Új privát üzeneted érkezett!

Na ideértem!

Era
Nagy hírek, holnap jön az etetőszék. Apum behozza, mikor jön úgy 2 fele. Én megyek vele a bankba, így valószínű Józsi sétál Zsanival. De a széket, ha hazaértünk átviszem, úgy 5 óra fele, ha jó neked az időpont. Ha délelőtt mentek sétálni szóljatok!!! Mi is megyünk akkor holnap, mert nem tudom Józsi leviszi e biztosan, vagy ha elalszik inkább netezik mellette (szerintem utóbbit választaná)

Manóka
Egy egész piskótatallér??? Mi a férjemmel mi megosztottuk azért (Zsani is kunyizott belőle)

Krisz
Mi Szombaton a 10 órás csoportban vagyunk, ha meg van még a helyünk. És eddig úgy néz ki most megyünk is.

Látom a forgás a téma: Minden gyerek más. Anna sokkal hamarabb forgott, majdnem 1 hónappal korábban, úgy 5 hósan kezdte (már ha jól emlékszem), viszont a felülést majdnem egyszerre csinálták, felállni meg Zsani állt először. És most úgy néz ki lépegetni is ő fog először, mert elkezdte az egyik helyen elengedem és lépek és megfogom a másik helyet. (vagy félúton leül, mert még messze az az egy lépés Kép)

Enci
Köszi a gratulát!

Na megyek olvasni kicsit, ha már ma alszik Zsani. Tényleg este szülőszoba.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Era!
mizujs ? mit csináltatok ma?

mi végre alszunk.4. probálkozásra sikerült el aludnunk.Valamikor olyan szépen elalszunk egyedül máskor megcsak a cici.

Nadine!

jó, hogy eszembe juttattad a szülőszobát .

Enci
renci

Sziasztok!

Nadine
Hűűű,de jó!!!KépKép
Köszi, hogy áthozod, az 5 óra pont jó.

Hát a délelőtti sétát még meggondolom, félek megbolygatni ezt a csajt, most már olyan jól beállt ez az alvás. 10-kor vagy max. fél 11-kor már kullog mögöttem, hogy menjünk már szopizni, aludjunk. Aztán majdnem két órát alszik. Délután viszont bőven elég neki a félóra, mert így is már csak 8-kor alszik el.

Enci
Holnap sétálunk is, vagy ti délelőtt letudjátok, aztán délután feljösztök?

Hulla fáradt vagyok, megyek csicsikálni, úgyis fél 11 lesz, mire lecsukom a szemem.
Szép álmokat mindenkinek!
Era.

Era
Kép
era75

Láttátok a Szülőszobában, hogy a legmodernebb minden között a szülésznő vezeti a szülést a szó szoros, és átvitt értelmében, míg a doki zsebredugott kézzel áldogál. Imádtam, legszivesebben beszaladnék a klinikára segíteni!KépKépKépKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Manóka
Igen láttam. Én is mennék, de szülni Kép !!!!!!
Mail ment Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Jó reggelt mindenkinek!

Igen-igen én is láttam a szülöszobát, ilyen klassz szülést akarok 2.-nak!!!!!
Azt a sétálófolyosót meg imádtam, már majdnem teljesen nyitva volt a méhszáj és még küldték sétálni. De jó!!!

Délelötti séta?
Nekünk jó 10 és 1/2 11 között. Délután vendégek jönnek, úgysem tudnám levinni.

Dorka nagyon klassz csaj, pici höemelkedéssel megúsztuk, éjszaka átaludva, nyügi nélkülKépKépKép

Era,
Iván mosható mosógépben? Kicsit balesetes lettKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

én 10 körül lemegyek és akkor a civis előtt fogok ingázni .A posta és a görgey fele.
egy orát tudunk sétálni mert 11.30 körül hozzák az ebédet akkor fel kell jönnöm
Egy kicsit fúj a szél majd meglátjuk meddig tudunk sétálni
Enci
renci

Sziasztok!

Krisz
Én még mosógépben nem mostam Ivánkát, de kézzel is kijött belőle minden. Pedig volt már benne alvatt tejcsi, egy kis kaki(fogalmam sincs, hogyan)KépKép jól bírja!! Stram egy nyúl ez!!

