Új privát üzeneted érkezett!

Mia,nem Orsi volt,hanem én :lol: :lol:
Húú én is össze vissza forgok éjszaka.De érdekes,mikor a Szabi vagy a Fanni anno mellettem volt,akkor vigyázzban aludtam.Szerintem ez valami anyai ösztön.
De amúgy az is jó ha mellettetek van az ágya.AMúgy meg úgyis kialakul a dolog..

mimi12

Noemi:

A borogatas lehet nalam is be fog jatszani hamarosan! (sajnos csinnyan kell banni ezzel a dologgal az izuleteim miatt.) Csak hogy meg "konnyebb" legyen a szitu. :D

Szornyu lehet a bokadagadas!!!!!!! anyumnak szokott lenni ilyen melegben es nagyon szenved tole.Foleg varandosan, meg pocsekabb!!!! Asszem en nem szolhatok semmit sem, nekem meg elmegy ez az egesz ahogy van! (majd megtapasztalom en is idovel, hehe)

Sex es terhesseg:

hat igen, nalunk januar 23.-an volt utoljara, a fogantataskor..... Nalunk viszont parom aki elzarkozik mert nagyon felt (bar nekunk tilos is a sex) de alternativakat sem hajlando "igenybe venni" mert attol fel hogy nekem (!) valami bajom lesz... Igy hat szivom a fogam, mar nagyon elvonasi tuneteim vannak. :D
Szoval nalunk a parom az erosebb, en mar megmasztam volna! Jah es nagyon nehezen alszom nekule!!!!!! Amikor videkre kell mennie, hajnalig nincs Mianak alvas :(

Klassz lesz szules utan! Annyira fogalmam sincs mi a turot csinaljak.... :D

PIAC: anyu nyekereg a piac miatt, mert o elotte Ujpalotan lakott, ott nagyon ultraszuper piac van, ahoz szokott. Most meg semmi....
Meg a masik dolog, mi Szombaton nem vasarolunk sosem (vallasi dolog) es ezert kene hogy vasarnap lehessen menni, vagy mondjuk het kozben. Szoval nem egyszeru ez sem.

Berni:
En is csak ilyen aron tudnek:( Sajnos horror hogy mi van!!!! Mi most keszulunk baratnom eskuvojere, elvallaltam a tortadiszt, csak a ket figura a tetejere, marcipantol 5000 ft!!!!!!!........ no comment!

Ja, vedono szerintem is monnnyon le!!!!!!!! :roll: :twisted:

sünciboglya

Noemi:

Bocsi, osszevissza irok mar mindent:) Asszem agyamra ment a mai nap:D:D:D:D
Most konyorgom apat haza eppen, remelem jon elobb mint a munkaido vege. Jo lenne ha itt horkolna mellettem egy kicsit :) Ugy is nagyon faradt, neki is elege van a mai napbol...

sünciboglya

Mia!

Persze-persze! Bubukával mi is egy szobában aludtunk 1 éves koráig, azzal nincs gond! Nekem Apa elpaterolása szúrta a szemem! :D
Vendég

Bernus!
Mekkora lagzit szeretnétek??
Sajnos az árak nagyon el vannak szaladva.A 40.000 fotós nem is olyan sok amúgy :roll: Sőt a virágba gondolj csak bele.Be mész egy egyszerű csokrot köttetni a virágoshoz és 2-3-4ezer ft lesz.
A Bem térnél amúgy van egy virágos.Mi ott csináltattunk koszorút és eléggé emberi áron dolgozik a nő.Szerintem kinézetre is elfogadható,legalább is,nekem tetszett amit csinált nekünk eddig csokrokat.

mimi12

Mimi! A leptetőnk! :cry:
Vendég

ÍJa Orsi te is írtál??No azt meg én nem olvastam :lol: :lol:

Mia..Piac..Az az igazság,hogy mi a Bosira megyünk a mai napig.Én ott veszem a hentesnél a húst is.Bevallom,nem találtam még szebbet jobbat erre felé sem.Ott van egy maszak akinek vannak állatai és ők dolgozzák fel a cuccost.Elfogadnak meleg étkezési utalványt,meg van egy szárnyas üzletahol szép az árujuk.Szóval én ezeket jpbban szeretem.
De amúgy van a Fehérvári úti nagy piac is,de szerintem ott hót gusztustalan a hús..
Viszont vasárnap az sincs nyitva,de pénteken viszont igen.Ja csak ott nem lehet megállni autóval.
Úgyhogy marad a Bosnyák :lol:

mimi12

Orsi!
Majd át visszük a kövi oldalra :lol:

mimi12

Na vissza olvastam :lol: :lol:
Szóval Orsival egyet értünk a külön alvásban de nagyon!!
Tényleg ne kövessétek el ezt a hibát!!Ha sex nincs is,ilyen olyan okok miatt.Akkor is egymás közelségére szükségünk van!!
Én spec nem tudnék úgy aludni,hogyne érezzem haljam a párom szuszogását.
Bár így a vége felé összebújásról már szó sincs,hisz pocaktámasztó választófal van kettőnk közt.Vagyis,már csak úgy tudok aludni,hogymindkettő oldalamon van egy összehajtott takaró,amit magam alá gyürők,meg a lábamat pakolom rá,stb.De ez már csak max 5-6hétig lesz így :lol:

mimi12

Orsi:

Hat igazabol nem tudom mi lesz, de nalunk megengedhetetlen hogy apa ne aludja ki magat, mert ha rosszat nyomkod napkozben akkor elszallnak a szerverek :D Szoval neki kene valami nyugalomszeruseg. Bar szerintem azert 2 honapos koraban mar kepes lesz a baba 5 orat aludni egyfolytaban.... remelem:) Annyi eleg apanak egyhuzamban hogy funkcionaljon reggel:D

sünciboglya

Megjottek a teszteredmenyeim....
Kisse anemias, de az szokasos, nem romlott a dolog, az elmegy.
(A sotet gyumilevek segitettek, a trombocitaszam mar egesz emberszabasu!)

VISZONT!
Cukorterheles.....
Megjott amitol tartottam.... a Vercukor 120 teszt 9.08 mml/L lett:(
7.8-ig normalis.....

Mondjuk igy fel hasnyalmiriggyel ami nekem van, csoda hogy "csak" ennyire magas.

Szoval dieta indul:(

MAR ZABALNOM SEM LEHET, az allando fekves mellett. KLASSZ!!!!

H E L P !!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Mia

sünciboglya

Jaaaaaaaaj Mia!

Sajnálom ezt a cukros dolgot! :cry:
De abba gondolj bele, hogy már nincs sok hátra! :wink:
Az most már tuti, hogy mínusszal zárod a terhességet!
(engem meg megesz a sárga irigység! :x )

Tegnap még elaszaladtunk vásárolni,19h-kor indultunk, fél 8-ra hazaértünk Tescoból,de úgy hogy még vettem magamnak egy papucsot is!
Vendégem 8-ra jött, jó nagy rohanás volt! :D
El is kapott minket a zuhé, a száradó ruhák meg a teraszon maradtak! :?

Ma megyek gyakorlatra,nagyon-nagyon várom!
Úgy megyek mint egy málhás, vinnem kell egy csomó cuccot!
Váltóruha, papucs, törölköző, papírtörlő, asztali lámpa....
Ma veszem át a kezdő csomagot, onnantól cipelhetem azokat is! :roll:
Végülis csak a villanyoson kell cipelni, a többi úton az autókám viszi!

Olyan boldog vagyok, mert a legjobb barátnőm bevállalta, hogy neki csinálhatom a körmét, gyakorolhatok rajta! :D :D :D
Augusztusban esküvőre, keresztelőre is mennek, addigra gyönyörűűűséget kell varázsolnom a kezeire!
Ennél jobb ösztönzés nem is lehetne! :wink:

Na rongyolok tovább, 1 óra múlva itt van anyósom, még rendbepofozom magam!

