Új privát üzeneted érkezett!

Ági
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Diácska:
Én sem tudtam megnézni a képeket... :cry:

Petri:
A Pintér Edina név nem mond semmit, de Tpüspökiből a Sziráki Erikát ismerem, aki az én korosztályom.
Várjuk a költözés történetét... :!:

:?: Lányok, fültakarítás terén valaki segítsen... Mikor kell takarítani a fülcsikéket? :?:

Üdv: Hexe

Kép
diehexe

Sziasztok!

csak icipicit kukkantok be. köszönjük a gratulációkat!!!!
egyelőre még nincs napirendünk, szopirendünk. ahogy esik úgy puffan. de a legfontosabb, hogy van már tejcsi!!!!!! ma a kicsike szopizott 1x 100 g-t, majd utána 90et! nagyon édes és nagyon jó kislány! jól vagyunk, itt van a nagymama is, úgyhogy most nagyon kényelmesen élünk.

itt vannak feltéve fotók Zsófikáról:
http://seva1.photosite.com/album1/

puszi Ewa
ewa

sziasztok.

felpezsdült itt az élet,alig győztem olvasni.

Ewa.jó hogy jöttél,nagyon jó,hogy van tejcsi,gratula :)

Anyós témához csak annyit,nekem szuper anyósom van,főleg azért mert 75km-re lakik :lol: .de amúgy tényleg nincs gond vele,de ha hosszú időt kéne vele tölteni-hááát nem is tudom. :roll:

Hexe.A bárányhimlő elleni szuri nem kötelező,de én (mi) meggondoltuk és átbeszéltük Apával+dokinénivel és a beadás mellett döntöttünk és azért most,mert ugye Zsolti kezdi az ovit.Persze sokan úgy vannak ezzel-és más szurikkal is,hogy feleslegesek,de hát ezért csak ajánlottak.és ki-ki döntse el saját belátása szerint.Mi ezen kívül az agyhártyagyull.elleni (Neis vakcina 2szuri)+a Hepatitis A+B ellen (3szuri)-(muszály volt)+most a Varilixet (1szuri).
A tippem csak annyi,hogy időben beszéldd meg a dokitokkal,hogy mit szeretnél,mert a legtöbb (választott) szurit a kötelezővel egyidőben megkaphatja-és így kevesebb a "háborgatásuk" a lurkóknak.

Megvolt Zsoltinak is a 4éves,Sziszinek a 2éves státusz-vízsg.súly,magasság,vízsgálat,mit tud? stb.stb,aztán megkapták a kis szúnyogcsípést.ügyik voltak nagyon,még csokit is kaptak dokinéninktől.

diácska.ne is mondd az építkezést,már most tele van..........
Székács Károly lett a tervező,Kókai Gabi az ügyvédünk.de nem sima ügy,mert nem a mi telkünkön épül+megvan már a fürdőszoba -tudom most ez így érthetetlen. :wink:
voltunk ma az OTP-ben -egész ari nőcit fogtunk ki és érthetően is beszélt :lol: ,aztán a Mész.L. úti OTP-ben már letörték az orrunkat.apa olyan ideges lett.....
a vége az lett,hogy összevesztünk-ő ment balra én jobbra :lol:
Mondtam is neki,hogy ha már most kiakad az első problámánál akkor mi lesz később?!
Holnap majd megyek az építésügyi hatósághoz és tudom,hogy megint ideges leszek. :evil:

jó éjt,megyek is.

cleo
cleo27

Ewa
Örülök h van tejcsi! A napirendet illetően pedig ne aggódj, lehet h jó sokáig nem is lesz. Nálunk még a mai napig nincs. Csak a fürdést tudom h este 8 körül van. Változó h mikor ébred, mikor eszik és mikor alszik. Én szinte mindíg cicire raktam ha valami baja volt.

Fültakarítás: jó kérdés! A magamét minden nap szoktam de Timiét csak 2-3 naponként :? Akkor már látom h kell. Van a babáknak való fülpiszka azzal..

Hexa
Sziráki Erikát ismerem. Ezer éve nem láttam.

Nem kötelező védőoltások: Én még semmit nem adattam be :oops: A doki még ajánlani se ajánlotta. A 4 hós oltás óta nem is jártunk nála. Azt mondta a védőnő nem kell menni. :? :shock:
A védőnőnk pedig lebeszélt róla, szerinte elég ha 1 éves kor után kapja.
A bárányhimlőt én nem akarom beadatni csak a többit.

Cleo
Az építkezésen mi is gondolkoztunk de nem vágtunk bele.
SZerintem rá ment volna a kapcsolatunk így se valami fényes.
Szornyű ez a sok herce-hurca :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Először is Petri nagyon szépen köszönöm a képet. Sikerült is felraknom. :D :D :D :D :D

Hexe: én minden este ki szoktam neki törölni a kisfülét, de inkább csak a vizet törlöm ki neki. Szerintem nem nagyon kell még az ő fülüket kitakarítani, mert a fülzsír megakadályozza, hogy víz kerüljön a fülükbe. Úgyhogy én csak körbetörölöm fülpiszkával és kész. A fülzsír pedig magától ki szokott esni. De lehet, hogy más másképp csinálja. Én így.

Ewa:Örülök, hogy minden okés veletek és tejcsi is van. Megnéztem a képeket, hát nagyon tündéri a kislányod. :D :D És jó étvágya is van. :shock: Nekem Nellike az elején csak 50-60 ml-ket szopizott. Mondjuk most sem eszik olyan nagyon sokat. Kb. 150 ml-t. Minden baba más. :lol:

Diácska: Én sem tudtam megnézni a képeket. :cry: :(

Anyós: Hát nálunk elég bonyolult a dolog. Nem sokszor néz felénk. Amit én nem is bánok. Nem nagyon szeretem, mert volt egy-két olyan húzása, amit nem néztem jó szemmel. Pl. eltünt majdnem egy évre, senkinek nem mondta, hogy merre van(3 fia van). Amikor meg találkozott az egyik fiával (a párommal), csak köszönt. Meg se kérdezte, hogy hogy van, át se ölelte. :evil: Amióta megszületett Nellike kétszer volt nálunk. De mondom, én ezt egyáltalán nem bánom. Ennyit róla.

Most ennyi, majd még benézek.
Puszka mindenkinek.

