örült meg persze ti is.
Vendég

Amica,
én még csak a délutánom alakulását tudom, az úgy lesz, hogy délután vendégek jönnek, mert grillezünk. Olyan sokat nem kell rá készülni, szal a délelőtt az még szabad. Meglátjuk! :)

nadine81

Na van megint egy babaszépségverseny ahova nyaralási fotót lehet beküldeni.A Soproni kismamák alatt párral van olyan,hogy szavazzatok Melcsire és ott vana link.
Vendég

Viol, akkor legközelebb :D
Mi sokszor megyünk a nyáron, jó grillezést!
Azt hiszem nekem délelőtt kicsit főzni kell majd...
amica

Sziasztok!!!!

Na, elment a nyaralóm, most már nem jön senki a nyáron hozzánk nyaralni.

Amica, gyönyörű Ágnes!!! Igazi kislányos vonásokkal. :lol: Nagyon helyes. Nem lehet egyszerű neked, 3 gyerek, meg ebbe a kánikulában....
Jövő héttől mind a kettő megy oviba?

Viol, ez a Dorka baba..... nem is tudok mit mondani... :lol: :lol: :lol:
Szeretném már élőben látni ezeket a csöppöket.
Jó hogy tudtok kicsit csavarogni, fürödni....
Mi Győrbe tudtunk kimozdulni kettesben. Elmentünk strandra, barátokhoz. Alíz nagyon jól el volt hálisten anyuékkal, meg anyóssal is. :lol: Szeretném ha őket úgy megszokná, hogy ott lehessen hagyni.

Reni, Alíz nem igen iszik, örülök ha 1 dl lemegy. Ezek az üveges kaják kb 160g, ahhoz rakok én is krumplit, vagy husit, úgy lesz 2 dl.
Foga nem jön még Larának??
Alíz mostanában annyit rág, meg nyáladzik de fogát még nem látom.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Zsani,
a műtét nem ezen a szerdán volt, ugye? Jövő hét?

Andi,
igaz Dorka már nagyobb, de sétálni mi sem nagyon megyünk mostanában, olyan nagy meleg van. Ágnes meg még picuri, gondolom, hogy vele sem mozdulsz ki, inkább hűsöltök. :)
Irigyellek is meg nem is a 3 gyerkőc miatt... :)
Akkor majd legközelebb - amikor nem 100 fok van - találkozunk! :) Mi még egy jó darabig :D :D itt lakunk Hegykőn, szal nem fog elmaradni a babakocsis, játszóteres, hűsölős dolog. :)

Erika,
köszi :) Viszont Alízról már rég láttunk képeket, nem? Vannak frissek, mosolygósak, vagy bármilyen? Ő is szép baba, tessék mutogatni, dicsekedni vele, had ajnározzuk kicsit! :)
Mi is azért kezdtük már el itthonhagyni anyuékkal, hogy hamar megszokja őket és később is el lehessen kicsit szökni... :D :wink: :D

Még a gyógyszer melletti teherbeesésre visszatérve, tényleg durva, hogy így is előfordul. Már mi is beszélgettünk róla, hogy mihez kezdenénk, ha most, vagy a nagyon közeli jövőben bogyó mellett lennék újra terhes... Pláne, hogy mi igazából egy babát terveztünk... Jó, ez még változhat, de ha lenne második, semmiképpen sem ennyire közel az elsőhöz. Szal durva, na.

nadine81

Erika!
NEM!!!!!!!!!!!!, már csak a jövő héten van ovi és onnantól szeptemberig minden gyerek itthon... :D :wink: :roll: :evil: :shock: :!:

Viol, ok, akkor a kánikula után :D
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?