Új privát üzeneted érkezett!

Vero! Nem a Dialog hirdetett internetes nyelvtanulást? Nem tudsz erről valamit?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero! Nadin nagyon örülne ha meglátogatnád szerdán! Ha megadod a mailcímed, akkor a számát is átküldöm neked! (Engedélyezte! Kép)

KépKép
nicika

De jó!

veronikabertha@hotmail.com

Te is megadod a saját számod?
Vendég

Vero! Küldtem a mailt és a saját számomat is leírtam benne! Lécci te is küldd el a tiedet! Bár lehet hogy a Patriknak megvan! Kép

KépKép
nicika

ok
Vendég

Nercsi!
Szerintem nem mi voltunk, (Dialóg)majd rálérdezek azért. Hol olvastad?
Vendég

Lányok! Holnap megyek Szombathelyre nőgyógyászhoz! Valami Mosonyihoz! Kiváncsi vagyok milyen lesz!

KépKép
nicika

Niciks!Miért mész Szombathelyre orvoshoz?

Reni!Kiváncsi leszek mekkora lesz a lánykátok.Szép méretek.

Olyan kár,hogy én nem tudok menni Nadinhoz.
Vero mond meg neki,hogy nagyon puszilom.
Vendég

Megmondom Gabóca! Most nyomtattam ki az eddigi hozzászólásokat, nehogy megszűnjön a netfüggősége!
Aztán megyek készülődni!
Vendég

Vero! Szerintem a szuperinfóban vagy a hírsztárban. De már régebben, lehet nem a ti sulitok volt. Szeretném feleleveníteni a német tudásomat amíg itthon vagyok. Már eddig is tanulgattam, de most jutottam el oda, hogy szervezettebb formát keressek. Bár most egy ideig úgysem lesz aktuális, aztán majd meglátjuk hogy alakul a baba mellett.
Puszilom Nadinet én is!!!

Nici! Miért kell Szombathelyre menni???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Azért megyek Szombathelyre dokihoz, mert úgy érzem hogy a 35. hét után már nincs nagyon értelme! Hétfőn meg már töltöm a 35. hetet! A Márkus meg tuti nem fog tudni mostanában időpontot adni! Én meg tudni akarom hogy minden rendben van-e!

KépKép
nicika

Lehet,hogy analfa vagyok,de még mindíg nem értem miért mész.
Vendég

Azért mert itt Sopronban az összes orvos fütyül rám! És mert így már a Márkus is kihúzva!

KépKép
nicika

A Farshid nem volt hajlandó megvizsgálni már a 20. hét óta! A Márkus meg tuti nem fog tudni időpontot adni mostanában! Én meg már hétfőn töltöm a 25. hetet! És szeretném ha valaki normálisan megvizsgálna engem is meg a babát is! A baba nagyon pici! Jó volna ha valaki minden egyes részt megnézne végre! (lepény, köldökzsinór, végtagok, belső szervek, feje, neme...) Vagy szerintetek ez hülyeség? Ti nem aggódnátok ilyen orvosi figyelem mellett?

KépKép
nicika

Nem 25. hetet, hanem 35. hetet! Bocsi!

KépKép
nicika

Aki a 30. heti uh-ot csinálta, nem mondta hogy picike?
Mondjuk tényleg elég kevés a vizsgálat, és ha téged egy kívülálló doki megvizsgál, és megnyugtat, akkor megéri elutazni.
De szülni azért itt fogsz???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Pontosan azért szeretném hogy valaki megvizsgáljon hogy végre megnyugodhassak! Meg aztán még az sem igazán biztos hogy kislányom van! Erre is kiváncsi vagyok, hogy megerősíti e a doki!
Szülni meg tuti Sopronban fogok, hisz már fel is kértem a Farshidot!
Egyébként a 30. héten mondta a doki hogy csak 29 hetesnek felel meg a baba, de belefér az átlagba! Azért kiváncsi vagyok egy másik orvos mit mondd!

