Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Emi tegnapi dumaja:
"anya hogy is hivjak az oran azt a gyorsmutatot?"

Barbi

Koszike.:)
Mi sem voltunk zenebolcsibe, mert most jutottam el vegre aruert...:)
Rohangalok,mint pok a falon egesz heten, a parom megint kulfoldben....

Ja egy kis reklam:

Tavaszi 2 tepozaras cipoket hoztam 24-30 meretig 3 fele szinben, (4590), meg csajsziknak vaszon, gumitalpu benti cipocskeket 20-31 meretben 4 fele szinben (1290 ).

Most megyek ,mert dolog van PUSZA

KépKép
KépKép
nyuszika

Helo!

Barbi NAGY gratula a vizsgakra, nagyon profi vagy, remélem büszke vagy magadra :)!

Oltas: nalunk mindegyik utan kész katasztrofa volt, Miszterke elég rosszul viseli, üvölt, görcsöl, teljesen magan kivül van, szoval tiszta gaz :(
En is bögtem az elsönél - talan a masodiknal is? Na meg ö is persze :(

Agota, boldog névnapot mult hétföre :oops:, talan még belefér :?:

A jatszos képeket nem felejtettem el csak ugy néz ki, h elromlott ez a *¤¤** gép :x

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

2 hét nátha után talán kezdünk kilábalni végre.
Most a két kicsinek az orra folyt és köhögtek, de se láz, se nyűgi szerencsére.

Barbara: akkor most fellélegezhetsz, gratulálok! :D
Én nem lennék képes tanulni

Kriszta: én Dorinánál bántam meg az agyhártyagyull. elleni oltást, mert ő rángatózott utána, nagyon ijesztő volt. ráadásul extra nyűgös volt pár napig

Ágota: most a 3 éves oltásnál meg se nyikkant és azt mondta, hogy nem is fájt, én is büszke voltam rá! :P

Mi 15-én megyünk ellenőrzésre, akkor nem jön senki??

Szombaton délután a Duna parton a BM üdülő színháztermében farsangi buli lesz gyerekeknek (is), Patrícia is fellép!
akinek van kedve jöjjön el

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Halihó!

A hétvégét vidéken töltöttük, s tegnap nem jutottam el idáig, s látom lekéstem Bettus felköszöntésést :oops:
Utólag is NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!
Kép

Mi lett a talival? Akkor mondok én valamit: e hét péntek?

Anginak kibukkant a hatodik foga :D

Saara! köszi

Vera! milyen volt a macinézés?

TÜnde! éljen hogy ilyen jól bírják a csajok a bacikat! :lol:

Yuta?????? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Haliho

gyorsan irok, mert haldoklik a gepunk....

Beszeltem Viraggal es nagyon elfoglaltak a boltnyitassal kapcsolatban. Iza meg pocakos, sot, aruert rohangal....:)

Ugyhogy bar en szivesen latnek mindenkit ugy tunik nem tul nagy a mozgolodas-erdeklodes ezugyben. A pentek amugy nem jo, mert ppont delelottos vagyok, mivel nem szervezodott semmi tali,mar beosztottam magam. Esetleg a jovo heten.

A boltban amugy en is tervezek egy nagy tavaszi cipovasart, mar vettem egy csomo tok jo cipocsket...tok jo aron...naaa???

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali.

Tünde , Nagyon boldog szülinapot kívánok én is a kicsi lánykának. :lol: Nagyon aranyos a fotó a vonalzódon Bettináról.
Jól láttam , már a válláig ér a haja?

Barbara , köszi a drukkot oltásügyben. Tényleg nem volt olyan vészes , szinte csak egy picit sírt és utána még a dokinéninek is dobott egy mosolyt. :)
Ti csak kontrollon voltatok ? vagy Angi is kapott valami szurit ? . Hihetetlen mennyi beteg gyerek volt ma , mire végeztünk már tele volt a váróterem. Nagyon megsajnáltam a dokit, szegénynek elég kemény lehetett a mai napja .
Remélem holnap a védőnőnél nem lesz ilyen tömeg.

Iza , mi újság ? még egyben vagy ?

KépKép
trapista

Bocsi elfelejtettem írni . :oops:
Játszótér taliban mi is benne lennénk . :lol:

KépKép
trapista

Halihó!

Még mindig 2in1...

Hétfőn letettük Virággal a gazdaságtan írásbeli vizsgát, addig kértem haladékot a Kiscipótól:wink: . Lévén jólnevelt és illedelmes gyermek, ezt meg is várta, hiszen tudta mennyit készültem rá... Már csak a szóbeli vizsga maradt hátra, s diplomás üzletvezetők leszünk :D...
Most már bármelyik percben érkezhet, addig is kihasználjuk az időt, s szaladgálunk boltügyben. Már beszereztük az összes árút, csodaszépek, darabonként válogatott igazán minőségi, kedves-szép holmik! Éjszakánként javában mosunk-vasalunk-dekorálunk, nemsokára jönnek a fiúk a festéssel-fúrással-faragással, szándékaink szerint március 10-én nyit a bolt az ovi sarkán, a Bozóky téren egy tea-partyval.
Így ezek az utolsó napok is villámgyorsan múlnak...A centi már csak 3-at mutat...