Jók legyetek és írjatok, hogy legyen mit olvasnom! :D

Brigiiiiiiiiiiiiiii! NEM LUSTIZNI! :wink: Többször láttalak bejelentkezve és vártam, hogy írsz, de semmi! :cry:

Puszika
Vendég

Jó reggelt!

Mia! Jaj, szegénykém! :( De ami hátra van, már fél lábon is kibírod, diétával is! És biztasson a tudat, hogy a végére nem fogsz gurulni! :) Majd írsz egy listát, mint Lini, hogy mi az, amit a szülőszobából kijőve rögtön enni akarsz! :wink: Na jó, pár nappal később, mikor már lehet!
Korán megyünk Pestre, úgyhogy remélem, nem kapunk hőgutát!

Én is az apával alvásra szavazok! :wink: Nálunk külön szoba volt elsőre is, bár akkor a két szoba egybenyílt és pont ráláttam Gézu kiságyára. Emlékszem, néha éjjel ott sasoltam a sötétben, hogy minden rendben van-e. :)

Lini! Én is megpróbáltam a sírni hagyást, 10 percig ment, aztán rájöttem, hogy hülyeség. Szegény csöppség nem tudja még kifejezni másképp, hogy valamire szüksége van (enni, inni, pelus, melege van, vagy csak úgy foglalkozz velem Anya! ). Innentől a saját megérzéseimre hallgattam. És eddig még nem bántam meg! Olyan kis hálás minden apró szeretetért, és amikor puszit ad, és hozzád bújik, hogy szeretlek, akkor az mindenért kárpótol! :)

No lépek! Olyan feszült vagyok, hogy mi lesz délután. Éjjel alig aludtam. Agyaltam minden vackon.

Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Orsi!Majd mesélj,milyen volt a gyakorlat.

Mia!Húú te szegény ,tényleg nagyon gáz lett a cukrod.Ok tudjuk nem meglepő,de akkor is.. :(
Háát,hajrá hajrá diéta!!Van benne segítséged??
Mész dietetikushoz?

Orsi!Te hogy tudsz ennyi idő alatt,még vásárolni is??
Mi tegnap elmentünk a DM-be.Megvettük nagyjából a cuccokat ami a kórházba fog kelleni(betét és társai)..Hát nekem csak a válogatáshoz nem elég fél óra :lol:

mimi12

Hali,

Ma nagyon jól kezdődött a napom, végre megint kevesebbet mutat a mérleg :D Je-je :D Ezen a héten csak főzeléket és salátát ettem ebédre.

Dolli,
Szorítok hogy minden rendben legyen. Ha bármi segítség kell szólj, Gézura is szívesen vigyázok ha elvan velünk.

Mia,
Sajnálom ezt a cukor dolgot. Most mennyi a trombocitaszámod? Ezzel volt nekem is gondom csak azért kérdezem. Visszatérve az alvásra, Veronikánál mi is egy szobában aludtunk vele kb fél évig, aztán mi költöztünk át Robival a nagyszobába. De így is volt h ő fel sem ébredt arra hogy sír a lánya.

Orsi,
Ki túrt ki a jó kis szerda estémről? Elbírsz egymás után két vendéggel?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Csajok be kell vallanom átmentem zugolvasóba. :oops: Mostanában annyit írtok, hogy olvasom aztán meg már nincs idő válaszolni. Pedig tök jó témák merültek fel.

Andi
Grat a súlycsökkenéshez. Annyira jó érzés, amikor stagnálás után végre kevesebbet mutat a mérleg. Most az időjárás is kedvez a fogyókúrádnak, ebben a melegben a könnyű salik esnek a legjobban.

Dolli
Megy a drukk, hogy minden rendben legyen. Majd mesélj mi volt a dokinál.

Orsi
Olyan jó téged olvasni, hogy ennyire pörögsz. Mindig csinálsz valami jó dolgot. Néha úgy érzem neked nem is 24 órából áll a napod hanem 48-ból. :lol:

Mia
Cukor engem is utolért (meg minden rossz ami lehet a terhesség alatt :D ) Tényleg a legnagyobb vigasz, hogy tuti nem lesz súlytöbbleted. Én -2kg-mal jöttem ki a szülőszobából a kezdő súlyomhoz képest, az jó érzés volt. :D
Együtt alvás: fél éves koráig egy szobában aludt velünk, éjszaka min. 2x szopizott. Apukája egy hét alatt úgy megszokta az ezzel járó zajokat, hogy fel sem ébredt rá. Kijöttünk Érdre itt az első naptól kezdve külön szobában van, észre sem vette a változást. Én meg úgy tartottam tőle, hogy majd megviseli. :lol:

Mimi
Én is ragaszkodtam az apával való együttalváshoz. Bőven elég volt a 3 nap kórház nélküle. Biztos sok házasságot megvisel a gyerek születése. Mert amellett hogy rengeteg öröm, rengeteg változás is. Kevesebbet tudunk a párunkkal törödni mint előtte és vannak pasik akik ezt nehezebben tolerálják.

Gabi

Kép
gabusz

Koszonom lanyok a biztatast, most nagyon kell!

Mar kijottem magam alol ugy-ahogy, tervezem az etrendemet, kineztem a cukormerot meg a konyhai merleget.

Hat ha nekem annyit kell ennem ami a "nagykonyvben van" akkor eiiop leszek szulesre!!!!!

A mai kajam mar a cukorbeteg dieta szerint alakult, haaaaaaaaaaat...... vagy jot, vagy semmit! (Inkabb az adagokkal van a gond. Adagokkal? Inkabb adagocskakkal.....) JAJ de kevesket lehet csak enni!!!

Turoba. :D Bojlernek most jol begyujtott ez a cukorbaj!

Noemi:
Mar beszeltem a csaladorvossal, hetfon megyek hozza konzultalni, o majd elkuld a diabetologiara. (Aszongyak hogy surgossegileg) Remelem nem 2 honapot kell majd varni ra, mert felkoncolom magam!

kostyika:
Trombocitaim most eppen 127 ezer:):) Ez nalam tok jo. 2005 ota mindig visszaromlik altalaban 80 ezer korulire. Doki szerint ha a 110 ezret meg tudjuk valahogy tartani az mar nyert ugy!

sünciboglya

Szasztok!

Jajj, lányok, olyan ramatyul vagyok, fáj a derekam, a pockom, álmos vagyok semmihez sincs kedvem, melegem van... Lilit megcsípte egy csomó helyen a szúnyog, a lábikója olyan, mint a Dumbóé, ráadásul délelőtt összefejeltek Bubóval, és a bal szeme bedagadt, monoklis… áááááááá........

Dolli, szerinted volt kakaóscsiga?! Nem, sajna. Jajj, képzeld, bedobtak szórólapot a magánoviról ami itt nyílik…. felhívtam, és havi 80 az ára, napi négy étkezéssel! Durva!!!!!!

Mia, 2huzat szerintem elég, nekünk annyi volt, ha épp piszkos lett cseréltem…. akár lepedőből is lehet! Óóóóó, „baleset az lesz! Lehet még Te is ruhát fogsz cserélni egy párszor....
Ne paterold, ki apát!!!! Tudom, Neki is kell aludni, de mégiscsak jobb együtt, nem?! Mi is együtt voltunk (el sem tudtam volna képzelni nélküle) és neki is menni kellett reggel dolgozni, de amikor sírt a baba hamar magamhoz vettem, megszoptattam, és aludtunk vissza, fel sem ébredt sokszor!
Neked is tudom ajánlani a könyvet, amit Lininek ajánlottam!!!!!! Dehogy fogod agyonnyomni a babát!!!! olyan radarral tudunk velük aludni!!!!!!
Sajnálom a cukor dolgot….