KépKép
nicika

Meg aztán engem a comb csont izgat, mert az nagyon pici! Az alapján legalább 2 héttel kisebb a baba! A táblázatok alapján pedig 4 héttel! Szóval 2 hét plussz-minusz belefér az átlagba, de 4 már nem!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Márton beteg, voltam, csak elszállt az üzim.
Nicika, remélem minden rendben lesz, anno engem is nagyon felzakllattak, hogy Márton vesebeteg lesz, be is fektettek győrbe szülni 34 hetesen, ott meg egy hét után kiraktak...
Szóval nézesd meg a kölyköt és nyugodj meg!!!!!!!!!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica! Tök jól esik hogy egyetértesz velem! Kép

KépKép
nicika

Voltam a Nadinál, odaadtam neki a kinyomtatott üziket, most mennem kell holnap bővebben.
Jól vannak különben, már nincs infúzió sem!
Vendég

Sziasztok!
Nicika. Mikor mentek a dokihoz? Összekötitek az utat a vásárlással is? Említetted, hogy ott vesztek babakocsit!
Aztán beszámolj ám mi volt!! Kép Biztos megnyugtatást kapsz!! Kép

Amica, jobbulást Mártonnak!!! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nicika!Így már értem.De hogy-hogy ennyire nem figyelnek oda meg mi az,hogy nem hajlandó megvizsgálni.És kinél akarsz majd szülni?
Ezek után biztos én is elmennék máshova ha le se tolják a fejem..Menj ek és nyugodjatok meg,hogy nincs semmi baj.Egyépként mikor mész?
Vendég

Sziasztok!!

En most jöttem meg a dokitol, ma volt NST meg ultrahang, vervetel, vizelet vizsgalat. Minden rendben van!! Kép A vas ereteke az also hataron van, de meg okes, de kaptam a dokinötöl valami folyadekot amiben sok vas van! Valami füszerekböl elöallitott lötyi! Kivancsi vagyok milyen ize lesz! Szoval sajna mar adatokkal nem tudok szolgalni, a fej meretet mar nem lehet merni, mert teljesen lent van es igazabol azt mondta, hogy mar nem is fontos az a lenyeg, hogy meg mindig elegendö magzatviz van a babanak! Es mar a fejecskejet sem lehetett elmozditani a medenceböl,a mehszaj teljesen zart meg, de mar vekonyodott es erett a szülesre! Kép Barmikor jöhet!!

Nicika!!

En is azt mondom, hogy ha nagyon nyugtalan vagy menj csak el egy masik dokihoz, de azert feleslegesen ne izgulj! Ird majd meg, hogy mi volt a dokinal!

Örülök, hogy Nadine mar jobban van, biztosan nemsokara hazaengedik!

Nercsi!

Te hogy vagy?

Amica!

Jobbulast Martonnak!

Kép
Kép
reni76

Reni, örülök, hogy minden oké. Szerintem nálad előbbre vannak a folyamatok, amik a szüléshez vezetnek. Pedig csak két nap a külömbség köztünk. Éreztél azóta valami jósló érzést?? Én még semmi komolyat. Ami volt, az nagyon rövid volt és gyenge.
Én végig szedtem vasat, már az elején vérszegény voltam.
Kíváncsi vagyok mikor jönnek ezek a babók!!! Kép
Olyan izgi!!!! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Veletek izgulok én is,hogy mikor jönnek már a lurkók.Mennyi van még 2-hét?
Vendég

Reni!
Örülök, hogy minden rendben veletek. Szerintem te előbbre vagy, már ami a szüléshez vezető utat illeti. Pedig csak két nap a külöbség. Éreztél azóta jóslófájást??
Nekem ami volt az nagyon gyenge és rövid volt.
Én végig szedtem a vasat, mert vérszegény voltam.

Kíváncsi vagyok mikor jönnek ezek a babók!!!! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hát ez 2-szer sikerült.

Gabó, én 24-ére vagyok kiírva. 12 nap!!!! Kép
Olyan jól esik hogy szorítasz nekünk!!! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

UH-n a Szilveszter P volt a Nagy B helyett, hát mit ne mondjak, nem volt kedves. Senkinek nem csinál felvételt, de állítólag senki sem.
Azt mondta a doki az egyik terhes nőcinek, aki előttem kérdezte, hogy azért mert beperelték őket a rossz minőség miatt!
Hát, ha ez igaz, nagy bunkó volt aki ilyet csinál.
De sokak szerint inkább azért perelhettek, mert a felvétel bizonyíték lehet valamire amit nem láttak meg pedig ott volt. hát ??
Úgyhogy Nicika cseppet sem csodálkozom, lehet hogy én is elmegyek Szombathelyre még megnézetni, én is ismerem azt a várost a fősuli miatt.