Én nem néztem a szülőszobát csak az elejét, a múltkori sokk óta nem bírom nézni. ( A sokk az volt, ahogy a kicsinek szívták le a váladékot, rossz volt nézni....).

Ma reggel kicsi lyánykám, negyed 7-kor kelt, a megzokott 8 óra helyett. Hát a szemem alig bírom nyitva tartani....szörnyűKép

Enci
Várunk titeket délután!
Majd még csörizünk.Kép

Sziasztok.
Era.

Még egy kép alkesz lányomról...

Kép

Era
Kép
era75

Era
Alkesz lánykád tündibündi! Küldjem a Gyivit?!!! Kép Mi nem mentünk most sétálni, majd délután viszi Józsi. Én meg majd viszem az etetőszéket.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Vigyázni kell, mert ez lesz az italozás vége...dalolásKépKépKépKép

Kép

Era.

Era
Kép
era75

Jók vagytok Era!!!
Annának az átmulatott északa után Boldog szülinapot!<!--attachment: n_vtelen-69273.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*28.7**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (28.7 k)</pre></center><!--/attachment-->

Krisz,
én mindent ki szoktam mosni mosógépben, a nyulnak is bírnia kell.

Mi megyünk délután szolizni, jók legyetek, még benézek, csak kéne vmi kaja!!!

manóka

manóka
manóka

Én nem tudom, hogy nekem ekek a mozgó kis hülyeségek miért nem jelennek meg a hozzászólásomnál?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKép
Tegnap kb 2körül nem ti áltatok a civis majdnem 10és12közzöt és beszélgetetekKépcsak mert akkor mentük haza a kicsivel a bölcsiböl és megmernék esküdni rá hogy ti voltatok már csak a fényképek alapján isKépÉn egy bordó kabátban voltam a gyerek meg egy rózsaszin bundában és hozzá egy bordó
overál alsó és egy plüss tehénke volt nállaKépMindig 2körül megyek érte a bölcsibeKép

Vettünk fényképező gépet és hétvégén csinálunk képet és rakok fel hogy milyenek is vagyunk miKépKép

Mi volt a szülő szobában valaki mondja el mert nem láttamKép

Erika Kép
Még hamar kezdi a kicsike de nagyon édiKépKép

Puszika mindenkitKép

IldikóKép
ildikó_4

Ildikó
Nyertél, mi voltunk azok. Manóka, Era és én, meg egy másik anyuka aki nem netezik. Így négyen eltorlasztoltuk az utat Kép Miért nem jöttél oda hozzánk??? Legalább megismertünk volna személyesen.

Na megyek pakolászni, míg alszik a lány

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Era!

mi voltunk sétálni Krisszel, de szerintem délután is veletek tartunk, mert ha Flora fennt bealszik akkor nem tudunk átmenni én meg nagyon szeretnék.
Telefonálni nem tudok mert 21 ft van a számlán.A legjobb az egészben az , hogy mielőtt feljöttem elmentem volna kártyát venni de csak ekkor vettem észre, hogy a pénztárca nincs nálam és igy nehéz lesz.De ez is csak velem fordulhatott elő.
de majd sms-ben kommunikálunk.

Nagyon Boldog 9 hónapot Annácska! Majd személyesen agyon puszilgatlak készülj fel!!
Anna már az italozásba menekülsz, mert anya most közölte veled hogy délután meglátogatunk?Azért ennyire nem lesz rémes a dolog!

Krisz!
Örülök hogy találkoztunk . Remélem nem beszéltem lyukat a hasadba?

Enci
renci

Sziasztok!

Manóka,
Anna nevében köszi a köszöntést. Hogy elröppent ez a 9 hónap!!!!Már a felére nem is emlékszem.KépKép
Hová mentek szolizni?

Ildikó
Sajnálom, hogy nem jöttél oda hozzánk, jó lett volna már megismerkedni!!!!!
Képeket kérünk!!!!!!

Megyek ebédelni. Olyan ügyes voltam délelőtt, amíg Anna aludt, addig kivízköveztem a fürdőt és a buditKép, utálom csinálniKép.

Jó étvágyat mindenkinek!
Era.