Tünde:Boldog szülinapot Bettusnak!

Gödibarbi: Gratula a Vizsgához!

Ágota: ma láttam a boltod, szépen alakul!!!És olyan jó új-illata van!!!

Trapista: nálunk az oltás utáni azonnali szopi mindig feloldotta a feszültséget. Anna sem sírt, és én is rögtön jobban lettem :lol: ...

Mindenki: Szeretettel várunk majd Benneteket a Megnyitóra. Virág is egyenlőre jól el van havazva, én sem vagyok-leszek különb, de időben szólunk, hogy minden a terv szerint halad-e. Szóval egyenlőre: március 10!!!

Szurkoljatok, hogy Kiscipóval ügyesek legyünk!!! (Azért titokban már izgulok egy csöppet....)
Puszi

Kép
Kép
yuta

Most jött az SMS:

"21,40-kor, 3400g és 54 centivel világra jött Sára. Gyönyörű hajas baba. Anyukája, Apukája ma a legboldogabb emberek a Világon."

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

GRATULÁLOK!!!!!

Minden jót kívánok Nektek, Isten éltesse sokáig a kicsi Sára babát és az egész családot!!!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Kibujt Kiscipo maga?? :D Ugye rola van szo?!

Gratula, gratula gratula , gratula, gratula, nagy nagy nagy gratula!!!

Minden jot kivanunk a kicsi Sa'ra'nak, Anyukajanak, Apukajanak és növérkéjének!!

Sára

Kép

Kép
saara

NAGY NAGY GRATULA ÉS SOK EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ YUTA CSALÁDNAK!!!

Kép
congrat on your new arrival

gödibarbi

Isten hozott Sára babu !!!!!!!: :P :P :P :P :P :P :P :P

Nagyon nagy gratula az egész családnak ! Jó egészséget és sok sok tejcit !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
trapista

Gratulálunk , jó egészséget kívánunk :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Na lefotoztam a jatszoteret, amit emlitettem, felteszem a képeket! (ez nem tudom mire jo, de felteszem :lol:!).

Csuzda kicsiknek és nagyoknak kis alaguttal a miniknek és maszokötéllel a nagyoknak (Vince a csuszobajnok)

Kép

Ugyanaz a masik oldalrol (a picik nem tudnak felmaszni a nagy csuzdahoz):

Kép

Elöl homokozo, hatul maszoka nagyoknak kéreg "ütésfelfogoval" (olcso és környezetbarat 8)):

Kép

ugyanaz közelebbröl:

Kép

Ezt imadjak a nagyok (u.a a kéreg megoldas):

Kép

Még egy jopofa jaték, erre a picik is felülhetnek csak tartani kell öket :)

Kép

A hintat nem rakom fel, mert semmi extra.
Szoval szerintem ez egy jo "kis" jatszotér, ez a legnépszerübb a környéken. A homokozok jo nagyok és sok jaték homokkal van körülvéve tehat nem kell külön ütésfelfogorol gondoskodni (csak kérdés, hogy mennyibe kerül egy bazi nagy homokozo :mrgreen:)

Agota, azota kaptal hireket a varosvédökröl (ugye igy hivjak öket??)?

Jo fej vagyok mi, hogy igy érdeklödöm és nem csinalok semmit :oops:

Jo hétvégét mindenkinek!

Sára

Kép

Kép
saara

Saara! mindannyian pirulhatnánk Ágota mellett. Éljen a mi Ágotánk!!! :lol: :lol: :lol:
Szuper ez a játszótér!!!!!!!!!!! :D :D :D

gödibarbi

Sziasztok

Gyorsan irok, mert meg mindig nem jo a gepunk.feloranal nem bir tobbet...

Gratulalok a kicsi Sarahoz!!!!
Remelem mielobb lathatjuk eloben is.:)

Egy kicsit most en is el vagyok havazva a bolt koltozessel, ugyhogy jatszoter-ugyben nincs elorehaladas... 2szer voltam onkormanyzatnal, meg sok masfele ,hogy egy het mulva tudjak koltozni.
Sajna a Varosvedos holgy aki mint azota megtudtam kepviselo is, meg mindig nem jelentkezett. Talan a helyi kepviselovel kene probalkozni, aki a Godi Korkepbol lattam, egyik apuka az ovodabol.

Virag

Nem a Ti csoportotokba jar a kisfia? Minden reggel gorkorival jonnek az anyukajaval es kicsi tesoval.:)

Barbi

Nagyon helyes a csajszid meg mindig, orultem, hogy beneztetek. Hogy telik az ido, mingya neki is cipot kell venni....:) De meg talan 1-2 honapot raer....:)

Vera

Nalam maradt a boltban Mira ivo butykosa!!!!!:) Jo lett cipo????

na pusz

KépKép
KépKép
nyuszika

sziasztok!

