Sziasztok!
Vagyunk mi is. Elég fárasztó napom volt. Zsani 2* fél órával megelégedett alvásilag, és este 9 után még virgonckodott, de végül győzött az anyi szigor és elaludt. A séta ma elmaradt, helyette Coráztunk egyet, de csak hó eleji bevásárlás féle volt. Zsani élvezte, mikor jöttünk haza majd elaludt, de nem hagytuk, hátha korán elalszik, de nem..... Most jelentkezett a 9-kor elmaradt ciciért, valahogy nem kérte a másfél virsli után
. De éjfélkor még a másikat is megkapja, mert én feszülök, ugyanis őnagysága nem ért rá ma szopizni.... Ja és nagy hírek: MA megtett 4!!!! lépést tőlem az apjáig kapaszkodás nélkül!!!!! (na ja nem vette észre hogy elengedtem a hóna alatt és a két kezében meg csörgő volt figyelemelterelés célzattal) Szerintem 2-4 hét és rohanhatok utána a lakásban.
Era
Jó utat. Vigyázattok az úton. Holnap nem megyünk ülést nézni, ma se voltunk.... De jövőhéten úgy is menni kell a városba így tuti nézünk hámot is. Ma bepróbáltuk a Corában a lányt a 10000 Ft-os csodába, hát ha valaki olyat vesz.... Mi sose vennénk, csak megnéztük mit nem tud. Hát nincs benne túl sok kényelmi funkció, csak műanyag váz + huzat oszt kész. Most azt nem tudjuk, hogy Brevi vagy nem Brevi, Iséos vagy nem Iséos....
Krisz
Zsani jól van bár volt egy kis hőemelkedése délután 37,2 , de lehet észre sem vettem volna ha nem mérem meg ébredés után. Az a furcsa, hogy este fürdés előtt meg 36,5 volt. Mi lehet a lányom baja???? Most várunk hétfőig, aztán ha holnap és holnapután is lesz, akkor megnézetem Chrametz doktornővel. Hátha okosabbak leszünk.
Enci
Flóra cukorfalat. Mennyti hízik ő most egy hónap alatt???
Manóka
Na sikerült a tar??? Vagy nem boldogulsz vele?
Na megyek szundizni. Ja holnap nem megyünk úszni, mert nem tudjuk most mi baja a lánynak, majd jövőhéten (mindig ezt mondom)
Nadine