Era
Kép
era75

Enci
Amíg én irogattam, te is írtál!!Kép
Majd csörgök. Szerintem olyan 2 körül megyünk le, tudod szokásos. Mi már csak a megszokások rabjai vagyunkKép.
Milyen idő van lent?
Úgy látom, hogy eléggé fúj a szél.
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Gratula Annának a 9 hónaphoz!!!
Nagyon édes a kis zugivó csajKép

Jó volt nagyon a séta, amióta feljöttünk Dorka egyfolytában dumál, olyan édesKép

Manóka,
hova jársz szoliba?

Krisz

Krisz
krisszie

Era!

ok a séta. Flora még alszik .de majd kiderül, hogy mi lesz.
fuj a szél de nincs jhideg jó idő van.Az internet -8-at mondott, szegényt felöltöztetem .Lent meg jó idő volt süt a nap.Flora sirdogált is hogy melege van .

Krisz!
Flora még mindig durmol!

Enci
renci

ERa!

Flora ugy beájult, hogy megse mozdult, amikor kivettük a kocsiból csak a szuszogást lehetett hallani.Na kellett ezt nekem mondani, mert ebben a pillanatban sírt fel na megyek.
nagyon jó volt nálatok.
Enci
renci

Sziasztok!

Az én kis édes vigyori csajom délutánra olyan nyügi lett. Megmértem a lázát és 38 fok voltKép Ilyen késön lázasodott volna be az oltástól?
Olyan kis bágyadt szegény. Most megint alszik, remélem nem megy feljebb éjszakára.

Ma se haladtam semmit a szakdogámmal. Azt hiszem inkább vennék egyetKép

Tényleg nem tudtok egy kis méretü albérletet a könyéken?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Enci
Nekünk is nagyon jó volt, hogy itt voltatok!!!Kép
Jól lefárasztjuk a csajokat. Addig élvezzük ki a helzetet, amíg Flóra nem indul el, mert akkor Anna tőle is félni fog.Kép Remélem azért addigra Annának is elmúlik ez a félelme!!

Krisz
Annának volt olyan, hogy másnap délutánra lett egy kis hőemelkedése, addig semmi. Reméljük Dorkának is csak ez van!!!
Albi ügyben nem tudok segíteni, sajna!!

Manóka
Te fiacskád jól van?

Ildikó
Figyeltelek titeket, d emi már 3 után sétáltunk a bölcsi felé.

Nadine
A szék nagyon szupi.
Köszönjük!!!
Zsaninak lázat elmúlasztó puszikat küldünk, és persze Dorkának is!!!!!

Megyek sütit csinálni.
Majd még jövök!!

Era.

Era
Kép
era75

Na mire idetaláltam. Ezek a szerkesztők folyton pakolgatják a topikokat.

Krisz
Zsaninak ma 2 óra után 39 fokos láza lett, popsiban levonás után!!! Voltunk a dokinál is, mert nem vitte le a Germicid+hűtőfürdő. Nem volt Chrametz doktornő, Kiss Csilla vizsgálta meg. És csak kicsit piros a torka. Kapott antibiotikumot, amit kiváltottam, de nem adtam neki oda, mert a doktornő is mondta, hogy vírus, arra meg nem jó. Vajon akkor miért írta fel???? A lázát végül a Panadol levitte, de most betáraztam itthonra a lázcsillapítókból. Van egy felosztás mindjárt beírom, hogy mik tartalmaznak azonos hatóanyagot. Így különböző hatóanyagú lázcsillapítóból 2 óránként lehet adni, ergo 6 óránként kerülne ugyanarra a sor, de szerintem annál hamarabb lemegy a láz.
1.csoport
Amidazophen
Germicid
Algopiryn

2.csoport
Panadol
Rubophen
Saridon
Mexalen
Neocitran
Coldrex

3.csoport
Nurofen
Cataflam
Aszpirin

Én most vettem Nurofen sziprupot, de még nem adtam neki, mert hatott a panadol. Szerintem érdemes elmenteni.

Era
Szívesen. Ja holnap, vagy holnapután megyünk bababoltokba nézegetni autósülést, ha van olyan hámmint a miénk vegyek egyet???? Süti hogy sikerült? A miénket elnapoltuk, mert a sogórnőm mindent vett a tésztához, csak tojást és lisztet nem KépKépKépKép

Manóka
megkaptam a mailt, csak épp foglakozni nem tudtam vele a kis lázas betegemmel voltam dokinéninél, előtte míg aludt és azt hittem kutya baja a városban voltam, remélem utoljára a bankban. De mindjárt utánanézek.