Persze nem látta a nemét, ja és a monitort nem fordította felém sőt rámszólt hogy ferduljak vissza, és lazítsam már el magam!!
Úgyhogy amivel én eddig a 3 Uh-ból rendelkezem az 1 db 12 hetes felvétel (1 perc) se képet nem kaptam, se nem láthattam azóta.

Na erre varrjatok gombot!!!!!!!!!!!
Vendég

Vero, ez nagyon durva. Én is hallottam, hogy a felvételek, képek alapján be lehet perelni őket, ha azok bizonyítják a tévedésüket. De durva hogy nem merik vállalni a saját diagnózisukat Kép

Mondjuk amit a Szilveszerről írtál, az meglepett. Nekem is ő csinálta kedden az uh-ot, de tök normális volt. Mutatta mi micsoda, még a monitort is odafordította.
Biztos jó napja volt, mikor te voltál nála meg rossz. De ez olyan munka, ahová nem kéne az érzéseit bevinni, hisz mégiscsak kismamákkal foglalkozik, akik amúgy is aggódóak és érzékenyek.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Én már "nem is tudnék nem magánrendelésre menni", mivel Janka mindig velem van, uh-ra is együtt gondozásra is, Mártont is mindig cipeltem, de az első győri kalandom után azt mondtam, hogy ezt többször nem. Volt itthon megfogadott doki, ott első nap belémdöfték a szteroidot tüdőérlelőnek, majd egy nst-n kívűl semmit sem csináltak velem. Na aztán saját szakállamra hazajöttem szülni miután a korazülött osztályon beszéltem a főorvossal és azt mondta, hogy ha baj van Sopronból is hozzájuk kerülünk. Két nőgyógyit is megkértem, de elutasítottak és azt válaszolták ha elfolyt a magzatvíz induljunk el itthonról Győrbe!!!!!!!Jó mi? Hát szerencsére nem lett komoly és itthon szültem és ezek után már nem tágítottam a doki mellől.
Szaladok fogorvoshozKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica! Miért kerültél Győrbe? Mi volt a baj?
Itt most ki a orvosod??
Azt hallottam, hogy a koraszülötteket innen mindig Győrbe viszik. Nekem sok rokonom szült Győrben sokat jártam a szülészeten. Hát.... Nem egy szívderítő élmény. Eléggé le van pattanva. A soproni sokkal szebb. Orvosok meg ott is vannak jók, rosszak.
Egy ismerős csajnak ott nem vette észre a saját dokija, hogy toxémiára utaló jelei vannak. A baba is pici volt, de nem fektették be a kórházba infúzióra, sőt azt se mondták neki hogy talán hagyja abba a munkát. Így szült a 8. hónapban 1,5kg-os babát!! Persze erős terhességi mérgezése volt, azért lett koraszülött a baba.
Ezt csak azért írtam, hogy minden kórházban, minden városban lehet jó és rossz példákat hallani.
Persze akinek gondja van, az a legjobb ellátást szeretné, ezért kell, hogy olyan orvost találjunk, akiben megbízunk.
De az igaz, hogy sokszor több szem, többet lát.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sopronból küldtek Győrbe?????
Meg mi az hogy rossz napja van? Ha nekem rossz napom van buktassak meg mindenkit? Vagy írassak dogát? Ez nem így működik!!! Ezt úgy hívják: szemétség.
Amica! Itthon a Sopron, vagy Győr?
És ki a dokid aki mellől nem tágítasz?
Bár látod, nekem is helyettesítették a dokimat...
Vendég

Nercsi, te kihez is jársz? Tiboldi ugye?
Vendég

Igen hozzá.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Nercsi!
Szoval en minden nap erzek mar joslo fajasokat, de nem olyan veszesek mint a mult heten szerda ejjel es teljesen rendszertelenek. Ma nem tudom, de egesz nap faj a jobb oldalamon a csipöm meg a derekam is. Biztos a babo nyom valami ideget! De lehet, hogy csak többet kellene pihennem. Most vegeztem a karacsonyfa leszedesevel meg a dekoraciok eltüntetesevel. Tegnap meg este 9-ig kint voltam az epitkezesen. Kép Kép

Gabo!