Ágota!
lehet h. holnap beugranak apával, ha megy bölcsibe,mert most már alszik,belázasodott :(
A cipő nagyon jó abba tipegtünk haza és mást nem is lehet felvenni :)

pusz

KépKép
viranka

Barbara, Trapista, Iza:
Köszönjük a köszöntést!!!

Trapista: csak hátul néhány tincs hosszú, amúgy olyan kis össze-vissza :lol:

Én már láttam képet Sára babáról, mit ne mondjak, tényleg gyönyörűséges!!! :) :)

Sara: tényleg szuper játszótér!!

Ágota: a bolt hova költözik??

Teszek pár szülinapi képet, a tortát csak nézhette :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! de édi a kis hosszúhajú szülinapos! :D

Szerdán zenebölcsi? Anybody? :D Everybody? :lol:

Mírának +++++++++++++

gödibarbi

Sziasztok! Csak sikerül idekukkantani :D
Isten éltesse Bettinát!!!!!!!! (Mi engedtük Botit tortázni :oops: )

Sára baba tényleg csodaszép, és ha minden ok, ma haza is mehet, a nővérkéje már nagyon várja!!!

Zenebölcsibe azt hiszem nem megyünk, hol lesz? Bár meggyógyultak a gyerekek, lehet, hogy ki kellene használni, még mielőtt dolgozó anyuka leszek :lol:

KépKép
KépKép
virágocska

Na, elvileg Marcit áttettem 4. szülinapra várók közé :D

KépKép
KépKép
virágocska

Hali

A parom megint odavan csutortok ejjelig... annyira utalom mar, hogy folyton nincs itt...:(

Tunde

Boldog szulinap a lanykadnak!!!

Mi is engedtuk a torpeket tortazni. Mas kerdes, hogy Emi nem akart...:)
A bolt a Bozoki terre koltozik a hetvegen, amugy az ovitol 30meterre van. ABban az epuletben nyitjak amugy Viragek a boltocskajukat nemsokara...

Vera

A parod nagyon edi volt ahogy bejott es megkerdezte, hogy ez itt a Bobita gyermekcipobolt?:):):)

Barbi

Szerdan meg nem tudom, lehet az onkormanyzathoz kell mennem. (remelem) Bar attol meg belefer a zenebolcsi. De addig meg meg kell teljesen gyogyulnunk. Holnap terjunk vissza ra.

KépKép
KépKép
nyuszika

SZIASZTOK!!!
Íme itthon!
Köszönjük a sok gratulát, nagyon kedvesek vagytok!
Szó ami szó, Kiscipó, azaz SÁRA meg is érdemli, nagyon ügyes volt, röpke 3/4 óra alatt a világra jött!!! Mivel minden jól ment az utána következő napokban is, már tegnap hazaengedtek bennünket.
Most a hihetetlenülnemtaláljukfelmagunkat vicces közjátéknál tartunk, de bízom benne, hogy hamarosan bejáratódnak dolgok...
Puszi mindenkinek :D

Kép
Kép
yuta

A párom felhívta a figyelmem az infulenzavírus tombolására - állítólag most van Pest megyében - , s mégsem megyünk zenebölcsibe. :(
Majd később még +próbálok bekukkantani.
gödibarbi

Yuta,
Nagyon ügyesek vagytok, 3/4 ora elég szép teljesitmény :)! Melyik korhazban született? és mennyi idö alatt értetek be?
Remélem hamar helyre razodik minden/mindenki!
Anna mit szol a kishugihoz?
Fényképet nem raksz fel?????
Több kérdésem egyelöre nincs! :lol: :lol: :lol:

Barbi, influenza :(

Sára

Kép

Kép
saara

Ágota!
Köszi! Akkor már tudom hol lesz a bolt! Így legalább egy helyen lesz minden :)

Iza: lestem ám Titeket, de nem láttam semmit :D :shock:
Hűű, tényleg nagyon ügyik voltatok, irigy - irigy.... :lol:
Biztos hamar belerázódtok ahogy Téged ismerlek! :P
Persze ha tudunk bármiben segíteni szólj (át) !!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Barbi

Hat en sem vagyok meg 100-as, nem influenza ugyan, de Dannyvel benyaltunk valami bacit a farsangon, es nem nagyon birok kikeveredni belole. Persze az sem segit, hogy egy percet sem fekudtem. Parom hetfotol csutortok ejjelig dolgozoban, ami most Pozsony.:(
Szoval meg jon a cucc az orrombol (ma bocsi:)) es ujabban a szemembol is.... kotohartya gyuszi lehet. Meg a nemalvas.:(

Tunde

Tenyleg a nemalvasrol jutott eszembe, a Sara babarol azt az uzenetet hajnali 1kor irtad be????:) Meee nem alszol???? Mert en azert mert beteg vagyok.:) Na jo, nem gonoszkodom.

