Sziasztok!
Előszőr is köszike mindenkinek a gratulációkat! Nem sok időm van, úgyhogy megpróbálom megírni az élményeimet, mielőtt szólít a kötelesség!
Kyrandia!
Én is a I. sz női klinikán szültem, most szeptemberben. Ki volt az orvosod? Én nagyon meg voltam elégedve mindennel és mindenkivel.
Szamika!
Én tudnék neked orvost ajánlani, méghozzá azért mert nagyon frissek az élményeim. 26 hetes terhesen mentem át a klinikára, Dr Joó József Gáborhoz, akit szívből tudnék neked ajánlani, mert 1000 %-ban teljesített és nem kért egy fillért sem tőlem! Ha gondolod bővebb infót adok emailben! címem:
kormos.mzs@freemail.hu , ha gondolod írj, és megírom milyen a doki!
Az élményeim, nos! Előszőr is nagyon féltem, mert idegen volt minden, semmit és senkit sem ismertem az orvosomon kívűl! Ami nagyon nyugtatólag hatott rám, hogy senki sem vágott rám pofákat, sőt megpróbáltak megnyugtatni engem. Mindenki mosolygott vagy tett hozzám egy két jó szót. A császár után hamar helyre jöttem, már aznap este egészen jól tudtam járni, szinte alig éreztem a hasamat. Biztosan hozzájárúlt ehhez a sok infúzió is, amit kaptam, de örültem, hogy nincsenek olyan nagy fájdalmaim, mint az első szülésem után voltak. Lent két ágyas szobába kerültem, mert szóltam a dokimnak, hogy ha lehetőség van rá,akkor oda rakjanak, és szerencsém is volt. Ja és nem kellett érte külön fizetnem. A klinika ad hálóinget is, úgyhogy én azt használtam, mert kényelmesebb volt a sajátoménál és annyiszor cserélhettem le, ahányszor csak akartam. Első éjszaka még beadhattam Albertet a csecsemősökhöz, de utána már én is ott akartam tudni magam mellett. Sűrűn rámnéztek, még a csecsemősök is, pedig engem most nem is nagyon viselt meg a dolog, csak az, hogy a másik fiam nem maradhatott velem. 4 nap után hazajöhettem, csak varratszedésre kellett visszamennem. Még a dokim is csodálkozott mennyire gyorsan gyógyulok!
most mennem kell,de kérdezzetek bátran, szívesen válaszolok!
Zsuzsa