Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy Dorka 4720 gramm, most már hetek óta pontosan 12 dekákat hízik. Úgy néz ki beállt ennyire, neki elég ennyi. :) És 58 cm.
Védőnő agyon dícsérte, mert hogy olyanokat csinál, amiket ennyi idős babák ritkán. Meglepődött azon is, hogy egyszerre mindkét lábát milyen magasra fel tudja emelni és hogy ott fent össze is teszi a talpait. Meg hogy milyen sok és sokszínű hangokat ad ki, hogyan vigyorog és figyel mindenre. Hjajjj, de büszke voltam!!! :D

nadine81

Nadin! Tényleg ügyes kislányod van! :lol:

Mi ma megyünk dokinőhöz a szokásos havi méreszkedésre meg vizsgálatokra! Kiváncsi vagyok mekkora!

KépKép
nicika

Viol!Virágot 3hónaposan tettük járókába.Akkor szerette de nem sokáig,mert amikor már oldalra fordult akkor már nem akart bent lenni.Úgyhogy nálunk nem jött be a járóka.Virág a szőnyegen szeretett lenni :P
kola2

Sziasztok!
Ágnest is mérték, 2730g, szombaton még csak 2610volt :D
Mennem is kell, mert ébred, de szerencsére egyre erősebben és kitartóbbann szopik, őt mentettem meg egyedül a cumisüvegtől, a korás társai pótlást is kapnak. Nagyon küzdöttem, persze minden anyuka, de nem bírtam volna belenyugodni a cumizásba.

Jól le vagyok maradva, Zsani, miért kell nektek szorítani?
amica

Szia Amica!Mandula mütétre megyünk július26-án Virágommal. Ha van időd tegyél majd fel képet a kis Ágnesről!
kola2

Na megtörtént a méreszkedés! :lol:
Szinti 6310 gramm és 64 cm.
És jön a jobb alsó foga! :)

KépKép
nicika

Sziasztok!
Sajnos hanyagolom a netet mert mire a gép elé kerülök(este10-11 körül) tiszta álmos vagyok és inkább lefexem.Megpróbálok minél többet az udvaron a hűsben lenni Szonjával mert a lakás elviselhetetlenül meleg.
Az éjszakák szörnyűek.
A borozóból felszökő cigiszagtól és a zajtól nem lehet ablakot nyitni.Hajnali 2 körül mikor elmennek a fiatalok az ablak alól már kezdenek jönni a bolthoz a szállítóautók és ez így megy minden hajnalban.Reggel meg már hiába tárogatok meleg van.
Szóval kaka a helyzet. :( :(
Remélem a meleg azért a jövő héten megmarad mert jó lenne a Balcsinál élvezni(valóban élvezni)

Reni!
Szonja is imádta a sütőtökpürét.Valószínűleg azért szeretik a kicsik mert édeskés.Én nagyon sokat küszködtem a Szonja etetésével.Szinte semmit nem evett meg a sütőtökön és a brokkolin kívül.Ami darabos volt azt rögtön kiköpte.A húst még most sem komálja.

Viol!
Szonja utálta a járókát.Párszor próbálkoztam vele de inkább a földre terítettem egy vastag plédet és arra raktam.Na,azt imádta. :D

Amica!
Mik vannak!Egyszer a Szonja kabátját vitte el valaki,jöhettünk haza kabi nélkül.Aztán az anyós(a dadus)utánajárt a dolognak és kiderült,hogy egy nagypapa vitte el mert azt hitte az az unokájáé.Pedig annak nem is volt kabátja.A lényeg,hogy megkerült.
Remélem a szandi is megfog!

KépKép
eszti76

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

Helloka! :)

Itt qrva vihar van, az előbb akkorát durrant kint valami, tuti belevágott valahova a villám...

Délután meg megrohadtunk a melegben... Szééép...

Niki,
és Szinti nyűgös a fog miatt? Már látni is, vagy csak keményebb ott a fogínye? Te vetted észre?

Zsani,
húúú, nálunk csak a két szobában van szőnyeg, a nappaliban, ahol legtöbbet vagyunk parketta van. Egyelőre élvezi a járókát - ma bele is tettem :) - ott is vigyorog meg kakil ezerrel... :D

Amica,
húúú, ez nagyon jó hír! Szépen gyarapszik Ágnes! :) Te meg milyen kitartó voltál, látod meg is van az eredménye! .)