Kép
agica1119

Ja, elfelejtettem.
Még én sem adattam be Nellikének egy védőoltást sem. A dokinőnk nekem se mondta még eddig, de ha megyünk a 6 hós kontrollra rá fogok kérdezni. Elvileg erről tájékoztatnia kellene, nem? Na mindegy.
Puszi

Kép
agica1119

Költözés..
Hol is kezdjem? A páromnak van egy kertes háza, jelenleg abban lakunk. Ez a város szélén van, nagyon messze mindentől és nem is egy elit negyedben. :oops:
Nekem van itt a központban egy lakásom, vagyis csak a 3/4-e az enyém a többi a bátyámé. Most ők birtokolják.
Először ezt a kettő akartuk eladni és venni jó helyen egy jó kis kertes házat.
Sajnos itt Miklóson is úgy el vannak szállva az árak. Kb 15M lett volna egy megfelelő ház. :cry:
Ennyi pénzt pedig nem kaptunk volna a két ingatlanért. Hitelt nem nagyon akartunk felvenni.
(Van egy autó hitelünk, elég az is.)
Következő elgondolás..építkezés. Mégis veszünk fel hitelt de akkor olyan házunk lesz amelyet mi akarunk. Após építkezési vállalkozó volt és talán tudott volna segíteni.
De már a háztervbe se egyeztünk meg. Csaba (a párom) padlásterest akart én pedig nem.
Ismerem őt..nem neki való lett volna ez az építkezés. Ő tök kényelmes nem szeret semmit arrébb rakni. Építkezés lefújva. Jó helyen telek se volt.
A végső megoldásnak azt találtuk ki h kifizetjük a bátyámat és megyünk panelba.
Ez legalább kényelmes. Egyikőnk se szeret földet művelni. Csaba reggel fél 9-től dolgozik estig. Ha hazajön már csak a TV-t bámulja. Timi miatt biztos jobb lett volna a kertes de most kipróbáljuk ezt a lehetőséget. Ha nem jön be akkor majd váltunk.
A lakás 1+2 félszobás 67nm-es ebédlős 2. emeleti.
Most marad egy kis pénzünk a házból, Csaba egy nyaralót v telket akar venni a Holt-Tiszánál. Szerintem nem jó ötlet de majd rájön. Én inkább vennék egy garzont (még ha hitelt is kell felvenni hozzá) és kiadnám albérletbe. Vagy valami üzletet kellene nyitni de fogalmam sincs mit lenne érdemes.
Azt még nem tudjuk mikor fogunk költözni mert a vevőnk elég furi. Egy fiatal házaspárról van szó két gyerekkel, üres zsebbel. Saját zsebből alig valamit adnának, szocpol és OTP hitelből vennék. A múlt héten hívott a srác h pozitív elbírálást kaptak és h hétfőn hív újra. Azóta is várjuk a hívását. Elérni mi nem tudjuk mert mindig ki van kapcsolva v nem veszi fel.
A bátyámék egy emelettel fentebb kötöznek és a hitelre várnak.
Röviden ennyi.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Olyan jó h egyre többünknek van már a neve alatt kép is! :lol:
Így jobban tudom ki kicsoda. Nevek alapján még kutyulok :oops:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Teljesen eltűntek a piros foltjaink!!! :lol: :lol: :lol: A pötyik még meg vannak, de elhalványultak és már alig látszanak. Az éjjel egy kicsit nyűgös volt a kis manónk. Szopi után el kellett ringatnom, csak így aludt el. Lehet, hogy megijedt valamitől, mert most is felsírt álmában. :cry:
Remélem holnaptól már jobb idő lesz. Az éjjel rendesen dideregtem a takaró alatt. Este fel kell húznom a paplant, mert ez a nyári takaró már vékony. Vagy csak én vagyok ilyen fagyos? Lilikét is betakartam még egy pléddel, mert az ő takarója is vékony. Mindig olyan hideg a kis keze és aggódom, hogy fázik. :roll:

Cleo: Már biztosan túl vagytok a szurin. Remélem nem volt túl rémes. Mi is szeretnénk lehetőleg minden védőoltást beadatni Lilikének. Olyan sok förtelmes dolgot hall az ember, főleg mostanában édemes odafigyelni az ilyesmire.
Hát, nem irigyellek benneteket az építkezés miatt. Főleg, hogy te is írtad, hogy máris összevesztek rajta. Annak idején a lakásfelújítás is elég idegölő volt, nemhogy egy építkezés. Nem tudnának rávenni egy ilyen projektre. A lakás vásárlás is kész őrület. Mi fél évig vettük a lakást, mire beköltözhettünk. Kész cirkusz volt, ráadásul a munkahelyemen is állt a bál. Mire mindent lerendeztünk idegbeteg lettem. :twisted:

Ágica: Az ilyen anyós a legjobb. Ezzel nincs baj! :P Csak gondolom a párod lelkét kell néha ápolgatnod miatta. :cry: Akivel szoktalak látni, az anyukád?

Petri: Hát elég bonyolult ez a lakás ügy, de százszor inkább, mint építeni. Egyébként te szeretsz Miklóson lakni? Egy nagyon jó barátném is ott lakik, a Fehér Kata, lánykori nevén Dékány Kata. A Székácsban tanít 2 éve. A férje is miklósi, Ferinek hívják és ő is a gimibe járt, csak nálam később végzett egy évvel. És van miklósi kollégám is. Kada Icu és Récsányi Attila. Icunak a volt férje Poczai Roland volt. Szerintem őt ismered, mert nincs nő Miklóson, aki ne ismerné. Jó pasi :oops: ( legalábbis évekkel ezelőtt jó volt ). Most kapcsolok, hogy nem sok értelme van itt neveket sorolgatni, mert nagyon sok embert tudnék még megemlíteni. :roll:

Kép
diehexe

Hexe
Kada Icu anyukáját ismerem, vele egy helyen dolgozok/dolgoztam.
Rolandot is ismerem, szerintem még mindíg Miklós legjobb pasija. :D
Mint írtam én Tpüspökiben nőttem fel, annál jobban szeretem T.miklóst. Bár régen a Tiszapart nagyon vozott. :P
Máshol még nem laktam. Sokszor úgy érzem h sokkal jobb lenne egy nagyvárosban, ahol van sokféle lehetőség. Lépni persze nem mernék mert elmenni egy tök ismeretlen helyre..barátok nélkül..
Ha muszály lenne menni (pl munkahely)akkor belevágnék.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!
Hát tényleg nem lehet megnézni a képeket :evil:
Kép hát ő lenne az egyik kép :)
Kép ő a másik....szerintetek nem lehet elég korán kezdeni???? :lol: :lol:

Majd jövök még ma csak most a kisasszony lábatlankodik :P :P

KépKép
diÁcska

Diácska!

