Jó reggelt!
Mia! Húúú szegény Péter,de az első nap mindig rosszabb aztán másnap jobb!
Olvas minket?????
Akkor csak vattosan írok!
Múltkor elfelejtettem írni, hogy olyan szép, harmónikus pár vagytok!
Mi is jól megvagyunk Apival, csak én olyan pörgős vagyok, Te meg rendelkezel a budhista szerzetesek nyugalmával!Ezt nagyon irígylem!
Szerintem no para, mert Patrikkal is türelmes, nyugodt leszel, Nektek szerintem nem is lenne ilyen rosszcsont gyerkőtök mint ez enyimek!
Fibi csúúúúúúúúúúúúúúcs édes!!!! Nem is gondoltam, hogy ennyire picike! De eszméletlen határozott, talpraesett kis jelleme van!Hozzátok legközelebb is ha lehet, mert nagyon sajnálom, hogy Fruzsika nem láthatta!!!!!!!!!
Az bepisilt volna örömében!
Péter gyatyója szerintem tök jól állt, nemis vettem észre, míg nem mondtad, hogy az Ővé! Nagyon passzolt színbem a brendonos csini felsőhöz! Te egyre szebb vagy! Hajadon megint kiakdtam annyira csodálatos!
Bocsi, hogy mennünk kellett, de a nagy délelőtti vásárlásban mindent vettünk csak kaját nem, de odaértünk mé szerencsére csak 21h-kor zárt!Visszafelé picit nyafizott már Bogika mert nagyon álmos volt!
Jaaaaaaaaaj Szilvike! Sajnálom Lili szemét! Boginak is ilyen volt emlékzel? Neki is Bubu ütötte meg csak Ő a hintával! Nekünk is pár napig minden reggelre feduzzadt!
Hogy sikerült tegnapi sütügetés?????Jaaaaaaaj én is imádok grillezni!
Andika, le fogsz fogyni nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!Majd teszünk róla!Befejezed a szoptatást jösz kisérleti nyúlnak!
Felőlem maradhatsz szerdán reggeltől-estig!
Hogy tudsz írni Tőserdőröl, mobilinternet?Mikor jöttök haza?
Lini!
Mikor tudom eljuttatni a kendőt? Nem kell megvegyed, nem használom!
Most még semmit ne csinálj máshogyan, nyugi még ráérsz!
Majd annyit kell, hogy elkezdesz kialakítani egy napirendet, hogy legyenek olyan időszakok, amikor tudja, Lini hogy dolgod van! Én ezt úgy csináltam, hogy mindig magam közelébe vettem és folyamatosan beszéltem hozzá, de közben főztem, takarítottam, vasatam stb!Én ezeket sosem alvásidőben csináltam meg, mert olyankor volt időm pihenni, feltöltődni, kicsit aludni, olvasni stb...
Én mindig elmondtam, hogy éppen mit és miért csinálok és ahogy nőtt egyre értelmesebb és okosabb lett Bubuka és olyankor már nem sírt, csúnyán szólva békén hagyott!
Később mindenbe bevontam, ő is rakhatta a mosógépbe a szennyest, leszedhette a szárítóról a ruhákat, kidobhatta a szemetesbe a peluját, törölgette a bútorokat, mindig adtam valamit a kezébe és ez is játék volt neki!
De szerintem meg kell tanítani, hogy megértse, hogy nem csak azért vagy, hogy Őt kiszolgáld, hanem bizony vannak még dolgaid!
Ezt csak így lehet pici korban!
(szerintem ezért tudok én ennyi mindent megcsinálni gyerekek mellett és még magamra is jut időm!) Szerintem nem attól jobb anya valaki, hogy egész nap ül a baba mellett és egy plüssjátékot mutogatva neki gügyörészik!
De most még csak szokjátok egymást, Lili szokja a külvilágot és ilyenkor nagyon kell még a közleséged és mindent jól csinálsz, csak azért írtam le ezeket, hogy majd később megpróbálhatod!
Amúgy meg Te vagy az anyukája, Nálad jobban senki nem érzi mire van szüksége a gyermekednek!!!!
Dolli! Sajnálom a vérzést, szerintem ez normális, abban bízom, hogy a dokidnak sikerül megnyugtatnia Téged!!!!!!
Igen, Apit odaültettem mint egy vendéget!
Tényleg arany emberem van! Amit kitalálok azt rögtön meg is csinálja!
Asztal is fehér lesz mint az Ingolf ülőkék, azokat most sikeült Ikeában vennünk! A szalonban majd minden berendezés hófehér lesz, a falak meg színesek!
Bárcsak a festésnél tartanánk!!!!
Nem baj, nem leszek türelmetlen, mindennek eljön a maga ideje, eddig is tudtam dolgozni a kiszobában, ezt a kis időt meg már kibírom!
Na megyek, meg kell ma főzöm holnapra mert suliban leszek!
Nagyon várom már haza a csimókat!!!!!
Olyan furcsa és unalmas ez a csend! Főleg Fruzsika csicsergése hiányzik nagyon!