Új privát üzeneted érkezett!

Linda gratulálok a kis bébikéhez, nagyon szépek vagytok :) !
(ha hirtelen nem tudnád ki vagyok, gondolj a középiskolás éveidre... :roll: bár lehet, hogy így se fogod tudni, de mind1)

Egyébként nem tudom, ki hogy volt vele, de iszonyatos hányinger, émelygés kerülget egész nap, b6, magneb6 nem ér semmit, elevit sem, pedig írja, h jó ilyenre is.....nem tudtok valamit tanácsolni?
Pl. mit egyek, keksz, kifli, ropi kipróbálva....hátha van vmi jól bevált pl. sült banán tojásos tésztával vagy vmi ilyen extra dolog ??? :roll:

Kép
kkriszti77

Sziasztok!

Hogy nőnek ezek a csöppségek! :D Örülök, hogy minden OK. Bár nem tudom, mandula, mi lehet ez a nátha... Remélem, hamarosan meggyógyultok!

Ennn, Te jobban vagy már? Múlnak a pöttyeid???

Kriszti, extra dolgot nem tudok ajánlani, legalább is nem ennyire extrát, mint a sült banán tojásos tésztával :lol: , de nekem ami jól esett, és bennem is maradt, az a bolti kakaó vajas kiflivel. Szerintem nem ettem annyi vajas kiflit életemben, mint abban a néhány hétben! :oops:

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Mandula!

Doki nem írt semmit a Csöppednek?Szegény picúrka ilyen pici,s náthás :(

B.Lin!

Milyen gyorsan növekszik Gréta babátok! :D

Kkriszti!

Nekem a 3.terhesség elég gáz volt,első pár hétben csak a lidl-es bagettet tudtam enni,mást nem,utána pár hétig csak a tejtermékeket,mást sem,utána csak üres kenyér,zsemle,ropi.Mondjuk ekkor is émelyegtem,de kicsit enyhült.A pizza illatát végig el sem bírtam viselni a lakásban.Szegény férjem elment anyuhoz pizzát enni,ha nagyon azt akart. :lol: S olyan érdekes volt,hogy előtte sem tudtam a tejet meginni,mrt rosszul vagyok tőle,akkor napi 1 litert megittam,meg a szülés után sem bírtam,azóta sem.
Vendég

Manófalvi!

Ti jól vagytok?Pici babócád?Mocorog sokat?
Vendég

Köszönöm kérdésetek, már javulgatok. Csak a fránya hasmenésem nem akar szünni. Elég hullámzóó az intenzitása, van h 1 nap kimarad, aztán megint. Pöttyeim egyre halványabbak, nagyon jó ez a test"páholó" :lol: .

Kriszti, nekem szerencsére semmi terhes tünetem nem volt és most sincs, a cicfeszülést leszámítva, meg mostanában a kb heti2 délutáni szunyát. Viszont a másik fórumon nagyon sok praktikus tanácsot olvastam anno. Pl mentolos fogkrém (ettől sokan hánynak) helyett, citromos blend-a-med. BakeRolls (sima) ropogtatni, a ropi nem feltétlenül jó, mert baromira szorulást tud okozni. Inni pl Kyr, ez probiotikus, tul képpen ivójoghurt, de az actimelhez hasonlóan növeli az immunitást. Persze csakis hidegen. Aztán hideg citromos víz ( csakis rendes citrommal). Ez bármennyire is fura, csökkenti a hányingert, és nem utolsó sorban pótolja a hányással elvesztett nedvességet.
Jó tudni, h ha valaki nagyon hányós vagy nagyon megy a hasa ( akár gyerkőcnek is), a gyógyszertárakban lehet kapni speciális sós oldatot, az elektrolit háztartás visszaállítására. (nyugi, nem amit bekötnek infúzión). A Kaukázusi kefír is jó, ha lemegy.
Hirtelen ennyi, de ha gondolod még keresgélek. Én a BakeRolls-ra voltam kicsit rákattanva az elején, csak úgy ropogtatni. :)
Remélem van használható info a soraimban. :wink:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Donoé, köszi, jól vagyunk. :) Babóca sokat mocorog, főleg vacsora után, mikor lepihenek. :D Nem tudom, melyiket szereti jobban, a vacsit vagy a pihenést??? :lol: :lol:

Ennn, amiket írtál, eszembe jutott, hogy egyszer pont a citromos víztől hánytam. :( De a bake rolls tényleg nagyon jó!!!! :D Örülök, hogy már jobban vagy, most már a hasmenést kellene végleg visszaszorítani. Doki mondott erre valamit?