Úgy birom ezeket a göndör fürtöket!! :lol: :lol:
szilbee

SZiasztok!

Ma jó sz@r időnk van :evil:
Én este a fürdéshez bemelegítek :x így augusztusban :roll:
és még a babanet is lassú :evil:

Diácska
Tényleg nagyon kis ellenálhatatlan lánykád van!
Másfél évesen már lazán motorozni kell :lol: hát hol élsz te :wink: :wink:

Lányok, asszonyonyok :D
Találtam a neten tök klassz fa játékot. Bogyóhúzogatót és készségfeljesztőt. Teszek fel róla képeket. SZolnokon lehet ilyet kapni valahol? vagy hasonlót?
--most még képet se lehet feltenni... :evil: :evil: :evil:

Amit még kérdezni akartam.
Szolnokon lehet vhol kapni Kenguru Gold rucikat?
Vagy tudtok jó bababoltot ahol érdemes vásárolni?
Itt Tmiklóson nincs túl sok.

a képet majd később megpróbálom..

Ja és tegnap apjuk hivatalosan is (faxban) lemondta az internet előfizetést. Nem tudom meddig jövök. :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

ilyenekre gondoltam:

Kép
Kép
Kép
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Diácska: Látom, nektek is van udvarlótok. :P Ilyen szép kislánynak nem csoda. :lol: Nekünk is van kettő is. Az egyik itt a szomszédban. Tegnap délután is itt volt háztűznézőbe és felmászott Lilike mellé az ágyra. De a játékai jobban érdekelték. :cry:

Petri:
A Kenguru Gold ruha ügyében nem tudok segíteni. :cry: De a játékokat érdemes lenne megnézni az Okos játékok boltjában. Kettő is van, az egyik a Várkonyi téren az emeleten ( hátul lehet felmenni ), a másik a Tófenék úti házsoron hátulról a 2. bejárós udvaron. Én ehhez hasonlókat már vettem a kerilányomnak annak idején.

Kép
diehexe

Petri
:) Az alsó kettőt láttam már a Plázában lévő Bambiban, sőt vettünk is egy hasonlót egyik ismerősünk kisfiának. A különbség csak annyi volt, hogy autók voltak rajta golyók helyett.
szilbee

Petri
Kenguru Gold rucit lehet kapni a Mátyáson lévő Ficánkában... Többről nem tudok.
szilbee

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit eltűntem, mert MA KEZDŐDÖTT A SULI, ÉS AZ ÓVÓDA! Ugyhogy tegnap még beszerzésen voltam, és készülődtünk. Szabikám ma ment először oviba, apa vitte el, azt mondta egyáltalán nem sírt, kiváncsi leszek, milyen lesz a napja. A nagyfiam is szivesen ment a suliba, nem tudom meddig tart a lelkesedés.

Más. Én is a Ficánkába láttam Kenguru Gold-os rucikat. De már ezek olyan drágák, régebben a Ficánka egy megfizethető hely volt, most már szerintem elszálltak az áraik. Tényleg ti szoktatok járni Pestre a Bababörzére? 2x szokott lenni egy évben, a BNV területén, s nagyon sok cuccot potom áron meg lehet venni. Én a gyerekeket onnan öltöztettem. Most is lesz ősszel.

Más. Képet nem tudom lekicsinyeteni annyira, hogy beférjen a nevem alá. Petri te le tudod kicsinyíteni? Azt hiszem említetted.

Egyébként mind a három gyermekem taknyos lett, természetesen hogy ne unatkozzak itt lagzizás előtt..... :twisted:

Na jók legyetek

Szazsa

[Kép
szazsanna

SZIASZTOK!!!
kÖSZÖNÖNÖM MINDENKINEK A DICSÉRETET Dius nevében is!!!!! :P :P :P

Petri!
Kenguru Gold rucikat a városban a Pelikán Szálló alatt lévő Ficánka boltban,és Mátyás király úti szintén Ficánka boltban vásárolhatsz :lol:
Nagyon jó akciójuk van most 2 kombit vásárolhatsz 1 áráért :lol: :lol:
Ja és a nyári készletük is AKCIÓS!!!

Hexe!!
Képzeld Dius sokkal jobban eljátszik a fiúkkal mint a lányokkal,de ezt én annak tudom be,hogy van egy bátyja is :lol: :lol: :lol:
Szoktam ám nézegetni a blogotokat nagyon jók a képek benne...gyönyörű a kis csajszid :lol: :lol:

Elin!!!!!!! Mi újság veled??? Nem kaptad meg az e-mailt??? Már kezdek aggódni...mi van veletek? :(

KépKép
diÁcska

Jaj elfelejtettem....
Petri!
Ilyen játékokat az okos játékok boltjában tudsz vásárolni..igaz nem olcsók de nagyon klasszak mert minden fából készült.
A Várkonyi téren volt a boltjuk szerintem még ott van érdemes megnézni,mi Zolikának vásároltunk ott anno szorobánt a suliba.

Na sziasztok!!
Szazsa!Azért egy kicsit nyugisabb lesz már 1 gyerkőccel nem :?:
A lagzihoz nagyon jóóóó szórakozást!!!

KépKép
diÁcska

Köszi a válaszokat játék és ruha ügyben :)
Jövőhéten úgy is kell mennem Szolnokra és majd akkor lehet h sort kerítek erre is.

Ma menni akartam be a városba, mert van egy bababolt ami kiárusítást tart. Erre Timi jól bealudt. Mindíg akkor alszik sokat amikor menni akarok :| (Ez a bolt délig van nyitva)
Ha felébred megkóstoltatom vele a répát, kíváncsi vagyok h fogadja.

Szazsa
küldheted a képet. Megpróbálom lekicsinyíteni!
Remélem tetszett Szabinak az ovi. Mesélj mit mondott?
Nekem még olyan elképzelhetetlen h egyszer majd oviba kell vinnem..
Jó mulatást!

Bababörzén még nem voltam. Azt én is hallottam h érdemes lenne elmenni de óriási tömeg van :?
Ott a börzén új és használt holmik is vannak? Hogy képzeljem el?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri! Küldöm a képet, remélem most már én is látható leszek.
Egyébként tök furi, hogy most kettecskén vagyunk itthon. Most indulok Ferkóért a suliba, Szabikáért apa megy. Majd meglátjuk majd mit mond.

