Az őrzőben elvileg szerintem lenne lehetőség arra, hogy veled legyen a babóca, mert van nekik ágy a nagyágyak mellett, de nővérkék lustaságábóladódóan csak pár órát vannak benn. Gondolom nehezükre esik kihozni enni, bevinni tisztába tenni stb, stb. mert felkelni ugye nem lehet. Volt egy szobatársam, aki amúgy a Megyeiben nővér, és megnyomta a csengőt. Bejött a nővér vagy fél óra múlva, hogy mi van?! Mondta a csaj, hogy szóljon már a csecsemősöknek, hogy hozzák be a gyereket, zoptatni szeretne. Mire nővérke úgy leb*szta, mint a pengősmalacot, hogy mit képzel, majd még ő fog szaladgálni, van neki elég dolga. Most nincs ideje. Kb. 3 óra múlva méltóztatott szólni, akkor hozták be a babát.
Egyébként egyet tudok nektek javasolni: ha eldöntöttétek, hogy mit szeretnétek, ragaszkodjatok az elképzeléseitekhez, és ne törődjetek azzal, hogy eseteg a személyzetnek valami nem tetszik. Meg vagyok győződve, hogy Lili azért kezdett olyan nehezen szopni, mert későn hozták be. És az csak duma, hogy engem kíméltek a császár miatt. Amikor átvittek kórterembe, már senkit nem érdekelt, hogy császáros vagyok, hogy fel bírom-e venni a gyereket az ágyából, vagy oda bírok-e vele menni a pelenkázóig... Addig meg még fekve sem adták oda, hogy kíméljenek...Lóf*szt.
Ez az alvás, Edit, már nem fog változni. Póbálj meg napközben is pihenni. Az első hetekben a babát úgysem érdekli, hogy nappal van, vagy éjszaka. Így legalább hozzászoksz egy kicsit.
A mozival én is úgy jártam, mint te. Pisilnem kellett folyton meg bedagadt a lábam.
Dehogy nyomod meg! Úgyis belédrúg, ha nem kényelmes neki. Nálam az utolsó időkben a hanyattfekvés jött be- tudom, van akinél ez kifejezetten rosszullétet vált ki, meg oldalt, és a lábam között volt behajtogatva egy paplan. De én amúgy is párnák között aludtam a végén: lábam között, hasam alatt, hátam mögött