Sziasztok!
Először is üdvözlöm az újakat! Örülök,ha egyre többen csatlakoznak hozzánk.
Mostanában nem sok időm volt írni,de olvastalak Benneteket.
Vea!
Örülök,hogy jól sikerült lánykád felvételije,kívánom,hogy felvegyék a választott suliba.
Sajnálom,hogy megint betegeskedtek Ti is. Jobbulást kívánok Nektek! Nálunk is hasonló a helyzet,valaki mindig beteg a családból. A legrosszabb az egészben,hogy egymást fertőzzük. December óta nem emlékszem olyanra,hogy mindenki egészséges lett volna. Mindig lemaradunk különböző programokról,találkozásokról barátainkkal.
Piros!
Nagyon jó,hogy anyósod állapota javul.
Képzeld nagy sikere van a traktornak. Ma olyan szép idő volt,ki is használtuk,kimentünk traktorozni. Nagyon élvezi mindkét gyerkőc.
A születénapi bulik nagyon jól sikerültek. A McDonalds nagyon jó választás volt. 4-5 éves lányok voltak a buliban,szépen eljátszottak az animátorral,nagyon jól érezték magukat. És én is nagyon élveztem,főleg,hogy utána mehettünk haza és nem nekem kellett rendet raknom a vendégek után.
Vasárnap a szokásos családi összejövetel szintén remek volt. Két tortát is kapott Kyra,mindkettőt anyukám csinálta,az egyik mennyasszony Barbis volt,csodaszépre sikerült,a másik egy egyszerűbb. Majd rakok fel képeket is,amint lesz időm lekicsinyítem őket.
Most nagyon jó ajándékokat kapott /az én irányításommal
/.
Ez a traktor volt a fő ajándék,kapott még Mici mackós sátrat,rajzeszközöket,matricás albumot,Csipkerózsikás fotóalbumot a barátaitól Barbi babákat,kispárnát,nyomdát.
Nagyon boldog volt a sok ünnepléstől,ma az óviban is őt ünnepelték,vittünk tortát,volt fotózkodás is. Mondta a drágám,hogy ez volt a legszebb szülinapja
,mintha olyan sok lett volna eddig.
Sziveron!
Én nem ismerem Nagy Zoltán doktort,sajna róla mostanában nem hallottam senkitől semmit. De való igaz,hogy az a lényeg,hogy Neked szimpatikus legyen és megbizzál benne. Minden orvosról vannak pozitív és negatív vélemények. Kinek ez, kinek az jön be.
Dinuci!
Írjál magatokról bővebben,hogy megismerhessünk Benneteket!
Anyatojás!
Örülök,hogy végül sikerült megtalálnod a megfelelő foglalkozást kisbabád számára.
Majd számolj be a tapasztalatokról.
Kriszi!
Jó volt olvasni a boldogságod a soraid között!!! A hányingeres időszaknak meg hamarosan vége.
Mint Orsi már írta voltunk csörgőzni. Nekem még ezek a régi dalok is újak voltak,na jó nem mind a legtöbbet ismertem. Nekem nagyon tetszett,bár azt hiszem Marcell kicsi még ehhez,őt inkább a játékok érdekelték,meg az,ki mit eszik,iszik
És tényleg nagyon sokan voltunk,mondta is a lány aki tartotta,hogy hétfőn kevesebben vannak,lehet majd mi is inkább akkor megyünk.
Klári!
Örülök,hogy megismerhettelek Benneteket!
A hétfőt még megbeszéljük.
Most ennyire futotta.
Puszi Mindenkinek!
Bea