BABABÖRZE. Az biztos hogy nagy a tömeg, de a lényeg hogy korán kell menni, már nyitásra ott kell lenni. Akkor még sok minden van. Az A pavilonban szokott lenni, s akárki árulhat ruhát, játékot, stb. csak asztaljegyet kell fizetni. Ami már az utóbbi időben nem volt olcsó. De ha sok cuccod van megéri. Én csak egyszer árultam, inkább vásárolni megyek. Nagyon sok szép, alig használt ruhákat lehet venni. Sőt játékokat is, minden ami babaholmi. Egyébként nagy cégek is kint szoktak lenni, babakaja, babakocsi, ruházat, stb. És ők is itt akciózni szoktak. Pl. A kecskeméti kaját egyszer nagyon olcsón tudtam venni, be is spájzoltunk belőle. Az biztos hogy fárasztó de, szerintem egyszer egy évben megéri. Ősszel a téli ruháknak van keletje, a tavaszi börzén pedig a nyárinak.

Diácska! Köszi a jó kivánságot, remélem tényleg jól fogjuk érezni a magunkat. Kellene egy kis kikapcsolódás. :P :P :P

Pusszancs
Szazsa

De hosszú lére eresztettem.

[Kép
szazsanna

Sziasztok!

Szazsa: Nálatok ma este biztos nagy élmény beszámoló lesz. :lol: Biztos mindkét fiatalember sokat fog mesélni.
A lagzin érezzétek jól magatokat és kapcsolódjatok ki. Jó mulatást! :lol:

Diácska: Köszönjük mi is a bókokat! :P Ma a piacon egy vadidegen nő annyira megcsodálta és haza akarta vinni a kisasszonyt. Már odáig fajult a büszkeségem, hogy beneveztem Lilikét egy fotós gyerekszépségversenyre. :oops:
Valamikor, amikor a 21 éves öcsém még alsós volt én tanítottam a szorobánnal számolni. Annyira élveztem, de most már nem emlékszem semmire belőle. :roll: Most olyan nosztalgiás hangulatom lett, hogy eszembe juttattad. :roll:

Ez a bababörze dolog eléggé felizgatott. Megszervezhetnénk egy utat. Ha van kedvetek, akár együtt is mehetnénk, legalább találkoznánk. :lol: Mikor is lesz ez a börze és pontosan hol? :?:
Azt mondják a Mátyás király uti Ficánka bezár és azért vannak leárazva a rucikák. Hétfőn én is be akarok nézni, mert jön a hideg és kellene valami kabátka féleség Hunci Muncinak. :D

Ewa küldött egy sms-t, hogy egy darabig nincs netük és nem tud jelentkezni a babaneten. Jól vannak, van tejcsi bőven és szépen gyarapodik Zsófika. Éjjel ők is csak egyszer ébrednek fel, és nappal is evés-alvás van. :P Nemsokára költöznek. Na ezért nem irigylem őket. Utálok költözni. :evil:

Puszi mindenkinek: Hexe és Lilike

Kép
diehexe

Petri!

Nem küldi el a rendszer az e-mailemet a freemailes címedre. pedig nekem is freemailes a cimem. Nem tudom mi van vele. Vagy már másik cimed él?????

Hexe! Köszi a jó kivánságokat, remélem tényleg jól fogjuk érezni magunkat. A srácokat is várom már, ugyan hogy fognak hazajönni? A nagyfiam olyan büszkén ment ma a suliba, hogy Ő MÁR MÁSODIKOS!!!!!!

A bababörze szerintem jó dolog, szerintem most is így október végén lesz a következő. A kismama újsában benne szokott lenni, de majd rákeresek a neten is, és majd tudatom az időpontot. Régebben én is a szomszédommal mentem, de ők már nem nagyon járnak fel. Mondjuk én is régen voltam, kb. 2 éve. Össze lehetne beszélni tényleg.

Pusszancs

Szazsa

[Kép
szazsanna

csak fel bírtunk menni az üzletbe...
Egy nadrágot, egy pulcsit és egy kesztyűt vettem. össz:1400pízért :lol: de már ki van fosztva a bolt. :cry:

Szazsa
Nem értem miért nem küldi el, pedig nincs tele a postám.
próbáld erre:nagycsabakukacexternetponthu (ez a párom címe)

Suli: annak idején én is mindíg vártam az iskolakezdést :P , olyan jó volt találkozni az oszt. társakkal.

börze: én szívesen mennék de a párommal katasztrófa lenne menni. Úúútálja a tömeget és vele korán elindulni lehetetlenség. Tuti veszekedésbe fulladna. :cry:

Ma azt találtam ki h varrni fogok Timinek ruhát. Nadrágot biztos tudnék de a pulcsival is megpróbálkoznék. Próba cseresznye :D . Jövő héten megyek is anyagot venni.

Milyen kis tündériek ezek a nyári babók h csak egyszer ébredenek éjszaka.
Timi az első hetekben 2-3óránként kért cicit még éjjel is. Mostanában pedig arra ébred h nincs a cumija a szájában. :?
Még szerencse h utána alszik tovább. :)

Hexe
Most voltam bent a melóhelyemen és pont össze futottam Kada Icu anyukájával. Mesélte h Icu is babázik :D de te ezt gondolom tudtad.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Petri! Én is csak azt tudom mondani, hogy okos játékok boltja, ott olcsóbbak az ilyen játékok! A Bambi (pláza) a legdrágább játékbolt sztem... Ja, a várkonyi költözött a tófenékre, szóval ott keresd! Tényleg tök jók vannak ott!
Kenguru Gold sztem van a Corában is!
Sztem elég béna babaruha-ügyileg Szolnok! tök gáz! :( Én főként neten vásárolok, illetve bnőm szokott hozni nekem külföldről.
Azért Pesten már be tudnék vásárolni, és pl egy C und A bolt rucijai tök jó áron vannak és van választék... Itt Szolnokon mindig bajban voltam, hogy ugyanaz a fazon legyen különböző színben.

Hurrá! Elkezdődött a suli! Végre csend lesz az udvaron! :lol:

Ja, még Hexe! Tejkiütésre, amitek már rég elmúlt az anyatej a jó, azzal kell bekenni!

Petri! Miklóson pedig van egy babaruhakészítő cég? Nem? Vagy már megszűnt? Itt az Onixszal szemben volt egy bolt, ott árulták, jók voltak.

