Sziasztok!
Látom hiányoltatok! Jól esik, és egyben bocsánatot is kérek!
Kicsi a frizura igenis tetszik, sőt a párom is szereti, azóta nincs összefogva, és ez nagyon tetszik neki. Lilla meg szeret játszani vele. Igaz zavarja, hogy csikizi mikor odabújok, de az meg nekem tetszik, ahogy hőbörög.
Szóval apa 9 napig itthon volt, most próbálja eladni a gépet, folyton a netet bújja, mit lehetne venni helyett.
Őszintén szólva, kezd az idegeimre menni, nagyon elharapódzott a dolog, de meg is mondtam neki ma, hogy foglalkozzon többet velünk.
Ráadásul ez a baba, feltúrt minden belső cuccot a gyomrom felé, így nagyon sokat fulladok, és főleg üléskor zavar, ezért kevesebbet is ülök itt.
Magnéziumot is kell szednem, mert valami nincs rendben. Tul. képen az se tudom mi fáj, de tény, hogy ott lent. Szeméremcsont, vagy a régi seb?
Ha 2 hét alatt nem javul, vissza kell mennem. Az biztos, hogy sok gyaloglás, vagy megerőltetőbb, kimerítőbb napok során erősebb. Na mindegy, kibírom, csak tudjam, hogy nem veszélyezteti a babát.
Szóval próbálok sokat pihenni, és közben keresztszemes magasságmérőt készítek!
Márti remélem elmarad végre a hányás. Nekem a borsmenta olaj segített. (nem tudom mondtam e már
) Zsepire 1-2 csepp, és abban beleszippantani, ha róka koma közeleg.
Apa is hányingerkedett egyik nap, (talán az említett vírus kerülgette? ) és neki is bevált. Pedig ő aztán szkeptikus. Azóta fut az üvegcsével, ha csak annyit mondok émelygek.
Na most jó sokat írtam!
Rozi jelöltelek az Iwiwen. Kicsi te is fenn vagy ott?
Sziasztok!