Lini, ha szeretsz a babával aludni és a párodat sem zavarja, akkor aludjatok együtt!!!!!! Az a lényeg, hogy mindenkinek jó legyen! Nem olvastad, az Éjszakai gondoskodást Dr. Willam Sears-től?! Nagyon jó a könyv! Kölcsön adhatom, ha érdekel! Én is voltam ilyen cipőben, mint Te, szerettem a babával aludni, ő is velem, de féltem, hogy „elrontom”, de ezt elolvastam és rájöttem, hogy baromság, ha mindenkinek jó(a babának biztos) akkor mért ne lehetne együtt aludni?! Mi sokáig aludtunk együtt, aztán egy idő múlva, mikor úgy reztem megérett a dologra, akkor visszaszoktattam az ágyába, de ez nem pár hónaposan volt!
És nem rontottam el semmit azzal, hogy velünk aludtak! Most is együtt alszunk el, aztán áttesszük a saját ágyukba és alszanak reggelig, kivéve mikor nem, de nem hiszem hogy ettől el lettek volna kényeztetve…. Előbb utóbb felnőnek és akkor már nem akarnak velünk lenni, na, akkor fogjuk visszasírni ezt az időszakot… Egy ilyen pici babát nem szabad sírni hagyni!!!!! Neki csak Te vagy, Veled volt 9hónapig, szüksége van Rád!!!!!! Aztán ha nagyobb lesz, akkor már látod, mikor van csak hiszti, akkor már lehet „nevelni”

Na, megjött a párom, megyünk a stop-shopba, Pupinak nézünk Fifi-s könyvet, aztán meg végre eljutok egy masszőrhöz, itt Érden!!!! Állítólag nagggyon jó!!!!! :wink: :lol: :lol:
sylph

Szia Gabusz te zugolvasó :lol:
Hogy van Milán??
Azért nem csodálom ám,hogy nem bírod követni a dolgokat.Szóval ,ha őszinte akarok lenni.Most már a Szabival könnyű,ő el van csak rá kell lesni.Nekem meg amúgy is purnyadnom kéne.Szóval így egyszerű figyelni a témát.De szerintem lesz ez még így sem :lol:

Most jöttem Szilvitől.Olyan szépen meg varrta az ülés huzatot.De frankón csajok,észre sem lehet venni.Na jó,azért nekem meg sikerült egy olyan farmert előgubiznom,aminek majdnem ugyan olyan a színe :lol: :lol:
NAgyon köszönöm!!
Ja Szilvi! Beszéltem a Gyurival.A forgó a kiságyra fog kelleni tuti!

Mia!
Azért csak óvatosan azzal a diétával!!Majd a szaki meg fogja mondani,hogy hány gr-os szénhidrát diétát kell csinálnod.
De azt mondják,hogy ok kicsi adagokat kell enni,de napi 5x talán..
Nah ha nekem 5x kéne ennem,kidurrannék..SZóval aki ebben benne van,azt mondja,hogy minden csak nem éhezés a dolog,no meg,hogy nagyon gyorsan bele lehet jönni.Úgyhogy kitartás és fel a fejjel!!
Mikor kórházban voltam,volt egy csaj aki eleve cukros volt.Azt mondta,hogy a tescóban van valami olcsó szeletelt kenyér,és az jobb mint a többi.Valami sima gazdaságos kenyér.Mesélte,hogy a diabetikus kenyértől felugrott a cukra,ettől meg nem.
Ja és van egy rossz hírem is ám.A dinnyét lehet vissza kell fognod.Mert bár 90%víz,meg tök egészséges meg minden,de tele van cukorral.
No de ezt megkérdem neked olyantól aki ebben benne van.

mimi12

5,9 mm, 6 hét és 3 nap! :D :D :D :D :D :D :D

Még igyekszem jönni!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

[quote="tekiroll"]5 írta:tekiroll,9 mm, 6 hét és 3 nap! :D :D :D :D :D :D :D

Jaaaaaaaaaaaaj Dollikám! GRATULÁLOK!

Nagyon örülök!!!!! :D :D :D :D :D :D Izgultam ám Érted!!!
Vendég

Jajj, lányok! Hüvelyi uh után pár csepp rózsaszínes vérzés lehetséges? Most este volt és pisilés után észleltem csak... Megbolondulok, ha valami baja lesz a bébimnek! :cry:

Kép
Kép
tekiroll

Szilvike! Nagyon örülök, hogy itt voltatok! :D

Apa azt mondta, hogy nagyon jó fej István és csináljunk Veletek jó kis közös programokat!
Én most olyan boldog vagyok, Apitól ilyet még nem is hallottam!
De rögtön láttam rajta, hogy nagyon szimpi neki István!

:D :D :D :D :D :D :D

Bezabáltam az összes pogidat! :oops: ISTENIIIIIIIIIIIII!!!!!!

Elvitték Papámék a nagyokat, kicsit sírtam is, mikor elmentek! :oops:

Holnap írok,de most hulla vagyok!!!!!

Jaaaaaaaaaj nagyon nagyon feldobott hogy jól sült el az Apás tali! :wink:
Vendég

Dolli! Nyugi ez teljesen természetes!!! Ha nincs görcs, és nem sötét vér nem kell aggódni!!!!! :wink:
De érthető, hogy most agódsz!!!!
Vendég

Orsi! Köszi! Figyelem magam! Jó, hogy vagy! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

Gyorsan besettenkedtem, irok par sort.

Noemi:
Nem lesz baj a dietaval, gyorsan felhivtam es
kikertem a csaladorvos velemenyet telefonban, majd hetfon megyek hozza. A dieta mennyiseget megtalaltam magam is a Neten. Erdekes, a nap vegere tenyleg nem vagyok ehes, nem is ertem hogy van ez, de ez az 5x kicsi eves tenyleg jo! (Meg hat ugye szamuztaem a magas GI erteku es a magas CH tartalmu cuccokat. Az nem tetszik hogy egyszerre csak 1 barackot lehet megenni, de hat evvan. Majd szules utan halalra zabalom magam. (hat barack az akkor nem lesz, de talalok mas gyumolcsot biztosan.

Dinnye: igen, sajnalattal konstataltam hogy csak egy egeszen icipicit szabad ennem..... hat nem tudom, a pici nekem nem eleg, inkabb akkor kihagyom. Vannak meg mas gyumik is pl. a szolo ami ugyanigy van..... (Eddig minden nap 2dl sotet gyumolcsle megvolt, na azt most nem merem inni majd csak ha a dietetikus engedelyezi. Pedig a verkepzesnek jot tett.)

Kenyer: nap egy szelet reggel, egy szelet uzsira. Ez a max. Mi otthon sutjuk igy pontosan tudjuk mibol mennyi van benne. De van valami jo fajta, az is diabetikus fajta, majd talan kiprobalom az is, mert abbol 3x annyit lehet enni mint a teljes kiorlesu fajtabol....

Vettunk egy vercukormero szuperszonikus keszuleket is. Hetvegen meg a konyhai merleget kell megszerezni, utana meregethetek pontosan mindent majd. ANyu szolidaritasbol velem dietazik majd. Olyan edes. :) Ma sokat beszelgetett velem, ugye o csak reggel tudta meg mi a helyzet, nagyon egyutterzo es segitokesz volt, rogton kidolgoztuk a strategiat, mit eszunk, hogy fozunk. MOndjuk nalunk mar egyebkent is reformkonyha van, anyu ugy foz. (Csak ezek utan tilos ossze-vissza gyorsetkezdeset meg mindenfele hulyeseget enni.) Ha kizarolag otthon eszem es betartom a mennyiseget es minoseget akkor elvileg minden OK lesz. :)

Azert most mar bizakodobb vagyok :)

Dolli:
Jaj de edes:) Annyira csodalatos dolog ez!!! Szepen novekszik a Maszatkad:D

Az UH utan en MINDIG vereztem!(bar nekem progeszteronhianyom volt) De mar masok is panaszkodtak pottyozesre. Ha elmulik 2-3 nap alatt akkor semmi gond, "csak" megbolygatta a doki egy kicsit a szerkentyuvel azert pottyozol. Ha nem mulik akkor viszont irany vissza a dokihoz!

sünciboglya

Sziasztok!

