sziasztok.
felpezsdült itt az élet,alig győztem olvasni.
Ewa.jó hogy jöttél,nagyon jó,hogy van tejcsi,gratula
Anyós témához csak annyit,nekem szuper anyósom van,főleg azért mert 75km-re lakik
.de amúgy tényleg nincs gond vele,de ha hosszú időt kéne vele tölteni-hááát nem is tudom.
Hexe.A bárányhimlő elleni szuri nem kötelező,de én (mi) meggondoltuk és átbeszéltük Apával+dokinénivel és a beadás mellett döntöttünk és azért most,mert ugye Zsolti kezdi az ovit.Persze sokan úgy vannak ezzel-és más szurikkal is,hogy feleslegesek,de hát ezért csak ajánlottak.és ki-ki döntse el saját belátása szerint.Mi ezen kívül az agyhártyagyull.elleni (Neis vakcina 2szuri)+a Hepatitis A+B ellen (3szuri)-(muszály volt)+most a Varilixet (1szuri).
A tippem csak annyi,hogy időben beszéldd meg a dokitokkal,hogy mit szeretnél,mert a legtöbb (választott) szurit a kötelezővel egyidőben megkaphatja-és így kevesebb a "háborgatásuk" a lurkóknak.
Megvolt Zsoltinak is a 4éves,Sziszinek a 2éves státusz-vízsg.súly,magasság,vízsgálat,mit tud? stb.stb,aztán megkapták a kis szúnyogcsípést.ügyik voltak nagyon,még csokit is kaptak dokinéninktől.
diácska.ne is mondd az építkezést,már most tele van..........
Székács Károly lett a tervező,Kókai Gabi az ügyvédünk.de nem sima ügy,mert nem a mi telkünkön épül+megvan már a fürdőszoba -tudom most ez így érthetetlen.
voltunk ma az OTP-ben -egész ari nőcit fogtunk ki és érthetően is beszélt
,aztán a Mész.L. úti OTP-ben már letörték az orrunkat.apa olyan ideges lett.....
a vége az lett,hogy összevesztünk-ő ment balra én jobbra
Mondtam is neki,hogy ha már most kiakad az első problámánál akkor mi lesz később?!
Holnap majd megyek az építésügyi hatósághoz és tudom,hogy megint ideges leszek.
jó éjt,megyek is.
cleo