Iza

Hat remlik nekem is nemi benazas Dannyvel.... a szopinak is ugy mentem neki, hogy aaaaa en profi vagyok 15 honapos Emi szopi utan, aztan megis ugy kisebesedett a cicim hogy csuda....de legalabb mellgyulam mar nem volt masodjara, mert fejtem mint a kisangyal. Volt is tejcsi szerencsere az elejetol, pedig o is csaszis volt.Remeljuk jo ido lesz nemsokara es megmutatod eloben is a kishercegnot.... tenyleg, noverke hogy fogadta?

hadd dicsekedjek, Danny bugyizik es egesz jol halad, mar nincs bepisiles, de meg noszogtatni kell, hogy rauljon a bilire/wc-re. pelusban nem szeret lenni.... nagyon bizakodom, mert mingya itt a beiratkozas az oviba....

na megyek mert az apronep a furdokadban dekkol....

KépKép
KépKép
nyuszika

Ágota:
Én tényleg későig fent vagyok!
Valahogy este nem vagyok álmos és a csajok is elkényeztetnek, mert a két kicsi reggel 9 körül ébred.
Majd ha visszamegyek dolgozni, akkor meg 1/2 6-kor kelek majd, fogalmam sincs hogy lesz az :roll:

Danny ügyes!! Dorina nappal pelenkába kakil, de nincs rajta, hanem szól, hogy rakjam rá és elvonul, majd bűzölögve kerül elő :? :)

Nagyon rossz lehet, hogy a párod ennyit van távol!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tunde

Emi 2.5 evesen lett szobatiszta, de kepzeld el, hogy sokaig felt! a kakitol. Bilibe nem volt hajlando, csak pelusba, aztan wc-be, de nem mert odanezni, leugrott es szaladt el onnan....:) Nektek van ilyen letras wc uloketek? Mert nalunk az nagyon bejott, Danny is imadja, jobban bejon neki, mint a bili.

Hat en ha tehetnem sokkal tobbet aludnek, mindig irigyeltem azt, akinek keves alvas is eleg. Nekem neha a 8 ora is keves.
Huu, a fel6-os keles nagyon durvan hangzik!:)

KépKép
KépKép
nyuszika

A mindjárt dolgozó anyukának: a zenebölcsi a Műv.Házban van minden szerdán 9től. :lol:

Ágota! Hát ++++++++ az egyedüli napokhoz.
Gyors, feszültségmentes költözést! :lol:
Bulást nektek, s szervezz meg egy jó nagy alvás magadnak!!!
Danny-nak gratula :lol: , nagyon ügyes, s milyen gyorsan megy!

Sára majd elmesélné a ketteskének (aki majd még odébb van), hogy kell 3/4; óra alatt kibukkanni (Angi 28óra alatt tette meg a kiutat). Aranyos közjáték a nemtudomhogymimerrehányóra. :mrgreen:
Saara kérdéseire engem is érdekel a válasz! :D

Saara! Mi hála nem influisok csak a párom féltett ne kapjuk el, s ezért nem mentünk. Azóta ugyan rendetlenkedik a torkom, de elkergetem pár nap alatt.

gödibarbi

Sziasztok! Csak egy kukkantásra jöttem. Ilyen korán, fél 11-kor, lehet hogy ma le is fekszem korán, Boti, Marci holnap oltást kapnak :(

Az autóm felmondta a szolgálatot, ill még beindulna, ha nagyon akarnám, de kormot köp ki magából, és nem akarom, hogy megfulladjanak körülöttem (Ágotát már majdnem sikerült kinyírni vele :? , utólag is bocs, teljesen magától bőg fel a motor ilyenkor :x )

Drukkoljatok, hogy tudjunk új autót venni, 7 személyes Dacia Logan most a befutó, mert ez a legolcsóbb 7 fős autó, de egyelőre egy fillérünk sincs, sakkozunk a hitellehetőségekkel :shock: .

Bacimentes szép hetet mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
virágocska

Sziasztok!

Tünde, mikor mész vissza dolgozni?
Egyébként van hozza kedved?

Még a régi :lol: életemben 6 kor keltem, hogy 8-ra beérjek. Mostmar teljes kinzasnak érzem, ha 7 elött fel kell kelnem.
Fél 6, ujujujj :(!

Barbi, 28 ora nagyon brutal! (gondolom te is tudtad :mrgreen:). De fokozatos volt, nem 28 kemény ora, ugye???

Neked is bulast!

Agota, együttérzek, én férjem is szokott elutazni munka miatt (ritkabban, mint a tiéd), vagy néhany napig nagyon késön ér haza, én is utaaalom....

Szerintetek mikor érdemes foglalkozni szobatisztasaggal? még kicsit korainak érzem nalunk, de érdekel a véleményetek/tapasztalatotok.

Az influenzan kivül allitolag hanyos-fosos virus is tombol + sok a baranyhimlös gyerek, szoval :roll:

Sára

Kép

Kép
saara

Ágota: tulajdonképpen nem hiszem, hogy fél a kakitól (bár még kiderülhet), szívesen ül wc-re és bilire is

Nekem sem elég a kevés alvás, szívesen alukálnék délig néha, csak este olyan jó, amikor csend van már, akkor tudunk a férjemmel beszélgetni, játszani, tv-zni...