Itt vagyok Orsi! :) Nem haragszom,hogy a neveden szólíthatlak. :)
Póráz nélküli kecske ismerős. :?
Bevallom őszintén,mi külön alszunk,mert így tudtuk megoldani,Dorinát pedig a lépcsőn nem mertem/merem hordozni.(onnan tanyáltam le)Majd Diósdon lesz külön gyerkszoba,hálószoba.
Igen,páromnak csak tavaly lett jogsija,mert nem igazán érdekelte a dolog,most is csak a gyerek miatt csinálta meg.Diósdra nem tudom mikor költözünk,mert nagyon lassan halad a meló.Páromnak csak néha akad segítsége,most 2 hétig ideje se volt menni.Holnap megyünk anyóshoz.Ilyen hülyeséget találtak ki,hogy aludjunk ott.Persze párom dolgozik vasárnap,majd valaki kivisz Polgárdira a vasutállomásra.Persze.Gyerekkel,cuccokkal,babakocsival majd vonatozok.Akkor miért nem visznek hazáig?Párom bezzeg lement értük Dorina szülinapján,még haza is vitte volna őket,csak az megoldódott.De mikor mondom,hogy arra gondoltam,vonattal elmegyek barátnőmhöz,kb 3 megálló,az veszélyes,én gyerekkel ne vonatozzak!Mondom,hol itt a logika?Sehol,én ne keressem mindenben a logikát..Kösz.
Amúgy megint idegbeteg vagyok sógorék miatt.Már 8.hónapja tartoznak.

Csajok!Aranyosak vagytok,hogy felajánlottátok a segítséget :oops: ,de majd megoldom.Van apukája,akinek épp mondogatom,hogy jó lenne,ha vigyázna rá néha.De necsak addig,míg mosogatok vagy főzök.

Tekiroll!Hurrá!Szerintem nem jelent bajt egy kis vérzés a vizsgálat után.Fogad hogy van?Mindjárt szülinapoztok!De cuki Gézu! :) Már én is várom,hogy mondja.Kimutatni már kimutatja,attól is olvadok.

Mimi12!Te is aranyos vagy!De Dorinát nem is kell cipelni.Én gyomorégésre Renniet vettem be.Jaa!Volt gyomorégésem és lett egy kopi babám.

Csszedina!Igy fogja a szívót.Mindig mindent egyedül akar csinálni.De ennek örültem,mert magának csak jobban csinálja,és több trutyit is ki tud szívni,mint én neki.

Sylph!De jó lett a szoknya!!És mennyit lehet így spórolni!
Hol lehet kapni gyerkülésre huzatot?

Kicsi lini!Gratula az államvizsgához!Hogy alakul a tejci?

lbernuska!Nekem a barátnőm virágkötő.Megkérdezzem tőle,mennyiért vállalja?

Sünciboglya!Sajnálom az eredményt.Kitartás a diétához!Ezt a képet neked küldöm,lásd,hogy vannak balesetek.

Kép

jó éjt Nektek!

Kép
tierno

Szép jó reggelt!

Fél 5 óta fent vagyok, nem tudok visszaaludni! :?
Bogikám sírva jött át a szobánkba, Fruzsikát kereste! :cry:
Nekem is furcsa, hogy nincsenek itthon!

Andika, elfelejtettem írni, persze-persze 8- ra jöhetsz!!!!A Te helyed megvan ne aggódj! :D

Az okoz most baromi nagy fejtörést, hogy a körmös tanfolyamról jönne egy lány fogyimasszázsra! Hetente minimum 2-3x el kéne jönnie, de ráadásul a Jászain lakik, kocsija sincs..... :(
Mondtam Neki, hogy elég boncsi lenne neki ide kijárni, de azt mondja még így is megéri neki kijönni, mert min 25-30 ezret spórolna!
Az a baj, ha este jönne, pl 7-re fél 9-9 re végeznénk, még onnan bejutni Pestre....
Illetve az jutott eszembe, hogy kijöhetne velem hétfőn szerdán suli után, csak akkor anyósomnak tovább kéne maradnia!Plusz egy nap hét vége felé pl. pénteken.....

Nem tudom, hogy el merjem-e így vállalni, pedig annyiraaaaaaaaaaa csinálnám már, persze a pénz se jönne rosszul! :oops:

Tegnap suli nagyon jó volt! Egyre jobb a hangulat, csajok nagyon kedvesek, közvetlenek velem!
Már felraktam 3 zselés tippes körmöt!

Átvettem a kezdő készletet, jaaaaaj annyira jó dolgok ezek! Nem győzöm nézegetni! :oops: IMÁDOM!!!! :D
Apának össze kell gyorsan raknia egy mükörmös asztalt, mert nekem muszáj gyakorolnom!!!

Húúúúúúúúúúúú Brigi! Naggyon tuti a kakis képe, nekünk is van egy pár ilyen fotónk! :oops: Tényleg most jut eszembe, hogy sokszor produkáltak olyat, hogy fürdetés lett belőle! :wink:

Csajok ! Marcipán tüzel! :shock: Létezik, hogy egy 7 hónapos kutya ivarérett legyen???????Bár Ő mindent előbb csinál, a fogait is előbb váltotta! Tegnap itt volt Yoda pasija, de az még szerencsére gugolva pisilő kisfiú! :lol: :lol: :lol: Rá se szagolt a témára!

Iszom egy kávét és elkezdek vasalni! Főznöm nem kell, mert maradt egy halom paprikáscsirke tegnapról! Szerintem elcsavargunk Apával táblásított fenyőért, meg lammellás szekrényke ajtóért, meg zsanér, meg csavarok, meg asztalláb, meg foganytú.......ebből lesz terülj-terülj műkörmös asztalkám! :wink:

Mimi! Hogy vagy???? Neked már nagyon a vége van és pont ebben a melegben! :cry: Lábdagadás?????
Olyan jó lehet készítgetni a baba cuccokat, DM vásárlásért nagyon irigyellek! Tudod emnnyire imádom! :wink:
Pontosan hányadikára vagy kiírva????Tényleg majd küldesz sms-t hogy tudjam értesíteni a csajokat????

Annyir jó kis terhes topicunk van! :D Újra és újra átélhetjük a babázást! Szrintem a gólyánk következő "áldozata" Gabi lesz, hogy Milánnak hozzon egy hugicát! :wink:
Vendég

Jaaaj Orsi, de jó lenne!!!! Egyre többször eszembe jut, hogy jó lenne egy hugica! :lol: De egy évet még minimum várunk vele!
Brigi addig Dorinának egy öcsike??!! :lol:

Mimi
Tényleg gyomorégés, erre akartam még régebben írni csak elmaradt. Nekem a hideg tejcsi jött be, állandóan azt ittam volna csak a cukor miatt okosan kellett.

Mia
Diabetológián van külön rendelési időpont a kismamiknak, nem kellett időpontot kérni. Kiderült, hogy magas az értékem, kaptam beutalót és a következő időpontra már mentem is. Nem hiszem, hogy várnod kell 2 hetet, mert most minél előbb látnia kell orvosnak.
Dinnye: én is dinnye szezonban diétáztam. :( néha nem bírtam ellenállni és kicsit többet ettem belőle a kelleténél, de nekem nem emelte a cukromat. :) Ha evés után egy órával 7 alatt van az jó. Érdemes néha ellenőrizgetni, mert nem minden kaja egyformán emeli mindenkinek.