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

nem . Kecskemétre majd csak jövő csütörtökön kell mennünk, afpre. Vizeletet kell vinni???? MErt sok helyen kérik azt is ilyenkor. És hepatitist is szűrnek.

ennn

Enn, donoé, manófalvi!
Köszönöm a jótanácsokat, huh tök jól elleszek egy ideig, mire végigpróbálgatom :lol:
A BakeRolls eszembe nem jutott volna.... :oops:

Enn szerencsés vagy, h nem volt hányingered, én éjszaka arra ébredtem fel, h mennem kell hányni....persze semmi nem jött ki... :cry:

Kép
kkriszti77

mano-Köszike a szoritást.A következő és egyben az utolsó vizsgám,május 3 vagy 4-edikén lesz,ezt biztosra holnap fogom megmtudni. :oops:

Janka-köszi enked is a szurkolást.Ami igaz az igaz,telyes szivemből mást csinálnék inkáb,mint most tanulni.Sétálnék jó nagyokat és csak a babaura koncentrálnék. :oops: De nagyon remélem,h.lejár már és persze sikeresen. :roll: :oops:

Tegnap voltam a dokimnál,azt mondta,h.jó nagy a kis drága,mindene megvan,csak egy a probléma,oldalt fejfekvésben van.Nagyon remélem,h.a normális tethejzetet felveszi a szülésig.Nem szeretnék császárral szülni. :oops:
Lenne egy kérdésem.Muszáj menni szülés felkészitőre?És ha igen,mikor ,hány hetesen kell és hova? :roll: :oops:
Puszi nektek!!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

timcike,

a szülés felkészítő senkinek nem kötelező.Rád van bízva,hogy te menni akarsz vagy sem!Nem tudom hány hetesen kell és,hogy hova.De itt a forumon biztos meg fogja valaki válaszolni.

Csajok,

hallott már valaki valamit az Alsópáhoki bababarát szállodáról,mert augusztusban oda megyünk 5-napra.Vélemények érdekelnének.Egy barátnőm már volt a családjával,nekik nagyon be jött!
janka 2006

kkriszti77:
Tán nem a tanárnő az? Persze hogy tudom, emlékszem.
Gratulálok a jövevényhez!!!!!!!!!!!!
Nekem is volt hányingerem, hányásom, de sajnos semmi sem segített, csak a kitartás és türelem, hogy egyszercsak elmúlik.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

b.lin jól esik, hogy emlékszel még rám :oops: :lol:
Én is grat nektek, Móni is sokat emleget titeket :D
Sajnos nekem sem múlik a hányingerem, a héten nem is mentem dolgozni emiatt, de nem akarom, hogy azt mondják, hogy gyenge vagyok, pedig eléggé az a látszat... :cry:

Nagy cuki a kis pöttöm Gréta, és édes az a kép, ahol az apucival összebújnak ( asszem iwiwen láttam).... na és te hogy vagy már?

Kép
kkriszti77

Csajok az utolsó vizsgám: május 4 péntek reggel 9 óra. :oops: Nagyon gondoljatok rám... :roll: Előre is köszi!!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

köszi Janka,remélem kapok választ. :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Teszek föl egy képet még futtómban.Ez otthon készült az állatkertben most Húsvétkor. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci,
szülésfelkészítőre szerintem érdemes menni, minden hónap első hétfőjén van, tehát most szerintem akkor 7-én lesz, de kérdezz rá. A szülőszobát kell azt hiszem hívni, és ott megmondják. Ha apa ott akar lenni, akkor mindenképpen, szeretik, ha apa előtte látta, hogy mi vár rá, és nem szülés közben esik össze.