Virág: nem irigyellek az autó miatt!
Ha tudsz valami szuper hitelt, akkor engem is érdekel, mert mi is a 3 ajtós Toyotába préselődünk be nagy nehezen

Barbara: így utólag engem is érdekel, hogy lehet 3/4 óra alatt kibújni :D

Sara: 1,5-2 éves kor körül ajánlják először a bili megmutatását. Aztán ha nagyon nem akar akkor nem szabad erőltetni, pár hét múlva újra. Nálunk Dorina elmúlt 3 mire bilizni akart, Patrícia 2 éves korára teljesen szobatiszta volt. Mondjuk akkor anyukám folyton ráültette.
Akkor lesznek szobatiszták, a már érzik amikor pisilni kell.
Szerintem nyáron elkezdheted, persze ha Vincének is van kedve hozzá.

2008. szeptemberben megyek vissza dolgozni, nincs kedvem hozzá, de az erősít, hogy nagyon jó mhelyem van, hárman vagyunk csak az irodában, a főnökség Pécsett van és nagyon rendesek (5 év után visszavesznek örömmel :) )

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tunde

Hat en nem tudok eleget aludni, annyira faradt vagyok estenkent, hogy bedolok az agyba tobbnyire.:)Lehet szednem kene valami serkentot.:)
Jo hogy van ilyen jo kis allasod. En nem nagyon akarok visszamenni. Ha egyaltalan meg lenne szamomra hely, mert az elmult 5 evben nagyon atszerveztek a ceget. De amugy nagy kitolas lenne a gyerekekkel ha megis visszamennek, mert sosem latnanak. (A ceg Pesten van es nem tul csaladbarat multinacionalis formedveny) Es eleg hogy a gyerekek az apjukat nem latjak sosem. ezert is erolkodok itt helyben a bolttal. Nemcsak a nagy onmegvalositas hajt.:):):)Meglatjuk. Az iden valamit lepnem kell a cegem fele, mert letelik a gyesem.

Sara

Egyetertek Tundevel. Mi sem eroltettuk sosem, bar anyu megjegyezte, hogy mi sokkal elobb voltunk szobatisztak. Na ja, ha nem lenne automata mosogep, meg eldobhato pelenka, lehet most is masfel evesen szobatisztak lennenek a gyerekek...
Emivel megprobaltuk 2 evesen nyaron, de nem volt hajlando, meg meztelenre vetkozni sem, teljesen elzarkozott a tema elol. Aztan telviz idejen, par honap mulva 1 het alatt lett szobatiszta ejjelre-nappalra. Valami kattant a kis fejeben...:)

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Tünde, Agota, köszi az infokat :). Ezt ugy szeretem, hogy lehet profibb anyukaknal érdeklödni :lol:
En is ugy gondoltam, hogy majd akkor probalkozunk, ha jobb idö lesz és pucér seggel lehet maszkalni :lol:

Tünde, irigyellek egy picit a munkahelyed miatt.... En tuti, hogy nem megyek vissza az ex-cégemhez. A vilag egyik legörültebb banyjaja vezeti. Ugy érzem, ha nem léptem volna le Vince miatt (vagyis neki köszönhetöen :)) mar a pszichiatrian feküdnék. :roll:
Gözöm nincs mit csinalok majd, ha lejar a minden és megvan a ?? gyerek, de ez szerencsére odébb van még egy picit..... Hatha addig nekem is bekattan vmi a kis fejemben :wink:

Sára

Kép

Kép
saara

Ágota, Sara: tényleg szerencsém van a munkahelyemmel, mert mindent meg lehet velük beszélni.
Régebben 8-16ig dolgoztam, most majd 7-15ig fogok.
Peti viszi majd reggel a gyerekeket, én meg igyekszem értük, kb. 3/4 4-re odaérek, az nem olyan vészes.
Túlórázni sosem kell, hétvége szabad, pénz egész jó :)

Mondjuk azt már írtam, hogy az én álmom is egy saját családi vállalkozás, bababútorbolt. Csak ez még messze...

Iza: hogy mennek a dolgok???

Kriszta: írj, hogy Nálatok milyen a pici! és friss képeket is rakhatnál!! :P

Hol vannak az elveszett Lányok: Rita, Adri, Gyöngyi...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!
Jaj ez a munkahely-téma. Mi sem csupa szórakozásból fogunk bele ebbe a boltba. (Bár annak sem lenne rossz, ha lenne egy bőséges anyagi háttere, de sajnos csak szűkös van.)

