Sziasztok!
újra itt vagyok!
Brigi, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz hírre kellett hazajönnöm.....
Remélem, hamar rendbejössz....A képek nagyon aranyosak! Dana a kosárban!
Ez nagyon tetszik!
Kriszta, remélem, Ti is jobban vagytok már...
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT Mahmoudnak!
Ízlett neki a torta? Mit találtál ki neki ajándéknak?
Andi, erre a nyakláncra kíváncsi vagyok, majd meséld el, hogy bevált-e?
nem is mondtam, hogy vasárnap reggel láttam Apát Petikével és Dorkával a piacon. A gyerekeket ismertem meg, ugye....
Erika, én is augusztus végi vagyok....
Tök jó, hogy sikerült feltenni Brigi vonalzóját is!
Elhiszem, hogy Apa olvadt Brigi versikéitől....
Nem semmi ez az allergia.....
Norri, nagyon jók a képek, köszi!
Na meg a kommentálok!
Mogyó, nagyon édes Ágika! Mennyit nőtt már!!!!! És mennyi haja van!
BOLDOG HÓFORDULÓT DANÁNAK ÉS BERCINEK!
Nóri, gratulálunk Sárának! Nagyon ügyi! Akkor elhiszem, hogy nem lett több időd! Főleg, hogy most már mindenhol fel akar majd állni....
Noémi, remélem, Bálinttal minden OK! Szegénykéim, nagyon megijedhettetek..... És szerintem se okold magad, nagyon könnyen és gyorsan megtörténik a baj, akkor is amikor nem gondolnánk, hogy ezek az örökmozgó gyerekek mire nem képesek....
Mi szerencsésen túlvészeltük a múlt hetet. Persze nagyon lefáradtam 2 örökmozgóval, és 1 napra kaptam még egy gyerkőcöt. Meg főzni, mosogatni,... plusz egész más napirendben élnek, és ezt volt a legnehezebb összehozni.
Amikor mi már régen túl voltunk a reggelin, és Bende délelőtt aludt volna, ők akkor keltek fel. Aztán a szokásos körök, hogy reggeli, fogmosás, beágyazás.... stb. Persze igyekeztek nem mindig szót fogadni, mert hát gyerekek....
Én annyira hulla lettem, hogy csak na!
Aztán Bende belázasodott. Szerdán. Csütörtökön már 39,8C-os lázzal rohantunk orvoshoz, hogy mi lehet? Mert semmi más tünete nem volt a lázon kívül. Heveny mandulagyulladás....
Én annyira féltem, mi lesz, Apa nem győzött vígasztalni. Nem itthon vagyunk, nem a mi dokink.... stb. Bende rengeteget aludt, nem akart enni sem....
szóval kibuktam a hét végére..
Ma elmentünk a mi dokinkhoz is, hogy mit lát, javult-e, meddig szedjük a gyógyszer...... mert ráadásul a láztól tiszta pöttyös Bende, mintha himlős lenne. De nem az! Viszont iszonyatosan beduzzadt a szeme, és most egyáltalán nem olyan, mint szokott lenni.
A felső fogacskái is nem sokára előbújnak, mert nagyon piros és duzzadt az ínye.....
Így most nem bánom, hogy itthon vagyunk, csak győzzem magam utolérni.....
Persze nem értem az olvasás végére.... de még jövök, ha egyszer utolérem magam.....
Köszi Noémi, hogy hiányoltál....
Jól esett!