Janka,
a másik fórumon Liliék voltak Alsópáhokon, ha jól emlékszem, tett is fel képet, jól érezték magukat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Elnézést, hogy el voltam tűnve, de több soron nem engedett be a gép! :-(

Geli!
Köszönöm a köszöntést!

Falevél, Manófalvi!
Persze, menjünk együtt a szülésfelkészítőre. Szerintem majd úgy júliusban lesz aktuális, nem? Ti apás szülést terveztek?

Kriszti!
Én a 19. hétig voltam rosszul, hányingerrel, hányással. Erre csak az a megoldás, hogy türelmes vagy. És valóban magadnak kell kipróbálgatnod, hogy mitől vagy jobban, mert mindenkinek más jön be. :-) Egyébként én is a Sz. Gáborhoz járok.

Ennn!
Örülök, hogy jobban vagy!

Szép napot Mindenkinek!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi

kkriszti77:

Köszönöm szépen én is jól vagyok. Most már testileg teljesen renbe jöttem, de majd egy bő hét múlva kell mennem kontrolra és a doki is remélem ezt erősíti meg. Ami kicsit húzós az a fáradtság. Hiába csak kétszer kell fel a kisasszony, ami kb fél-egy óra procedúra, de akkor kimegy az álom a szememből és nehezebb a visszaalvás. Napközben meg valahogy meg mindig elmaradnak a pihenések, mindigmást csinálok helyette.

Tényleg nagyon az a kép, nekem is a kedvencem. Apuci teljesen szerelmes a lányába és hogy egy hete visszament dolgozni, nagyon hiányzik neki.

Móniéknak még minidg nem jött össze a picur, már régen hallottam felőle?

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Köszi Linácska!"Apa" nem akar bennt lenni :lol: éppen azért mert nem akarja,h.vele foglalkozzanak helyettem... :lol: De nem is eröltetem.
Lenne egy kérdésem hozzátok csajok.Emlékszem valaki nagyon tisztába volt az apasági nyilatkozattal kapcsolatban,most sajna nincs időm utánanézni,de megkérem azt a személyt,h.irja meg nekem,h.mikor van az Önkormányzatnál fogadóora ez ügyben,és miket kell vinni.Nekem eddig megvan az igazolás a dokitól.Kell még más is?És,h.hányadik emeleten is van ez egyáltalán.
Előre is nagyon szépen köszönöm. :wink:

Puszi nektek!!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci,
azt hiszem kedd 13 órától van, de ebben azért annyira nem vagyok biztos, és az első emeleten. De a www.kecskemet.hu-n biztosan megtalálod az anyakönyvi hivatal félfogadását.
Amúgy ha apa nem akar bent lenni, azért a folyosón még sétálhat veled. Ott semmi szörnyű nem történik, viszont gyorsabban telik az idő, ha tudsz vele beszélgetni... A barátnőm párja is így csinálta, végignézni nem szerette volna, a szülőszobára nem ment be, de sétált kitartóan :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Megvagyok, már végre vége a negatív időszakomnak, most Gergő nem enged a gép elé, ha meg le tudok ülni, tuti nincs babanet. most van egy kis időm, és olvastam is.
kezdek rájönni, hogy egyre több energiája van a fiamnak, tegnap voltunk egy "szerenádon" a sulimban, és vittem magammal, mert apa dolgozott. A szerenád után volt egy kis állófogadás, Gergő min. 20szor szaladt körbe az aulában és még csak akkor kezdett fáradni.

