Sziasztok!
Sajnálattal kellett rájönnöm,hogy egy két anyuci már elég régóta nem írt.Csaknem ragadós ez gépmizéria?
Szilvi?,Andi?Anett?Judi? Remélem minden rendben van veletek és a gyerkőkkel.
Jatka! Most akarsz elszaladni mikor megjövök?
Nem ám ezt csinálni a vejeddel,már így is hiányolta a pici menyasszonyát,olyan rég nem hallott róla.
A vasat nem tudom miért kell szednie. Dávid se szedett soha.Nekem kellett végig a terhesség alatt,sőt utána is javasolta a nődokim (de én abbahagytam az akkoriban még elég nyügi-bügi kifiam miatt.)
Lehet,hogy sápadt volt a Doresz,és a védőnéni arra következtetett,hogy vérszegény??!!!
Széklet fogó az tutti.
Örülök,hogy van még egy önként jelentkező a játszótéri talira. Mostmár nemsokára tavasz lesz,és akkor mehetünk a szabadba.(A lakótelepin még nincsenek kint a hinták,kint voltak a múlt héten sógórnőmék a Dáviddal. A csúzdát nagyon élvezte állítólag
,de biztos nemsokára kirakják.)
Babamasszás tanfolyam
És hogy "viseli" Doresz?Tudom,hogy otthon is csináltad neki mikor egész pici volt.Szóval a a kispasik bóhócával játszik
,ezigen!
Csak keményen ezekkel a fiatalemberekkel Doresz!!!!Ne hagyd magad,így tovább!
Hozzátápiról látom Nóra mindent leírt előttem,amit még hozzátennék,hogy egy héten csak egy féle izt kostoltass meg vele,egy az,hogy szokja az izeket,másfelől hogy milyen reakciókat vált ki a babából. Az alma picit párolva hajt,nyersen fogja a székletet,a banán is fogósabb, a barack viszont hajt.
A zöldsit is lehet párolva,és két evés között a legjobb próbálgatni,de ezt is írták már előttem.
Dávid sem volt egy kicsi baba, 6 hósan pont 9kg és 70 cm volt. Most 17 hónaposan majdnem 11 és 81 cm.
A gyarapodás leállás is teljesen normális dolog,most hogy nézne ki három évesen,ha minden hónapba több száz grammot hízna
Anyatejes főzést mi sem kultiváltuk
Volt tejem bőven,mindig volt fagyasztóban tartalék,de szerencsére nem kellett használni sose.(Persze nem tudja az ember,hogy előreláthatólag meddig lesz teje,így betankoltunk mi is,de 6 hónapos kora után fokozatosan kiöntögettem őket.)
Mi betartottuk a 6 hónapot ami a hozzátápit illeti.(Leszámítva anyósom ténykedéseit
)
Csak a 6 hó eltelte után kezdtem el adnni almát,banánt,barackot,sütőtököt,répát,krumplt,spenótot. Persze nem sok sikerrel. Mi sokat szenvendtünk és ma is eléggé szenvedünk az evéssel. Pedig mi jó evők vagyunk az apjával.
Ez van!
Nóra! Jó lehetett az uncsitesó látogatás,olyan arik ezek a picikék. Már mennyi idős is? Olyan gyorsan szalad az idő.
Jót nevettem azon,hogy a gép is elkapta a vírusunkat
,jól jött tényleg,mindenki kidőlt még a gép is
Hogy hogy rendesen kezdett el dolgozni apa? Mér eddig rendetlenül dolgozott?
Ügyes vagy,hogy elkezdted a kreszt!Remélem nem fogjuk megsínyleni
Sok sikert kivánok hozzá!Csak ügyesen!
Anita! Sajnálom,hogy megjött,még a hét elején szurkoltam,aztán tovább olvasva láttam,hogy nem is akarsz dec.-i babát
Nem tűnt bonyesznek (így első ránézésre) a kenyérke,lehet,hogy belevetem magam egyszer én is??????
Ügyes apa,hogy így elintézte a dolgokat,április 10-e már nincs is olyan messze!
Krisztám Nem kell szégyenkezned,má hogy kéne? Nagyon szép képet raktál fel nekem ! Megmelengette a szívem!
Remélem jól vagytok! Nem ám halálra dolgozni magad! Irgum burgum! Tessék pihenni!
Jövőhét?
Betti! Örülök,hogy jól vagytok! Az hogy Milán ilyen kis anyás,szerintem életkori sajátosság,de cáfoljatok meg csajok,ha nem így van.
Mostmár azért kezdi felismerni a dolgokat,és tud visszaemlékezni,ha nem vagy vele,akkor is emlékszik rád. Szóval ne aggódj,minden babánál eljön ez az idő. Majd később 9 hós kora körül megint és utána nem is tudom hol a határ.
Mit dolgozol? Vagy csak az otthoni teendőkre gondoltál?
Köszike kérdésed,már meggyógyultunk,most ez a h... gép kapta el
Szerencsére,amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is ment. Letepert mindenkit,aztán tovább állt.
Na kidőltem!
Jó éjt!
Ildikó