Eszti,
elhiszem, hogy fáradt vagy, ez a meleg is kivesz sokat az emberből. :( A meleget, fülledtséget mi is nehezen bírjuk itt fent, Dorka ma is majdnem egész nap lent volt anyuéknál. Ott jó hüsike van.

Én egyszer azért jöttem haza ruha nélkül - na jó, ez túlzás - az oviból, mert nem vettem fel a szoknyámat... :D
Akkor valamiért egyedül jöttem haza, nem volt messzi a lakástól, szóval nem ezzel volt a gond. Az a ruha, ami aznap az oviban rajtam volt, azt ugye okosan levettem, ahogy kell, de a hazamenős ruhából csak a felsőt vettem fel. Hogy miért, passz. :D
Volt rajtam egy olyan vastag fehér harisnya meg valamilyen felsőrész. Így ballagtam végig a Jerevánon a IV. László kir. utcán... :D

nadine81

Jó estét!csak gyorsan beugrottam,mert Bence még itt ugrál.A gép megint nincs a nagyszobában,azért nem jelentkeztem. :cry:

Zsanett,drukkolok nagyon,hidd el nagy változás lesz utána.Legalábbis nálunk tized annyit volt Isti beteg utána.

Viol,tudod,Bence nem régóta van járókában.Mit kell megszokni?Ő elvan benne,ha jó kedve van.De most már mióta mászik jobb szeretné felfedezni a világot. :D tényleg nagyon ügyes Dorka!

Hogy én is dicsekedjek,hétfőn azt mondta a dr.néni,hogy a Bence mozgásfejlődése eléri az 1 évesekét!a járókában kapaszkodva már körbe megy és egyre többször megáll másodpercekre kapaszkodás nélkül.Egyébként 8250 gr. és 72 cm.az utolsó hónapban 600 gr-ot hízott.Nagyon örülök.gondolom a hozzátáplálás miatt.Most épp a gyümi a sláger gabonával.

Niki,ma találkoztam a Renivel! :D :D Cseréltünk tel.számot!

Amica,már alig várom,hogy láthassak újabb képeket a gyönyörű kislányodról!Annyira örülök,hogy szépen hízik és minden rendben.

Katusról tud valaki valamit?Hol van most?

Láttátok tv-ben a 460 grammal született kislányt?Milyen jó,hogy így fejlődik az orvostudomány!

Na megyek,Bence talán elaszik.

Kép

Kép
hajnus

Jó reggelt! :)

Hajnus,
húú, akkor Bence is tök ügyes!! :) És nekem azt is mondta a védőnő, hogy az a gyerek, aki mozgásban többet tud és gyorsabban fejlődik e téren, az szellemileg is gyorsabban fejlődik, mert hamarabb fedezi fel a dolgokat maga körül és tudja meg, hogy mi mire való.

Én láttam a tv-ben azt a kislányt. Tök durva. Mármint jó értelemben. :) Szerencséjük is van, hogy egészséges. És milyen aranyos volt!! :)

nadine81

Nekünk is kiszámolta a védőnő, hogy mennyit hízik Dorka havonta. A hazahozatali súlyához képest 1900 grammot gyarapodott, és az elosztva 2,5 hónappal 760 g. Csak nem értem miért a hazahozatalit nézik...

Ja, azt, hogy nehezebben szokja meg a járókát, ha később teszem bele, nemtom miért mondta vagy miért lehet. Gondolom olyasmi lehet, mint a nyelvtanulás. Azt nagyon fiatalon lehet magunkba szívni. De amúgy passz, hogy miért lehet. :)

nadine81

Jesszuska, hol van mindenki?? :shock: :shock: :shock:

nadine81

Jó estét mindenkinek!
Pár mondatra ismét itt vagyok!Aztán megyek tornázni a jó kis meleg szobába. :?
Tegnap este lefotóztam Szonját és annyira tetszik a képe,hogy meg is mutatom nektek. :D :D
Kép

Nagyon szépen gyarapodnak a babucuk!

Viol!
Azért a hazajöveteli súlyhoz mérik mert születés után visszaesik a súlyuk és a ténylegessel jönnek ki a kórházból,tehát ahoz kell mérni.Na,remélem érthető voltam mert én már nem is tudom követni a fonalat. :D :D :D
Nálunk is a maminál van a jó hűvös.

Hajnus!
Hol találkoztál Renivel?