Szakdolit többen kérdeztétek. Gergő születése előtt befejeztem Szegeden a BTK-n a kiegészítő angol szakot, de mivel mindig álmos voltam, meg abban a tanévben végig tanítottam és érettségiztettem, nem írtam szakdolit. Az idén váltottam témát, mert az előző, most, hogy nem vagyok gyerekek között, nem jó, nem tudtam adatot gyűjteni. Az új témám a gyerekeink nyelvtanítása, mármint idegen nyelv. Van-e értelme elkezdeni ilyen korán, később, hogy tud tovább fejlődni, ha bekerül egy normál iskola rendszerbe?, stb. Nyelvtanár léttemre nem tudom eldönteni tanítsam-e már vagy még ne, a szakdolimtól várok választ erre. Illetve bármi is jön ezután munka vagy másik baba, csak nehezebb lesz, ezért szeretném megírni a nyáron.

Kriszti,

Émelygés nekem nem volt, ebben nem tudok segíteni, én állandóan álmos voltam. Köszi a biztatást, már sokkal jobb a helyzet. Védőnő, vagy Drabantné Gabi vagy Puruczki Edit, a miénk Gabi, mi is itt lakunk a Budai kapunál az ált. suli meg aKandó mögött. De a Kada Elek utca másik oldala már az Edité, ő nagyon rendes, Manófalvinak is ő a védőnője, megerősíthet. Ráérnek még a 12. hét környékén, mármint a védőnők.

Lina
,

Pöttyökkel hogy álltok? Én már kezdek begolyózni tőle, már lasan semmit nem eszünk, és még mindig pöttyös. Kezed jobban van már?

Janka,

Most már inkább játszótérre járunk és nagyon közvetlen lett Gergő mostanában a gyerekekkel, az usziban elutasítja a gyerekeket, de ott hív mindenkit játszani. A Betlehem kapujában voltunk, de ott is csak egyedül játszott, egyébként jó hely. Van, hogy énekelnek, de egyébként kötetlen a foglalkozás, te is ott vagy mellette. Amit írtam, abban az az egy neg., hogy van egy lépcső, ahol ha siet, és nem ismeri a terepet, tuti leesik. Szerintem ninics korhoz kötve, volt ott kaon ülő baba is.

Manó,

Köszi már jól vagyok, szerencsére egyre több szabadidőm van, így mindig játszóterezünk. Nem aggódom azon, mi lesz egy-két hónap múlva. Ha munka akkor munka, ha baba baba. HAmarosan kiderül.

Timci,

Nagyon szorítok 4-én, hátha utána tudunk talizni. Szerintem a szülésfelkészítő azért jó, hogy megimered a terepet, vagy Borsika megmutatta?
Aranyosak vagytok a képen. :)

Manófalvi,

Neked milyen gyorsan telenek a hetek? Mert itt a vonalzón nagyon repül az idő nálad is.

geli08

Linda,

Tényleg szépen növögettek. Próbálj meg napközben pihenni, amikor Gréta is alszik, mert ha fáradt leszel a tejcsi mennyisége is bánhatja, nem riogatni akarlak, csak tudom magamról, milyen nehéz elfogadni, ha mindig rohan a ház/lakás, de hidd el rájössz, hogyha fáradt vagy aludni kell, mert egyébként állva elalszol.
Nagyon édes a kisasszony a kisképen is.

Mandula,

Orrfolyás, minden más tünet nélkül, sajna gyanúsan allergia. Próbáld ki a tej és tojásmentességet teljesen. Vagy még egy pár tipp, amit annak idején kérdezgetett tőlem a doki:
csoki
paradicsom
MÉZ (főleg, ha van pollen allergiás a családban)
dió
Ha ezek sem jönnek be kérdezek mást. amézet azért emeltem ki, mert egy barátnőm mézet használt a cukor helyett mindenbe és nem tudta mi lehet a hunyó, elhagyta a mézet és egyből megszüntek a tünetek.
Remélem hamarosan megoldódik a probléma.

Szép hétvégét Nektek!