Krisz (mégegyszer)
Mekkora albérlet kellene kb (nm)? Bútorozott, vagy bútorozatlan? Ára mennyi legyen? Mi minden héten veszük a Hajdú apró-t, most is végignéztam, ha pontosítasz keresek benne megfelelőt. Jöhet mailban is.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Babókák csak nem betegek?

Alig találtam ide, bár már tegnap is gondoltam, hogy átkerülünk...

Nadine,
köszi tegnap a gombócos tanácsot, megcsináltam, nagyon jó lett. Most ettem meg az utolsót.
És igen hamar kész lett.
Zsanikának gyógypuszi!!!!!!!

Holnapra, van ebédre vmi ötlet?

Krisz,
a malomparkba járok, nagyon jó, mert csak 6 perc, babakocsival is fel lehet menni, és akár a géphez is befér, olyan jó tágas. Igaz, még eddig mindig jött velem vki. És van álló, én azt szereterm. nem kell jelentkezni sem előre.
Dorka, jobban van?

Era,
Annácska nem másnapos, vagy még bírja? .....fiatal szervezetKépKépKépKép

Enci,
szumós lánykád?
Jót aludt? már találkozhatnánk mi is.

Ildikó,
legközelebb majd összejön!!!

Krisztina már olyan rég nem írt, hahó Szoboszlóóóóóóó

Na, most bírtam letenni a fiút, már remegett a kezem.Szombaton hogy van ez az úszás, a nézésre is be kell jelentkezni? Ha jó lenne az idő, esetleg mi is elmehetnénk, apa úgyis aludni fog napközben.

manóka

manóka
manóka

Dobok kettőt a fiúról. Magyarázza a fényképezési technikákat
Kép

KO
Kép

manóka
manóka

Nadine,
gyógyíts, nem sürgős az nekem.

manóka

manóka
manóka

Manóka
Mailtem Kép
A mozgó izék azért nem jellennek meg neked, mert csak .jpg, vagy .gif lehet a feltöltött fájl kiterjesztése. És nem lehet nagyobb 300kb.

Zsanka túl van eg ébredésen, nem tudtam mi van vele, csak dobálta magát, és sírt. Nem is hiszem hogy magához tért, mert 2 perc alatt újra nyugodtan aludt sőt cicizett. Remélem nem lesz túl sok ilyen az éjszaka.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok lányokKép
Azért nem mentem oda mert nem voltam biztos benne hogy tivoltatok ,de remélem hogy még találkozunk Kép ma nem én megyek érte mert 13ra megyek dolgozni legközzeleb hétfőn megyekKép

Képek leszenek a hétvégén és akkor rakok felKép

Manóka aranyosak a fiaidKépKépKép

Ja még annyit hogy alig találtam meg a topicot de meg vanKépKépKépKép

Ha nem irok adig mindenkinek jó hétvégét és vigyázzatok magadtokraKép

IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Nadine,
mail ment.
Zsanka hogy van? Remélem lement a láza.
Kösz a lázcsillapitó infót.
A panadol végül hatott nekünk isKép

Manóka,
hihetetlen nagyfiús már ImikeKép
Mennyinek mérték szerdán?
És az a KO-s kép nagyon jó, úgy birom mikor fullkajásan teljesen elernyedve alszanakKép

A malomparkban van fekvö szoli is ugye? Fent van a sportrészen?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz,
3 fekvő és 1 álló van, igen a sportrészen.350/6perc, v. 3000/60perc. Ha van kedved, mehetnénk együtt, és akkor a babókat nem kellene bevinni.
Dorka jól volt éjszaka?

Éjszaka mi is keltünk fél kettőkor, pedig már rég volt ilyen. és utána, mintha fenn lett volna a fiú gyakran. féiálomban mindig cici, aztán alvás. De már fél 6kor újra fent kukorékolt, és azóta sem aludt. Mintha most itt a karomba elaludna.....