Én tanítónő vagyok alapból, de soha nem voltam állományban, csak szerződéssel tanítottam, így 2. gyerkőcre már nem is járt volna gyed, ha nem vesz vissza az iskola 2 hónapra helyettesíteni, természetesen ismét szerződéssel, nagy pocakkal, Kata anyunál.... De jó volt.
Marcinál is sikerült egy rövid munka, de Botinál már nem is variáltunk, úgy is éreztem, hogy nem jár gyed, hiszen nem dolgoztam, gyerekeket nevelek, meg kell élni Gábor fizujából.
Megélni persze meg tudunk, nem is rosszul, de ilyenek, hogy kerítés, lábazat... ami elmaradt a házon, azt nem tudjuk befejezni.
És én nem mertem iskolába visszamenni, az üzletet még mindig kötetlenebbnek érzem. Persze az anyagi része is "kötetlenebb", ami vagy jó vagy rossz, ez lutri.

Húúú, de hosszú lettem, csak bejött a téma, bocsi.

Írtam már a bolt nevét? Nem TIP-TOP lesz, hanem KÖRFORGALOM!!!
Ez utolsó utáni pillanatban jutott Iza férjének eszébe, és mindhárman IGEN EZ AZ érzéssel fogadtuk :D

Március 10-én 10 órától szeretettel várunk mindenkit!!!
Lenkei u 25. :D :D :D

KépKép
KépKép
virágocska

Virág! Marci oltása?
Körforgalom - tényleg ez AZ! :lol:

Saara: Pár oldallal ezelőtt vhol ott van szülésem :wink:
Szobatisztaságról én is azt hallottam, hogy amikor ő maga kezdi észrevenni a pisilést, akkortól érdemes. S nagyon fontos hogy ne legyen erőltetve.
Ágota hsz-e nagyon tetszett: ha nem lenne mosógép... :roll: :lol:

Ágota! Mikor költözik a Bóbita?

Trapista?
Izáék (bár ők felmentést kaphatnak :wink: )?

Alvás: hmmmmmm... én nagy alvó vagyok, de pici lányom, még egy éjszakát sem engedett átaludni. Sebaj! Majd egyszer... :D

Meló: én überelek mindenkit: 3kor keltem :mrgreen: Nagyon valószínű hogy vissza is megyek, de nyugdíjba valszínű nem onnan. Én is szerettem a mhelyem, csak az a gond, hogy nem mehetek vissza a pozíciómba. Ezt persze tudtam mikor Angit terveztük, de nem vagyok nagy karrierista, s nekem így jó ahogy van 8) :lol:

Angi mostanság sokat fosizott. :( Fogzás. Hála a hangulata töretlenül jó :lol: Be is lázasodott egyszer. 38,6. Ez volt az első nagy lázunk. :?

gödibarbi

Barbi

A bobita mar a mult hetvegen atkoltozott!!!!:)
Hat ez az, hogy en sem szeretnek visszamenni a pozociomba, mivel mar nem is letezik...:) De amugy nem ketgyerekes anyukanak valo volt. Ejszakazas, hetvegezes, kulfoldre utazas... munkamaniasbol egy is eleg a csaladban. Es en sem vagyok karrierista. Szerintem amit birtam a babak elott elertem , csakhat az mar csalad mellett tul sok lenne.
Bar valahol ez a boltosdi is karrier.:) De legalabb a magam ura vagyok. (Nem a penzugyi igazgato rangat.)

Viragek gozerovel keszulnek, neha latom oket, a ferjeiket meg minden nap, mert csinositjak a boltjukat.

Iza

Hol van mar a kep a babacskarol????? Lecci!!!!!!:) Hadd irigykedejek.:)

KépKép
KépKép
nyuszika

Ágota! A bolt inkább önmegvalósítás 8) Vagy tévedek?

Iza! Csatlakozom Ágotához: képet! képet! :lol: :lol: :lol:

gödibarbi

Elfelejtettem mesélni, hogy Veráék meglátogattak :lol: :lol: :lol:
Míra nagyon ügyesen ragzik :mrgreen: (tényleg!!!), s oooooolyan szeretetteli :lol:

gödibarbi

Parfümökkel foglalkozom, ha te is szeretnél egy kis plusz pénzt keresni kérlek olvasd el és ha meggyőzött vagy felkeltettem a kíváncsiságod kérdezz nyugodtan szeretettel várom kérdéseid. Két pici manóm van egy 22hós és egy 4,5hós és mellettük is megtudok keresni hetente min. 5-10.000 forintot. Ami még vonzó benne hogy neten keresztül tudsz mindent intézni ami gyerekek mellett nem hátrány ;) keress kérlek itt a babaneten privin vagy írj e-mailt a branne.b@invitel.hu-ra vagy fel is hívhatsz 06-30-639-98-20
további szép napot Németh Beatrix

Miért érdemes csatlakozni az FM-hez?

Az FM Group 2005 márciusától van jelen hazánkban. 2005 oktober 5-én Budapesten megnyílt az FM Group Hungary Kft. raktára! Jelenleg még nem lefedett értékesítőikkel Magyarország, ezért hazánkban nagy üzleti lehetőség rejlik -magán személyek számára is- a kiváló minőségű termékeket forgalmazó cég segítségével.