Dolli
Néhány csepp uh után szerintem normális. Remélem az éjszaka teljesen elmúlt.

Szilvi
Szegény Lillantó (úgy tetszett amikor írtad :D ) Remélem gyorsan elmúlnak azok a fránya csípések!

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!

Orsi!
Már majdnem minden meg van a babának.Még egy kettő apróság fog kelleni,pl pelenka meg ápoló szerek,de ennyi.Ja meg a babakocsikat kell kiganézni,leporolni kereket felfújni,olajozni..stb..
Orsi igen igen,teljesen normális,hogy 7hósan tüzel a kutya.Szóvasl lett egy nagylányod :lol: :lol: Jó kettő hétig fog tartani a dolog.Úgyhogy tessék vigyázni!!!A mi kutyánk lelép a szomszéd kanjához.Még az a mázli,hogy nem éri le(nem fel) a kan :lol:
És nyugi!!Ahogy magamat ismerem,én már a kórházba menet fogok sms-t küldeni vagy telózni,hogy úton vagyunk :lol:

Gyomorégésre a tej bevált.Bár nem szeretem,de most iszogatok kicsit.De nyugi,nem fogok sokat inni belőle,csak este iszom egy bögrényit.

Na csajok,lehet nem tudok majd 1hétig jelentkezni.Holnap utazunk Orfűre 1hétre,de majd azért adok életjelet magunkról.
Úgyhogy legyetek jók ha tudtok :lol:

mimi12

sziasztok:)

tierno:
BRUTALIS a foto!!!! :D Ennyit hogy kepes egy baba osszehozni? :D:D:D:D Szep kis kilatasok ele nezek... :D

Orsi:
Hogy neked mennyire ugyes parod van, csak tatom a szamat mennyi mindent meg tud csinalni! Oriasi!!! Mi azota is a hintas csuszdan vagyunk meghalva, annyira klassz!

gabusz:
Igen, a dinnyeszezon.... Raadasul paromnak mar csak akkor esett le hogy nem ehetek ilyesmiket (csak icipicit) amikor megvette a 6 kilos pirosdinnyet, a jokora sargadinnyet, hozza meg a biztonsag kedveert 3kg sarga es 3kg oszibarackot...... Most vakarjuk a fejunket mi legyen a gyumolcskiallitasunkkal.... (nekem napi max ket barack a menu gyumolcsbol.)

Tenyleg, amig eljutok a dokihoz, hogy merjem a cukrot? Hanyszor egy napon es mikor ajanlatos?

sünciboglya

:mrgreen:

sünciboglya

A kanikula az en kis csaladomra is szamottevoen kihat. felhigult agyallomanyunk szulemenyeinek egyiket megosztom veletek:

Ma nyavajogtam apanak hgoy nekem Thai masszazs kell(ene).
Azonnal ravagta, lesz itt nekem "taj" masszazs, levisz a hortobagyra, bead valamelyik nagy bajszu "birkahuszar"-hoz es az majd ostorral ad nekem egy olyan kezelest hogy arrol kodulok:)
Sirva rohogtunk egesz delutan.....

sünciboglya

Mia!

Ha Péter ennyire vicces, akkor Neki meg a roma masszázs lesz, ma egy Oláh Bözske helyettesít! :wink: :lol: :lol: :lol:

Apika összedobta a kis asztalkámat!
Megjártuk ma Bohács üzletet, OBI-t, IKEA-t.
Az asztalka végül fenyőből lett, de ezt még festeni kell fehérre vékony lazúrral, mire visszaértünk Érdre bezárt a Pictocolor! :?
Illtve a jobb oldala ívesre lesz vágva, ha a másik szaki, az Apám elhozza a profi dekopír fűrészét!

Mutizom milyen lett!

Kép
Kép
Kép Kép

Szegény Bubuka szobája lassan úgy néz ki mint egy kozmetika! :lol:

Mimi Drága! Köszi a kutyás infót!Tudtam, hogy Rád számíthatok! :wink:
Érezzeétek nagyon jól Magatokat Orfűn! Azért a csúszdázással már csak óvatosan!
:wink: :lol:
Pihenjél mert Rátok fér, töltődj fel egy picit, mert vár Rátok pár nehéz hónap! Báááár Téged ismerve kirázod a kisujjadból! :wink:
Sokszor puszillak és nagyon várunk vissza!

Mia! Várlak Benneteket, takarítani nem volt időm ne hariiiiiiiiiiii! :oops:
Vendég

Szasztok!

Lányok, ma a Jánosban kezdtünk, reggelre Lili szeme úgy bedagadt, csak résnyire tudta kinyitni, felhívtam az ügyeletet, ők mondták, hogy menjünk be a szemészetre. Persze nem az volt az ügyeletes kórház, de rendes volt a dokinéni megnézte és szerencsére nincs semmi gond, a csontot kapta el a Bálint, de a duzzanat lehúzódott a szemére, hidegborogatás és elmúlik. Na itt a medencében le is apadt neki :)

Mimi, szivesen!!!! Jó pihenést!!!!! Várunk visza!!!!!!

Orsi, KÖSZÖNÖM! Annyira jól esett a masszírka!!!!! Mi is nagyon jól éreztük magunkat!!!! Páromnak is szimpi volt Andris! Örülök, hogy Ő is így gondolja! Szegény Bogika :( A párod megint nagyon ügyi volt!!!

Dolli, micsoda méretek!!!! Gratula! A barnázás lehet az uh-tól.... remélem azóta elmúlt!!!!!

Brigi, milyen huzatra gondolsz? Teljesen újat(gondolom) nem lehet kapni, de huzatot viszont lehet varrni rá!
Ilyen kakabaleset nálunk is hányszor volt.... :lol:

Mia, nem semmi a párod!!! :lol: :lol: :lol: Tényleg, Te hogyhogy itt vagy szombaton?

Andi, ferrarit megvettétek? :lol: :lol:

Itt ülök az asztalnál és olyan illatok jönnek, a fiúk épp sütik a húst előttem, csorog a nyálam, korog a gyomrom.... megyek megkóstolom a husit. Pusza
sylph

Sziasztok!

Köszi a bíztatást lányok, legyen igazatok! Sajna ma mielőtt indultunk volna Kecsóra, barnázgattam minimálisan, hívtam dokimat, írattam Utrogestant, pihi van, holnap bemegyek hozzá a kórházba, megnézetem magam, mert nem akarok stresszelni.

Szilvi! Szegény Lili! Még jó, hogy vannak rendes dokik is! :)
Hú, de durva a magánovis ár! :?

Orsi! Nagyon szupi kis szalonod lesz! :) Látom, párod már kipróbálta! :wink:
Annyira jó, hogy így bejött a tanfolyam! :)
Szegény Bogika! Furi lehet neki is nagyon!

Brigi! Hú, én ilyen mértékű balesetre nem emlékszem! Nem semmi! :lol:

Mimi! Nagyon jó kikapcsolódást, pihenést Nektek Orfűn! :)

Andi! Hajrá mérleg! :) Ügyi vagy nagyon, csak így tovább!
Köszi, szólok, ha valamire szükség lenne, aranyos vagy! :)
Kivi vagyok, mit mond doki holnap... ha ágynugit, no azt passz, hogy hogy oldom meg! ??? Próbálok nem agyalni rajta holnapig!