Nekem meg 10 napom van hatra, jan.22-en van az idöpontom! Es köszi, hogy izgulsz ertünk!

Vero!

Sajnalom, hogy a Szilveszter Peter olyan bunkon viselkedett veled! Nekem ö csinalta meg a 4 D-os felvetelt es akkor nagyon kedves volt, na lehet azert mert ezert a vizsgalatert fizetni kell. Nem tudom!? Nekem olyan szerencsem van, hogy a dokinöm mindig olyan kedves es itt nem fordulhat elö, hogy valaki mas dokihoz kerülök. Nalam csak a szülesnel lesz valaki mas doki. Kép De ugy allok hozza, hogy biztos kedves lesz! Mert miert ne lenne?

Kép
Kép
reni76

Reni!
Gondolom az is hozzátartozik hogy azt gondolja, menjen 3Ds-re aki látni akarja.

Nercsi!
Akkor neked nincs is felvételed? Mert én úgy hallottam hogy a Tiboldi sem vesz fel senkinek.
Vagy nem igaz?
Vendég

Vero!

Nem tudom, de az nagy szemetseg lenne. Azert 8000 Ft-ot kifizetni, hogy a doki kedves legyen es csinaljon egy - ket felvetelt kicsit huzos! De lehet, hogy igy gondoljak! Kép

Kép
Kép
reni76

Vero!Teljesen le vagyok döbbenve azon amit ítrál.
Mi az,hogy nem nézheted a saját pocaklakódat a monitoron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne hát aki meg feljelentette őket!!!!!!!!!!!!!
Szomorú.Ezután elis hiszem,hogy senkinek sem adnak.

Milyen jó lenne ha együtt mennétek szülni!
Egy új kis élet kezdődne itthon és kint.

Nekem 5 videófelvételem van apicurról 5-percesek.Itt ha kéred felveszik.Ha meg nem fordítaná felém a monitort hát jól beszólnék neki.
Vendég

Gabóca!
Merre is laksz, odaköltözöm!! Kép Kép Kép

Én pedig mindig azon agyalok ki fog előbb szülni, Reni,Nercsi, Reni, Nercsi . . .

Kép
Vendég

Sziasztok lányok! Megjöttem!
És jó hírekkel szolgálhatok! Voltunk dokinál! Ingyen volt, mert a doki nem fogadott el pénzt! Szintia egészséges, a doktor szerint is kislány, BPD 85.3mm - Ez alapján 34 hetes, viszont a combija alapján csak 32! Azt mondta a doki, hogy a combcsont miatt nem kell aggódni, mert +-2 hét eltérés belefér! Ja és még ami nagyon fontos FEJVÉGÛ!!!! Úgy örülök, bár én tudtam már, mert éreztem! Levetettem a streptoccocust is! Két hét múlva lesz eredmény! Méhszáj: 2100

KépKép
nicika

Megvettük a babakocsit is! Mikrus Viking! 49990ft volt!
Kép
Kép

KépKép
nicika

Meg vettünk 4 részes ágyneműt, Tescos matracot, szoptatós melltartót, baba mosószert, textil pelenkákat, pelenkázó alátétet és egy cuki sapi-sál együttest! Kép

KépKép
nicika

Nicika! Nagyon örülök, hogy minden oké a babával! Kép Kép Kép Most már te is megnyugodhatsz, és teljesen élvezheted ezt az uccsó pár hetet!! Kép Kép
Nagyon jó választás volt ez a kocsi!!! Kép Szép a színe is.

Vero, nincs videofelvételem. Egy fotóm van, a 20. heti uh-ról. A 30.hetesen meg már nem is kértem, mert nem tudtam volna kivenni semmit. A 12. heti meg a magánrendelőjében volt, ott meg nem volt mód erre. Gondolkoztam a 3D-s uh-on, de aztán mégse mentünk el.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni! Én is akkor éreztem, amikor fizikailag elfáradtam. Tessék sokat pihenni!!!!
Hogy áll a házatok?? Miket ügyködtök rajta?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabó! A Karazma Farshidot kértem fel a szülésre itt Sopronban! Ezt továbbra is így marad!