Zsani, jól van?
Anna kisasszonyok?

manóka

manóka
manóka

Manóka,
Ok, elmehetnénk a jövö héten. Majd szólj ha mészKép

Dorka simán átaludta az éjszakát, gondolom a Panadol is besegített. Most egy nagyot hancúroztunk a földön, lefárasztottam a csajt.

Nadine, Era
Tényleg, a babauszihoz a klinika felöl kell bemenni?
Megyünk szombaton 1/211 körül.
A nézéshez nem kell bejelentkezni.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Úgy látom nyűgösségi hullám van. Anna az éjszaka 3-szor ébredtKép (már egyszer sem szokott), és annyira sírt, hogy alig tudtam megvigasztalni, még a cici sem kellett. Szerintem a szelek zavarták, mert jött egy két hatalmas puki. Reggelre semmi baja nem volt, szerencséreKép.

Nadien
Ha van olyan pánt nyugodtan vedd meg, nem baj ha drágább is!!!Köszi.
A süti isteni lettKép, Andrásnak is nagyon ízlik.

Manóka
Csajom az éjszakát leszámítva nagyon jól van, bár folyton visszajár az üveghez, nem tud elszakadni tőleKépKép.
Kicsi fiad gyönyörű, olyan felnőttes arca van.
Uszi nézésre szerintem nem kell bejelentkezni.

Krisz
Dorka hog érzi ma magát?

Felkelt a lányom, megyek egy kicsit játszani.
Sziasztok!
Era.

Era
Kép
era75

Szisztok!

Csatlakozunk a ynűgösök táborához, bár egész jól aludt reggel fél 11-ig miután én már felkeltem Kép Kis gonosz. Most tízóraizott, és itt tombol a hátammögött. mindjárt mérek neki egy hőmérsékletet, mert már magamban se bízok, de lázasnak nem lázas, azt érezném. Na megyek is mert türatlmatlan. A sétát még nem tudom hogy lesz, mert sok minden függ a férjemtől, mit tervezett mára, amibe még nem avatott be.

na rohanok mielőtt szétszedi a lakást, később jövök részletesen.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nekünk le kell mennünk, mert nincs itthon só,ill, nem akar aludni, csak így
Kép

csatlakozunk a nyűgösök, a nem is tudom mi lenne jó táborhoz.

Nadine,
köszi, próbálom majd.

manóka

manóka
manóka

Krisz

Az uszihoz pont a másik oldalon kell bemenni, a Termál Hotelban van. A csónakázó tónál szokott lenni parkoló, ha kocsival mentek.
Era.

Era
Kép
era75

Era, kösz az infot.

Minket elkerült a nyügösségi hullám szerencséreKép
Ma anyukám abajgatta Dorkát, én végre rászántam magam és elmentem anyagért a szakdogámhoz.

Most a csaj így szunyál:

Kép

Krisztaa, Enci merre vagytok?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Na végre én is ide éertem.Frissen szép frizuval.végre én is eljutottam a fodrászhoz. Máőr nagyon rám fért.

Na ugy látom nemcsak nekünk telt ilyen jol a tegnap éjjel.Tegnap azért nem is írtam mert Flóra is annyira nyügös volt hogy egész este altattam meg ringattam.Még Fürcsi se volt Annyira nyügös volt
.Cici és alvás de nem tudttam eljönni melőle.aztán folytatuk éjszaka.0.30 tól 3.15-ig hisztiztünk nem akart aludni csak mellettem és cici.egyszerüen nem tudtam a kiságyba tenni.Ha nem látom nem hiszem el hogy eyg ilyen kicsi baba ennyire tud hisztizni.egyszerüen kidomborította a hasát és topozékolt az ágyba.amúgy nagyon cukivolt.Ugyhogy reggel alig birtam felkelni.
Voltunk vérvételen is de a klinikára soha többet nem megyek.Miután nagy nehezen megtaláltuk az ambulanciát kiderült, hogy nem mehetünk közvetlenül a laborba hanem először a dokinéni megakarja vizsgálni.eddig nem is lett volna semmi baj.csakhogy egy iszonyat pici helyen szellőztetés nélkül össze voltak zárva nagyon beteg gyerekek olyanokkal akik kontorllra vártak és mi is akinek nem volt semmi baja.Hiába kérdeztük, hogy nem mehetnénk vérvételre mielőtt valamit összeszednénk.(volt olyan beteg gyerkőc akikt ölbe vittek fel az osztályra annyira rosszul volt)kezdtem nagyon mérges lenni férjemmel együtt miután a dokinéni elment fel az osztályra és nem tudni mikor jönn vissza ,akkor mondtuk, hogy jo akkor ennyi jövünk haza nem fogunk várni.Nagyon féltem hogy összeszed vmit. ugyhogy hazajöttünk.beszéltema védőnönkkel és ő s értette a dolgot azt mondta hogy nem szoktak ilyet tenni.ő is azt mondta hogy jól tettük hogy eljöttünk majd egy más alkalommal megpróbáljuk.
Már nem vagyok benne biztos hogy nem lett volna jobb ide a körzetbe jönni .
Remélem nem lesz beteg.

