Sziasztok,
Megvagyok, már végre vége a negatív időszakomnak, most Gergő nem enged a gép elé, ha meg le tudok ülni, tuti nincs babanet. most van egy kis időm, és olvastam is.
kezdek rájönni, hogy egyre több energiája van a fiamnak, tegnap voltunk egy "szerenádon" a sulimban, és vittem magammal, mert apa dolgozott. A szerenád után volt egy kis állófogadás, Gergő min. 20szor szaladt körbe az aulában és még csak akkor kezdett fáradni.
Szakdolit többen kérdeztétek. Gergő születése előtt befejeztem Szegeden a BTK-n a kiegészítő angol szakot, de mivel mindig álmos voltam, meg abban a tanévben végig tanítottam és érettségiztettem, nem írtam szakdolit. Az idén váltottam témát, mert az előző, most, hogy nem vagyok gyerekek között, nem jó, nem tudtam adatot gyűjteni. Az új témám a gyerekeink nyelvtanítása, mármint idegen nyelv. Van-e értelme elkezdeni ilyen korán, később, hogy tud tovább fejlődni, ha bekerül egy normál iskola rendszerbe?, stb. Nyelvtanár léttemre nem tudom eldönteni tanítsam-e már vagy még ne, a szakdolimtól várok választ erre. Illetve bármi is jön ezután munka vagy másik baba, csak nehezebb lesz, ezért szeretném megírni a nyáron.
Kriszti,
Émelygés nekem nem volt, ebben nem tudok segíteni, én állandóan álmos voltam. Köszi a biztatást, már sokkal jobb a helyzet. Védőnő, vagy Drabantné Gabi vagy Puruczki Edit, a miénk Gabi, mi is itt lakunk a Budai kapunál az ált. suli meg aKandó mögött. De a Kada Elek utca másik oldala már az Edité, ő nagyon rendes, Manófalvinak is ő a védőnője, megerősíthet. Ráérnek még a 12. hét környékén, mármint a védőnők.
Lina,
Pöttyökkel hogy álltok? Én már kezdek begolyózni tőle, már lasan semmit nem eszünk, és még mindig pöttyös. Kezed jobban van már?
Janka,
Most már inkább játszótérre járunk és nagyon közvetlen lett Gergő mostanában a gyerekekkel, az usziban elutasítja a gyerekeket, de ott hív mindenkit játszani. A Betlehem kapujában voltunk, de ott is csak egyedül játszott, egyébként jó hely. Van, hogy énekelnek, de egyébként kötetlen a foglalkozás, te is ott vagy mellette. Amit írtam, abban az az egy neg., hogy van egy lépcső, ahol ha siet, és nem ismeri a terepet, tuti leesik. Szerintem ninics korhoz kötve, volt ott kaon ülő baba is.
Manó,
Köszi már jól vagyok, szerencsére egyre több szabadidőm van, így mindig játszóterezünk. Nem aggódom azon, mi lesz egy-két hónap múlva. Ha munka akkor munka, ha baba baba. HAmarosan kiderül.
Timci,
Nagyon szorítok 4-én, hátha utána tudunk talizni. Szerintem a szülésfelkészítő azért jó, hogy megimered a terepet, vagy Borsika megmutatta?
Aranyosak vagytok a képen.
Manófalvi,
Neked milyen gyorsan telenek a hetek? Mert itt a vonalzón nagyon repül az idő nálad is.