Sziasztok!
Hú, ilyenkor sem írta még. Férjem a rendőrségen, na nem magam miatt, csak a szerencsétlen haverját kísérgeti, akit az interneten becsaptak vagy 2000 euroval. Hihetetlen sztori, majd egyszer elmesélem.
Ági: nagyon cukik a képek, Boti szép kisfiú!! Valahogy a vonalzó alapján mindig azt hiszem, hogy ő is sötét hajú baba, pedig nem.

Nekem meg a legjobb barátnőm vadkerti, meg még egy jó pár kevésbé legjobb is.

A fagyit én is imádom, nekünk mindig program volt, hogy menjünk vadkerti fagyit enni!
Szülinap jól sikerült, egy szuper táskát vettem a férjemnek, nagyon örült, már régen kinézte, csak smucig volt megvenni.
Nagbri: biztos jó lesz a nyaralásotok, nem tudtam, hogy ilyenkor nem szabad fürödni, sajnálom!! A képek szupik, kiscipő aranyos!! Nekünk is hasonló a gumink, és Aziz is ha ficánkol fel tudna borulni, ezért mindig mellette kell lennünk...
Noémi: nagyon sajnálom Bálintot, meg Téged is, ismerem az érzést, tudod velünk is ez történt 1-2 hete.

Aziznak még mindig ott a heg a homlokán! Köszi, a köveim megvannak még, de nem fáj... Szedek rá gyógyszert, 1 hónapig kell, talán ez elviszi őket...
Erika: jaj, de jól hangzik ez a süti!!! Sajnos itt nincs túró, de ha otthon leszek, meg fogom próbálni elkészíteni!!
Emőke: örülök, hogy azért néha megjelensz, elhiszem, hogy el vagy havazva egyedül. én nem bírnám, este, mikor jön haza a férjem, úgy várom mindig mint a "Megváltót".
Falevél: akkor nagy sztár volt Sára a vonaton!

Gratula a felálláshoz!
Manó: még mindig bébiszitterkedsz??
Ildi: úgy hallottam, hogy ezt a babakori ekcémát kinövik a gyerekek, remélem Bencénél is így lesz!!
Timcike: nagyon nem vagyok képben oltásügyileg, csak a kötelezőket tudom, de azt hiszem ahogy otthon leszünk rohanok a dokihoz, hátha kaphatna valamit Aziz is...
Na, most megyek, jön az uram.
Jó éjt Nektek, vagyis jó reggelt, mert nem hiszem, hogy valaki még olvasna...