Gyógyulást a picikéknek!!

Manóka!

gyönyörü a kicsi fiad .nagyon menő ahogy ott fekszik az ágyon.
Flora nekem is még a mai napig van hogy cicin akar aludni.kicsinek meg nagyon sokat aluudt igy, ezért adtam neki cumit, mert már a melleim nem bírták.Ezen a korszakon átsegítette és nem is szokott hozzá azóta cumit nem lehet a szájába dugni.mondjuk szerencse legalább nem lesz gond a leszokással.
jöv héten majd megbeszélünk egy találkát .már tényleg jó lenne ha mi is találkoznánk.!!

Na majd remélhetőleg még jövök.felkelt a pici és kajás!
ha nem akkor jó hétvégét mindenkinek.

mégegyszer gyogyulást Zsaninak és Dorkának!

ugy látom regény sikeredett! bocsi
Enci
renci

Sziasztok csajok!

Mindenkinek jó hétvégét kívánok, nyugodt éjszakákat és vidám nappalokat!!!
Mi ugyanis holnap ( ha az idő is engedi) megyünk Tokajba. Végre pihenek egy kicsit, mert majd Anyukám és a hugicám szórakoztatja a csajunkat.
Az viszont kár, hogy ilyen hideg van, nem tudunk majd nagyokat sétálni, na majd tavasszal, ha lesz egyáltalánKép.
Telehold van, lehet hogy ezért nyűgösködnek a gyerkőcök.....

Sziasztok!
Era.

Era
Kép
era75

Még két kép a tegnapi buliról Flóráékkal

Kép

Az én csajom nem nagyon bírt ekkor sem magával....KépKép

Kép

Era
Kép
era75

Enci,
gyönyörű az a kis dagi leányka!
A gyerekklinikán voltatok? Miért oda küldött a doki, ti is Chramecz dokihoz jártok?
Ja, a hiszti, az én drága fiacskám is úgy tudja rázni a pici lábait! El sem hiszem,aludni ma délután sem akart, csak fél órákat,aztán meg este már nem is tudja, hogy sírjon, szpojon, vagy mi is legyen vele.

Voltunk lent, de csak a bolt, meg egy kör, ahogy feljöttünk felébredt.
Holnap elmegyünk a dédikhez, 2 óra autóút, remélem, bírni fogja a nepot.

Erika,
aztán nem nagyon itatni a lánykát!

manóka

manóka
manóka

Era!

tényleg jók a képek.

Krisz!

Dorka már nem lázas?
nagyon édi ahogy alszik. Ezt a takarót mondtad, hogy vettétek és nem rúgja le magáról? hol vettétek?

én is rakok fel Flóráról három képet ezek régebbiek , de ezek a kendvenceim

Kép

Kép

Kép
Jó hétvégét!

Sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Enci,
nem csoda, hogy ezek a kedvenceidKép csodaszépekKép
De amit Era rakott fel, az a komoly töprengö csaj nagyon édesKép
Igen ez a takaró, de nem tudom hol vették, barátaink hozták Dorkának.
Ez valami iszonyú, amit írtál, mondjuk ugyanez volt csípőszürésen isKép

Dorka jól van már, mondjuk 6-kor bealudt szopcsi után és még nem kelt fel, ilyen még nem volt...
Anyukám ennyire lefárasztotta volna?
Remélem csak ez az oka a nagy szunyának.