Megint nem leszek, mert megyünk anyósékhoz és anyuékhoz. Egy cég, mindkettő u.abban a faluban lakik. Majd teszek fel képet, csak nincs progim, amivel kicsinyítsek, mert újra telepítette a férjem a gépet.

geli08

Geli,

hol van a Betlehem kapuja,erről még nem hallottam!
janka 2006

Geli,
Lilinek sem múlnak a foltjai, már írom mit eszünk, de valahogy semmi összefüggést nem találok a kaja és a foltok között. Tegnap tuti evett tejest, mert a kislány kakaóscsigájába, akiért elmentünk az oviba biztosan volt, ordított érte, én meg úgy voltam, hogy nagy gond nem lehet, ha negatív a tej eredménye, evett és semmi pötty. Máskor meg csak úgy lesz, de hogy mitől...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

b.lin,
Móniéknál sajnos még mindig nem jött össze, illetve kétszer sikerült, de végül mindkettővel volt valami genetikai probléma...már nagyon várják...:)

Pálfinoémi,
köszi a biztatást, de sajnos a türelem az, amiből nálam már alig van....csak az éltet, hogy egyszer úgyis minden elmúlik :)

Geli08,
köszi a védőnő-infókat :D
Melyik suliban vagy angol tanár?

Kép
kkriszti77

linácska-köszönöm szépen."Apa"biztosan ott lesz és sétálni fog velem,csak bejönni nem akar. :lol: Megvan a honlap,de azon belül az Istennek se találtam meg a fogadóorát meg semmi más infót ezzel a nyilatkozattal kapcsolatosan,lehet buta helyen kerestem,nem tudom,pedig jó alaposan átnéztem... :oops:

Geli-nagyon köszönöm neked,h.gondolni fogsz rám.És figyelj,péntek után szabad leszek,oda megyek és azt csinálok,amit csak akarok! 8) Nagyon remélem,h.sikerülni fog a vizsga,és akkor még időhöz se leszek kötve.Már alig várom,h.lejárjon és VÉGRE talizhassunk.Már ideje... :wink: Köszi a bókot a képről... :oops:

Puszi csajok,és kellemes hosszú hétvégét nektek!!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

ui. geli-Borsika még nem mutatta meg,de fel fogom hivni telefonon szerdán,mert akkor kell mennem NST-re és akkor ha lesz ideje,megkérem mutassa már meg... :oops:

Borsika-bent leszel szerdán?

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci

Sajna nem leszek, babysitterkedek szerdán meg csütörtökön. Pénteken délelőtt, szombat vasárnap éjjel, utána kedd egész nap. Mit szeretnél megnézni? Ha gondolod hétvégén amikor éjszakás vagyok és rá érsz, be jöhetsz,elvileg nyugis szokott lenni.
borsika33

Sziasztok!

Most végre tudok kicsit írkálni!

Donoé!
De írt a doki néni : antibiotikumot!:( Csak nem mondta meg, hogy miért. Annyit mondott mikor megvizsgálta, hogy a torka szép, meg ha csak ennyire szortyog, és nem válladékozik, akkor az orrát sem kell szívogatni, csak szedjük az Amoxicilint, meg a Calcimusc nevű gyógyszereket. Annyira sajnálom szegény Pindurkámat! Amúgy tökéletesen jól van, mert az étvágya nemhogy csökkenne, hanem nő, a közérzete is jó, meg most már mintha kezdene végre múlni ez a valami.

Geli! Köszönöm az infót, nagyon aranyos vagy! Én is gondoltam mostanság az allergiára, mert én nagyon az vagyok gyerekkorom óta. De az ugye nem lehet, ha nem válladékozik a nózija, vagy attól ez még lehet az? Leírtam Donoénak mit mondott a doki. Én annyira utálom az antibiotikumot, de ha szedni kell, hát szedni kell.
Aranyos lehet a pici fiad, gondolom jól megfuttat időnként.

Remélem mindenki jól van! :D

Jó babavárást és babázást kívánok Nektek!

Kép
Kép
mandula82

Sziasztok!

Van aki mosható nadrágpelenkát használ vagy majd azt szeretne?
Szeretnék megtudni infókat, mert én majd ilyet használnék a picurkámnál.

Mi a véleményetek róla?

Kép

Kép
falevel2

Mandula!