Puszi mindenkinek, köszi, hogy bíztattatok! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Most esett le a tantusz hogy itt vagyunk nem messze Kecskeméttől (Tőserdőn) Köszi a biztatást, muszáj kitartanom az nem lehet hogy csak én vagyok ilyen béna hogy nem tudok lefogyni. Bár időnként tényleg elég nehéz, az előbb is megettem pár vaniliás karikát :oops:

Szóval itt vagyunk Tőserdőn egy olyan általános iskolás emlékeimet idéző faházas táborban. Szerencsére az idő jó, Veronika már tegnap este összebarátkozott két kislánnyal és velük lóg egész nap, tegnap is este 10-kor tudtam ágyba dugni. Ma voltunk strandon, holnap meg kimegyünk a Tiszához.

Szilvi,
Még nem vettük meg mert Robinak nem volt ideje elmenni de eldöntöttük hogy jövő héten megvesszük. Veronikának is piros az ülése, legalább passzol a két ülés színe :D Lili szeme
:(

Orsi,
Köszi :D Akkor jövő hét szerdán megyek is este. Vagy lehet hogy megyek reggel és ott is maradok estig :D

Mia,
Én is 5x eszem keveset, de szerencsére pl sárgabarackból ehetek egyszerre 5 szemet is :D Egyébként már én is elég jól belejöttem, ha valamiért kimarad a tízórai vagy az uzsi, nagyon éhes tudok lenni.

Megyek begyűjtöm a lányomat hogy menjen fürdeni.

Kép[
Kép[
kostyika

Mia: nekem egy régi suzukim van, abba még légzsák sincs.
Na ma külön aludt Lili, én meg szinte semmit nem aludtam. Most amikor felébredt nem tudtam megsimizni, hanem fel kellett kelnem,lehajolni……mondtam is apának, h addig nem fog ott aludni, amíg az ágyát oda nem rakja a miénkhez egy szintre vele!

Jaj, akartam kérni, hogy azt a reformkonyhás oldalt légyszi küld el megint, mert elvesztettem a mentéseim.

Nekem is diétáznom kellett, de hamar belejöttem. A végén meg már nem olyan mini adagokat ettem, hanem sokkal nagyobbakat, csak azt tartottam be mit mikor lehet és így is szépen szinten maradt!

Orsi: feladtad a leckét. Logikus amit mondasz, csak nem tudom, hogy tudnám kivitelezni. Nálunk már most a mini diktátor irányít. És fogalmam sincs hogy vegyem át az irányítást.

Nagyon szép lett a szoba!!! Igazi kis kozmetika.

Arra gondoltam, ha kölcsön adod nekem a kendőt és beválik megvehetném tőled is, ha neked már nem kell. Ha neked is jó így.

Noémi: én is pont így akarom, hogy az ágyát odatolom a miénkhez, csak az a baj, ha leszedjük az ágyáról az oldalrácsot, akkor nem tudom, hol fogok pelenkázni, mert az ágya végébe van. Nekünk is 180as az ágyunk szóval elférünk 3n, csak azt is javasolták, hogy aludjon külön,mert később nehezebb lesz rászoktatni.

(a fentit még tegnap írtam, a lenti a mai termés)

Ibernuska: nem hagyom sírni Lilit, rájöttem h úgy mind2n jobban járunk. Csak már leszakad a karom, pedig csak 4, 35 kg. Ez az esti alvás nehéz. Ma a hajnali etetés után vissza akartam rakni, mert elaludt evés közben, de ahogy leraktam jött a sírás, akkor megint cici, alvás, saját ágy ordítás. Utána már meg se akart nyugodni, lefektettük közénk és ott olyan szépen elaludt! Szóval mondtuk apával, letoljuk mit mondanak, de nem szenvedünk a külön ággyal, mert így sosem fogunk aludni.

Szilvi: a könyvet szívesen elolvasnám! Jó lenne, ha kölcsön tudnád adni.
Én úgy döntöttem, hogy együtt alszunk mind 3n. 180s ágyon simán elférünk. Lili nyugodtabb és vissza alszik, így én is tudok pihenni. Anyós mondja, hogy a férjem húga velük aludt sokáig és már sulis volt mire ki tudta paterolni az ágyukból és én ne kövessem el ezt a hibát. Tudom, hogy jót akar, mert tényleg nagyon aranyos anyósom van, no de ezt gyerek válogatja, azért mert a sógornőm ilyen volt nem biztos, hogy Lili is ilyen lesz. Nem?
Na mindegy én úgy látom sokkal nyugodtabb, ha velünk alszik. Lehet, hogy neki több idő kell ahhoz hogy egyedül aludjon. Én meg erőltetni nem akarom, érezze hogy szeretem és vigyázok rá, ebből túl nagy baj nem lehet.

Tierno: a begyulladt cicibe sokkal kevesebb a tej, de legalább van benne egy kicsi. Szerintem ez már nem fog visszajönni rendesen.

Na 2 nap alatt sikerült hozzászólnom a dolgokhoz.

Jaa Dolli: gratuuuula a picihez!!!

Lini
Kép
kicsi lini

LANYOK: Negyed 12, ejjel. Fel oraja jottunk meg a bevasarlasbol. 8 ora ota talpon vagyok, asszem jol birok a kikepzest! Patrik onfeledten fickandozott bennem (mar amennyire a helye engedi) a vasarlas alatt.

Vettunk konyhai merleget, most mar ki tudom merni pontosan a kajaimat. Ra is csodalkoztam milyen sok a 100g kenyer!! (Hurra!!!)

Dietam jol megy, nem is szenvedek egyaltalan. Egesz nap enni kell. Meg a vegen kiderul: az atok aldassa szelidult! :D

JAH!!!! Jelentem beutott a veg !!!! A mai nappal rajottem hogy tokeletesen illik ram a 126 kg-os, 2 meteres parom rovidgatyaja!!!!!!

Orsi:

:D:D:D:D:D:D:D:D Roma masszazs! :D:D:D:D:D:D
Apa kicsit csodalkozott volna ha egy jol megtermett vajdáné nekilatott volna ugy jo sodrofasan. :D

Asztal nagyon tuti!!! Akkor most mar lehet teljes gozzel gyakorolni! Szerintem lesz dogivel jelentkezo, ahogy latom nagyon sokan viselnek mukormot. Mindenfele jopofa mintaval ;)
Tenyleg, mennyire profi lett mar igy a szoba! Olyan igazi szalonos :D

Bogi egyre jobban belelopja magat a szivembe. Annyira szep kislany!!! Es olyan kis kedves, aranyos! :)

Szilvi:
Igazad van, Szombaton jottem tenyleg. :) Neha van velem hogy nem birom ki es rosszcsont vagyok. :D Az eheti Szombatom nagyon szetszort volt, egyszeruen keptelen voltam koncentralni a hit-beli dolgokra. :( Sajnos van ilyen. Ilyenkor ha izgaga vagyok keptelen vagyok felnottkent viselkedni, mindent csinalok cask azt nem amit kene. Van meg mit valtoznom onuralom tanulasaban.

