Ha valaki nem tudná "kiolvasni", mit lát, segítek: az első képen a drágánk feje jobb ldalt (a másikon is
) , aztán a kis teste, a cicije felett a pici folt az egyik keze, aztán egy nagy pocak, majd valahogy a lábai (egy pár lábujjacskája látható!
)
A másik képenközelebbről van a buksija, lehet látni a nóziját, meg az éppen csókra álló száját!!
Ja, és amikor uh-zott a doki, kitátotta a száját, vissza is játszotta BB, mondta, hogy tök érdekes, még ilyen pici, és nyitogatja a száját! Hát egész nap vigyorogtunk, úgy örültünk! Tényleg nagyon jó volt látni!
És csajok, talán tegnap voltatok letargikus hangulatban páran: NE LEGYETEK!! Mindenkinek lesz itt babája. Itt vagyok én az élő példa. Majdnem három évig csak egy vetélés, és egyszer csak, amikor már ott tartottam, hogy kész, ez a sorsom, nem lesz így babánk, csak inszemmel, vagy lombikkal, egyszercsak bejelentkezett!!
És most megint az jut eszembe: hétfőn elmentem aával vérvételre, jött egy kb 8 hónapos terhes hajléktalannak kinéző rihonya, merthogy nőnek nem nevezném.... Szóval ott mondtam apának: na, ez aztán nem gondolkodott azon, hogy mikor van pé-je, ez csak büdösen, koszosan megizéltatta magát, aztán szerencsétlenségére megesett, ahogy apa mondaná... Mi meg hónapokon, éveken keresztül kitesszük magunkat annak, hogy bár a szexuális életünk rámehet, mégis képesek vagyunk időzítetten szeretni egymást, figyelve különösen AZOKRA a lehetséges napokra... Szóval minden sikertelen hónap után ki nyíltan, ki magában sírunk, hogy nekünk miért nem.... Pedig már mindenki terhes, akikkel találkozunk... és ez így megy, amíg egyszer csak azon kapod magad, hogy már akkor is sírsz, ha csak meglátsz egy szép kisbabát, vagy egy filmet nézel, amiben éppen babát hoznak a világra. Szóval ezt én is mind megéltem, de megérte: most bennem dobog a szíve az életünk értelmének, és már el is felejtettem a kötelező akciókat (amit ha tetszik, ha nem "ma" mindenképp meg kell ejteni, mert ma van a megfelelő idő...).
Na, nem húzom tovább, a lényeg: mindig van remény... Én Rúzsa Magdinak (Máté Péter) hallgattam a Most élsz című számát, és mindig erőt adott. Nm vagyok egy hívő típus, de amikor azt hallgattam, mindig azt mondtam magamnak: hinni kell, és lesz babánk!!
Jó éjt, szép álmokat!!