Jó reggelt!
Ismét jó éjszakánk volt, fél 9-kor keltünk Fannival, és most már megint alszik...
De nem baj, mert holnap jön hozzánk a védőnő, és kicsit rendbe szedem a lakást.
Boszi: ha ennyire félrekezelték a mamádat, lehet nem hagynám annyiban a dolgot...
Kia! Egyik kollegámnak is két hónapos a kisfia, és képzeld 7600 gramm!!! Csak anyatejes...
Utazóágy? Miért vettetek? Mentek haza a szüleitekhez? Nekünk is van (mondjuk mi ajándékba kaptuk), de egyáltalán nem használtuk ki, tán jó ha kétszer volt benne Fanni. Ha tudtam volna, hogy szeretnétek egyet, megbeszélhettünk volna egy baráti árat, vadiúj, egyszer állítottuk fel...
Helga! Én is nagyon autópárti vagyok, sokkal kényelmesebb a közlekedés vele, na megy egyszerűbb is...
Trécsi: 7700 gramm volt Milán? Most mennyit mértek neki a tanácsadáson??? Fanninak van súlyban bepótolni valója, bár lehet azért csinál sok mindent előbb, mint kéne, mert nem nehéz magát megtartania.... Lehet kisebb súllyal könnyebb... Most lehet 6700 gramm körül, de mi majd csak febr. végén megyünk tanácsadásra, addig nem tudom megmérni...
Pihiszék: én is sokat nézegettem pont ez a fajtát, de mire döntöttem volna, addigra Fanniból ilyen kis sajtkukac lett... Nem maradna el benne már...
Hasonalvás: Fanni első héttől kezdve csak hason hajlandó aludni!!! Most hogy tud forogni, gyakran alszik oldaltfekve is, de háton szinte sosem! Ha álmában a hátára fordul, pár perc múlva felébred... úgy nem jó neki... Ha meg a karomban alszik el, és én raknám le háton, egyből megébred... Én is sokat aggódtam eleinte a bölcsőhaláltól, és mindenki mondta, hogy ne altassam hason, de nem volt más megoldás. Máshogy nem aludt... Most már ebből a szempontból megnyugodtam. Tényleg meddig fenyegethet ez a bölcsőhalál???
Keddi séta: délelőtt jön a védőnő, szóval nekünk is csak az ebéd után jó... Felőlem oké, de azért egy kicsit kisüthetne a nap... Egész hétre márciusi hőmérsékletet mondanak, de ilyen borús időt..
Na megyek teregetni, lejárt a mosógép.