Dolli:
Van 2 doboz Utrom, vadi uj, bontatlan! Ingyen es bermentve nagyon szivesen felajanlom, csak szolj!

kostyika:
Vanilias karika? ;) Hat az egy nagyon fincsi dolog!!!!
Jah es 5 szem barack? Huh hat most irigy lettem! (Bar meg nem tudom az orvos mennyit fog engedni szemelyre szabottan, de 180g-os CH dietaban amit elkezdtem, sajnos naponta csak 2-t lehet, azt is kette osztva.....
Ez az egyetlen zavar, mert a gyumolcsert elek-halok!
Bezzeg, hust meg tejtermeket dogivel lehet. (En aki 5 evig vega voltam, laktoz intoleranciam van es utalom a hust...... klassz, heheehe.) Szoval kitartast a dietahoz, lelekben veled leszek :D:D:D Kivancsi vagyok mennyit fogok ledobni ezzel a cukros dietaval....

lini:
:D:D:D:D:D:D Hat akkor tenyleg nem lesz gond az elso legzsakkal nalad! :D:D:D:D:D

Itt vannak a reform linkek, remelem nem felejtettem ki semmit:
Ez a fozotanfolyam:
http://www.oltalomalapitvany.hu/fozotanfolyamok.html
Itt vannak az online videoanyagok:
http://www.eletadotv.hu/index.php?l=ar&k=6
Es a vegan etterem honlapja ahol szinten fozotanfolyamokat tartanak meg mindenfele egeszsegugyi szeminariumot:
http://www.edenetterem.hu/index.php?o=eloadasok
JAH: Indul Biatorbagyon hamarosan egy uj hely, ahol szinten lesznek majd jo kis eloadasok, szerintem tanfolyam is kostoloval. Pontosat meg nem tudok, szeptemberre tervezik a nyitast, egyenlore meg csak a "terep" van meg hozza, ha tudok majd reszleteket megirom.

Cukros dieta: Igen, emlexem hogy neked is baj volt a cukiddal. Neked mennyi lett a 120-as teszt? (nekem 9.08) Milyen gyakran kellett merned a vercukorszintedet? Mi mar beszereztuk a merot. :)

Egyutt alvas: Engem kulon altattak a szuleim egesz kicsinek, de ahogy mar tudtam jarni, minden ejszaka (!!!) odajarultam anyu agya ele, addig acsorogtam ott a sotetben amig fel nem ebredt es odaengedett maga melle....... 16 eves koromig egy agyon aludtunk anyuval. Na jo, akkor mar franciaagyunk volt.
hat ennyit arrol ha kulon kezdi az ember altatni a gyereket kesobb is rendben lesz :D:D:D:D

sünciboglya

Jah, Orsi:
Apa uzeni hogy ez a mostani masszazs tutira sikerult, mert leszakad a hata! Most tenyleg jol megmozgattad neki az osszes porcikajat. Boldogan jajongott itt mellettem. :) Jol erzi magat. :D

Jah, szerintem lehetseges hogy sutyiban o is olvassa ezt a topic-ot :D:D:D

JOEJT!!!

sünciboglya

Jó reggelt!

Mia! Húúú szegény Péter,de az első nap mindig rosszabb aztán másnap jobb! :wink:
Olvas minket????? :shock: :oops: Akkor csak vattosan írok! :D
Múltkor elfelejtettem írni, hogy olyan szép, harmónikus pár vagytok!
Mi is jól megvagyunk Apival, csak én olyan pörgős vagyok, Te meg rendelkezel a budhista szerzetesek nyugalmával!Ezt nagyon irígylem! :oops: Szerintem no para, mert Patrikkal is türelmes, nyugodt leszel, Nektek szerintem nem is lenne ilyen rosszcsont gyerkőtök mint ez enyimek! :wink:

Fibi csúúúúúúúúúúúúúúcs édes!!!! Nem is gondoltam, hogy ennyire picike! De eszméletlen határozott, talpraesett kis jelleme van!Hozzátok legközelebb is ha lehet, mert nagyon sajnálom, hogy Fruzsika nem láthatta!!!!!!!!! :( Az bepisilt volna örömében! :wink:
Péter gyatyója szerintem tök jól állt, nemis vettem észre, míg nem mondtad, hogy az Ővé! Nagyon passzolt színbem a brendonos csini felsőhöz! Te egyre szebb vagy! Hajadon megint kiakdtam annyira csodálatos!
Bocsi, hogy mennünk kellett, de a nagy délelőtti vásárlásban mindent vettünk csak kaját nem, de odaértünk mé szerencsére csak 21h-kor zárt!Visszafelé picit nyafizott már Bogika mert nagyon álmos volt!

Jaaaaaaaaaj Szilvike! Sajnálom Lili szemét! Boginak is ilyen volt emlékzel? Neki is Bubu ütötte meg csak Ő a hintával! Nekünk is pár napig minden reggelre feduzzadt! :cry:
Hogy sikerült tegnapi sütügetés?????Jaaaaaaaj én is imádok grillezni!

Andika, le fogsz fogyni nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!Majd teszünk róla!Befejezed a szoptatást jösz kisérleti nyúlnak! :wink:
Felőlem maradhatsz szerdán reggeltől-estig! :lol:
Hogy tudsz írni Tőserdőröl, mobilinternet?Mikor jöttök haza?

Lini!

Mikor tudom eljuttatni a kendőt? Nem kell megvegyed, nem használom! :wink:
Most még semmit ne csinálj máshogyan, nyugi még ráérsz! :D
Majd annyit kell, hogy elkezdesz kialakítani egy napirendet, hogy legyenek olyan időszakok, amikor tudja, Lini hogy dolgod van! Én ezt úgy csináltam, hogy mindig magam közelébe vettem és folyamatosan beszéltem hozzá, de közben főztem, takarítottam, vasatam stb!Én ezeket sosem alvásidőben csináltam meg, mert olyankor volt időm pihenni, feltöltődni, kicsit aludni, olvasni stb...
Én mindig elmondtam, hogy éppen mit és miért csinálok és ahogy nőtt egyre értelmesebb és okosabb lett Bubuka és olyankor már nem sírt, csúnyán szólva békén hagyott! :wink:
Később mindenbe bevontam, ő is rakhatta a mosógépbe a szennyest, leszedhette a szárítóról a ruhákat, kidobhatta a szemetesbe a peluját, törölgette a bútorokat, mindig adtam valamit a kezébe és ez is játék volt neki!

De szerintem meg kell tanítani, hogy megértse, hogy nem csak azért vagy, hogy Őt kiszolgáld, hanem bizony vannak még dolgaid!
Ezt csak így lehet pici korban! :wink: (szerintem ezért tudok én ennyi mindent megcsinálni gyerekek mellett és még magamra is jut időm!) Szerintem nem attól jobb anya valaki, hogy egész nap ül a baba mellett és egy plüssjátékot mutogatva neki gügyörészik! :lol:
De most még csak szokjátok egymást, Lili szokja a külvilágot és ilyenkor nagyon kell még a közleséged és mindent jól csinálsz, csak azért írtam le ezeket, hogy majd később megpróbálhatod! :wink:
Amúgy meg Te vagy az anyukája, Nálad jobban senki nem érzi mire van szüksége a gyermekednek!!!!

Dolli! Sajnálom a vérzést, szerintem ez normális, abban bízom, hogy a dokidnak sikerül megnyugtatnia Téged!!!!!!

Igen, Apit odaültettem mint egy vendéget! :lol: Tényleg arany emberem van! Amit kitalálok azt rögtön meg is csinálja! :wink:
Asztal is fehér lesz mint az Ingolf ülőkék, azokat most sikeült Ikeában vennünk! A szalonban majd minden berendezés hófehér lesz, a falak meg színesek! :wink: Bárcsak a festésnél tartanánk!!!! :? Nem baj, nem leszek türelmetlen, mindennek eljön a maga ideje, eddig is tudtam dolgozni a kiszobában, ezt a kis időt meg már kibírom! :wink:

Na megyek, meg kell ma főzöm holnapra mert suliban leszek!
Nagyon várom már haza a csimókat!!!!! :cry: Olyan furcsa és unalmas ez a csend! Főleg Fruzsika csicsergése hiányzik nagyon! :(
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem javítom ki a sok helyesírási, gépelési hibát! :oops: Ne haragudjatok!!!!!!

Lilit és Linit is kevertem egy párszor, de szerintem érteni fogja Lini! :lol:
Vendég

Annyira jól elszórakoztatom magam! :wink:

Építettem egy körmöt, ez tipp nélküli, fehér és rószaszín zselével!
Ilyen lett, körömlakk nélkül a la nature! :wink:
Kép Kép

Olyan rövid körömre, mint a mellette lévő gyűrűs ujjamon van!