Ilyen csöpp babának antibiot?Mondjuk bizti jobban ért hozzá,mint én,de amúgy sem tesz jót a szervezetnek,hát még ilyen picinek! :( De ha tiszta a torka,nem váladékozik,csak szortyog,akkor minek az antibio?Ezt nem értem...

Falevél!

Én csak a netről ismerem a mosható pelust,szép,nem tudom van-e olyan nedszívó,mint papír társai.Nem tudom.A pelenkalap.hu-n szerintem van fórum,nézz bele másnak mi a véleménye.Én személy szerint maradok az eldobhatósnál,a DM-ben szoktuk venni az öko pelust,nagyon jó.Mindig is Pamperst használtunk Donátnál is,próbaképp vettünk ilyet,de van olyan szinte,mint a Pampers.
Vendég

Falevél!

rosszul írtam a címet le.www.pelenka.lap.hu
Vendég

Borsika-;n p;nteken fogok vizsgázni,de bemennék délután,ha te fogadnál.Meg szeretném nézni a szülőszobát és egy kis szülésfelkészitőt tartsál már nekem,ha lehetne... :oops: Csak ennyit szeretnék...mert ugyebár,mint látod,már nincs sok hátra és szeretném azért tudni,a részleteket,meg látni ahol világrahozom a picurkámat... :oops: :roll: :wink: Mit szolsz?

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci

Péntek délután nem jó, mert csak délelőtt dolgozok, neked a hétvége nem jó? Akkor jobban lehet jönni menni, a szülőszobát nem tudom megigérni, de az újszülöttet biztos, a szülöszoba attól függ ki dolgozok, vannak-e vajúdók, de megpróbáljuk. Este 6-ra megyek szombaton si meg vasárnap is. Majd jellezz.
borsika33

Borsika-ok,rendben van.Előre is köszönöm. :oops: Irni fogok ide,h.most szombaton vagy vasárnap megyek be,de egyik nap a 2 közül 1oo%,h.bemegyek,mrt nagyon érdekel.Ha a páromnak is van kedve megnézni,gond lenne? :roll:
Lenne még 1 kérdésem hozzád: mit kell vinnem magammal a korházba a picinek,popsitörlő és kis kesztyűcske,meg cumin kivül?
Ezt a textilpelenkát kell-e vinni a szoptatáshoz meg pelenkát,ruhácskát,mellszivót,bimbóvédőt? :roll: Van-e ott olyan dolog,amivel lehet sterilizálni a dolgokat?Vagy azt is nekem kell vinni?
Előre is köszönöm válaszodat!Várom,h.találkozzunk. :wink:

Egy kivülálló kérdés: Muszáj minden egyes kis ruciját kivasalni? :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

timci

A hétköznap óra azért nem jó mert akkor a főbanyák ott vannak és nem lehet lófrálni. De persze a párodis jöhet.

Textíil pelenke nem kell, de atöbbi nem árt ha van, strilizálni ott nem tudsz, ezért hoznod kell valamit. de mit akarsz strilizálni? A bimbóvédőt szerintem nem kell mindig a melled se steril.

Vasalni? Szerintem nem árt , márcsak azért mert azal fertőtleníted is.
borsika33

borsika-ok,rendben,akkor csak vagy szombat,vagy vasárnap,de bemegyünk a jövő héten. :wink: És előre is köszönünk mindent.
Szoval kell vinnem a picinek be ruhácskát,mikor megyek be szülni? :roll: Hányat és kb.mit? sterilizálni a bimbóvédőt ,a cumikáját szerettem volna meg a mellszivót.De ha nem lehet,akkor be se viszem. :roll:
Vasalással ugy voltam,inkáb megkérdem,mert egyes anyucik kivasalják,egyesek meg nem és semmi bajuk a picinek,ha nem is vasalják ki.De én akkor ezek szerint ki fogom,nem reszkirozok. :wink:
Szoval,akkor viszek a picinek cumit,pellust,pospsikenőcsöt a Bepantent,remélem jó lesz,és a ruhácskákkal nem vagyok még tisztába,azokat ird le,h.milyenekre lesz szüksége ok?
Előre is köszi és pussz!!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci

Ruha nem kell csak majd ha mentek haza, Bepenten se atz is adunk, a cumi azt meg csak végszükség esetén.