Én, mint ruhamániás! :D A Tescoban is van már pár jó cucc, mióta árulnak angol Cherooke-t.

A ficánka már tényleg tök drága.

na jó, léptem! :wink:

Krisztina
k78

Sziasztok!

Szazsa:
Ez nekem is eszembe juthatott volna, hogy megnézzem a neten a bababörze dátumát. :roll: Ha jót találtam, akkor november 19. Az még odébb van.

Petri: Icunak , ha jól emlkészem kb. 2 hónappal idősebb a babócája. Azt tudom, hogy kisfiú, de elfelejtettem :oops: mi a neve. Talán Danika!? :?:
Tényleg nagyon szerencsés vagyok Lilikével. Szoktam is gondolkodni rajta, hogy milyen fárasztó lehet 2-3 óránként felkelni. Néha ezzel az egyszeri ébredéssel is gondom van. Előfordul, hogy majd leragad a szemem és arra eszmélek fel, hogy Lilike "beleharap" a cicimbe. :lol:

Krisztina:
Jó tudni, hogy a Várkonyin megszűnt az okos játékok boltja. Láttam a Tófenék úton, de azt hittem ott is nyitottak egy üzletet. Tényleg klassz játékok vannak náluk és bár nem olcsó, ezekért a játékokért érdemes pénzt adni, mert időt állóak, strapabírók és nagyon hasznosak. A kerilányomnak is van egy pár ilyen játéka és nagyon szereti őket. Nemcsak fából készültek vannak, hanem minden féle.
Próbáltam az anyatejet is, de olyan kis maszkeros volt az arcocskája, hogy inkább lemostam. :lol: A Sudokrem remekül bevállt, csak a homlokán kiszárította a bőrt, úgy hogy írattam fel csukamájolajos krémet rá. Még a füle hegyén is volt neki patika. Még az a jó, hogy nem viszketett neki.

Az SZTK mellett az a Dínó bolt milyen? Volt már valaki náluk? Van egy bababolt a Baross úton is a Közgáz mellett. Még nem voltam benn, csak kívülről láttam. A Ficánka tényleg drága. A kismamaruhák is méreg drágák voltak. Egy nadrág 16 ezerért, nem semmi. :evil:

Kép
diehexe

Hexe! A Barosson az a Manó vagy milyen bolt rohadt drága! Igaz, vannak szép ruháik, de annyiért nemigen vennék.
Az SZTK mellettiben is akad jó cucc, van, ami jó áron!
A Baby Bell meg pl ruhaügyileg meg olyan, hogy mindig azt hiszem, hogy az a bolt meg fog szűnni... :D

Krisztina
k78

Sziasztok!

Szokott lenni itt a zöldházban babaruha vásár. Tök jó cuccokat lehet venni, és nagyon nagyon olcsón. Én legutóbb mikor volt 5e forintért egy nagy szatyor ruhát vettem. :D Nem tudom, hogy mikor lesz legközelebb, mert most nyáron nem volt. Tavasszal volt utoljára. Szerintem érdemes oda lemenni. Vannak új ruhák is.
A bababörzén még én sem voltam, de az is jó lehet.

Hexe: Igen az akivel szoktál látni, az anyukám.
Én is vettem Sudocremet. Szerintem is nagyon jó. Igaz, hogy drága, de nagyon megéri. Én minden este ezzel kenem be Nellike popsiját és eddig még egyetlen egy kis pötyit sem láttam rajta. (kop-kop-kop) Nappal meg a másikkal szoktam, amit a dokinő írt fel.

Diácska: Tündéri a kislányod. :D Úgy irígylem a fürtjeit. Nem tudom, hogy Nellikének milyen haja lesz, mert nem nagyon akar nőni neki. :( Az apjának sajnos ritka szép haja van, de inkább ritka, mint szép. Nekem meg vékonyszálú. De kiskoromban gyűrű göndör hajam volt. :D

Képzeljétek tegnap Nellike bevágott egy üveg sárgarépapürét. :shock: Csak néztem. Eddig meg kiköpködte, most meg alig győztem a szájába kanalazni. Úgy örültem neki. :lol:
A zöldborsófőzit is megette. Most meg vettem neki csirkehusis bébiételeket. Majd ebédre lehet, hogy megpróbáljuk.

Na megyek, mert kaja van. Megtízóraizunk. Majd még benézek. Írjatok sokat. :lol:

Puszi mindenkinek és szép napot. Jó idő van!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
agica1119

Sziasztok!!!

Ágica!!!
Köszi a dicséreteket nagyon ari vagy :lol: Egyébként ez a frizura ami Diának van öröklött...nekem volt ilyen anno,igaz anya szerint az enyém sokkal dúsabb volt és göndörebb hát a régi képeket látva valószínű,hogy igaza van :lol: :lol:
Apjának mint nálatok is ritka szép haja van....hát azért örülök hogy anyára hasonlít :P :P :P

Nekem sem sikerül ide a kiskockába képet tenni :evil: igaz most van de az nem Dius :cry:
Bármennyire lekicsinyítem sehogy sem jó :cry: :cry: :cry:
Ti mit csináltok ebben a SZÉP időben ma???? Olyan jó,hogy süt a nap....gyorsan kitakarítottam már úgy hogy délután megyünk csavarogni :lol: :lol:

Ági!!
Már én akartam menni arra a bababörzére ami a Széchényin szokott lenni de még nem jutottam el...pedig annyi ruhát elkellene adnom,itt gyűjtögetem Dia ruhájait zsákokban :roll:
Minőségben milyenek amiket vettél? A mi ruháink is teljesen jó állapotban vannak,csak mi használtuk mert nem kaptunk senkitől ezért venni kellett mindent :x
Nekünk is kellene egy csomó ruci mert mindent kinőtt a kisasszony,már most hogy egy kicsit hűvös volt alig tudtam ráadni valamit :evil:

Na megyek mert addig volt kimenőm míg száradt a padlólap :lol: :lol:

sziasztok

KépKép
diÁcska

Helló

Én egyszer a Baby Bell-be voltam bent, nem találtam semmi jót.
Azt hiszem már akkor elkönyveltem magamban h Szolnokon sincs egy jó üzlet.

Kriszti
Azt hiszem eléggé egy az ízlésünk. Ha beszabadulhatnák egy C und A-ba...
Miklóson gyártanak/gyártottak babarucikat??? Miket tudsz te?
Én nem is hallottam róla.
Én is vásároltam már a neten de a postaköltség vagy a futárdíj elviszi a hasznot. Meg az a baj h nem tudom megfogdosni őket. :roll: mármint a ruhákat.