A network marketing -személytől-személynek- módszerrel, dolgozunk mely mindenki számára elérhetővé teszi az FM termékeit.
A termékeket termékforgalmazóknak nevezett független értékesítési képviselők forgalmazzák. Termékforgalmazók jövedelme 2 forrásból tevődik össze, értékesítési árrés és jutalék. Értékesítési árrést kapnak a személyes vásárlóiknak eladott termékek után, jutalékot kapnak csoportforgalmuk után, mely a saját és azon tagok forgalma, akiket személyesen ők szponzoráltak és képeztek ki termékforgalmazónak.
Értékesítési árrés a termékekre:

Termék

Kiszerelés

Értékesítési árrés
Női parfüm 30 ml 1300 Ft
Férfi parfüm 50 ml 1300 Ft
Gyermek parfüm 20 ml 400 Ft
Tusfürdõk, nõi/ férfi/ gyermek 200 ml 350 Ft
Dezodorok 75 ml 350 Ft
Golyós dezodorok 50 ml 240 Ft
After shave 50 ml 450 Ft
Női feromon parfüm 30 ml 1400 Ft
Férfi feromon parfüm 50 ml 1400 Ft

Aki nem személyesen veszi át a raktárban, futárszolgálat költségével kell még számolnia, mely rendelés mennyiségétől függően 1500-1800 Ft között van. 20 db normál parfüm felett pedig ingyenes.

Mivel a futárszolgálat költsége kis mennyiségű termék rendelése esetén relatíve magas, ezért a hozzánk csatlakozó tagoknak vállaljuk a termékek kihozatalát a cég raktárából és postázását.
Így például egy parfüm rendelésénél a szállítási költség: 600 Ft

Miért lehet az FM termékekkel könnyebben sikereket elérni?

* Mert egyedülálló módon a network marketing cégek között a piaci árnál kedvezőbben kínál termékeket.
* Mert nem kell a termékek ismertetésével órákat vesződni, hiszen egyszerűen bemutathatók.
* Mert nem kell elmagyarázni senkinek, hogy miért jó, ha ezeket a termékeket használja.
* Mert nagyon gyorsan építhető a hálózat.
* Mert a cég teljes forgalmából is részesedhet.
* Mert ingyenes a regisztráció.
* Mert a termék mindenkit érdekel akár 10-100 éves korig.
* Mert mindenki szeret olcsón vásárolni.

Amit kínálunk

* Hosszú távú, biztos jövedelem.
* Korlátlan piaci lehetőség.
* Versenyképes minőségű és kedvező árú termékek.
* Hosszú távon részesedés a cég teljes forgalmából.
* Új, rohamosan fejlődő piac.
* Könnyen kialakítható vezetői pozició (hálózat építési lehetőség).

Kép
Kép
Kép
bnbeus
Fót

Sziasztok!

Agota, nem akarod berakni a bolt honlapjat az alairasodba?
Kerestem a régi hsz-ok között, de nem talaltam :(
Ugy egyszerübb lenne!
Köszi :)!

Elment mindenki kertészkedni vagy mi van??? :lol:

Mit szoktatok csinalni napközben a gyerköcökkel? Mennyit vagytok kint? Kertben vagy csak maszkaltok babakocsival? Meséljetek a Gödi életröl!

Yuta, képet lééécci!

Sára

Kép

Kép
saara

Saara

www.bobitabolt.tar.hu
de mar regen volt frissitve, azota van egy csomo uj dolgom. Majd ha lesz ido lefotozom azokat is. (sot meg a cim is regi a honlapon :oops: )
AMugy tenyleg kerteszkedem.:)

Barbi

Igaz hogy szerencsere meg tudnank elni apa fizujabol is, de nem akarok eletem vegeig itthon ulni.:) Bar egyre gyakrabban azt kivanom barcsak lenne neki valami "rosszabb" allasa (ne utazna ennyit, kevesebb penzzel, de legalabb itt lenne velunk. Kezdek kicsit besokallni.:):(
Onmegvalositas is a bolt, meg azert nem szeretnek irodaba sem visszamenni dolgozni. Megereztem a szabadsag izet....:) Itt helyben amugy ketlem hogy akadna barmi, bar mar felotlott bennem hogy leadjam egy-ket helyre az oneletrajzomat... csak elobb le kene szamolnom a jelenlegi cegemmel.
Azert remelem egy kis minimalis jovedelmet azert fog hozni a bolt is.:) Mikor neztek be?

KépKép
KépKép
nyuszika

Halihó ,

Végre van egy kis időm írni és még gépem is van . És most rutinos leszek mentem is amit írok, múlt héten 2x is elszállt a hozzászólásom. :evil:

Saara, mi nagyon sokat sétálunk,. Most , hogy jön a jó idő remélem a kertben is egyre több időt fogunk majd tölteni.
Persze azért jobb lenne ,ha lenne egy jó kis játszótér ahol találkozhatnának az anyukák. De még játszótér nélkül is jobb itt lakni, mint pesten. :lol:
Én is nagyon izgultam , hogy mi lesz majd ha kiköltözünk. De őszintén mondom nagyon szeretek itt élni. :lol:

Barbara, köszi a fogacskás privit. Remélem akkor nálunk is csak pár hónap múlva bújnak majd ki.