KépKép
eszti76

Nadin! A dokinő mondta hogy koppant a spatula a foginyén! Szóval hamar kint lesz remélem az a fogacska! Nem akarom hogy sokat szenvedjen miatta szegénykém!

Egyébként sajnos hőemelkedésem van, szédülők, szóval szarul vagyok. Van egy csomó a bal cicimben, valószínűleg kicsit begyulladt. Ebben a hőségben alig van étvágya Szintinek! :cry:

KépKép
nicika

Eszti,
jajj, nagyon édes Szonjaaa!! :) De mi az oka ennek a komoly arckifejezésnek?? :) Különben már többször gondolodtam rajt, hogy Szonja melyikőtökre hasonlít, de nem tudtam és most sem tudom eldönteni... :) Mondjuk párodról sem láttam valami rengeteg képet és Szonjáról is ez az első tök közeli kép szemből... Mindkettőtök, nem? Ami mondjuk érthető :D
Amit a súlyokról írtál, értem! :) Azt ugyan tudtam, hogy visszaesik a súlyuk, csak azt nem értettem attól még miért ne lehetne onnan mérni a gyarapodást... :roll:

Niki,
hát én is attól tartok, hogy megszenvedjük... Ez, illetve a hasfájás az, amitől nagyon tartottam. Ezek azok, amiken nagyon nem tudunk segíteni... :(

nadine81

Amúgy mitől gyulladhat be a cickó? Azt, hogy Szintinek nincs nagy étvágya, úgy érted, hogy cici nem kell neki, vagy úgy általában a kaja nem kell?

nadine81

Hello!

Cicizik de igazából csak szórakozik vele! Húzkodja! Nem túl kellemes érzés. Ha meg szopizik akkor max 1-2 percig szívja! Ja és a gyümi sem nagyon kell neki.
Amúgy meg olyan mint egy sajtkukac és iszonyú nehéz elaltatni. Ha meg végre el is alszik akkor nagyon felületesen teszi, minden apró zajra felébred!

KépKép
nicika

Férjemnek csajokat keresek a szabadidő kellemes eltöltésére!!
:-))

Kép

Kép
hajnus

Ez természetesen a nagyon vicces férjem volt :lol: :lol: :lol:
Most megyek és fejbe verem egy sodrófával :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Este majd benézek...

Kép

Kép
hajnus

Niki!
Javulást neked és a cicidnek! :D :D
Szinti biztosan csak szomjas(mint mindannyian)és ezért nyammog csak.Fejed a tejcit?

Hajnus!
Én a férjemet felajánlom a "nagyon vicces"uradnak szabadidőpartnernek. :D :D :D
Egyébként jó fejnek tűnik(a férjed)van humora. :D

Viol!
Amikor a Szonja megszületett tiszta anyós volt.A Vero és az öcsém szerint viszont tiszta én voltam már akkor is és most is.A férjemre a belső tulajdonságai utalnak. :( :D
Képzeljétek tökre örülök mert a Vero tesója azt mondta,hogy a kis Ivánnak pont olyanok a szemei mint az enyémek! :shock: :D

KépKép
eszti76

Niki,
húúú, akkor az nem jó... Nálunk étvágy az van, de elalvás szintjén kb mi is ott vagyunk. Nehezen alszik el és akkor sem sokat. Csak bólogat... Viszont este már 9-től reggel 6-ig húzza... :D

Hajnus,
na, akkor a férjed megtalált téged, mint csajt az idő kellemes eltöltésére. Egy sodrófa társaságában... :D Mutasd be őket egymásnak... :D

Eszti,
húúú, anyósodra hasonlított??!! :shock: Azért jobb, hogy már te vagy, igaz? :) Nekem tök mindegy Dorka kire hasonlít majd külsőleg, de azt nagggyon szeretném, ha belsőleg az apja lenne! :)
Még egy ilyen lökött nő ne legyen a családban, mint amilyen én vagyok... :D :shock: :D
Tyűűű, Iván szemei a tiédek? Büszke is vagy, mi? :) El is hiszem.