Ági
Már ennyi mindent eszik Nelli? Nincs elég tejed h elkezdted a hozzátápit? Bocs nem emlékszem :oops: :oops:
Mi még lassan haladunk a kóstolgatással. Bár az étvággyal nincs gond.

Ti nem kaptatok sudocremet? Nekem volt a kórházi csomagban. Meg sajna volt is itthon. Anyut kellett vele kennem egy ével ezelőtt. Agyvérzéssel feküdt a kórházban, lebénulva és felfekvése lett. :cry:

Diácska
Küld el a képet, majd lekicsinyítem.
Én bizti találnék a zsákokban egy pár ruhát Timinek. :wink: Mert pont egy évvel idősebb a lányod. Tavaly ilyenkor pont akkora ruhákat hordhatott mint most a csajom.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Petri! Pedig van vagy volt, a címkében is benne volt, talán a Kossuth úton.
Amúgy pont mikor Diácska írta a halom ruhát, pont az jutott eszembe, amit írtál , hogy pl te is bizti találnál magatoknak benne!
Szerencsére nekünk nincs kinőtt ruhánk nagyon, amik olyan jó állapotban voltak illetve márkásak (főleg angol, mert ezeket viszik) eladtam a neten.
Én úgy szerettem volna anno, ha ismerek vkit, aki átveszi a szép ruháinkat.

Jaj, idei babások, intéztétek a DM-ben a bababónuszt? Ez főleg Petri most neked szól, mert azt hallottam, hogy van benne egy 50%-os C und A kupon!

Krisztina
k78

Sziasztok!

Szolnok tényleg nagyon gyér babaruha ügyében. :evil: Kecskeméten bezzeg egymást érik a klassznál klasszabb bababoltok. A hugom vett is már egy pár Kenguru Gold ruhácskát Lilikének. Náluk a Plázában minden bababboltban van Kenguru Gold és ahhoz képest, hogy Pláza, nem is olyan drága. :lol: :evil: A Baby Bell az kész katasztrófa. Van még anyuka, aki ott vásárol??? :?: Az ágyneműt néztük ott Lilikének és kétszer annyiba került, mint a Corában. :roll: Nem tudom miből él meg az az üzlet. A Zöld Házban a kolléganőim szoktak vásárolni. Már tényleg régen láttam meghírdetve. Majd megkérdezem, ha arra járunk.

Mi az a bababónusz? :?: Én sajna nem szoktam a DM-ben vásárolni és nem hallottam róla.

Nagyobbacska babáknak jó kis programok vannak ma a városban. Azt hittem a múlt héten volt, de tegnap mondta a szomszédasszony, hogy vitték a kis udvarlónkat játszani a Szapáry útra. Mi tegnap lenn voltunk délután és elmentünk megnézni az itteni banzájt, de a sarokról vissza is fordultam. Egyrészt Komár Laci ugrált a színpadon, másrészt hangos volt a zene, harmadrészt nem igazán tetszettek a piros lufik és a piros sátrak. ( Balosok bocsi!!! ) :oops:

Lilike egyre többet gagyarászik és most már próbálgatja a fogást. Reggel úgy elkapta a takarója csücskét... alig bírtam kiszedni a kezéből. :P Nappról-napra fejlődik és olyan boldog vagyok. Néha úgy újjongunk egy-egy mozdulat miatt Sanyival, mint a szellemi fogyatékosok. Néha úgy is beszélünk, főleg én vagyok hajlamos afektálni, pedig tudom, hogy nem szabadna. :oops:

Ma is jó idő lesz :!: :!: :!: Hurrá :!: :!: :!:

Kép
diehexe

Hexe!

DM bababónusz, ki tölteni egy lapot, plusz szül. anyakönyvi kivonat másolata és küldenek egy kuponfüzetet, amiben kedvezmények vannak, főként DM-be, illetve egy-két ingyenes beváltó.

Krisztina
k78

BAbabónusz:
Itt utána lehet nézni: www.dm-drogeriemarkt.hu
Én tudok küldeni jelentkezési lapot és hozzá egy ajánló kupont, akkor én is kapnék ajándékot. :oops:
Ha valakit érdekel, írjon! A 2006-ban született babák jelentkezhetnek.
A múltkor jól bevásároltam pelusból és egy csomó apróságból, 5000ft engedményt kaptam. :lol: Én amúgy is szeretek a dm-ben vásárolni.

Mi is Kecskeméten voltunk Kenguru Goldos cuccokat venni. Én nagyon szeretem ezt a márkát. A Malomban van egy boltjuk.
Hexe melyik plázában van még v te is a Malomra gondoltál?
A C und A-val csak az a baj h Bpesten van. Az is inkább bent a városban és nem valahol a külvárosban.
Mióta megszületett Timi azóta nem voltunk Pesten vásárolni csak Kecskeméten és 1x Debrecenben. De lassan megyünk úgyis mert majd másik autós ülés kell. Akkor majd talán levásárolom az 50%-os kuponomat a C und A-ba (2db is van a kuponfüzetben).
Fogalmam sincs még milyen ülést vegyünk. Vagyis egyett kinéztem de az 50ezer ft. Egy kicsit sokkalom de a biztonság a fontos. Van ezzel kapcsolatban valami tapsztalat, tanács?

Mostanában Timcsi is egyre többet "beszél" ..tá-tá, agyá, dá-dá olyan cukor pofa ahogy próbálja formálni a szótagokat. :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Lányok!

Na megjártuk a lagzit, VÉGRE NŐNEK ÉREZTEM MAGAM. Tudjátok magas sarkú cipő, csini ruci, smink stb. Szóval jól éreztük magunkat, igaz nem sokáig voltunk, mert Attila is taknyos, így nem mertem egész éjszaka maradni, mert megint mostanában az éjszaka közepén felébred. De a lényeg, hogy jó volt, ettünk, ittunk, s egy kicsit táncoltunk.

Kicsit lemaradtam a diskurzusról, mármint a babaruhákat illetően. Én mint mondtam a srácoknak a bababörzéről szereztem nagyon sok ruhát.

Petri! Elküldtem a másik e-mailedre a képet. Remélem most már megkapod. Előre is köszi a segítséget.

Két gyerkőcöm oviba, isibe van. Ferkónak ma kezdődött úszásoktatás a suliba. Kiváncsi vagyok élvezi-e, mert a nyáron végül is megtanult úszni.