Era,
jó utat Tokajba!

Nadine,
Zsani hogy van?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Vagyunk mi is. Elég fárasztó napom volt. Zsani 2* fél órával megelégedett alvásilag, és este 9 után még virgonckodott, de végül győzött az anyi szigor és elaludt. A séta ma elmaradt, helyette Coráztunk egyet, de csak hó eleji bevásárlás féle volt. Zsani élvezte, mikor jöttünk haza majd elaludt, de nem hagytuk, hátha korán elalszik, de nem..... Most jelentkezett a 9-kor elmaradt ciciért, valahogy nem kérte a másfél virsli után Kép. De éjfélkor még a másikat is megkapja, mert én feszülök, ugyanis őnagysága nem ért rá ma szopizni.... Ja és nagy hírek: MA megtett 4!!!! lépést tőlem az apjáig kapaszkodás nélkül!!!!! (na ja nem vette észre hogy elengedtem a hóna alatt és a két kezében meg csörgő volt figyelemelterelés célzattal) Szerintem 2-4 hét és rohanhatok utána a lakásban.

Era
Jó utat. Vigyázattok az úton. Holnap nem megyünk ülést nézni, ma se voltunk.... De jövőhéten úgy is menni kell a városba így tuti nézünk hámot is. Ma bepróbáltuk a Corában a lányt a 10000 Ft-os csodába, hát ha valaki olyat vesz.... Mi sose vennénk, csak megnéztük mit nem tud. Hát nincs benne túl sok kényelmi funkció, csak műanyag váz + huzat oszt kész. Most azt nem tudjuk, hogy Brevi vagy nem Brevi, Iséos vagy nem Iséos....

Krisz
Zsani jól van bár volt egy kis hőemelkedése délután 37,2 , de lehet észre sem vettem volna ha nem mérem meg ébredés után. Az a furcsa, hogy este fürdés előtt meg 36,5 volt. Mi lehet a lányom baja???? Most várunk hétfőig, aztán ha holnap és holnapután is lesz, akkor megnézetem Chrametz doktornővel. Hátha okosabbak leszünk.

Enci
Flóra cukorfalat. Mennyti hízik ő most egy hónap alatt???

Manóka
Na sikerült a tar??? Vagy nem boldogulsz vele?

Na megyek szundizni. Ja holnap nem megyünk úszni, mert nem tudjuk most mi baja a lánynak, majd jövőhéten (mindig ezt mondom)

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok lányokKép Szép jó reggelt mindenkinekKépKépKép
MIndenkinek kivánok jobbulást és gyógyuljatok meg minél hamarabb KépKép

Nagyon de nagyon aranyosak a képek ha belegondolok az én kicsim mikor volt ilyen picike te jó isten azóta már eltelt 2,5év KépKép

Dolgozik a párom ugy hogy lehet hogy csak délután megyünk sétálni vagy ha nagyon fáradt lesz akkor holnap de mindeképen lesz kép KépKép

Tegnap már nem jöttem visza és csak most olvastam hogy Era utazik igy utolag is kivánok jó utat nekkiKépKépKép

Na hirtelen ennyi majd még leszek gondolom ugy este fele adig is sziasztok és vigyázzatok magdtokraKépKépKép

IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok LányokKép
Ittvanak a beigért képekKépKépKép

Ilyenek vagyunk a lányal együttKépKép
Kép

De van mégKép
Kép
És még egy az apukával

Kép

Na és egy utolsó elöttiKépKép Kép

És most már tényleg az utolsó és bocsi ha egy kicsit sok volt belölünk de ez még újj nekünk KépKépKépKépKépKép
Kép

Na hirtelen ennyi sziasztok Kép
Ildikó
ildikó_4

Kedves Babák és Szüleitek!