Reni! Örülök hogy minden rendben veled és a babával! Most már tényleg bármikor érzkezhet a babóca! Ez olyan izgalmas! Kép

Vero! Nekem a Nagy Bálint csinálta eddig az UH-okat és eddig mindíg felvette a vizsgálatot videóra! Csak a Tiboldy nem volt hajlandó! A Szilveszterről meg nekem is megvan a nem épp pozitív véleményem! Szóval tejesen megértem a felháborodásodat! Amúgy nálam sem fordítják soha oda a monitort! Mondjuk ma sem láttam, de ez most nem zavart! A lényeg, hogy amit akartam, azt megudtam!

Nercsi! Nekem az a véleményem, hogy a Sziveszter pofára megy! Engem pl nem bír! Ezek szerint Vero-t sem!

Azt gondolom nagyon sokan vagyunk Soproni kismamák akik nagyon elégedetlenek az itteni orvosokkal, a hozzáállásukkal és a modorukkal!

KépKép
nicika

Nálam eddig a következőképpen voltak az uh-ok:
5+4 - Szilveszter - 2db képet is kaptam kérés nélkül (ekkor kerültem kórházba, gondolom megnyugtatásul adta!) Akkor egész rendes volt!
6+0 - Szilveszter - Na ekkor is rendes volt, még ekkor is kórházban voltam!
6+4 - Nagy Bálint - Rendes volt nagyon! Itt kerültem másodszor kórházba!
7+0 - Berkes - Nagyon aranyos volt!
12+2 - Tiboldy - nem csinált videofelvételt! Azt mondta azért nem mert sokan várnak kint!
19+2 - Nagy Bálint - Aranyos volt! Csinált videofelvételt is!
24+4 - Győr 4D UH - Kedves volt a szonográfus! 8000ft-ba került és videot is kaptam!
30+1 - Nagy Bálint - Na most nem volt olyan kedves, inkább mogorva! Bent volt a Farshid is! A nemére azt mondta hogy még korai ezzel foglalkozni! Viszont videot csinált!
34+3 - Mosonyi Tamás Szombathely - Nagyon-nagyon szimpatikus volt és rendes! Nem fogadott el pénzt! Video és kép sem készült!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nicika!!

Jaj, nagyon örülök, hogy minden okes volt a dokinal. Es, hogy vegre hajlando volt valaki megvizsgalni rendesen! De most mar tessek am megnyugodni, mert az a babanak sem jo ha aggodsz! OKES?!
Szep babakocsit vettetek! En mar nem is nagyon tudom, hogy nez ki a mienk. Kép Itt volt lehetöseg arra, hogy csak egy elöleget fizessünk es barmikor elhozhatjuk. Ez azert is jo, mert eleg kicsi a lakasunk es legalabb nem kell addig is kerülgetni. Tegnap beallitottam a bölcsöt is a szobaba, jaj olyan szep. Mar csak a lakoja hianyzik!

Nercsi!

Tudom, hogy többet kellene pihenni, de valahogy ha tudom, hogy munka van egyszerüen nem megy! De ma 1 orat aludtam delutan! Kép
Most kezdik majd lassan a gipszkartonozast a felsö szinten alul pedig a falakat jönnek pucolni a jövö heten! Ha minden jol megy aprilis körül mar ott lehetünk!

Kép
Kép
reni76

Nicika!

Nagyon szép babakocsi! Hogy jött ez a szombathelyi orvos ötlet? Csak úgy felhívtad?

Nercsi, tudom , most utánaolvashatnék, de akkor most te tudod hogy kisfiú vagy kislány? Amúgy 3D-s melyik hetekben érdemes csináltatni, ha mégis?
Vagy mikortól lehet "normál esetben" látni a kis puni-kukit?

Nici, Nem értem hogy lehet korai a 30.héten megkérdezni a nemét?????

Reni,
de jó, akkor mentek a babóval mikor majd kezd jó idő lenni!!
Vendég

ja és gratula Nici a jó eredményekhez!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?