Most még csak próbálgatom az anyagokat. eszközöket!
Vendég

Szasztok!

Orsi, ez tök jó lett! Bár én idegenkedem a műkörmöktől, de szép! Ilyen hosszal nem is tudnék mit kezdeni....
Sütögetés: nagggyon fini volt, nem tudom mennyit sütöttek a fiúk, szerintem 1kiló körül lehetett... mindet megettük! négyen, plusz csipegetett a két kicsi is..... :)
Skacok?

Dolli, mi volt a dokinál? Remélem minden okés!!!!!!!!

Mia, örülök, hogy jól megy a diéta!!!!

Lini, csináld úgy hogy Nektek hármotoknak jó legyen! Hogy ki mit mond, max meghallgatod, de Te /Ti döntsetek! Én nagyon szerettem velük aludni!!!!!!
Majd megbeszéljük, hogy jusson el a könyv hozzátok!
sylph

Lányok!

Hova tüntetek :?: :cry:

Magamra hagytatok egész napra! :(

Hulla vagyok, egész nap mostam, pakolásztam, takarítottam,sütöttem egy sütit! Nemsokára átjönnek anyósomék sogornőmmel, és ha minden igaz lassan indulnak szüleim is, hozzák a csimókat! :D
Olyan uncsi volt ez a nap! :? Apa egész nap a pinyóban, Bogika még nem komunikál rendesen! Úgy hiányzik már Fruzsika csicsergése! :cry:

Szilvi! Akartam sütni olyan túrós pogit amit Te csináltál, de csak annyit mondtál mindenből 250gr, de mennyi tojás? Kell bele még valami??? :oops:
Nem mertelek felhívni, nem akartalak zavarni szüleidnél!

Dolli mami! Hogy vagy???????Émelygés már van?Mennyire kell még tartani az epés diétát? Azóta nem volt görcs?

Mia! Neked hogy megy a diéta?Lehet érdekelne engem is ez a diéta le kéne dobnom 3 kilót nyaralásig! :oops:

Azt hittem ma lesz egy lötyögős napunk, már úgy unom, hogy sogórnőmék sose szólnak mikor jönnek azzal a jelszóval, hogy mi úgyis itthon vagyunk! :roll: De attól lehet valami dolgunk nem?
Szerda óta minden este dolgoztam, azt hittem ma kicsit szusszanok a holnap suli előtt!Ember tervez....... :wink:

Jövőhéten Apa szabin van, hogy befejezze a gipszkartonozást, aztán meg várjuk a prémcsit, mert pénz elfogyott, így anyagot se tudunk venni! :? Remélem cégnél nem caroznak sokat a kifizetéssel és júli közepén haladhatunk tovább!
Most már tutira mindent megcsináltatunk ami innetől jön, mert Apának se ideje, se energiája, se kedve nem lenne már! Szegénykém rengeteget dolgozott így is! De nem bánom, mert igaz hogy ügyes, de tutira 6x gyorsabban megy a munka egy gyakorlott szakinak! Ha ezen túlvan és persze pénz is megvan, akkor jöhet az aljzatbetonozás, burkolás, festés, tapétázás!Azok lesznek az igazán látványos dolgok! :wink:

Megszánhatna valaki és írhatna pár sort, hogy ne csak magamban beszélgessek! :lol:
Vendég

Jajj, elszállt, amit írtam! :( Csajok, holnap jövök, bébike jól van :D , de most muszáj ágyba mennem! :?

Puszi,
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Megjartuk az eskuvot (sajnos csak a szertartast mert az allofogadasra (kaja, suti) meg az esti szallodas vacsira nem tudtam volna vallakozni).
De csodalatos volt!!!! Nagyon jol ereztuk magunkat. Anyu, parom + en. Kutya fazott ra, ot otthon kellett hagyni. :D

Orsi:
En mint buddhista szerzetes:D ezt most bevizualtam.
Huuh, ismertel volna 9 eve!!!!! Juj!!!!! Hazisarkany voltam. (Sokat segitett hogy megtertem! Ram fert!) :D

Fibi jol kipurcant a kiruccanastol, latszik rajta hogy nincs ilyesmihez hozzaszokva. Vagy inkabb elszokva van...:D De jol erezte magat, az latszott rajta.

Pont azon filoztunk apaval, vajol Bogi hogy birja majd a kesoi bevasarlast. De ezek szerint edzett nagylany o mar! :D Mi is voltunk az Auchan-ban, Fibit hazadobtuk es mentunk is. 11 korul erhettunk haza......kisse lassan megy velem ez a dolog, csak cammogok ide-oda.
Ma meg elfogyott a paradicsom (csak en egyedul 4db-ot eszem naponta, igy konnyu!) es parom megette a turomat is, igy ismet vasarlas lesz ma. 1db turoert es par paradicsomert..... nem vagyunk normalisak! :D De igy szep az elet...

Nagyon klassz a korom amit epitettel! Ha nem mondod en nem tudtam volna hogy nem igazi!
Akkor most ezt is le kell majd szedned? (amig nekem volt mukormom es ujat tettek teljesen, valami maszlagba aztatta be nekem a mukormos es az leoldotta. Nem tudom mi a turo volt az, de leglabb nem tojtam be a cserenel...

TUROSPOGIIIIIIIIIIII! Na azert most olni tudnek:D:D:D

Dieta? Hat eloszor kell egy szenhidrat tablazat, utana konyhamerleg, amivel kimered mennyit kajalhacccc. Az alapelkepzelest receptekkel elkuldom priviben. Csinaltam parat, csak roviden, abbol valamelyest latszik hogy mit mikor hogyan.

sünciboglya

Szasztok!

Dolli, de jóóóó!!!!!!!!!

Orsi, Te kuka, hívhattál volna!
Pogi: 25dgk liszt, 25dkg margarin, 25dkg túró, kicsi só, összekevered, 2óra hűtő pihi. Kinyújtod, kiszaggatod, megsütöd. Ennyi, a tojás a tetejére kell, hogy megkendd, egy is sok.
De jó, akkor nemsokára lesz gyerekcsacsogás!!!! :lol:

Na, kiszedem Lilit a kádból.....
sylph

Sziasztok!

Orsi!
Megszánlak és írok!

Csajok!!
6 azaz hat napja nem főztem, mindig valahol ettünk, de ilyen még soha nem vlt mióta Dorina megszületett, bezzeg azelőtt :shock:

Ma pecázni voltunk apa nagyon ügyes volt és fogott egy csomó halat, sajnos én csak az árnyékban tudtam ülni, mert pénteken megégtem a battai strandon és ahogy napra megyek fáj a bundám!

Nálunk a jövőhéten nagy rumli lesz, mert apa fel akarja újítani a melléképületet és egyben épít nekem egy plusz spajzt is!
Annyira szeretnék egy kerti tavat, de ezzel egyedül vagyok itt nálunk, ugyan apa azt ígérte, ha kiásom intézi a többit!!!

Tudna valaki segíteni, valami gyanús hangot ad a mosógépem mindig akor mielőtt szivattyúzná ki a vizet, van valakinek valami jól bevált vizkőtelenítő praktikája, félek az a gondja, próba cseresznye.

Gyerekek Mimi mindjárt szül, hogy elszaladt az idő!!!

Berni!
mi a helyzet a tej ügyben, valamelyest rendeződött a kereslet kínálat???

most lépek, de benézek holnap sziasztok!!!!!
Vendég

Turoba! De jol hangzik ez a recept:)

Megennek egy tepsinyit ha lehetne!!!!
Na varjatok, csak szuljek meg egyszer!!!! :D:D:D

Reszkessen a vilag osszes pogacsaja! :D

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?