Sziasztok!
Eltűntem, mert már jó ideje a béka sejhaját is csak távcsővel látja a kedvem...no meg elfoglal a 3 különbőző korosztály is rendesen.
Hogy mi a hézag??? A telet, hideget és napsütés hiányát nem szeretem, de azért leginkább a macák készítenek ki. A két nagyobb még a szokásosnál is rosszabbul eszik, értsd semmit
Persze, Mikulás óta a csoki, cukor, nyalóka és rokonai jöhetnek, de bekeményítettem és még ami volt, azt is eldugtam. Ráadásul benyaltunk egy hányós-hasmenős vírust, ami dokinéni szerint még többször is visszakapható a gyógyulás után. Zsebi állandóan kakás, Timi pár nappal ezelőtt 4x hányt le egy nap alatt, Mesi meg nemes egyszerűséggel nem evett 2 napig
Mondjuk megértem, mert én is leginkább egész napos émelygéssel küszködtem pár napig, és a hasam is folyamatosan morgott már a kaja látványától is...no persze, fogyni nem sikerült
Két nagyobb csemetém után azt hittem, meglepetés már nem érhet evés terén...hát frenetikusat tévedtem
Mesi 3 hete teljesen leállt a hízással, mondjuk napjában max 5x hajlandó enni, tömni nem lehet. A betegsége alatt még fogyott is, így most majd 3 hónaposan alig nyom 5100 grammot, totál le vagyok törve
Nem akarok én kövér angyalkát hízlalni belőle, de ennél még Timi is többet nyomott ennyi idősen, pedig 3 kiló alatt jöttünk vele haza a kórházból
Na kesergésből ennyi...
Mica,
én nagyon szurkoltam a vasárnapi dátumhoz, látom, nem volt hatékony. Mit szólnál a 01.01-hez?
Igaz, még messzebb van, de így két legyet egy csapásra, hisz a dátumigényed, no meg a jövő év a jobb Gyed miatt című rész is teljesül
Igazán disznóság a sorstól, hogy most a végén kell esetleg diétáznod, főleg így kari idején
Én szívesen átvenném tőled a terhet, mert engem más nem tarthat vissza a nassolástól, sajna
Betti,
nálunk sem műxik a nomád körülmény elv, mert se Zsebi se Mesi nem bírt a nagyobb(ak) zajához hozzáedződni
Inkább holtfáradtan üvöltöttek órák hosszat, amitől aztán egyre nehezebb lett elaltatni őket. Szóval nálunk bizony idomítani kell a hangerőt az alvóhoz, bár ilyen tekintetben Zsebi még mindíg a legkényesebb. Éjjel újabban amúgy is fesztiválozni kezd minden neszre
Nem tudom, mi lehet a nyűgje Kevinnek, így ötletem sincs igazán
Nem lehet, hogy már a foga kezdi kínozni? Eddig nem volt érzékeny a pocija semmilyen általad fogyasztott kajára? Mert nekem szinte alig maradt valami az étlapon Mesivel, különben megnézhetem magam éjjel
Kár, hogy sosem cigiztem, mert most nekem is nagyon elkellene egy szál
Kata,
mi újság a bal melleddel? Mert már rég írni akartam, nekem ugyanez az ábra a jobbal, már a két nagyobb csaj is kiszúrta, hogy kevésbé dől belőle a tejcsi, ezért 4-5 hónapos koruktól alig voltak hajlandók belőle inni
Persze, gyorsan el is apadt. Most annyival gázabb, hogy Mesi már reklamál, így fejnem kell, ha nem akarok röhejesen mutatni egy tejeléstől földig lógó bal cicivel
És az a bosszantó, hogy nem a jobb mellem nem átlagos, hanem a bal, amiből gyakorlatilag spriccel a tej és minden szopi előtt fejnem kell abból is, hogy meg ne fulladjon a csajszi
Na már megint csak panaszkodom itten...bocsika
Patrik aztán jól nekifutott a gyarapodásnak
Heppi,
még mindíg irígy vagyok a csemetéidért, hiába is próbálsz rontani az összképen
Nekem elég andersenesen hangzik a visítozás és tévé, rádió mellett mélyen hortyogó gyerek esete, mert ilyet csak nálatok láthatnék közelről
Szopi nem semmi
Nekem is kettőt kellett volna egyszerre szülni, akkor nem lenne választási lehetőség, használniuk kéne a jobb cicimet is...vagy a balt tekerhetném a bokám köré háromszor
Az eleget szopik-e a gyerek kérdésedre szerintem a kakis, de főleg a pisis pelusok száma a válasz: ha ez utóbbi min. 5-6, akkor semmi gond. A kakilás ugye már kicsit nehezebb ügy, mert a csak anyatejes babáknál pl. az is normális, ha csak 7-10 naponta rakják tele a gatyót (mint Mesi is). A gyarapodás meg azért nem igazán jó támpont, mert a gyerekek alkati adottságaitól is függ, nem csak a lenyelt tejcsimennyiségtől. Szerintem ennyi
Megyek, mert dógom van.
pá
Momo