Virág , Iza nagyon szupi a Körforgalom :lol: . Nagyon hiányzott már ide a környékre egy kis rucibolt.

Ágota, láttam a Bóbita is átköltözött már , csak sajna még nem volt időm bekukkantani. De majd jövő héten zokni és harisnya vadászatot tartok . :D
Nagyon jó , hogy egymás mellett van a két kis boltocska :idea: , mert így egymás forgalmát is generáljátok, és persze jó a környék is . Az ovi miatt biztosan nagy lesz forgalom.
Dannynek gratula a bili- és wczéshez :lol:

Tünde ,köszi az érdeklődést . Mi jól vagyunk , Zsófi nagyon jó kislány , sőt még éjszaka is hagy bennünket aludni. Bár ennek most már egyre kevésbé örülök , ,mert ma voltunk vizsgálaton és a doki néni szerint nem hízott eleget. :cry:
Felírt valami tejpépet és el kellene kezdenünk kóstolgatni a gyümölcsleveket. Megmondom őszintén ez egyáltalán nem tetszik, mert még csak négy hónapos és kicsit korainak tartom.
A tejpépet meg nem értem miért kell adnom, miért jobb az mint az anyatej? :?:
Eddig úgy éreztem , hogy van tejem bőven , persze most azért elbizonytalanodtam. Szóval most kicsit tanácstalan vagyok , mert tényleg csak a legjobbat szeretném a picimnek , de valahogy úgy érzem nem kellene még elkezdenem a hozzátápit.

Lányok ti mikor kezdtetek atejcin kívűl mást is adni a babáknak ? Zsófi a kórházi teának nevezett löttyön kívül még vizet sem kapott eddig , szerintem már nem is tud cumisüvegből inni. Lehet kipróbáljuk a csőrős poharat.
Majd rakok egy képet is a kis cingár bogyókámról , sajna most béna vagyok nem megy. Ez a babanet mindig kibabrál velem :twisted:

[/img]

KépKép
trapista

Na ez a kép csak nem akar összejönni :twisted:
Yuta elfelejtettem írni , ha esetleg a kis tündérkéteknek szüksége van még babarucikra szólj nyugodtan . Bár gondolom ,most a bolt miatt nagyon sok szép ruhácskát találtál.

KépKép
trapista

Nyuszika! Szerintem nagyon érik hogy megvegyük első cipellőnket szóval várhatóak vagyunk :lol:

Trapista! Mi 6hósig csak anyatej (se víz, se tea, semmi). Ha te úgy érzed, hogy ne, akkor hallgass az ösztöneidre! Tudom ez baromi nehéz, mert közben ott van a dokinő, s a kétely, hogy jól csinálom-e. Talán menj el másik dokihoz is.
Szerintem csak anyatej, s jól csinálod! :lol: 8)

Egyébként 2éjszakát Galyatetőn voltunk, s csodásan éreztük magunkat. :lol: Sikerült nagyokat pihenni, s kikapcsolódni. :lol: :lol:

gödibarbi

Sziasztok!

Virág!
Milyen a bolt ? Olyan kíváncsi vagyok rá :) Kismama rucik nincsenek véletlenül, én odaadtam barátnőmnek és most nincs pofám visszakérni :oops: Gyermek már felfedezte a táblát :) Tetszik neki :)

Ágota!
minden reggel a bolt előtt megyünk el és Míra állandóan megkérdi hol van Ágota? :)

Barbara!
Szerintem jövő vagy 2 hét múlva megyünk sógorékhoz és akkor hozom a dvd-t :) Angi baba kétnaponta emlegetve :)
Galyatető :) Már én is kikapcsolodnék kicsit :)

Trappista!
Én Míránál megpróbáltam 5 hósan,de nem kellett neki semmi, és asszem 6 hósan kezdett eszegetni,de nem volt az igazi :) a bébikaják s amit én csináltam sem voltak nyerők :) Szerintem ráérsz még a hozzátápival :)

Tünde!
Mikor mennél vissza dolgozni?
Nálunk fordítva van :) Én viszem,apa hozza a bölcsiből :)
Lányok? Patríciának lesz mostanában fellépése?

Saara!
Én még dolgozom,bentről elvileg tudnék netezni,csak mindenki az enyém gépre lát rá :(
Hétvége meg gyerek :)

sziasztok,Szép hétvégét :)
vera

KépKép
viranka

OFF: Valaki tudna nekem kölcsönözni Nokiatöltőt? Véletlenül odaadtam mind2 a nővéreméknek, s ők vasárnap jönnek haza. Plííííííííííív vki :?

gödibarbi

Barbara ,

Nekem Nokiám van és most töltöttem fel , szóval egy pár napig tudom nélkülözni a töltőt.

KépKép
trapista

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?