Ha azt kérdezed mibe kell haza vinni, na akkor: Kell egy badi, rugi, kocsi kabát, pamut sapi, egy db liberó, egy pelenka a feje alá, meghordozó, vagy mózes, meg egy pléd attól milyen idő lesz mikor mentek haza. A pólya nem kötelező, főleg ha hordozóba hozzátok haza mert abba nem lehet biztonságosan a babucit bele rakni- A számom megvan? Majd csörögjetek rám ha jöttök!
A vizsgán meg izgulni mert te előnybe vagy ti ketten vagytok van aki súgjon!
borsika33

Borsika-olyan aranyos vagy... :wink: Koszi,h.biztatsz a vizsgaval. :oops: Nem,nem az erdekelt,h.miben vigyem haza,hanem az erdekelt,mert ugy vettem ki az irasodbol,h.milyen rucikat vigyek be neki a korhazba,mikor negyek be szulni,mert en ugy ertettem,h.kell vigyek be neki rucikat,de ha nem az szuper.Mert tudod nallunk Erdelyben kell vinni be a babunak rucikat.Szuper,ha itt csak a kihozatalakor kell. :wink: Cumit azt viszek.Tegnap vettunk textilpelenket,meg Pampers-t.A textilt arra,ha szopi utan bofi ez az jonne,akkor jobb ha abba torlom le,mint masba.A Pampersre szukseg lesz nem?Azt is vigyem be a korhazba magammal?Vagy ott a korhaz ad neki?Babahordozoban fogjuk hazavinni.Es meglatod tunderi kisfiu lesz,foleg a sajat rucijaban. :lol: 8) Mar alig varom,h.lassam.
Mielot mennenk hozzad a korhazba folhivlak telefonon. :wink:
Mostmar ne haragudj,h.annyit zaklatlak akerdeseimmel,de jobb 2x megkerdezni valamit,mint 1x sem.Es itt minden mas mint odahaza,es az itteni dolgokkal en nem vagyok annyira tisztaba... :oops: (miket kellbevinni,meg,miket ad a korhaz,stb.)
De szuper,h.vagy itt te nekunk es felvilagositasz a dolgokrol. :wink:
Koszi meg 1x.
Pussz

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci

Pamrpers nem kell, textil se azt ad a kórház, csak pospsitörlő kell mert azt nem tudunk adni.Várlak majd!
borsika33

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!

Mi nagyrészt pihentünk, tegnap meg lementünk Ópusztaszerre! Nagyon klassz volt! Meg persze jól elfáradtunk! :-)

Szép napot!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi

Sziasztok!!!

Holnap megyünk afp-re le kecskemétre. :D Elvileg a doki megvizsgál mellette. Mert még mindig küzdök ezzel a sárgás-zöldes dologgal odalenn. :evil:
Nektek hogyan szoktak az ilyen vizsgálatok lenni??? Arra gondolok, h eddig amikor mentem, a becsekkolásnál kiakadtak, h nincs semmilyen beutalóm, csak a kiskönyvem, amibe a doki esetleg beírta, h mikor kell mennem. Mindig velem szentségelnek, nekem meg köröket kell futnom, meg a dokit hívnom, és csak amikor ő is beszél. a nyanákkal telefonon, akkor fogják, h én valóban ide jöttem, erre és erre a vizsgálatra. Csak már elegem van ebből. Nem szeretném ezt a végéig így csinálni.
A doki szerint fölösleges a beutaló, elég ha jövök, becsekkolok, és utána vizsgálat, vagy uh stb. Csak mindig mondjam, h hova jöttem. De ez sosem elég.

ennn

Ennn!