Hogy vannak Veroék? Megy minden, mint a karikacsapás?

nadine81

Jó reggelt és kellemes hétvégét Mindenkinek! :)

nadine81

Ma bálba megyünk Gáborommal! :) Kb 9 után indulunk kollegájához Fertőszéplakra, velük megyünk. Dorkát elrendezzük, kap még cicit kb 9-kor, zatán indulás. :) Lent alszik anyuéknál. Reggel meg megint jön majd a telefon, hogy mehetek le a cicimmel... :)
Ja, és hétfőn lesz a 2. házassági évfordulónk! :) Amikor az esküvő volt, Fertőszéplakra a bálba - ilyenkor van ott búcsú - raboltak el, oda jött értem Gábor. Így minden évben megyünk majd bálozni ide. :) Na jó, ha nem akkor lett volna az esküvő, akkor is mennénk, mert Gábornak ez a kolléga nagyon jó barát is, velük szoktunk összeröffenni. :)
Tegnap délután rendeltem pelust a buszvégi boltból, este fél 7 körül már jött is a mókus vele. :) Tök jó. :)

Na, gondoltam leírom ezeket, mert punnyadunk, mindenki nyaral, pihen, hétvége van, stb. :) Egy kis olvasnivalónak írtam le őket! :) Annak, aki esetleg erre téved. :)
Bár aztán lehet, hogy ma már én se jövök. Hogy holnap jövök-e, azt meg még nemtom. :)

Sziasztok!! :)

nadine81

zatán=aztán :D

nadine81

Sziasztok!

Cici helyrejött!
Fejni csak akkor szoktam ha feszít! Ez általában a reggeli időszak! De van mikor éjjel annyit szopik Szinti hogy reggelre tök üres a cickó! :)

Tegnap este fél 9-kor fektettem le a csajszit és ma reggel fél 9-ig aludt! De azért hozzá kell tennem hogy többször felébredt cicizni az éjjel! Vagy azért is felébred mert nem kényelmes az egyik oldalán feküdni. Ilyenkor átrakom a másik oldalára és már folytatja is a szunyát! :)

Vero! Jó bulizást!

KépKép
nicika

Sziasztok!Viol jó szórakozást!
kola2

Sziasztok lányok!

Viol!
Remélem jól éreztétek magatokat a bálban és kellőképpen megünnepeltétek a házassági évfordulótokat.
Gratulálok a 2.hoz!
Kép
Veroék megvannak és megy minden úgy ahogy annak mennie kell. :D :D
Tegnap voltunk náluk és Vero örömére csak jót tudott elmondani a kis Ivánról.Okos,ügyes kisfiú.Most nem mondtam igazat mert már nem is olyan kicsi. :wink:
Nagyon nagyot nőtt az elmúlt hetekben és olyan széééééép!

Most 1 hétig nem fogok tudni jönni mert holnap utazunk.
Már nagyon várjuk a kis lazítást.
Ma még kitakarítok,vasalok aztán pakolok.
A barátnőmék kisfiát is visszük magunkal de csak Sümegig mert oda értejönnek a szülei akik Veszprémben vannak jelenleg.Aztán ők Edericsen töltenek még 1 hetet csak így nem kell Kópházáig visszajönni a gyerekért.
Kép

KépKép
eszti76

Köszönjük, jól éreztük magunkat este! :) Dorkát negyed 10-kor megetettem, elindultunk, anyu pedig már 10-kor üzent, hogy elaludt. :) 2-kor értünk haza, táncikáltunk is. :)
Holnap lesz a napja, sütök tortát! :) Gábor pedig 2 hétig itthon lesz, mert most van nekik a cégnél leállás. :)

Eszti,
nektek kellemes nyaralást, érezzétek jól magatokat!! :) Remélem, hogy nagggyon jó időtök lesz, ami ebben az esetben olyan 28-30 fokot jelent. Úgy nem lehet megfőni, viszont nagyon jó pancsi és napozó idő! :) Szonja is nagyon jól fogja magát érezni biztosan! :)

Niki,
akkor most Szinti aludt az éjjel vagy sem? :) :) Máskor mi a menet, ha ez most különlegesnek számít? Később alszik el? Mindig oldalt alszik? nem szokott átborulni? :)

nadine81

És Vero is bulizott??

nadine81

Sziasztok!Boldog 2évfordulót Viol!!!!!!!!!!lLegyetek még sokáig
nagyon boldogok !!!!!
Eszti!Jó nyaralást,érezzétek nagyon jól magatokat!
kola2

Sziasztok!
Gondoltam végre nekiállok írni, de kicsit elegem lett mostanra. Reggel fél7 óta nem álltam meg és mire majd ágyba kerülök kelhetek szoptatni.
Rengeteg dolgom van, jól vagyunk, minden rendben csak idáig nem jutottam el :D
Ágnes jól szopik, szerintem már most ismeri a testvéreit, ami megy itt mellette :!: :?: :!: :?:
Szép álmokat! :D
amica

