Sziasztok
Ágci: Az itteni gyerekorvos azt mondta, hogy nyugodtan adjak neki halat, csak hiperalaposan szálkátlanítsam. Ez megtörtént. Azt mondta, hogy rengeteg fehérje meg D vitamin van benne. Bogi sajna már csak reggel szopik!
Akkor is csak ha kómás
Napközben egyáltalán nem fogadja el a cicimet. Mellémfektetem, mellre teszem és elfordítja a fejét, akkor visszafordítom, vagy én átmegyek az Õ másik oldalára. Szintén a szájába próbálom tenni a cicit, de akkor meg elkezd úgy ordítani, mint ha minimum nyúznám!
Ez így megy fél órát, majd nem bírom tovább hallgatni az ordítását és lemegyek a konyhába kajáért. Úgy bele lovallja magát az ordításba, hogy tiszta vörös a feje, kidüllednek a szemei és van, hogy másodpercekig nem vesz levegõt
Mit csináljak vele? Eszik húslevest (répa,petrezselyemgyökér,husi,máj) krumplit, rizst, almát, barackot, banánt na meg plazma kekszet! Imádja. Ha fájna a pocakja tõle, vagy allergiás tünetei lennének, biztos nem adnék neki ilyesmit!!!
A hal a kedvence. Pedig vöröshagymás a halászlé, és megevett belõle jó sokat és az ég világon semmi baja nem volt! Kop-kop-kop
Edelweiss:
Mindig meg kell néznem a nevedet, mert még soha sem sikerült magamtól leírni
Még egyszer gratula picúrhoz! Én is márciusban szültem! Az az egyik legtutibb hónap. Igaz én 1 hetes túlhordással március 25.-én szültem, de pont jó volt, mert nem volt se hideg, se meleg. A klinikán fogsz Te is szülni, ugye? Ne haragudj, nem emlékszem ki is az orvosod?
Igazuk van a lányoknak. Míg bent van a pocakban (fõleg a második harmadban) használjátok ki és menjetek csavarogni. Nekem a libegõ volt a mániám. Mindig oda mentünk (Pestre) Annyira élveztük-babó is meg én is-! Még bungei-jumpingolni is el mentem volna, de lebeszéltek
pedig úgy éreztem meg tudnám csinálni.
Iszonyatos energiáim voltak!
Lara:
Jobbulást Hangucinak! És a tejcsin kívül más semmi nem marad meg benn? Ez azért elég gáz! Képzeljétek, nálunk (YU) meg a dinnyékbe van valami, amitõl az emberek sorra dõlnek ki (hasmenés,hányás..stb) Állítólag szerves trágyával lettek locsolva Görögországban -gondolom azért, hogy minél nagyobbak legyenek- és ez miatt sok ember került kórházba!
Úgyhogy csak és kizárólak hazai dinnyét szabad vennünk és ennünk. Igaz, kissebbek, de jobbak!
Gabomamó:
Hogy viselkedik babulek a pocakban? Azért ez jó, hogy már 13 hetes. Milyen gyorsan repül az idõ
!
Orsi:
Hogy vannak babócák? Minden rendben van? Olyan rég jelentkeztél! Sajna nem volt idõm megnézni megjött-e a gyes a számlámra, de mire legközelebb megyek át Szegedre, addigra már jön a kimutatás is!
Ildianyu:
Mikor lesz már újra interneted otthon? De mi volt a baj konkrétan?
Aniták,Norcsi mi van veletek, ti is el vagytok tûnve!
Én kereken 3 hét múlva kaptam meg a Pamperses beültetõs úszógumit! Nagyon szupi!
Lányok kérdeznék valamit. Nem tudja valaki, mennyibe kerül a telefonvonal igénylése? A lakást januárban vettük. Az elõzõ tulajnak volt telefonja, de magával vitte az új lakásba! Szóval ki van építve a vonal, csak egy számot kellene venni. Ki a vezetékes telefon szolgáltató Szegeden a Vivendi, vagy a Matáv, vagy valaki más? És hol lehet a számot igényelni? Nektek milyen internet hozzáférésetek van? Mobilos, vagy vezetékes, és melyik csomag a legjobb? Bocsi a rengeteg kérdésér, de én nem értek hozzá, meg Ti többet vagytok Szegeden, hátha hallottatok valami érdekeset!
Köszi Puszi
Enikõ
ps.bocsi, hogy ilyen hosszú lettem