Sziasztok!
Marton nem rosz ötlet,eszembe sem jutott eddíg
Szóljatok mi megyünk,feltéve,ha nem jön hozzánk senki. Most,hogy tudják az 1 hós bölcsi szünetet jönnek látogatóink. Barátnőim ,és régi vendégeim(munka) jönnének "gyerekezni". De ettől függetlenül szívesen megyünk
Andi!
Boldog szülinapot előre is Veronikának,és jó bababulit
Játszó: Igen ezt a helyzetet ismerem
Nekem az volt a szerencsém,hogy ismertem egy jó pár kismamát,még régről. Sokan elkölltöztek. Aki "idegen" szóra sem méltatják. Én mindíg oda hívtam az újakat,mert tudom milyen szar mikor senkit sem ismersz,és még "úgy" is néznek rád. Engem sem szerettek sokan. Nem is ismertek,de elítéltek,mert szőke vagyok,nem tréningbe mentem le a játszóra,és mert nem híztam el
Ezt is csak onnan tudtam meg,hogy az egyik kismama mondta aki jóba volt azzal a 3-om személyel akik vágták a pofákat mikor lementünk a játszóra. Mert hogy mikor lementünk én látszódtam az egész játszótéren. Aztán megismertek,és más lett a helyzet.Ne érezd magad kirekesztettnek! Nézz át azokon akik ilyenek,ne is törődj velük. Azért vannak aranyos anyukák is. Bár tény,hogy mindenki ritkán jár le közüllük,mert közben bölcsisek,ovisok lettek a gyerkőcök. Tavaly előtt volt a legjobb csapat. Látod mi sem járunk le. Dominik egyszerűen nem akar. Ha le is megyünk 10 perc,és megúnja,mert túl sok játszani való nincs. Nagyon leamortizálták ezt a játszóteret
Judy!
Pont kipucoltam a fülét,még semmi. Aztán hátra mentek az apjával focizni,és mikor visszajött,láttuk hogy van valami a füle mögött. Le akartam szedni,mert azt hittem fa ág,vagy levél,és nem jött,akkor néztem meg közelről,és láttam,hogy lábai vannak,és a feje már bent volt. Be a kocsiba,és addíg mentünk míg egy gyermekorvosi rendelőt nem találtunk. Bementünk,és egy csipesszel kiszedte. Mondta hogy figyeljük 4-5 napig,ha pirosodik mennyünk vissza. De hál isten semmi. A mellettünk nyaralók mesélték,hogy az ő fiuknak is rögtön kiszedték,de ettől függetlenűl (nem tudom így kell e írni) Lájm kóros lett a gyerek. Körkörösen piros lett. Maréknyi gyógyszer sokáig,de hál isten semmi baja. Tehát most már ezt is tudom,hogy hiába veszed rögtön észre,ha már befúrta magát,már a veszély fennáll. De gyógyítható
Ezek az állandó fránya kilók
Nem csak rajtad van,nálam a ruha ápol és eltakar,de rajtam is van jócskán. Na meg te ráadásul 2-őt is szültél,semmi okod a szégyenkezésre!
Néha irigylem hogy már ekkora kisgé is,néha viszont kétségbe esem,hogy én hogy fogom bírni,néha viszont úgy érzem,hogy menni fog,mint a karikacsapás. De már arra is rájöttem,hogy túl sokat gondolkodom
Csajok hétfőtől vége az "arany" életnek egy hónapra
Puszi
Noémi