[quote="nadine81"]
írta:
nadine81Niki,
akkor most Szinti aludt az éjjel vagy sem? :) :) Máskor mi a menet, ha ez most különlegesnek számít? Később alszik el? Mindig oldalt alszik? nem szokott átborulni? :)

Szinti minden éjjel alszik, csak nagyon sokszor (4-6) felébred. Olyankor szopizik, vagy csak át kell fordítani a másik oldalára. Mindíg oldalt alszik és a háta meg van támasztva egy kispárnával. Nem tud elborulni. Háton nem tud nyugodtan aludni, a hason fekvést pedig szintén nem az alvásra találták ki nála!
A menet szerint általában fél 7-7-kor van a pancsi, aztán kb. 8-kor elalszik! Ha valami baja van akkor van hogy csak később alszik el! Általában 7-kor ébred! A lényeg hogy 12 órát nem szokott aludni éjjel! :) Ez volt az ami különlegesnek számított!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Tegnap este jó félórás késéssel begurultunk Kanizsára Levivel már alig lehetett bírni tiszta álmi volt annyira,hogy mikor leszáltunk apját le se szarta elfordult tőle.Szupi volt otthon jövő hétfőn újra megyünk egy hétre akkor lesz az esküvő csak nekem ruhapróbám lesz kedden délelőtt így most haza ugrottunk egy hétre.Apa még nem tudja,hogy hétfőn már megyünk vissza úgy tudja csak szerdán megyünk szegény tiszta lelki beteg lesz megint most is az volt pláne,hogy otthon elindult Levi.Igaz csak 4-5 lépés megy neki egyedül,de ez is valami és lemaradt róla szegény.Hétfőn megyek ha apa beleeggyezik és akkor szívesen taliznék bárkivel.Ágnes baba nagyon gyönyörű csináltam róla képet meg Jankáról és Mártonról majd teszek fel.

Esztiéknek bár már nem látja nagyon jó pihenést kívánok!
!Édes Szonja a képen "kis morci"!!

Hajnus!Nagyon ügyi Bence a férjed meg roppant jó fej lehet!! :D :D :D :D

Reni!Nagyon jól viselte Lara az éjszakát veletek ellentétben,de gondolom azért mindezt kárpótolja az ottlétetek!!De jó nemsokára jöttök haza!!! :)

Mirama!Nagyon jók a képek mint mindíg szépek a picurkáid!Kell is a gyerekek nélkül egy kis időt eltölteni,mert néha úgy érzi az ember,hogy megbolondul tőlük amellett persze,hogy imádja őket.
Levitől én már két napja a falra mászom hisztis egyfolytába kézben akar lenni.

Viol!Szerintem is nagyon jók a képek igazi anyukás kinézeted van a jó értelemben szép vagy.Nagyon ügyi Dorka is ezek a babanetes babák mind szuperek.Most,hogy Gábor itthon lesz két hétig elmentek valahova csavizni?Milyen jó,hogy ilyen szépen elalszik lent is Dorka!! :) :) :)

[color=red]Boldog 2. Házassági Évfordulót!![/color]

Na dobok fel pár képet amíg alszik a porontyom.
Vendég

Kép Így alszik a Husi mikor nagyon bele van lendülve az alvásba!!
Kép Kép A sörimádó kisiparos!
Kép Itt bele is kóstolt a sűrüjébe!
Kép Itt épp az öcsémet kalapálta!
Kép És a drága Janka! Kép Kép A markoló király Mátron! Kép És az édes drága pici Ágnes! Kép Itt anyuval elvoltunk pizzázni! Kép A hinta őrült! Kép Ja hát itt az elmaradhatatlan két kukacos kép! Kép Na és végezetül megtanult furulyázni!
Vendég

Sziasztok!

Még élünk, múlt héten már Sopronban voltunk, de itt volt az unokahugom, egy perc időm sem volt!
Ha utolérem magam olvasok vissza.
Szép napot!

Máté ma 11 hónapos! Hihetetlen, hogy szalad az idő!

:)

katus78

Máté Boldog 11-hót és még sok ilyet anyukádnak is! :D :D
Vendég

Ja és persze utólag Szinti babábak is az 5.-hóra!
Vendég

Gabó!

Nagyon jók a képek, nagyon aranyos Levi! Tök ügyi! Mikor jöttök akkor? Talizhatunk!