Na lépek.

Jók legyetek:_
Szazsa

[Kép
szazsanna

Ági
Nelli pociját nem fogta meg a répa? Timinek sajnos igen. Ma többször volt "gyurma" a pelusban :shock: :oops: Nekem ez még szokatlan. Ebéd után meg úgy sírt h az egész teste beleremegett :cry: sose csinált még így. Utána ismét gyurmázott, majd megkönnyebbült és egy jót aludt.
Ma inkább kipróbáljuk a sütőtököt.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Petri: Sajnos már nem szopizik Nellike és azért kezdtem el a hozzátápit, hogy minél kevesebbet kelljen tápit ennie. Csak 2 hónapig kapott anyatejet utána 1 hónapig csak minimálisat kellett neki pótolnom. De utána már egyre többet, majd csak tápit kapott. Mikor betöltötte a 4 hónapot akkor kezdtem el neki adni már mást. Nellike a répát először nem nagyon díjazta, de tegnap előtt megint megpróbáltam és egy üveggel lenyomott. Amit én csináltam azt meg csak megkóstolta.
Amióta elkezdtem a hozzátápit, nekünk naponta többször is van kaki. Nem olyan sok, de van.
A sütőtököt biztos fogja szeretni, azt általában minden kisbaba szereti. Nellike is úgy imádja. Még a csirkehusis sütőtököt is bevágta :D , a répásat már nem. :(

Kép

Na megyek, mert fürdetés van.
Puszi mindenkinek.

Kép
agica1119

Sziasztok!

Most én jártam úgy, hogy mire befejeztem a marha hosszú levelet, akorra eltűnt. :twisted:

Szóval... Tegnap délben kb. 2 órát ücsörögtem Lilikével, meg két ismerős kismamával és csemetéikkel a szökőkutas parkban és rendesen leégett a jobb karom és a nyakam. Olyan szinten leégett, hogy este be kellett kennem, mert fájt. :cry: Annyira fogott a nap a szél miatt. Ma is megyünk sétálni, kihasználjuk a jó időt, amíg lehet. Remélem nem fog esni az eső, mert most el van borulva.

Ágica: Bocsika, hogy nem vártunk meg benneteket vasránap :oops: , de Lilike már nagyon nyugtalan volt, éhen akart halni és siettünk haza.

Petri: A bababónusszal kapcsolatban: Sajnálom, de tegnap reggel egy ismerősöm épp a DM-be ment és feljött a szó a bababónuszról is. Felajánlotta a jelentkezési lapot és én elfogadtam. Kár, hogy nem hamarabb olvastam el az üzenetedet. Nem is tudtam, hogy ajándék jár a beléptetésért.
Kenguru Gold: Én is a Malomra gondoltam, de van a központban még ezen kívül egy csomó bababolt.

Szazsa: Örülök, hogy sikerült a hétvégétek. :lol: Remélem, hogy Attila már rendbe jött. Azt hiszem, tudom, mire gondoltál, amikor azt írtad, hogy végre nőnek érezhetted magad. Én ki vagyok teljesen borulva amiatt, hogy nem tudok semmit felvenni, mert semmi nem jön rám. Pedig szeretnék csinosan felöltözni, de mostanában úgy nézek ki mindenben, mint egy zsíros bödön. Főleg amiatt vagyok kikészülve, hogy egyelőre nem tudok ellene tenni semmit. Remélem, hiogy a jövő héten a doki azt fogja mondani, hogy már mehetek tornázni, edzeni. Megálltam a 70 kg-nál, pedig a terhesség előtt 55 kg voltam. Fájnak a lábaim, a bokáim, a térdeim, lúdtalpam lett és nőtt a lábam. Lóg a hasam..... stb.
Ti hogy vészeltétek át ezt az időszakot, vagy nektek nem volt ilyen problémátok? :?:

Kép
diehexe

Elfelejtettem valamit...

Van valaki akinek a babócája 68-as méretű ruhákat hord? Mert van egy ajánlatom. 39 db ruhát árul egy csaj a babaszobán 5500 Ft-ért. Elég jó minőségűeknek látszanak. Én is vettem már tőle rucikát.

http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... &x=36&y=13

Kép
diehexe

Sziasztok!

Mit szóltok hogy megint milyen jó idő van? Csak az a baj hogy nagyon fúj a szél. Ma babakocsival vittem el a gyerkőcöket suliba, oviba, olyan jó volt itt a reggeli hűvösbe sétálni.

A túlsúlyról csak annyit, hogy nekem a szoptatással lassacskán ment le, mind a 2 gyerkőccel. Most Attilával is hasonló, pedig elég sokat eszek, és nagyon kívánom a csokit, ami persze nem jó. Nem vagyok azért még a versenysúlyomnál, főleg a hasam nekem akar lemenni. Elmehetnék hastáncosnőnek :wink: Én inkább attól tartok, hogy amikor nem fogok szoptatni, akkor is megmarad az étvágyam és visszajönnek a kilók. A nagyfiammal így volt, Szabival is, de ott már megpróbáltam jobban odafigyelni. Na de még ráérek aggódni, a lényeg az hogy a picim jól fejlődjön, nem az, hogy nekem milyen hiúsági nyavajáim vannak. Nem igaz?

Petri! Köszi a képet :D :D :D , nem tudom mennyi fog belőlünk látszódni, majd ha lesz újabb kép, amelyiken "nagyobbak" vagyunk, majd azt felteszem. Akkor megint megkérlek a kicsinyítésre. :wink:

Na lépek, megyek a védőnőhöz, méreckedni.

Pusszancs

Szazsa

[Kép
szazsanna

Sziasztok!!!!!

