Sziasztok!
Na, 20.00-kor kelt, vacsizott, fürdött és most feküdt le egy fél órája
Ühüm, 2,5 évben gondolkodunk mi is. Pont tegnap váltottam ki a tablettámat, jó drága volt, 3 havi, Csabi mondta, ezt még szedjem be
Majd kislányra kérek ötleteket, hogy is kell lányt "gyártani"
Sasha, mostanában ha felkel a kölök, akkor megyünk le. Legújabb tervem: Felkel, lemegyünk vásárolni miegymás, aztán haza, alszik, addig tudok fõzni, felkel ,ebéd, aztán újra lemehetünk, majd fel, alszik, én meg tudok pihizni
Álmodik a nyomor, ma se jött be, elaludt lenn, pedig nem 6-kor, hanem 1/2 9 -kor kelt.
Szóval, 10 körül viszed le Kevint? Megbeszéljük jó, mikor vigyem le!
Nem értem, hogyhogy nálatok nincs fûtés????
Képzeljétek, megrendeltük a teljes nyílászáró szigetelést!!!! Állítólag kb 4 fokkal lesz melegebb, és a port, zajt is kiszûri. Jajj, nagyon jó lenne...mert a 6.-on a kutya szõre úúúgy felszáll, csupa szõr minden...Na meg a szomszédok olyan csatazajjal jönnek haza minden este..az egyik kb 1/2 10 - 1/2 11 között, éjjel, vas rácsuk van, úúgy becsapja mindig, hogy remegnek az ablakok. De az ajtót is nem ám kilincsel csukja, á, bevágja
Reggel ergo, 7-kor Csabi lábujjhegyen készülõdik, sikerül elmennie, hogy a törp ne ébredjen fel, erre kedves szomszéd 1/4 8 kor durr ajtó, csörr csörr kulcs, dang vasajtó, csörr csörr annak a kulcsa............
A másik szomszédék mindig éjjel járnak haza, meg elég sokszor vannak késõig náluk, és akkor itt a lift elõtt búcsúzkodnak hétköznap is éjjel egy körül, röhögnek nagyokat, meg hasonlók. De ketten is éjjel járnak haza, és õk is hangosan dumálnak meg röhögnek az ajtó elõtt
Lehet, hogy ezért alszik rosszul a Peti, mert felébred ezekre a "mélyalvás fázisban" és nyugtalanabbul alszik el utánna. Igaz, egy ideje nem ébred fel rájuk éjjel, de reggel szinte mindig, a ma reggel volt kivétel, és nagyon pihentetõ, hogy 11 hónap után nem 6-kor kellett kellnem
Na, eltértem. Szóval, remélem, a szigetelés segít a gondon ..De amikor mondtuk az Apósomnak, hogy megrendeltük, és hogy fõleg ezért is, azt mondta, az igazi megoldás a bepárnázása lenne az ajtónak. ÚÚgy mondta, mindtha hajlana, hogy megcsinálja...
Tudjátok, õ nagyon ügyes, lehet, hogy megcsinálja nekünk
Csak egy kis OFF: Nagyon rendesek velem Anyós-Após, vagy nekem billent helyre a lelkem, és nem látok mindent bántásnak, és rájöttem, hogy tök rendesek, vagy õk változtak meg. De inkább az elõbbi
Norcsi: A 10.-en az Olivérnek is kellett egyszer "zacskózni" de akkor még picur volt, nem izgett mozgott annyit. Segítettem Andinak, háát nem volt egyszerû
No megyek szuuunyááálni
Ja, még valami!!! Isteni kalácsit, vagy mit találtam, a piac mögötti kemence pékségben (egészséges pékáruk boltja valami ilyesmi is ki van írva). Olyan négyszögletes-kerek szerû, meg van szórva cukorral, és valami iiiisteni túrós-mazsolás a tésztája. A "derekán" van egy kék szalag papírból, valami olasz neve van
Peti imádja
Én is. Kicsit drága (310 FT) De sokáig eláll. Bár én petinek csak aznap, és másnap reggel adom oda. Próbáljátok ki, szerintem Bánknak, és Hannának is ízlene. Persze, az anyukáknak (meg a várandós kismamóknak) sem árt meg
Jajj Norcsi!!! Szülinapi torta ügyben van ötleted??? Végigjártam a környék cukijait, elmesélztem, mit szeretnék, de sehol nem tudják megvalósítani...
A.) variáció: Alul, felül piskóta (hogy tartása legyen, középen valami tiramisu-szerû vaniliakrém, valamibe áztatott babapiskóta, stb. Na, és a teteje valami "kemény" máz, hogy díszíteni lehessen marcipánnal, gyertyával
B.) Sima, nagyon finom túrókrémml töltött piskótalapok (torta), de a teteje ne a túrótortánál megszokott gyümölcs + zselatin, hanem szintén "kemény" valami.
Hááát, nem tudják sehol megcsinálni
Lehet, hogy kénytelen leszek én ügyeskedni
Bár nem szeretnék pont a fiam tortájával felsülni
Lányok! Ötlet???
Puszpusz, jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!!!
Kata