Kép

Máté is szeret hintázni :)

Kép

Lagziba menet Mecseknádasi népviseletben, táncosok ebben mennek a lagziba.

Kép

katus78

Sziasztok!

Édes Levi! Kis sörivó! :D

Boldog 11 hót Máté!!!!!!! Kép Kép

Nekünk is van ilyen hintás képünk, mindjárt megkeresem!
mirama

Utólag én is Szintinek!

Boldog 5. hónapot!

Kép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép
mirama

Sziasztok!

Katus,de jó újra hallani felőletek!Hú,de csinik vagytok a képen!Máté meg egy tünemény!Boldog 11.hónapot vagy hát inkább 12-et.A hintásat itt fényképeztétek a játszótéren?(itt=ahol együtt is voltunk :)

Gabó,én is szívesen összeröffennék :lol: ha van kedved.A kis kukacos Levi jó sokat van pelus nélkül,ugye?Jó hamar szobatiszta lesz biztos. Anyukád nagyon fiatal!Mennyi idős?

Velünk nem sok minden történt.Kinlódtunk kicsit a szájpenésszel,de nagyon hamar javul.Ma voltunk ujra az orvosnál,már csak nagyon hátul talált 2 pöttyöt.Oda-vissza 2 és fél óra gyalog nem sétálva.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok Csajok!!!!

Még mi is élünk ám!!! :lol: :lol:
Az elmúlt két hetet Győrben töltöttük, azért nem jöttem. :lol:

Próbálok visszaolvasni, a képeket megnéztem, gyönyörűek a babák!!!! Meg ti is!!! :lol: :lol:

Most megint itt van egy keresztlányom, az ikrek másik fele.

Majd jövök, örülök, hogy mindenki jól van.... :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Mi is élünk még, csak nem sok szabadidővel. Csütörtökön, ha minden igaz, elviszem méretni a "kicsimet".

Nem voltunk bulizni, a Niki valamit félreolvasott... :lol:

Majd jövök még!

Amica ügyesek vagytok, kitartás, minden nappal könnyebb lesz!úgyis tudod, csak emlékeztetőül!)

:P :P
Vendég

Katus!Nagyon jók a képek szépek vagytok a középsőn.akkor ti is táncoltatok?Levágtátok Máté haját?Kis fogas,hogy vigyorog a hintába.az utolsó képen nagyon rád hasonlít.
Ha minden igaz nem hétfőn hanem kedden megyünk délelőtt délutánra átteszem a ruhapróbát az úgyis ott van tőletek 5-percre és akkor utánna felugornánk ha nektek is jó.Ha nem más napokon is jó.

Mirama!Noel iszonyúan apukája Mira pedig te.Milyen érdekes,hogy mennyire tudnak hasonlítani csak az egyik szülőre a gyerekek.Mirának nagyon szép haja van.Mikor mentek nyaralni?

Hajnus!Persze veled is szívesen taliznék össze hozhatnánk egy közös sétát v. játszóterezést.Igen sokat van pelus nélkül már mutogatja is néha hogy vegyem le róla.Anyu 46-éves.Korán elment az esze,hogy gyerekeket szüljön.
Hú a penész fránya dolog nekünk is volt kb. két hét alatt múlt el neki.
De hát sajna ezen talán minden gyerek átesik.Én azt hittem megússzuk aztán egyszer elfelejtettem kanalat vinni az oltáshoz és a dokinál kapta el.Na ez van.Istinek jól tellik a szünet?

Nercsi!Akkor neked kitellik a nyárból.Ha neked valamelyik nap jó te is eljöhetnél a sétatúrára+játszótérre.
Meg persze meg még aki akar.Csak egyeztetni kell majd.
Vendég

Sziasztok!Gabó!Nagyon édes Levi a képeken!A kedvenc pizzériámba voltatok pizzázni :P Levi szereti a pizzát?Szívessen találkoznék én is veletek de sajnos jövő héten lesz a Virág mandula műtétje.
Hajni!Jó messze jártok orvoshoz.Elment már az Isti barátja?Hol van ez a hinta,hogy mindenki ott hintáztatja a gyerekét?
Katus!Máténak boldog 11-hónapot!Jól néztek ki a képeken!
kola2

Kola!Meddig lesz bent Virág a kórházba?
Vendég

Hát remélem 3-napot vagy annyit sem.Szerdán lesz a műtét reggel és ha semmi baja akkor pénteken jöhetűnk haza.
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?