A terhesgondozáson kérj a vizsgálatokra beutalót! Ez most már tényleg kell! A dokihoz nem kell semmi, én is csak azt szoktam mondani, hogy a Szabó G-hoz jöttem.

Akkor Neked nincs meg az AFP-re való 4féle beutalód? Bocs, ha félreértettem valamit.

Mindenki!

Már sajnos nem emlékszem, hogy melyikőtök írta az elején, kikeresni meg nincs időm, de hol is van Pesten pontosan a Nyugati környékén az a kismamabolt, amit ajánlottatok? Csak egy fölsőt kéne vennem. Esetleg más ötlet? Köszönöm!

Na, próbáltam volna feltenni fotót, de nem tudok, mert nagy. :-( Lekicsinyíteni meg nem tudom. :-( Na, de majd az Uram! :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi

köszi. és azt hogyan kérjem, és hol a terhesgondozás???
odatipegek, rájukrontok :lol: és mondom, h afp beutalók kellenek, kezeket fel.
nekem itteni védőnöm van (Dkeszi). ő nem adhat. :?
vagy csak mondjam h sz.gáborhoz jöttem csókolom,, a csekkolós néniknek?? a többit meg lefutom vele együtt?? lehet h ez a járható. :roll:

ennn

Borsika-rendben van.Én is várom már,h.találkozzunk,akkorra már tulleszek a nagy vizsgán is. :oops: És végre fellélegezhetek.Remélem.
Hivni foglak,ne aggodj. :wink: Ok,akkor se textil se rendes pelust nem viszek.

Ma voltam NST-n,az elsőn.Nagyon jók az eredmények,azt mondta a doki. 8) Hála Istennek.Csak jövő szerdán kell mennem legközeleb. 8) Remélem,h.a vizsgáig nem akar kibujni :lol: ,várjon még vagy 4 napot,aztán mind jöhet. :wink:

Remélem mindenkivel minden ok.Pussz nektek!Most is rohanok,ma semmi időm nem volt semmihez.Épp,h.megirom ezeket a sorokat. :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kérlek csajok,aki tudja irja már meg nekem,h.az Önkormányzatnál mikor van a fogadoóra és melyik nap apasági nyilatkozattal kapcsolatosan.Meg,hogy kell időpontot kérni?
Előre is köszönöm.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ennn,
ezt nem értem, miért kell lemenned Kecskemétre AFP-re? Én csak a dokimhoz jártam, másra nem. Az Örsön a terhesgondozáson írtak beutalót, ugyanott levették a vért, megjött az eredmény, és hoztam a dokihoz. Ugyanígy a terheléses cukrot, mindent.
Amúgy most én is Pesten vagyok, reggel megyek haza :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok csajok!

Nem voltam elveszve,csak Janka bele esett ebbe a hányásos hasmenéses (ROTA ) vírusba és be kellett feküdnőm vele a kórházba mert nem maradt meg benne semmi.Nehogy kiszáradjon infúziót kapott,nagyon büszke vagyok rá olyan jól tűrte a kiképzést.Kedden jöttünk haza.

ennn,
beutaló nekem soha nem kellett az Uh-ra mindig az előtte lévő UH-s papírral kellett mennem és azt adtam oda a kiskönyvel együtt.Csak a vérvételhez kaptam beutalót a védőnőmtől.Tavaly még így működödtt!Sárgás-zöldes folyással ne foglalkozz,nekem is rengeteg volt,de nem vagyunk egyformák van olyan akinek meg egyáltalán nincs amikor kismama az se jó nem tisztul!Ezt a hormonok csinálják.
janka 2006

Janka!

Most már az uh-ra is kell beutaló! :-))) Mindenre! :-))))))

Ennn!

Az Izsáki úti kórházban van a terhesgondozás, ott kell kérni a beutalót. Ha a főbejáraton mégy, akkor jobbra van egy hosszú folyosó, aminek a legvégén van a terhesgondozás.
De a doki bizti segít!

Timcike!

Boldog névnapot kívánok!

KépKép
Kép
pálfinoémi

Noémi-Nagyon szépen köszönöm! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81