Szazsa!
Nagyon örülök,hogy jól sikerült a lagzi végre egy kicsit szórakozhattál ugye? :P már nagyon rám férne nekem is egy kis lazítás,de hát ez abban ki is merül,hogy lemegyünk sétálni :x

Ági!
Nagyon jó a kép rólatok :lol: :lol:
Hexe és többi fogyni vágyó anyuka :!:
Már megsem tudnám mondani hogy mennyi fogyimódszert próbáltam..de kész katasztrófa az egész :x szinte alig megy le egy pár kg... jó nem akarok én túlzásokba esni mert hát 52kg nem leszek annyi voltam az 1.gyerkőc ekőtt de legalább 7-8kg lemenne :oops:
Már akkor is jobban érezném magam a bőrömben :lol:

Hát sajnos én nagyon rossz géneket örököltem mert ez a pocak meg nagy fenék sajna vissza köszön ám a családon belül...de hát mit csináljak?
Próbáltam a 90napos kúrát....0 sikerrel, Norbiztam hát talán akkor elindultak a kg....most megint Norbizok :D és most már előveszem a lemezeket is tornázni fogok :wink: :wink:

Nagy elhatározás ugye lányok????? :lol: :lol: :lol:

Kép ez még egy nyári kép a gyekőceimről.....hát miattuk lettem ekkora,de egyátalán nem bánom :P :P :P

KépKép
diÁcska

Sziasztok!
Kicsit el vagyok tűnve, mert egyenlőre szenvedünk Leventével a nappali altatás terén. :? :( Nem egyszerű dolog a szopi elhagyása, különösen ha mindig azon aludt el... Próbálkoztam simizéssel, süket tyúk módszerrel, fokozatos elvávolodással ... stb., de eddig még mindegyikkel csődöt mondtam. :(

A hozzátápiról jut eszembe, hogy a minap mesélte az egyik ismerősöm, aki kb. 3 hete szült, hogy lecseszte az orvosa, amiatt, hogy nem tud szoptatni, mert nincs teje. A fejéhez vágta, hogy minek neki gyerek, ha még szoptatni sem akarja... :shock: Kicsit kiakadtam, mert tudom az anyukáról, hogy már az első csemetéjénél is mindent megtett, hogy szoptathasson, de nem jött össze. Én tuti kikapartam volna a dokinő szemét, emiatt a rágalmazás miatt. Hogy lehetnek az emberek ilyenek?! Pláne az orvosok!!! :x :evil:

Lányok! Más ...
Nem tudtok véletlen egy ajándékkészítő boltot Szolnokon, ahol bögrére lehet fényképet rakatni? Azt tudom, hogy a DM-ben lehet online rendelni, de azt nem sikerült kinyomoznom, hogy mennyi idő alatt csinálják meg. Állítólag a Rossmann-ban is lehet, de nem tudnátok ezeken kívül ajánlani nekem más helyeket? ELőre is köszi!
szilbee

Sziasztok!

Szilvi!

A Várkonyi téri fényképésznél...

Krisztina
k78

Krisztina!

Köszi az infót! Ma be is adjuk a stuffot! :)
szilbee

Sziasztok!

Ma jó vásárt csináltam :lol:
Voltam Diácskánál és vettem egy pár rucit. Sajnos nem volt sok, mert az én lányom elég nagydarab :?
Mégegyszer Köszi Diácska!
Sikerült le Diácskáznom Klaudiát. :oops: :oops: :oops: :oops:
Így jár az aki több fórumba is írogat és keveri a neveket 8)
Diácska (a keresztnevedet sikerült elfelejtenem, ha jól emlékszem nem Diát mondtál :oops: ) A terhes amnéziám még mindíg tart...
Szóval Diácska miért nem mondtad h a lányod nem Dia?
Jaj csajok olyan aranyos a Klaudia :D azok a fürtök... :lol:

Szilbee
Hát vannak szemét orvosok :evil: Szegény ismerősödnek nem elég trauma h nem tud szoptatni, még cseszegetik is és főleg egy orvos.Dühítő. Egyébként nem indult el neki a tej vagy a kisbébi nem tud megfelelően szopni? Sajnálom őket és mindenkit aki nem tud szoptatni. Én úgy örülök h sikerült nekünk :)

túlsúly:
szerencsére rajtam csak 3-4kg maradt. Az mind a hasamon és a csípőmön. Én még szülés óta nem tornáztam -csak Timivel súlyzózom :wink: - mert valahol azt olvastam h amíg szoptat valaki nem jó ha tornázik. Vagyis az nem jó ha izomláza lesz. Ezért inkább én még hanyagolom a mozgást. Jó h olvastam ezt így nincs lelkiismeret furdakásom :wink: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri
Beindult a tej, csak nincs elég. A kiscsaj folyton éhes, szopizna tovább, de nincs mit. Pedig gyakran melreteszi, de még így sem elég neki.
Én is úgy gondolom, hogy nagy mázlista vagyok a szoptatás terén. Szerncsére még mindig van tej, pedig az első időszakban nagyon sokat idegeskedtem, mégsem apadtam el. Szerintem ez is adottság kérdése... A nővérem pl. csak pár hónapig tudott szoptatni, a nagymamám meg mind a 7 gyerkőcét min. 1 évig szoptatta... :shock: (az testvérek között is 7 év az életéből - most 93 éves :D )

Túlsúly
Rajtam nem maradt semmi ... pontosabban visszafogytam 53 kg-ra, de (lehet nem hiszitek el) attól függetlenül van zsírom rendesen. Sportolni kéne, lehet jobban is bírnám a strapát a kis jövő-menő mellett... :roll:
szilbee

Sziasztok!

Jaj, most úgy elkeserítettetek. Mi van ezzel az izomlázzal? Tényleg nem lehet tornázni sem?! :cry: Hát ez őrület. Nekem nagyon hiányzik a testmozgás. De az biztos, hogy nagyon izomlázas vagyok, szinte mindig van izomlázam a torna után. Ha ez igaz, akkor nem fogok bele. :cry:
Egyébként a túlsúlyról annyit, hogy nem feltétlen hiúság kérdése. Mint ahogy írtam is nekem fájdalmaim is vannak miatta, azért 15 kg plussz, az nem semmi és szerintem az egészséghez hozzátartozik a lelki egészség is. De abban egyetértünk, hogy a gyerek a legfontosabb és természetesen felelőtlen próbálkozásba eszembe sincs belekezdeni. :lol:

Egy kicsit összekavarodtam. Azt tudtam, hogy Diácska kislánya Klaudia és a Klaudiát becézik Diának is. Van egy uncsitesóm, az ő kislánya is Klaudia és Diának hívjuk.De most akkor Diácska nem Klaudia, csak a kislánya? Teljesen belezavarodtam. :oops:

Én is jó üzletet csináltam! :lol: Legalább is remélem. Vettem a neten 3 együttest 1500 Ft-ért. Kép alapján kifogástalan állapotban vannak. Bízom benne, hogy a valóságban is így van. Még soha nem vettem így semmit, de egyszer el kell kezdeni. :P

Kép
diehexe

Most jut eszembe... Ewa új képeket tett fel a netre.

http://seva1.photosite.com/album1/

Nézzétek meg. Tündéri kislánya van... :P :P :P

Kép
diehexe

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?