Nagyon-nagyon szépek vagytok! Gratula a szüleiteknek!
Ez itt a reklám helyeKép
Szeretném néhány babaprogramunka tszíves figyelmetekbe ajánlani:
Mazsola Muzsika
6 hónapos kortól, mesés-mondókás-dalos fogallkozások, heti egy alkalommal fél órában.
/Ha van olyan óvodapedagógus ismerősötök avagy Valamelyikőtök gyesen lévő óvónő és van kedvetek heti egy alkalommal egy ilyen foglalkozás megtartására légyszi hívjatok:70-559-83-89 itt utdtok bejelenkezni a foglalkozásokra/

Kalovits-módszer Bolodgságprogram Babaúszás
Lényege, hogy a babákkal mint egyénekkel foglalkozik, a család baba-mama-apa alkotják az egységet a vízben, játékos feladatrendszerre épül!
Foglalkozávezető: Horváth Zsuzsa 20-445-35-24

Szeretettel látunk Titeket!
Fontos, hogy jelentkezzetek be!

Mosolygós napokat!
k
kriszta13

Sziasztok lányok KépKép
Láttom elfoglaltak vagytok nagyonKépKépKép
Na majd holnap remélem már leszetek és beindul az élet megintKépKépKépKépKép
További szép napot és jó éjszakát nektek SziasztokKépKépKép
IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Itthon vagyunk újra!! Jó volt egy kicsit kikapcsolódni. Végiglátogattuk a nagyikat, nagyapát (Annának már dédijei). Nagyon édesen viselkedett Anna, élvezte, hogy Ő van a középpontban. Persze kézről kézre járt, holnap majd szenvedhetek vele egész nap!!

Ildikó
Nagyon szépek vagytok! Kicsi lányod már kész hölgy!!!Kép
Még jöhetnek képekKép

Enci, Krisz
Megnéztétek az úszást?
Milyen volt a hétvége?

Manóka
Hogy viselte kicsi fiad az autózást? Gondolom aludt egy jó nagyot. Dédinél jó volt?

Nadine
Zsani láza?
Remélem már nem volt neki a hétvégén!!
Ülés szupi volt, a pánt nem fontos annyira, bár Anna vacsi közben ma is felállt vagy 2x.

Majd rakok fel képeket, csak most fürdött Anna, megyek egy kicsit megpuszilgatomKép
Sziasztok!
Era.

Era
Kép
era75

Egy pár kép:

Ma ilyen volt a Tisza...

Kép

és a hegy.

Kép

És persze Anna macskázott..

Kép

Jó éjt!
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

hogy telt a hétvége lányok?
nekünk nagyon jól telt . A nagyszülőknél voltunk Nyíregyházán két napra.Flóra élvezte bár azért látszott rajta, hogy egy kicsit megvan szeppenve az idegen helytől de nem volt vészes.A cumi ujra sláger lett.utóljára 3 vagy 4 hetesen cumizott.De csak alváshoz kell.

Era!
nagyon finom volt a süti anyuéknál megcsináltam.
Annát lefárasztották anyukádék?
tudtál pihenni?
Flórát is egyfolytába szórakoztatták anyuék, meg a dédi, ugyhogy nem utnakozott.Jó volt

Krisz!

milyen volt az uszi? Mi végül sajna nem tudtunk elmenni, de a jövő hétvégét nem fogjuk kihagyni.

Manóka !

Nekünk Kis Csilla Márta a dokinénink. Azért mentünk oda , mert a klinikán a dokinéni szerint fájdalommentesebben és gyorsabban veszik le a vért, mint a körzetben.De nem volt szerencsénk.

A pici jól aludt a hétvégén? nem lehet hogy fáj a hasikája azért nem alszik nyugdotan?

Flórát szegényt megkinozta a banán meg a Brokkoli amit ettem szombaton nagyon sirt.

Nadine!

Zsanika hogy van?
gartula a lépésekhez, vagy azóta már futni kell utána?
Flóra az első 2 hónapban 2 kilo 30 dkg-ot hizott A 3.ik honapban már ehhez képest kevesebbet.mert akkor már más mérlegen (védőnőnél)lett mérve és a mi mérlegünkhöz képest az kevesebbet mért10-20 dkg-mal. a védőnős mérlegen 600 grammot hízott a 3.ik hónapban Majd jöv.hét utánmegyünk megint méredzkedni. ugyhoyg szerintem azért nem hizik annyira nagyon nagy ütemben normális szerintem, inkább csak a képek becsaposak. élőben nem tünik ennyire ducinak mi is mindig meglepődünk a képeken.

Ildi !

szépek vagytok!
mi is szoktunk arra sétálni lehet hogy összefutunk

Enci

Enci
renci

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?